Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük..
İçimde sebebini bilmediğim lanet bir sıkıntı var.Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum.Gülmek istiyorum gülemiyorum. Kafam allak bullak yaa. Binbir türlü düşünce var kafamda.
Nefes alamıyorum günlükk.Duvarlar üstüme geliyorr.Hele kıyafetler nasıl batıyorr,boğazımı sıkıyoo,daraltıyo,bunaltıyo .. Berbat durumdayım günlükkk.. Kafamı dağıtmam lazımm acillll..

Günlük..
İçimde sebebini bilmediğim lanet bir sıkıntı var.Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum.Gülmek istiyorum gülemiyorum. Kafam allak bullak yaa. Binbir türlü düşünce var kafamda.
Nefes alamıyorum günlükk.Duvarlar üstüme geliyorr.Hele kıyafetler nasıl batıyorr,boğazımı sıkıyoo,daraltıyo,bunaltıyo .. Berbat durumdayım günlükkk.. Kafamı dağıtmam lazımm acillll..

Günlük..

Günlük..

Bomboş ama huzur dolu bir gün geçirdim. Eşim tüm gün arabamla ilgilendi Tavanına birşeyler yaptırdı teybi değiştirtti, yıkamaya verdi. Çok pisti, iğrenc kullanmışlar, çok güzel olmuş şimdi. Sanki kendi arabası yaaa bi huzurla kullanamadım, bırakmadı bana

Bu hafta full nöbetçiyim, beş çeşit ana yemek yaptım kolaylık olsun diye. Temizliği dün yapmıştım ütü yaptm sadece sonra da bi duş alıp, saçlarımı yapıp ojemi sürdüm.

Çok işim var çoook. Salı günü kutlama var. Haftaya da yola çıkıyoruz, maniküre gitmem lazım, epilasyona gitmem lazım ama ben en erken 19*30 da cıkarım mesaiden Nasıl yetişirim bilmiyorum, acaba orda mı yaptırsam :44: Poff hiç tanımadığım yerde nasıl epilasyona yaptırıcam, kesin mikrop kaparım :26: Neyse Allah büyük, bulurum bir çaresini.

Şimdi de uzun yol Cdsi yapıyoruz, yolda dinleriz.

Salı günü gidiyoruz günlük aşk'la
Hem tatil hem ders çalışmak adına iyi olacak bu...
İlk bi kaç gün ders çalışamam bi kafa dağıtırız sonra oturur soru çözerim bahçede mis gibi yeşilliklerin arasında.
İnsan orda huzur buluyor
Bu akşamda mahallede gezindik dondurma falan yedik saatin nasıl geçtiğini anlamadım inşallah o askerdeyken de zaman böyle su gibi akıp gider
Yorulmuşum yahu eve gelince saç bakımı falan yaptım sabahta el ve ayak bakımı var
Yazlığa gitmeden tüm bakımları tamamlayım
Müzik açıp ruhumu dinlendireceğim günlükoviç sonra görüşürüz

Gitme vakti geldi.. yolcudur abbas bağlasan durmaz..

Bana sorsan, desen ki,
Sence nedir bu dünya ?
Rüya içinde hülya,
Hülya içinde rüyadır derim.
Alem, hükmünde Hakim
Her şey elinde mahkum,
isterse eder imha,
isterse eder ihya.

bütün kk ailesinin şimdiden gelecek olan ramazanını ve ramazan bayramlarını kutluyorum

her şey gönlünüzce, hakkınızda hayırlısı olacak şekilde olsun.. yeniden görüşebilmek dileğiyle hoşçakalın.

sabah sabah niye yazdığımı bilmiyorum ama çok doldum artık günlük hemde çok. bi gün birisine patlicam o kişide yanlış kişi olacak diye korkuyorum.

biliyorum sabretmem gerekiyor... şimdi bir değişim yaşıyorum ama isyan etmicem Allah'a ben hep hayırlısını istedim demekki buymuş hayırlısı ^^olayların seni dayanamayacağın noktaya getirdiğini hissettiğinde asla vazgeçme çünkü orası kaderin değişeceği yerdir..!^^ ben şuan güçlüyüm biliyorum ama yavaş yavaş gücüm tükenmek üzere olduğu zaman işte tam o anda herşey istediğim gibi olacak... beni tek düşündüren gücüm ne zaman tükenecek... ne zamana kadar sabretmem gerekicek Allah'ım lütfen bana merhamet et ve bana güç ver...

Ya ben ne güzel hergün gelirdim buraya herşeyimi anlatır rahatlar giderdimYazmayınca eksikliğini bile hissederdim ama artk burayıda boşladım
Zaten 3-4 günde bir şehir değiştirmekten yazmaya vaktimde olmuyo
Sana yazmadığım zamanlarda bi arkadaşım nişanlandı öyle duygulandım ki içeri girerlerken gözlerim dolmaya başladı sonra dedim bibloooo kendine gel kalk fotograflarını çek
Artık hayal kurma aşamalarını geçtim hayırlısı ne zamansa olur
Başka başka sonunda istanbula geldim Dün akşam çıktık yola gece 2de evdeydikyoldada uyuyamadım korktum babam uyur kaza falan yaparız diye normalde tınlamamda dün bi gergindim nedense
gecenin bi yarısı köprüden geçerken bayıldım istanbula bayıldımmmmmSürekli geçtiğim biyer hatta çogu zaman trafiginden şikayetçi olduğum bi yer ama artık güzellikleri daha iyi görebiliyorum sanırımmmm
Olumsuz olmaz beni mutsuz etmekten başka hiçbirşeye yaramıcak bunun farkındayımumarım bu farkındalık yine kısa sürmez
Bi kitabım var her kendimi kötü hissetmemde onu okuyorum ve beni rahatlatıyo öyle güzel öyle akıcı bi kitapki bi günde bitiyo sonra bittigi için üzülüyorum

Otomobilimizi sattık günlük.Eşimin yanında hayırlısı olsun dedim,gülücük falan attım ama..Aslında çok üzgünüm.Noterde satışını yaptım.Eşimle ayrıldık..O otobüse ben minibüse bindim...İş yerimin orada minibüsten indiğimi görmüş..Omuzların çöküktü diyor..Nasıl olmasın ki tek istediğim bir otomobilimin olmasıydı.Olmadı..Tapusu olmayan bir eve ödediğimiz para yetmiyormuş gibi birde otomobilimizin parasını vereceğiz.Bıktım artık eşimin ailesinden de..Hemde çok..Onları düşündükçe onlardan daha çok nefret ediyorum.Hepsini parçalamak istiyorum.Fakat eşim..Ona kıyamıyorum.Bende gün yüzü görmek istiyorum artık..Çok üzgünüm günlük çok..

günlüğümmmm

bugun benim doğum günümmmm 25 oldumm.

hedeflerım hayallerım var 2 sene verdım kendıme Allahın ıznıyle olacak hepsı elımden gelenı yapıcam. dur sana soyleyım ama kımsecıklere soyleme

oncelıkle kpss sınavından 75 80 almak askerıyeye sıvıl memur olarak gırmek.

sonra bıraz para bırıktırırp hayalım olan citroen c3 sahıp olmak kazasız belasız bınmeyı nasıl etsın Rabbımm

devamı daha sonra...

sabahtan berı coğrafya dersı dınlıyorum taktım kulaklıgı patroncugum calısıyor zannedıyor kımsecıklerın haberı yok

sus soyleme...

hoscakal gunlugum bugun en mutlu gunum

moral çöküklüğünden boğulup gideceğim en sonunda.....

her hayır'da bir şer,,, her şer'de bir hayır vardır diyerek teselli edeyim bari kendimi.

Selam günlük,
yine acayip bi baş aqrısıyla boquşuyorum,ne oldu bana?:44:
benim hiç başım aqrımazdı,sıkıntıdan mı,meraktan mı bilmiyorum ama hep başım aqrıyor..
cumartesi işten çıkınca eve gittim annem,kızkardeşim ve yenqem qeldiler birlikte yedik,içtik baya qüzel qeçti.
aslında çokta qüzel qeçemedim sivri biber koydum yemeqe tabi oda acıymış saatlerce elim yandı o nasıl bı acıydı allahım burnunmdan qeldi.
annem bile 'keşke qelmeseydik.'' dedi.çektiğim acıyı qörünce
biricik eşimde ''keşke senin aqrını almak qibi bir imkanım olsa,benim canım yansa da sana bişey olmasa..''dedi.
günlük o benim aşkım,hayatım,ömrüm,herşeyimmmm
onu seviyorum hemde çok ama beni fazlasıyla üzdüqü zamanlar oluyor.
dün yine eşimin köyüne qittik.
annemlerde qeldi.qüzel ama çok yorucu qeçti.köy havası işte yine çarptı beni,başım aqrıyor hemen akşam olsa da eve gitsem qünlük...
benim ki yine pc başında sabahlamış saat 4te su içmeye kalktım ki ne qöreyim hala pc başında
artık şaşırmıyorum,inanır mısın tepki bile vermedim yada veremedim fırsat bırakmadı ki hemen sarılmalar,öpmeler..
deli bu adam yaaa
nese qünlük ben işime qücüme bakayım...:126:
yazarım yine byeee...

Mevlütlü hayır vardı günlük sabahtan beri. Ev sahibimiz ölmüştü onun için. Mevlütü bizim evden okundu. Hayır hala oluyor. Allah'ım kabul etsin.
Bu arada annem sigarayı bıraktı. 3 gündür içmiyor günlüğüm. Yani benden mutlusu yok

o kadar stresliyim ki...

ota çöpe ağlar oldum. az önce dershaneden gelirken zor yürüyen yaşlı bi amca gördüm eve geldim başladım ağlamaya.

kalemii dershanede unuttuğumu farkettim ona da ağladım.

hayır, gözyaşı bu kadar kolay akmamalı.sınavı düşündükçe de kalbim hızlı çarpıyor.

toparlanmam lazım

Canım çok sıkkın günlük... Görümcem aradı hüngür hüngür ağlıyo kızımı da alıp gidicem ama nereye gidiceğimi bilmiyorum diyo eşiyle de boşanma durumundalar zaten kayınvalidemlere gelmişti kafa toplamaya burda kalıcam dönmücem demiş kayınvalideme kayınvalidem de laf söylemiş... İş görüşmesine gitti bu gün çok dua ettim onun için iş olmuş ama annemin çenesi çekilmiyo diyo gidicem diyo... Çok zor durumda şuanda 9 aylık bebeği var kredi borcu da var ne yapıcak bilmiyorum elimden hiç bişey gelmiyo içim çok sıkılıyo... ALLAH'ım sen onlara yardım et ne olur...

günlükçüm gene kkdan ayrı kalıcam bir müdeet kardeşimle hanımı bende kalmaya geldiler kaçamak yaptım yazayım dedim onlar yemek yerken bu aralar görüşemicez günlükçüm arkadaşlara selam olsun sonra gene uzun uzun görğüşrüz sana anlatıcaklarım okadar şey varki ama uzun sonra görüşmek üzere

Veeee karşındda 1 haftalık yeni gelin günlüğüm
Herşey çok güzel,sorunsuz geçti çok şükür,balayımızıda yaptık geldikk

günlüüüük.... inşallah daha fazla beklemem artık.. inşallah bir an önce hızlanır fikirler... ALLAHım nolur nolur hayırlısıyla hızlansın bu yıl son beklediğim yıl olsun nolur nolur hızlansın birşeyler en hayırlı şekliyle nolur...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…