Popüler Konu Sevgili günlük...

kuşum camdan kaçtı günlük. cok canım sıkılıo.cok üzgünüm

göz göre göre gitti.hemde bnm yüzümdn oldu..ama hiç otarafa gtmezdi ki yanında olmasak kafesinde otururdu.niye böyle yaptı ki günlk

bu kaçncı oldu böle bi daha kuş almak yok nekdrda cok alışmıştık
oooooooooofffff

dün çok sevdiğim arkadaşlarımla buluştuk günlük,, o kadar eğlendik o kadar güzeldi ki çok mutlu oldum.. hepimiz mezun olduk, hepimiz farklı fakültelerden, ama hazırlıkta aynı sınıftaydık.. öyle güzel bi duygu ki bu.. onların yüzünü görmem bile gülümsememe yetiyor valla... tüm gün güldük desem yeridir, bir de şey yaptık arkadaşın önerisiyle bi falcıya gittik bu ay bi sürü masrafım varken durduk yere para vermek koysa da memnun kalmadım desem yalan olur, hiç pişman değilim

kadın neler söyledi neler

2 yıl içinde tüm iş hayatımı düzene sokuyormuşum ve çok yükseliyormuşum

7 yıla kadar da içimde bitiremediğim hesabım görülüyormuş (işte en çok buna sevindim).. kadını esir aldım resmen, sürekli soru soruyorum kart çekiyorum soru kart soru kart kadın manyağa döndü

birinin benim hakkımda ne düşündüğünü sordum, kadın ona yoğunlaştı kartlar açtı kahve falına baktı filan ve en sonunda duymak istediğim cevabı aldım. işte o an tüm parayı hakettin sen dedim içimden

akşam sevgilime anlattım, boşuna para vermişsin ben de sana aynılarını sölüyom dedi

insan hissiyatı kuvvetli birinden duyunca başka, aşk söyleyince başka

tüm gün gezdik tozduk sürekli mekan değiştirdik, sonra da arkadaş yeni eve çıkmıştı, ona geçtik orda kaldık başka arkadaşlar da geldi sohbet muhabbet sabaha kadar gırla ohh be dedim, aileyle yaşamanın en büyük dezavantajı işte.

paylaşımcı insanım kardeşim ben, bana göre değil tüm akşam yalnız başına odanda otur sabaha kadar internette gezin

ablam aradı sosyete pazarına çağırıyor, evin iki adım ötesine açıldı haftanın 3 günü günlük görmen lazım aklın uçar deli gibi saldırıyorum pazara en tenha saatleri de keşfettim oh mis

hadi kaçtımmmm

günlük nasılsın

uzun zamandır yzmıyorum sana

canım öyle sıkılıyorki..

aşk istiyorum ,heyecanlanmak,mesajlaşmak sabahlara kadar çok istiyorumm..:)

Bazen yanında binlerce insan olsa bile kendini yalnız hissedebiliyomuşsun... Ağlamak istiyosun ama ağlayamıyosun içine atıyosun hep... Bazen canın çok yanıyo yine de susuyosun... Zorla susturuyosun kendini... An geliyo dayanamıyosun tutamıyosun kendini hüngür hüngür ağlıyosun şu an olduğu gibi... Herşey ters gitmek zorunda değil demi...? O zaman neden...? Kendimi çok yalnız hissediyorum... Yalnız ve bi o kadar da çaresiz... Artık herşey yoluna girsin düzelsin olur mu...? RABBİM sen yardım et ne olur...

günlük... bu bekleyiş ne kadar sürer dersin? hayat bu kadar kısayken ve doğru olduğunu düşündüğün bir konuyu yaşamaktan neden geri koyar insan kendini_??? güzel cumanın hürmetine bugün mutlu bir telefon istiyorum... günlüükkkk mutluluğa uzaktan bakmak koyuyor bana artık... hayırlısı olsun ama hayırlı olan hemen olsun.. inşallah diyelim...

hergün uyanıp saçma sapan burçlara bakıp umutlanmaktan da sıkıldım.... fallara kalan geleceğe mi kaldım:) yok dua dua.... ALLAHım yardım et... bir haber nasip et.. nolur... bileyim ne olduğunu.........

merhabalaar
kendimi muhteşem hissediyorum günlüğüm. bugün bütün bakımlarımı yaptım, daha demin de banyomu yaptım miss gibi oldum.
insan kendiyle ilgilenince ne de iyi oluyor.
yarın da arkadaşımla buluşucam.
babaanneme baktığım için sadece haftasonları çıkabiliyorum dışarı. ama inan hiiç şikayetçi değilim. geceleri uyutmamasına, biraz aksi olmasına rağmen çook seviyorum babaannemi
o da sağ olsun hiç nankör değil. ne yapsam dular ediyor bana Allah kabul eder inşallah. :26:
böyle işte günlüğüm.
günlük halkına selam olsun.

:))

Ben geldim günlük bende değişik hic birşey yok evdeyim tüm gun KPSS sınavı gecene kadar böyle olacak arada denize gidiruz esimle bir saatligine Bugün vatandaşlık çalıştım yine coğrafya testi coZdum şimdi vatandaşlık çözmeye devam edicem birazda türkce çözüp yaticam esim yarın nöbetçi yineYarın hic çıkmam evden bol bol ders çalışırım sıcaktan piserim hayirlisiyla su sınavımı bir atlatsam çok emek veriyorum ins. Alırım karşılığını allahım yardımcım ol banada nasip et memur olmayı Yarın yine gelirim günlük hadi kib ben ders basına donüyorum 2 saat çalışıp yaticam

Meraba günlük..
Nerden başlasam ne yazsam bilemedim birden.Evimin balkonundan İzmir sokaklarına bakıyorum,balkonda ailece yemek yiyip sohbet eden insanları inceliyorum.Kendi ailemi özledim şimdi hepsi Giresundalar ..Yine ailecek memlekete gidiliyor ve ben yine o kafilenin içinde değilim.Her zaman ailecek gidilmiyor nadir olur bizde ama işte hep ben geride kalırım o yada şu sebebten Bu sefer yaz okulu dolayısıyla İzmirdeyim..Oysa evden uzaklaşmak iyi gelecektir diye düşünmüştüm..Serdar'la görüşemesek bile telefonda internette daha rahat görüşürüz diye umut ediyordum..Olmadı onunda yoğun iş hayatı çıktı bu seferde karşıma..Uğursuz muyum neyim.?..İki gün okula gidiyorum haftanın tam beş günü koca evde bi başınayım. Ayşe sürekli manisada ikigün gelip tekrar gidiyor..Bizim kızlar yazokuluna gelmediler..Bir Ahmet var sürekli de onla gezemiyorum zaten Serdar sorun cıkartıyor.Anlayacağın günlük yalnızlaştım ıssızlastım git gide insanlardan uzaklaşıyorum..Herşey bi yana onu o kadar cok özlüyorum ki içimden ne kitap okumak geliyor ne müzik dinlemek ne film izleyebiliyorum ne dizi ders calışmakta bir yere kadar böyle boş bi insan oldum cıktım..İlgi görmeyi özledim..Sabahları gözümü actığımda ondan bir mesaj görmeyi özledim..Ama yok işte herseyi iş hayatına yoruyor.Tamam biliyorum yoruluyor ve gece calışmak onu zorluyor ama iki dakika internet kafeyede mi gidemez bi insan özlüyorsan göresin gelir.Sürekli hadi nete gel diye baskı kurmakta istemiyorum..Yoruldum..Umutsuz ev kadınlarına döndüm sanki..Bir yerlerde tıkandım kaldım..Hayat gitmiyor artık..İteklemekten yoruldum.. Sadece biraz ilgi istiyorum ama yanımda insanlar varken gösterilen (kıskançlık)ilgiden bahsetmiyorum.. Aman her neyse işte ben en iyisi pasta yiyeyimm boll çikolatalı belki o beni oyalar birkaç dakika..

Son düzenleme:
günlükçüm sabah söylediğimi yaptım ve o insanı tamamen hayatımdan çıkardım...
sebep olarak söylediğim şey "senin beni unutman için benim senden uzak kalman gerek" oldu...
ancak sebep bu değildi, hayatının sonuna kadar aynı ortamda bulunacağı insanlardı... ve o insanlarda bana zamanında zalimlik kötülük yapmış insanlardı,
onla arkadaşlığım bile o zalimlerle aynı ortama sokabilirdi beni, psikolojim bozuluyordu haberlerini alsam bile....
ve o nekadar düzgünde olsa olgunlaşması gerekli daha... aramızda denge kurmayı beceremedi... hernneyse, çıktı hayatımdan
ama bunu yaparken çok zorlandım günlük, bana çıkma teklifi etti, uygun dille anlattım, ona karşı birşey hissetmediğimi,
sonra arabada giderken aniden hakkını helal et dedim,
önce anlamamazlıktan geldi ama sonra en azından arkadaş kalalım diye direndi..
önceden denemiştik duygularına son veremedi, oyüzden benimde üzülmemem adına en doğru hareketti...
inerken hakkını helal etti, kendine iyi bak dedim, sen kararlısın galiba diye sinirlendi...
sonra inerken tuttu alnımdan öptü o an nedense gözlerim doldu...
sonra gözlerimi saklamak için indim hemen arabadan..
vedaları sevmiyorum
öyle işte günlük, kötü değildi bu yaptığım, onun sürekli beni eskiden üzen insanların etrafında olmasından kaynaklanan mecburi bi ayrılıktı...
çünkü üzülüyordum... artık onunda umudu kalmadı, oda üzülmeyecek...
yine gözlerim doldu offf, sadece çok sevdiğim bi insandı..
insanlığını adamlığını seviyordum, başka şartlarda olsaydık belki, ama bu şartlarda çok zorduk...
hakkımızda hayırlısı bundan sonra, mutluluğu hakediyo, Allah mutlu etsin...

pöffff

içim daraldı gunluk gecmısı okuyum dedıydım nerdende okudum herkezın ıcı sıkkın benımde ıcım daraldı.

neyse

bugun bolgelerı calısıyorum veee cograyayı 1 haftada bıtırmıs oluyorum haftaya tarıh dersi ve cografya tekrarı benı beklerrrr..

ne zormus gunluk ders calısmak en son ne zaman boyle calıstım ınan hatırlamıyorum.ama azmettım burdan kurtulacam.

hayat ne adaletsız be gunluk.kimimiz var cuzdan bos durmasın dıye kagıt koyar kımı var koca cantaya para sıgmaz posete doldurur.hayattt

herseye bın sukur gunluk cok sukur.

biyerlere gelebılmek için boyun bukmekmı yoksa sabredıp beklemekmı daha zor.

yoksa herseyı arkana alıp bu hayatta bısey olmak ıcın ben tek basıma ılerlerım demekmı

merdıvenlerı teker teker çıkarken en zor merdıvende dızını koyup oyle cıkmakmı yada hıc ugrasmadan bırı ıtsede arkamdan cıkabılsem demekmi

hanısı gunluk sen olsam 6 7 ay sabredermıydın yoksa baslarım boyle ızdıraba mutuluk oyununamı derdın.ilerisini dusundugunde sabretmek en mantıklısı galıba.hayat her zaman sans vermıyor ınsana bu sansı degerlendırmek lazım yoksa o sansı elınden çalarlar.

sanırım daha cok ders calısmalıyım.

Moralim çok bozuk günlük.Annemin göğsünde bir şeyler gördüm.Böyle sivilceden büyük bir kaç tane beze gibi 3-4 adet vardı.Diğer göğsünde de vardı.Niye doktora gitmiyorsun dedim.Ölümden mi korkucam dedi..Böyle pervasız konuşunca sinirlerim çok geriliyor.Arabam olsaydı eğer gezmeye diye çıkartır bir polikliniğe sokardım onu.Ama hadi gel seni doktora götüreyim deyince gelmez bilirim.Dün kızımın aşısı vardı gidiş de de dönüş de de taksi çağırdım diye burnumdan getirdi vallahi.:18:Yemişim ya para dediğin nedir?Tamam para her şey gibi görükse de..Hayır ya insanoğlunun çalışıp da kazanabileceği,yaşamamız için gerekli olan kağıt parçaları.Oysa sağlık paradan çok çok önce gelir.Gelmeli de!!Bilmez miyim?Tırnağın acısa canın ordadır.Bu nasıl umursamazlıktır!Çok nadir hatırlarım kendi için doktora gittiğini.Allah'ım da düşürmesin zaten oralara.Sen hastanedekilere yardım et Allah'ım..Lütfen lütfen Allah'ım öyle bir şey olmasın.Olmasın Rabbim..Sen yardım et..

uzun zamandır böyle mulu uyanmamıştımDün buluştuk:123turcagımz yere giderken arkadaş aradı geçerken bizide aldılar manzarası mükemmel bi yere gittikİstanbulda bilmedigimiz daha nasıl yerler vardır kimbilir.Deniz ayagının altında karşında köprü yanındada sevgili ohhhbi çift daha vardıekimde düğünleri var kızla sohbet ettik ne tatlı telaşlar gelinliğini almış organizasyon şirketleriyle falan görüşüyolar ,öyle bi konuştukki ben bile heyecanlandım ne giysem diye düşünüyorumuzun elbisemi giysem kısa mı acaba :26:bide aslında aşk'ın arkadaşı çocuk ordan tanışıyoruz bende onunla gidicegim için acaba takı takmam gerek mi:26:bakıcaz artık daha çok var
eve geldiğimizde gece 1 olmuştu yoruldum valla dogru düzgünde uyumadım
Umarım eski halimize dönbilirizbugün tekrar şehirdışına çıkmak zorunda kaldı dün teyzesi ameliyat olmuş rahmi alınmıştek başına yaşıyo kadın onada morali bozulmuştu birazyalnızlık zor ya

Pazartesi gidiyoruz günlük.
Biliyorum zor olacak ama depresyon stayla değilim en azınadan.
Aşkımın dualarıyla gidip gelicem inşallah tez zamanda.
Bugün ona şöyle uzuuun uzun baktım ve dedim ki; evet,aşığım ben bu çocuğa
Tüm hücrelerimde hissettim aşkı.
Allahım hiç ayırma bizi

biraz önce bi ikiz annesinin kayınvaldesini hamile kaldığını öğrendim sana bu dünyanın adeletsiz olduğunu sölememe gerek yok sanırım şuan biyerden atlayasım kendimi asasım hatta boğulasım var ay şoktayım hala ......................... anne olmak istiyorum..herkeze göre çok kolay olan ama benim için artık hayal etmesi bile üzücü olan şeyi istiyorum..............................istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Evet günlük yine ben geldim buraya yazıp rahatlıyorum yoksa fenalardayim Esim nöbetçi bugün bu gecede yalnızım Tüm gun evdeyim bir kpss deneme coZdum istediğim gibi çıkmıyor hic bugünkü düşük çıktı adı üstünde deneme ama kaç ay oldu calisiyorum istediğim gibi yükselmiyor netlerimGünlük pilim bitmek üzere benim 9 aydir gece gündüz calisiyorum çok bunaldım yoruldum gayret ediyorum allah yardımcım olsun çok ihtiyacım var bu memurluğa bu kopya olaylarıda canımı sıkıyor bileğinin hakkıyla biryerlerlere gelmeye çalışanların haklarını yiyorlar Allah hepsini çıkartır ins. Haksız kazanç sağlayanların öbürku tarafta iki elim iki yakasında olacak

Bol bol dua ediyorum çok duyguslara bağladım ağlamaya her an hazirimAllahım bana güç ver calışma hırsı ver yarabbim

Hadi günlük yarın gelebilirsem yine gelirim kib hoscakall

Bugün kendimi çok salak hissediyorum günlük... Paşamın saçma inadıyla boğuşuyorum. Hava da sıcak zaten çok bunaldım duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı ne yaparsam yapayım geçmiyo nasıl daraldım anlatamam... Bu adamın inadı da bi gün öldürücek beni Ayy off bak yine kötü oldum ben :95: Bağıra bağıra ağlamak istiyorum ALLAH'ım sen yardım et ne olur herşey düzelsin...

Günlük sana da yazmayalı baya olmuş ben tatilden geldim hatta 2 hafta olcak guzeldi eglenceliydi bol bol stres attım ama dınlenedım onuda evde yapıyorum temmuz oldu bıle gene okul açılıcak ve ben bır yerden baslamalıyım gereken kıtapları almalı ıyı bır sekılde arastırmamı yapmalı bır caba gostermelıyım ama neden kendıme guvenmıyorum bılmıyorum ama benden dusuk puanlar alanların benden yuksek hedeflerı var ben nıye kendıme onlar kadar ınanmıyorum ama yok haftaya sıkı bır arastırmamı yapıp gereken kıtapları alıp ramazan ayındada baslamalıyım aç karnına oda zor ama en azından denıcem olmadı okul baslayınca kendıme program yaparım ama bıryerden baslamalıyım yoksa bu ıs canımı sıkıyor su kıbrıs olayı da var aman anlıycan bende sıkıntı bıtmez ama Allaha sukurler olsun tek sıkıntım bu olsun garıp ruyalar goruyorum gunluk mesaj ıcerıklı ruyalar aklım karısıyor Allahtan hayırlısını ıstıyorum o kadar neyse ben kendımı gene Allaha yoneltıyım hadı ben kctım cok da optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…