dün çok sevdiğim arkadaşlarımla buluştuk günlük,, o kadar eğlendik o kadar güzeldi ki çok mutlu oldum.. hepimiz mezun olduk, hepimiz farklı fakültelerden, ama hazırlıkta aynı sınıftaydık.. öyle güzel bi duygu ki bu.. onların yüzünü görmem bile gülümsememe yetiyor valla... tüm gün güldük desem yeridir, bir de şey yaptık
arkadaşın önerisiyle bi falcıya gittik
bu ay bi sürü masrafım varken durduk yere para vermek koysa da memnun kalmadım desem yalan olur, hiç pişman değilim
kadın neler söyledi neler
2 yıl içinde tüm iş hayatımı düzene sokuyormuşum ve çok yükseliyormuşum
7 yıla kadar da içimde bitiremediğim hesabım görülüyormuş (işte en çok buna sevindim).. kadını esir aldım resmen, sürekli soru soruyorum kart çekiyorum soru kart soru kart kadın manyağa döndü
birinin benim hakkımda ne düşündüğünü sordum, kadın ona yoğunlaştı kartlar açtı kahve falına baktı filan ve en sonunda duymak istediğim cevabı aldım. işte o an tüm parayı hakettin sen dedim içimden
akşam sevgilime anlattım, boşuna para vermişsin ben de sana aynılarını sölüyom dedi
insan hissiyatı kuvvetli birinden duyunca başka, aşk söyleyince başka
tüm gün gezdik tozduk sürekli mekan değiştirdik, sonra da arkadaş yeni eve çıkmıştı, ona geçtik orda kaldık başka arkadaşlar da geldi sohbet muhabbet sabaha kadar gırla
ohh be dedim, aileyle yaşamanın en büyük dezavantajı işte.
paylaşımcı insanım kardeşim ben, bana göre değil tüm akşam yalnız başına odanda otur sabaha kadar internette gezin
ablam aradı sosyete pazarına çağırıyor, evin iki adım ötesine açıldı haftanın 3 günü günlük görmen lazım aklın uçar deli gibi saldırıyorum pazara en tenha saatleri de keşfettim oh mis
hadi kaçtımmmm