Popüler Konu Sevgili günlük...

bağıra bağıraaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyorum haykıra haykıra çok hemde
acaba ben kötü bir insan mıyımneden hakettiğim değeri göremiyorum kimseden ben
neden beni ağlatmayan birini bulamıyorum
neden günlerdir anneme sinirlenip ağlarken birde o ağlatıyor beni
ben bu kadar mı değersizim ya
yüzünde ki gülücük hep kalsın yüzün hep gülsün diyenlerin dualarının cevabını ver RABBİM lütfen
kaldıramıyorum
umutsuzum,yarınlarıma gülemiyorum belkide boşluktayım
neden umudu arayışım hala şu an umud etmek yerine olaya sarılıyo olamaz mıydım
arkamda değiller önümdeler yüzüme hep gülerler sandım yanılmışım ben herşeyimi vermişken tam gönlümle karşımda ki için bu kadar anlamsız olamaz ,olmamalı o iki kelime

Son düzenleme:
Neden tartışıyoruz?:44::44:
Düşündüm, düşündüm ve tekrar düşündüm cevap bulamadım.
Bir konu gördüm neden tartışıyorsunuz diye ve bizim tartışmalarımızın sebebi olmadığını fark ettim.
Ne garip de mi günlük?
Benim sinir krizi geçirmelerim hep saçmalıklardan.
Bence hep benim yüzümden. Canım sıkıldı mı saracak adam arıyorum demek ki!
İşte nedeni buldum.
Söz verdik, tutuluyor, tutulmaya da devam edilecek...

Gece gece kafayı yedim galiba ben güünlük
Uykum da gelmiyor. O blog senin, bu blog benim geziyorum

Dün uğramadım sana..Küstüm sandın demii?
Çok yoğundu başımı kaldıracak an bulamadım.Çok geç çıktım işten..Çıkmama yarım saat kala dayadılar 5 dosyayı önüme yap bakalım..Bazen sevmiyorum emir eden patron bozuntularını..Onların bu davranışını,kaba oluşlarını kınıyorum..:113:Al yap,bitirince masama koy.Yarına kalmasın diyor.Sevmiyorum işteee böyle emir edenleri..
Zaten opelsiz ilk günümdü.Nasıl zorlandım minibüste..Sanki anam beni otomobilimle doğurmuş öyle eksik hissettim ki kendimi..Birde hava sıcak,insanlar doğal olarak terliyorlar..Tıkış tıkış..Birde yanlışlıkla biri sana değse taciz ediliyorum hissine kapılıyorsun.:18:Çantanı kollamalar falan.Minibüse binince paranoyak oluyorum ben
Onun dışında aynı işte..Yorgun,halsiz,bitkin,çalışma isteği sıfır..Düşüp yatmak,uyumak istiyorum.Tembellik yapmak istiyorum.Bir elimde içeceğim diğer elimde yiyeceğimKafam alt tarafa gelmiş bacaklar yukarı doğru vaziyette maymunluklar yapmak istiyorum.Filim izlemek istiyorum..Kaç aydır ne sinema ne de bir filim takıp izledim.Hiçbir hobim yok.Evden işe..İşten eve..Yaklaşık 6 aydır doğru düzgü ne uyku,ne bir dinlenme..Hiçbiri yok hayatımda.Ne yaptığımı anlamış durumda değilim.Vakit çok hızlı geçiyor.Daha ben gece dinlenemeden sabah oluyor yaa..Bedenim yorgun,ruhum zaten 90lık nineler gibi..Biri olsa keşke ya da ben peri gibi olsam..Bir şıklatmayla kendimden iki tane yapsam.Ben tembellik yaparken o çalışsa..:44:Şöyle bazen kendimi nadasa bıraksam.Hani toprak zenginleşsin iyi verim versin diye yapılıyor ya.Bende öyle arada bir kendimi kapatsam..Ama bu arada bebeğimi çok özlerim.Çok özlüyorum onu ya çok çok.Çok tatlı çok seviyorum onu çok çok.Öpmeye doyamıyorum.Ah biraz daha büyüse offf sarılmaktan kemiklerini kıracağım diye korkuyorum.Ama narin narin de öpme mi olurmuş canımmBenim en büyük zenginliğim ailem.Onları koru Allah'ım .Onlar sana emanet.Sen bizlere rahmetinden,kudretinden,sevgin ve merhametinden bolca ver yarabbim..Amin..İnşallah.
"Nasıl oluyor bilmiyorum günlüğüm ama bıkkın bir şekildeyken ailemi düşünüp mutlu olmaktan çok mutluluk duyuyorum."
İyi bak kendine günlükcağazım..

Günlükcüm kaç gündür yazamadım sana kızmadın inşallah Durumlar aynı değişen bişey yok maalesef moraller bozuk yine paşama pek bişey söylemedik üstten anlattık biraz sinirli çünkü gider adamla kavga falan eder aman aman... Bizim sorunumuz yok çok şükür herşey güzel gidiyo Nazar değmesin Uyanır uyanmaz aklıma görümcemin yanına gitmek geldi ama daha hazır bile değilim uzun sürer o yüzden vazgeçtim yarın falan giderim artık Baş ağrısıyla uyandım günlük ya çok değil ama ağrıyo Ağrı kesici de içmek istemiyorum geçer inşallah :44:

Ne kadar güzel bir akşamdı, çok eğlendik. Beyoğlu çakması bir sokak yapmışlar bahçeliye, biraz sakindi haftaiçi olduğu için ama eminim cuma ya da cumartesi akşamı çok canlı olur.

Harika bir saat aldım canıma, bayıldı bayıldı Biraz da ezildi haliyle bir buket cicek yolladığı için

Allah nazarlardan saklasın bizi.

günlüğüm şu okul biter mi derken 5 yıl geçti ve mezun oldum. Yarın da özel eğitim merkezinde işe başlıyorum çocuk gelişimci olarak eylül ayına kadar orda çalışıcam

Son düzenleme:
selam günlük yine aklıma bii sürü şey geldi canım sıkıldı,ne mi geldi aklıma????
eve gidince temizlik yapmam,yemek yapmam,ders çalışmam ve bize defalarca gelmek istediğini söyleyen arkadaşlarımızı artık evimize davet etmemiz gerektiği...
olmuyor günlük yetişemiyorum hiç bişeye kişisel bakımımı yapacak zamanı bile zor buluyorum.hep halsizim hep yorgunum ev işleri ve çalışma hayatı aynı anda çok zorluyor beni,bana kalsa bırakıcam işi en azından bir süreliğine ama şu kocam yok mu sinir ediyor beni
bırakmamalıymışım işi maddi açıdan sıkıntıdaymışız
ama kendisi bi öqretmen olarak tatilin tadını çıkarıyor...,
benimse yine iş güçle geçen bi pazarım var
daralıyorum günlükkk

Günlüğüm gene ben geldim kız..Ayy burada daha demin kavga oldu be annem..İşçiler biz üniversiteye gitmeyiz demişler.Sedat beyde gitmeyenleri işten çıkartırım demiş..Vayy anam ortalık bir anda gazetelerin 3.sayfa haberlerine döndü resmen.İşçinin biri gitti sonra geldi elinde falcatayla mühendisi kesecekmiş.Gel kaçma seni keseceğim diyor.Sanki ekmek kesecek adam o kadar da rahat.Zor tuttular işçiyi.Ama ben çok korktum..Dizlerim zangır zangır titredi.:18:Bizim evde de vardı ya şiddet o geldi aklıma tutamadım gözyaşlarımı.Nasıl kötü oldum..Sanki beni dövcekmiş gibi sindim masanın en uc noktasına.Ayy Allah'ım sen koru Yarabbim.Ne olur sen koru.Senin rahmetine muhtacız Allah'ım.Kötülükleri kov,kötülere fırsat verme,cahillere..Şeytandan koru bizi Rabbim..

Selam günlük
Bugün içim fena halde sıkılıyor nedenini bilmiyorum sanki bişey olacakmış gibi
Halbu ki şuan havalara uçmam gerek çünkü sonunda istediğimiz evi alıyoruz ama ben bir tuhafım

Günlük ben geldiim. Burdayım aslında her gün ama canım şimdi yazmak istedi. Niye şimdi? Çünkü aslında şuan temizlik yapıyorum ama oyalanmak için de uğraşlar bulmaya çalışıyorum :) Çok işim var günlük çokkk. Yarın sabah 8' de eşimin anne babası geliyo. Buyursunlar tabi başımın üstünde yerleri var ama şu sigara işini napıcaz bakalım. Eşim sağolsun hep balkonda içer. Ama babasına nasıl deriz evin içinde içilmiyo diye. Günde 3 paket sigara içen biri nasıl gitsin dakkada bi balkona. Bakalım nolucak, napıcaz.
Daha fazla oyalanmayayaım günlük, yoksa yatana kadar durmadan iş yapıcam.

heyyoooo merhaba günlükcanov
çok canım sıkılıyo yahuuu..zaten inanılmaz bi sıcak var
üstüne üstlük reglim ayıptır söylemesi bu sıcaklarda daha da bi kabus oluyo
zaten dün karın ağrısından öldüm resmen..ben liseden beri böyle ağrı yaşamamıştım
ee hapımı içmezsem olacağı budur..adetten 3 gün önce sabah akşam içemem lazım adet gelene kadar
yoksa böyle komalık oluyorum..salaklığımdan işte 10 senedir ihmal etmediğim şeyi bu ay ihmal ettim ve öldüm acıdan
neyse geçti gitti çok şükür
ben sana artık neden sk sık yazmıyorum acaba..aslında gelsem yazsam ne güzel olur
çok seviyorum aslında böyle yazarak içimi dökmeyi
gerçi bugünlerde hep yoğunduk, düğündür kınadır..ee üşengeçlik de bir yandan tabi
nişanlıcığımla herşey yolunda..zaten bu regl dönemlerinde ben pek bi aşk dolu oluyom
durup durup serenat yapıyorum adama resmen özledim keratayı valla
ayıptır sölemesi bu haftasonu bazı planlarımız var küçük bi tatil yapçaz bi aksilik çıkmazsa
nasıl ihtiyacımız var bi bilsen..ikimiz de yorulduk bu sene çok..şu nişandan sonra da birbirimize pek zaman ayıramadık gibi bişey
aileler arasında pinpon topuna döndük kim nereye çağırırsa oraya gider olduk
ama biraz ara vercez buna çünkü çatlak vermeye başlıyo anladım..dur demek lazım
babam arıza çıkarır gibi oldu..o nedenle ailelerle o kadar içli dışlı olmaya paydos
1 sene var daha düğüne..nişanlılık dönemi boşuna zor demiyolar..dengeyi iyi korumak lazım
zaten ailelerin yanında daha bi hasret kalıyo insan birbirine
öyle yaniiii...düğün salonumuzu tuttuk biz sahi, erkenden tuttuk ama iyi oldu yer bulunmuyo çünkü
ahh zaman bi de çabucak geçse de biz de kavuşsak artık
hadi şimdilik see you günlük

çok kötüyüm gece kalbim o kadar kırıldı ki bir daha kimse yapıştıramıcak tamir olmıcak o kalp biliyorum
burdan ona sesleniyorum;
mutsuzum ama senin için değil gereksiz emin ol
beni merak etmeyen ne,niçin diye sormayan sen artık yoksun hayatımda
sana bi gün yorulucağımı söylemiştim dimi işte o güne geldim ben ve dinlenicek limanım sen değilsin artık
hani sana teşekkür edicekmişim ya ilerde yanımda başka biriyle teşekkür ederim sana ilerde iyiki umursamadın beni diye maddem sen öyle istiyorsun
artık sen benim umudumun adı değilsin geceleri başka şeylerle oyalanmaya devam et düşünme bile beni sen başkalarıyla ilgilenirken ben de artık seni düşünmicem bundan emin ol iki çift lafınla mutlu olmıcak bu kız artık mantığını devreye soktu kalbini dinlemicek hiç bir zaman dün gece de söylediğim gibi bi gün bu kızın göz yaşlarından da düşüceksin Sen.

üzerimde nedenini bilmediğim bi sinir var günlük...
çok sinirliyim bugün ve nereye çatsam diye bakıyorum..
aslında nedensiz bi sinir de değil
belirsiz işler canımı sıkıyo hepsi bu
ve belli olana kadar da sinirli olacağım sanırım

zaman herseyın ilacydı değilmi..
unutmak için.. silbastan baslamak için.. yaşanmamışlıklarıda yaşamak için hayatı her nefeste tüketmek için... belki bir umut.
bazende hiç bişey olmamıs gibi kaldıgın yerden devam edebilsin diye zamana bırakırım yaşanmıslıkları..
tutunmak için tek dal bile kalmasa..köprüler birbir yıkılsada ; çaresizlik içinde kendi gözyaslarıma gırtlagıma kadar batsamda sabrederim işte..beklerimmm belki bi umut diyee.. bi müddet sonra umutla zamanı bırbırıne karıstırır olurum.. sükretmekle sabretmeyı bırbırıne karıstırdıgım gibi..

günlüüüükk... bekliyorum hala.... gözüm telefonda.... ara beni nooolurrrr..... ara ara ara.... kadın olmak demek kendini ağırdan almayı gerektiriyor işte.. mecbrurum şimdilik ara nolur ara yada mesaj at... nolur yalnız bırakma beni... ALLAHım bu bekleyiş hayırlısıyla son bulsun.. güzellikler olsun artık... biliyorsun benim bir çok şeyde gözüm olmadığını.. senden tek duamın ne olduğunu da biliyorsun.. ALLAHım nolur bu süreyi hayırlısıyla kısalt... herşey hızlansın.... hayırlısıyla........ .. bekliyorumm aramanııı nolur ara nolurrrrrrrrrrrrr

günlük tatilimi yaptım geldim ki ben..
günlük aslında ben O'nu gördüm biliyor musun perşembe günü
sana söylemedim ne bileyim içimden gelmedi açıkçası
karşı karşıya kaldık hemde öylece geçti yanımda
yabancı olmak selamlaşamamak yaktı canımı en çokta
biliyorum çokta eminim ki hayallerim hayal olarak kalacak..

öpüyorum günlük kuşları ...

Son düzenleme:

ben geldimmmmmdaha sık gelicem tekrardan biblo geri döndü
İş görüşmesinden hala aramadılar bunalıma giricemseneye bu zamanlar iş bulamazsam burda daha çok aglarımbide bi ihtimal varki evlerden uzak okul bitmemesi gibi işte o zaman bittiğimiz andır
neyse tadımızı kaçırmayalım
Arkadaşımla buluştum bugün sonra sevgilisiyle arkadaşı geldi okey falan oynamaya gittik değişiklik oldu evde oturmak bana göre degileve girer girmezde canımın sıkılmasını napıcaz bilemedim
Bu arada pazartesi dogum günüo izinli olucak bende staja başlarsam saat 7den sonra boşum başlamazsam tüm gün boşumne alıcam kiiiiiii:26:yemege falan çıkarsam üstüne bide hediye pasta falan bana baya pahalıya mal olucak:26:adaya gidip denize falan mı girsek sonrada pasta kessem poff bilemedim bak napıcam

Yarın dayımlar geliyo ve pazartesi gidiyoruz günlük
Hep ertelemeye çalıştım ama çok ani oldu bu
En kötüsü de gideceğimi bile bile gitmicem diyerek bir süre can sıkıntısını erteleme çabamdı.
Şimdi açıklamam lazım
Tepkisinden çok korkuyorum.Yani korktuğum şey üzülmesi
Biz alışık değiliz ki...1 saat mesajlaşmamaya bile alışık değiliz.
Başka bir şehir değil başka bir ülkede olucam.Bütün gün internette de olamam.
Offf gideceğime sevinemiyorum.Her yıl büyük bi stres yaşıyorum bu yüzden.
Yine yalnız bırakıcam onu,tam da stajı bitmişken
Yine hayal kırıklığı...
Vicdan azabı ağır geliyo günlük.

Çok kötüyüm günlük. Hayatımda hiçbir şey istediğim gibi değil. Artık içimde biraz olsun umut, azim, kararlılık yok. İnsanlar giderek dibe battığımı gözüme gözüme sokmaya başladılar. Ama ben o kadar umursamaz davranıyorum ki..:26: Çok büyük, çok güzel hayallerim vardı, hala var. Fakat tembel ve iradesizin önde gideni olduğum için harekete geçemiyorum, harekete geçsem bile istikrarı sağlayamıyorum. Kendimden çok utanıyorum.
Bedenimi sevmiyorum. 20 kilo fazlam var, selülitlerim var. Tatil yapmak istiyorum, bol bol gezmek eğlenmek istiyorum ama bu bedenle değil!

Boş gezenin boş kalfası oldum. Eğitim ve gelişim ile ilgili hedeflerime ulaşabilmem için uygun bir işte çalışmam, para biriktirmem gerek. Ama ben ne iş bulabiliyorum ne de yeterli parayı biriktirebiliyorum.
Çevremle ve ailemle iletişimim istediğim gibi değil. Toplumda bulunmak istediğim noktada değilim. Bu beni resmen aşağılık kompleksine sokuyor.

Bütün bunları bile bile tek bir adım atamıyor olmam, üç günde - bir haftada hemen salıyor olmam kendime olan sevgimi, saygımı düşürüyor. Artık şu aptal kafamı duvarlara vurup, dağılmış psikolojimi düzeltmeliyim. Allahım bana akıl versin!!!
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…