Popüler Konu Sevgili günlük...

Hayat çok tuhaf.
İnsanın başına ne geleceği belli olmazmış ya, işte öyle anlardan beri.
Benim başıma gelmese de , kendi başıma gelmiş kadar üzgünüm ve şaşkınım.
Her olanda var bir hayır biliyorum.
En hayırlısı bu, kesin.
Allahım yardımcısı olsun, tez zamanda feraha çıkarsın inş.
Biz hep yanındayız inş.

Yarın akşam tatile gidicez ama benim 20lik dişim bana yamuk yaptı yine! Sağ tarafım şiş Ben nasıl gidicem bu halde yaa. Antibiyotik kullanıyorum ama hiçbir fayda etmedi

Offf pofff afra tafra

Selam günlük.
Günler hızlı geçmeye başladı :18:
Hala bir sürü eksik var. Ev bulamadık. Mobilyalar filan da alınmadı hala
Ama mutluyum be günlük. Daha vaktimiz de var hem.
Annemle deli gibi temizlik yapıyoruz. Sanırım abim de benden 1 ay sonra filan evlenecek :123:
Hadi yine o annemlerle aynı şehirde olacak. Ya ben...
Neyse ya hiç moral bozasım yok bugün.
Dün balayı otellerini araştırıp mail attım kuzuma.
Didim'deki bi otele şirketleri indirim yapıyormuş.
Eğer fiyatta çok fark ederse oraya gidicez. Ama olmazsa elimde daha iyi seçenekler var
Hafta sonu da kuzum yanımda
Temizliğe devam, görüşürüz günlükkk

günlükkk dişçiden geldim şimdi çok kötüyüm yaa
nefret ediyorum bu diş kontrollerinden
gitmeyeceğim bi daha deyip 6 ayda bir gidiyorum yine yaa
off çok kötüyüm şu an

hamileliğim öyle zor geçiyor ki 3 aydır hayatım yatak ve lavobadan ibaret
büyük ihtimal doğum da öyle olacak

doktor, yavrumun yüzde 70 erkek oldugunu söylediğinde sevindim: "ohh hamdolsun, benim çektiklerimi çekmeyecek. Kız olsaydı hamilelikle doğumla uğraşacaktı" dedim, artık nasıl bir psikolojik buhrandaysam

sanırım ben anne olmaya başladım:26:

Klimadan nefret ediyorum?

başım boynum nasılda ağrıyor yaaaa. anlayan yok ki halimizden, onları da görcem ben yarın bir gün çeksinler de böyle klima soğuğunu görsünler yeter sıkıldım yaaaa

Son düzenleme:
günlüüük dün aramadı.. gözüm telefonda uyuyakaldım ama bugün yine bir umut var içimde... bugün arar inşallah... beklemek ne zor be günlük... bugün bir arasan bundan sonra bende ararım seni.. arasan buluşma tarihini konuşsak.... nolur ara umutsuzluğa bürünmeden ara nolur....içim sıkılıyor be günlük.... o coşkuyu kaybediyorum yavaş yavaş... bu kadar zor olmasa... neyi bekliyoruz bilmiyorum ki... sen arama ben arama olmaz ki böyle ALLAHım nollluur

Ben geldimmmmm

Tatildeyken çok iyidim gülüyodum eğleniyodum
Eve gelince m..l gibi oldum :26:
İnşallah yorgunluktur bu ve hemencicik geçer

Kk'yı özlemişim en çokta
Uzun uzun anlatmak isterdim ama ölüyorum ya sonra görüşürüz günlüğüm

günlükkk
yarın aşkıma kavuşuyorum bennn
işin en güzeli de genelde ya o bana gelirdi ya ben ona giderdim
ama şimdi abisine gidiyoruz
otobüslerden aynı saatte inicez
bi otogarda buluşmadığımız kalmıştı o da olcek

sevgili günlük,

yaklaşık iki sene sonra ilk kez bu kadar heyecanlandım, aynı şarkıyı otuz kez dinledim ve yürüyüşe çıktığımda kendi kendime sırıttım durdum ..

sanki yeniden 17 yasımdayım

Yarın aşkıma gidiyorum. İnşallah her şey umduğum(uz) gibi geçer.
Bir sorun çıkmaz inşallah. Öyle çok özledim ki bu sefer günlük. Sık sık görüşmeye alışmıştık.
Okul açıkken rahat görüşebiliyoruz ama böyle çok zor.
Allah'ım güç versin bize, bizim gibi hasretlik çekenlere...

sevgili günlük içim çok karışık dargınım, üzgünüm, yorgunum, küsüm ama kime neye neden bilemiyorum. Herkesten bıktım mı yoksa herkesi çok mu sevdiğim için böyle oluyo? Kocamın kendi keyfine göre takılmasına mı, annemin babamın ayrılıp beni ve kardeşimi küçük yaşta eksik bırakmalarına mı, henüz 5 yasında ki kardeşiminde babasız kalmış olmasına mı kızgınlığım, üzgünlüğüm bilemiyorum. Belki de hepsine, herşeye öfkeliyim... En kısa zamanda mutlu olabilme dileğiyle...

sevgili günlükçüm, bugün günlerden hayatta seni üzen ne varsa hayatından çıkarma günü...
Bana aylardır aşkını ilan eden ve hala gereksiz hareketler yapan, tabiri caizse saçmalayan "sen" ...
evet seninle bugün bu işi bitiricem artık ! bana aşıksan yapman gerekenler vardı, en azından karakterin bunu gerektirmeliydi?
madem yapmayıp hala bunu sürdrüyosan, sana bugün güle güle diyeceğim...
çok düzgün bir çocuksun, ama ben bu entrikanın içinde senle çıkmak istemeyecektim, sende bunu biliyordun..
ama o entrikadan çıkmak için hiçbirşey yapmayıp, sadece seni seviyorum demekle olmuyormuş...
bunuda anlarsın heralde, neyse hakkımda hayırlısı olsun

evet günlükçüm benim bugüne kadar yaptığım en büyük hata, canımı sıkan insanları hayatımdan çıkarmayışımdı...
ama artık öğrendim, hiçbirşey benden önemli değil, oda önemli değil
ozaman bugün Allah yardımcım olsunda onu hayatımdan çıkarıp, ne ona ümit vereyim, nede kendi canımı sıkayım

Son düzenleme:
ben geldimm
Dün burda okuduğum bi konu beni çok üzdüBir kez daha kızdım kendime insanların ne dertleri var biz burda oturmuş lafı olmıcak şeylere üzülüyoruz:18:
Allah şifa versin ona çok üzüldüm bunları okudukça sağlıktan başka şeylere üzülmenin anlamsız ve şımarıklık olduğunu düşünüyorum
Ama insan işte bugün böyle düşünüp bi hafta sonra gelip buraya bişeyden dolayı gelip mızmızlanabilirim Belki üzüldüğüm anda insanların daha büyük dertleri olduğunu hatırlarım

Neyse dün biraz tartıştık gibi daha dogrusu ben yaptım eski konuları açtım:26:kadınların yaptıgı en büyük hata bu heralde ama konşup halletmediğimiz için yaptım bunu:18:konuşup halledemicegimiz bişey degil yani
Babam bugün yazlığa gidiyo annemlerle salı veya çarşamba günü döner heralde

insan işi gücü yokken 9da kalkarmı yakalktım çamaşırları yıkadım-astım ,evi süpürdüm ,mutfagı temizledim annem geldiğinde çok kirli bulmasın eviBirazdanda kuaföre inicem sonrada soguk bi duş alır uzatırım ayaklarımı tv izlerim
Okucak kitabımda kalmadı geçen gün 500 sayfalık kitabı iki günde bitirdimsevdigim kitapsa en fazla 4-5 günümü alır sevmezsemde yıllarca durur 30.sayfada falan olurum
Bu arada burdaki üyelere bi kitap önercem okumak en fazla bi gününüzü alıcak(ort. 150 sayfa ama elinizden bırakamıcaksınz)ve eminim ki bi kişi bile begenmedim demicek ''Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnızca Hayvandır'' bunu okudukça mutlu olmak daha kolay oluyor

Söylenecek söz kalmadığında dudaktan dökülen tek sözdür " hayırlısı "

Hayırlı Günler,Hayırlı Cumalar Dostlar..

Selam günlüüük..
Dün kendimi çok kötü hissediyordum ya bir anda karar verdim, yavaş yavaş harekete geçiyorum. Dün öğlen diyete başladım mesela. İnternet üzerinden iş ve kiralama sitelerinde yapmam gerekenleri yaptım. Bugün de birkaç burs merkezini arayacağım. Ajandama gün gün ne yapmam gerektiğini hatırlatan notlar alıyorum, alacağım.
İnşallah sonuna kadar gideceğim günlük. Artık dayanamıyorum, böyle yaşamak istemiyorum. Çok yüksek bir potansiyelim var ve ben sırf tembelliğimden kendimi harcadım yıllardır. Artık yeter!!!

Günlük....

Şu an 2 aydır askerde olan eşimi çok özledim... Neden zaman geçtikçe daha zor geliyor... Bazen katlanılmaz oluyor.... Daha 13 ay var... Nasıl geçecek, nasıl bitecek, hiç bilmiyorum... Onsuz evin tadı yok, kendimi kalabalıkta bile çok yalnız hissediyorum... Ama şükür ki uzakta da olsa yaşıyor ve nefes alıyor Bi'Tanem... Var olduğunu bilmek bile yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…