Popüler Konu Sevgili günlük...

Biraz önce öyle güzel yağmur yağdı ki.. Ohhh misss gibi toprak koktu her yer...:119:

Yağmur yağmasını fırsat bilip hemen Dua ettim Rabbime...

Şimdide netten manzara resimlerine bakıyorum..:126: Gezmek, görmek istediğim o kadar çok yer var ki günlük..:98:

Ben bugüne kadar hiç tatil yapmadım desem inanır mısın? İlk defa geçen sene annem, ablam ve ben istanbula gittik ( oda tatil sayılmaz gerçi )..

Onun haricinde hiç bi yer görmedim yaşadığım şehirden çıkmadım hiç...:106:

Çünkü annemin bizi tatile götürecek imkanı hiç olmadı ya da cesareti diyelim..:97:

Annemde hep şu sözün arkasına sığındı evlenince eşiniz götürsün artık...:123:

Gezip görmek için ben şimdi evlenmeyi beklicem günlük...:90: O kadar çok hayallerim var ki geleceğe dair... :84:

Kabuğumu kırmak istiyorum artık... Bende tatile gitmek dolu dolu yaşamak istiyorum...

Ahhh kendi kendimin yarasına bastım iyi mi?

Neyse belki annemin dediği olur vee evlenince .....

Buarala hicbirsey yolunda gitmiyor gunlukcum. Yinede cok cok sukur.
Bugun yuksek lisansi kazamadigimi ogrendim. Cok agladim
annem bile beni teselli etmeye calisti dusun artik, sonra yine bi kazik yedim birinden
ama herseyde bi hayir olduguna inaniyorum.
Artik yuksek lisans amacimda olmadgiina gore tek hedefim bi ise girmek
kendimi cok bos ve caresiz hissediyorum. Cvmi gonderdigim yerlerden tek haber gelmiyor (
Canimi skicak haberler geliyor arada bir. Oyle iste gunluk buara bi garibim

günlük merhaba
misafirlerim hala bendeler. beraber güzel vakit geçiriyoruz. ev kalabalık ama olsun.

onları üzmek istemiyorum günlük ama çok üzülüyorum

eşimi çok özledim. askerde ya göremiyorum sesini istediğimde duyamıyorum. ve bu canımı çok yakıyor. onu çok özlüyorum.

bazen yapayalnız hissediyorum kendimi
ya ALLAHIM sen de yanımda olmasaydın ben ne yapardım... şükürler olsun ki senin sevgin hep kalbimde

Son düzenleme:
Uzun zamandır böylesine hıçkıra hıçkıra ağlamamıştım...........

Adalia ve Natalia 'nın videosu beni mahfetti....

Adalia kızının psikolojisi için saçlarını kazıtan bir anne..Natalia da yaşlılık hastalığına tutulan kızı............Kendimi o annenin yerine koydum da ben de farklı davranmazdım..Şu uzatmak için türlü bakımlar yaptığım saçlarımı çocuklarım için bir an bile tereddüt etmeden kazıtırdım................

Twins! Adalia and Natalia - YouTube

Allah tüm evlatlarımızı korusun,sağlık versin....

koskoca bir haftayı evde devirdikten sonra insanın pek çalışası gelmiyor aslında ...
ama bir yandan da bir sürü iş beni bekliyor..tam da tahmin ettiğim o muallak dönem benimkisi..

her şeyin hayırlısı demek adet olmuş ..olsun bakalım..bekledik bunca zaman acısıyla üzüntüsüyle..
ne arkadaşlar ,dostlar yoktu da tek başımıza üstesinden geldik her şeyin...

sıkılıyorum günlük yaa...insanların zamanında göstermediği ilgiden sıkılıyorum..:26: ben şimdi bir başıma kendime yetiyorum
çok şükür...ve istediğim insanlarla zaman geçirmek istiyorum..bolca vakti kendim için kullanmak istiyorum.. zaten doğallıktan
uzak,gösteriş merakı sarmış insan soyundan fenalık gelmiş...kendi doğal alanımda mutluyum bennn

şu staj-eğitim olayına el atmam gerek..çok ihmal ettim çokk...:18:

tatilden döndükten sonra ancak kendiem geldim günlük.
yani tam 1 hafta sonra
geçen hafta çok kötüydüüüü
çalışmaktan nefret ediyordum
şimdi daha iyi...

hafta sonu kuzenimin nişanı var...
heyecanlar var bu ara....

Kullandığım ilaçlar beni perişan etti günlüğüm. Bağışıklık sistemim çökmüş, demir ve demir deposu referans değerin altında, b12 kalmamış vücudumda. Bütün bunlar kafamda o boşluğun çıkmasına sebep oldu işte. Neyse ki çıkıyolar ama bir yılı bulurmuş tamamen yerine gelmesi, kortizonlu losyon verdi doktorum. 40 günlük bir tedaviye başladım ama çok keyifsiz ve halsizim. İlaçlara alışmam zaman alacak galiba.

Üstelik bugün 2 yıl oldu. 7 yıldır yüreğimde yaşattığım adamla aynı yastığa başkoyalı tam 2 yıl oldu. Akşam güzel bir yere rezervasyon yaptırdık. Kurumdan çıkar çıkmaz hediyemi de alacağım. Allah ayırmasın bizi, huzuru evimizden de yüreğimizden de almasın.

Seni çok seviyorum Ömrüm.

mesaiye bu saatte baslamk gıbısı varmı gunlugum ya sabah bır guzel uyandım annem mıs gıbı pogaca yapmıs aılecek kahvaltı yaptık sonrada askımın anına gıttım 1 saat oturduk mubabbet ettık sonrada benı ıse bıraktı aman gunluk tahtaya vur patronun gec gelecegımden haberı yoktu ben geldım 15 dk sonra geldı anlamadı gec geldımı.

ders calıstım dun gece ya gunluk kpss lısan sorularının bır kısmı yayınlanmıs cografya cok zor geldı onlısansada anı gelırse bosuna alısmıs olucam mralım sıfırlanacak umarım oyle olmaz.

hosakal gunlugum ssk gonderıyorum bıtsınde ders calısıyım.

iki yıl önce iftar sofralarımızda boğazımıza yumruk olarak düşen bir haber gelmişti Diyarbakır'dan

bir anne çocuklarının babasını arıyor: "çocuklar kaç gündür bişey yemedi, ev tamamen kurudu. Birer parça ekmek de olsa getir!"
adam çaresizce bütün arkadaşlarından, bütün akrabalarından para istiyor. "1 lira da olsa razıyım" diyerek
daha önce de istemiş olacak ki kimse o 1 lirayı bile vermiyor

adam da saatler sonra kendini asıyor ve kapkaranlık hayatlarını zifiriye dönüştürüyo o minik yüreklerin

Çok derdimiz var diye söyledim günlük. Evet bizim çok derdimiz var

"komşusu açken tok yatan bizden değildir" (Hz. Peygamber)

Günlük,
Zormuş hasret çekmek.Hele evlat hasreti çekmek.
Bilerek isteyerek gönderdim.Köyde gezsin tozsun,mutlu
olsun diyerek gönderdim.Ama çok özledim be günlük...

Ama yok gelsin artık demi?Bence bu kadar ayrılık yeter.
Yeterince tavuk kovaladı,kiraz toplayıp yedi,bahçe suladı sanırım.
Bana yeter de ona yetmiyor işte.İstediği gibi koşup oynamak onun da
hakkı.İlk zamanlar bilgisayarımı özlüyorum diyordu artık lafını bile etmiyor.

Bıkmıştı artık kreşten ve bilgisayardan.
Evet belki bir hafta daha kalabilir.Cuma günü görüşeceğiz nasılsa.2
günde beraberiz.Ramazana kadar kalıp gelsin bence.Sen ne dersin günlük.
Doğru karar bu sanırım.

Hayat çok zor olcak benden demesi
Bugün staj için bi yere gittim şirketin sahibi babamın arkadaşı 30-35 kişilik orta halli bi şirket..
Ben direk bugün konuşuruz başlarım diye gittim rahatım ya
Bi gittim form doldurdum tamam bitti türkçe-mat. sınavı tamam dedim bitti kurtuldum derkennnnnn 100 soruluk bi ingilizce testi
Altı üstü bir staj ya bunlar bitti sonra mülakat aşaması
Okul bittiğinde nasıl işe giricem stajyerlik için üstelik tanıdık aracılıgıyla gittigim yerde böyle olduysa ben 1 sene sonrasını düşünmek istemiyorummmmmmmm

öyle içim sıkılıyorki günlük ağlamak üzereyim.... neden hep kadınlar beklemek zorunda? .. birde annemle tartıştım zar zor umut beslemeye çalışıyorum hayata karşı o da annemim bir kaç cümlesiyle paramparça oldu inşallah düşündüğüm olumsuzluk olmaz da gelen bir telefonla herşey düzelir gözlerim dolu dolu yazıyorum bunu sana.... bir kez daha kadın olmanın hayata geriden başladığını anladım inşallah düzelir artık.. bu sıkıntılar biter ... umut umut.. ve hep bir telefona bakan gözler... nolur ara beni .. ara da içime çiçekler saçılsın.. ancak sen beni bu ağlamaklı halden kurtarabilirsin....... ah anne ah neden yıktın tüm umutlarımı

lütfen ara beni..... lütfen ALLAHım nolur nolur sevindir beni.... nolur umutlarım bu sefer yıkılmasın... nolur arasın mutlu olsun herşey

çok yorgunum günlük ilaç yüzünden gece doğru düzgün uyuyamadım çok uykum var

sabah da dışarı çıktım telefon baktım kaç yeri gezdim bu sıcakta ama istediğim gibi birşey bulamadım çok yoruldum akşam da alışverişe çıktık ölüyorum yorgunluktan kafam hiç yerinde değil

bır offf ceksem şöyle derinden, karsıkı daglar oynar ınan yerınden canım günlük..

vaktım yıne cok kısıtlı son 1bucuk aydır oldugu gıbı... eski evdekı günlerımı özlemedım yınede .. neyse ınsallah daha sakın bır günümde sana gelıp herseyıı uzuunn uzunnn anlatasım var..icimi dökmem gerek yoksa patlıycımmmm

grszzz..

günlük çok kötü şeyler oldu

babam bugün işteyken oturuyor ve birden ayağa kalkarken arazide başı dönmüş ve taşlık alanda sol tarafına düşmüş kafası ve kolu yarılmış herkes felç geirdi sanmış çünkü boyundan aşağısını hissetmemiş 15 dk boyunca hemen ambulans çağırmışlar iş arkadaşları ve hastaneye götürmüşler tüm tetkikler yapılmış boynunda boyun kemikleri arasında sıkışma olmuş bide omurilik sıkışması sanırım

saat 11 de bu durum olmuş ve eve geldiğinde saat 7 ye geliyordu dayıma haber vermiş o getirmiş canım babamı.bize söylemedi hiç panik yapmayalım diye anneme de belli etmemiş annem telefonla aramış halbuki ama söylememiş

eve gelmeden önce de annemi aradı ufak bi sıyrık var alnımda merak etmeyin gelip görünce dedi

ufak bişey sandık meğerse geldiğinde bi gördük ki neler olmuş üstü başı kan içinde

masaj yaptık koluna .boyunlukla geziyor hala da uyuşuk kolu biraz ve acıyor.çok kötü olmuş

annem ağladı benim de içim gitti

Allah beterinden korusun kimseye de vermesin

hep başımızda olsunlar inşallah

fizik tedaviye başlıycak işte ((( Allah beterinden korusun herkesi

Son düzenleme:
Ah günlük dertler bende Derya olduKocisim yine nöbetçi çok sıkıldım evde bugün nedense bunaldım pek böyle olmazdım sevmiyorum bu nobetleriBirde basımda KPSS derdi var 7 aydır calisiyorum her ay dunya kitap alıyorum alime ve esim kazanacağımı düşünüyor çok çalıştım çok emek verdim ins. Kazanırım hayirlisiyla bir memur olurum su 2 ayda bir geçse hayirlisiyla artık test kitabı görmekten midem bulanıyor ama yapacak birşey yok emek olmadan yemekte yok maalesef Eşimde is bulup çalısmamı istemiyor ya çıkış saatleri geç oluyor diye kendi 5 te çıkıyor tabi ben özelde saat 5 te nerde çıkıncamYok yok benim memurluk şart Alllahim hakkımızda hayırlısını nasip etsin İlk defa yazıyorum sana ama artık sık sık uğrarım hadi hoscakal ben coğrafya test çözeyim biraz

Eveeet artık saat 12yi geçtiğine göre yarın kınam vaar
C.tesi de büyük güüünnn... Allahımm çok heyecanlıyımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…