Popüler Konu Sevgili günlük...

Yorucu bir gündü ama güzeldi
Kuzum geldi, nasıl özlemişim
Salona yerini yaptım. Yatıyor şimdi. Pazartesi iş var. Yarın dönecek o yüzden.
Bu düğün meseleleri ve maddi sıkıntılar epey düşündürüyor beni :26:
Biliyorum sana bu konuyu hiç açmadım ama çok üzülüyorum aslında.
Zaten alabileceğim bir çok büyük eşyayı çalışırken aldım ama okul yüzünden aylardır işsizim.
Keşke biraz daha yardımcı olsaydın bana baba. Asla nankörlük etmek istemem sana ama bugüne kadar hiç yük olmadım zaten.
Oradan alıyorum, oraya koyuyorum. Bir türlü denk olmuyor hesabım.
Allah'ım çok zormuş bu işler. Sen yardımcımız ol.

aslında eskiden olsa büyük bi dert olarak bakardım ama şimdi yaşadığım şeylere dertten daha az bi yaklaşımla yaklaşıyorum olaylara be günlük. evdeki insanlar duvarlar üzerime üzerime geliyor sanki. benimkisi öyle aşk meşk işleri değil. ev yaşantım. evde köle miyim evin kızı mı belli değil. kalk şunu yap kalk bunu yap. bütnü işleri yaptığım halde ufak bişey yapmasan ev başıma yıkılıyor sanki diğer işleri yapan ben değilmişim gibi. evde ki tek kız olsam gam yemem de ablam var oda yalanlar üzerine kurulu bi hayat içinde. bu yalanlarla nereye kadar yaşar bilinmez. Allah onu bildiği gibi yapsın yoluna çeksin istiyorum. şu zamana kadar sabrettim sabrettim şu iki gün artık tak etti canıma patladım patlicam. iki gündür kimseden habersiz ağlayıp zırlıyorum. evden kaçıp gitcem artık zamanı bekliyorum. ve bu dünyanın gelip geçici olduğunu öbür dünyada evdekilerle karşılaşacağımı hatırlayıp biraz daha güçleniyorum ama nereye kadar.

bır kac saatımı burada gecırdım cünkü dısarı cıkacak hıc halım yoktu, dınlenmek ıstedım yarında sevgılı bozuntusu ıle görüsecektım.. ama 10 dakka önce saglam bır kaynaktan öyle bir haber aldımmmkı.. tam yatıcaktımm rahat rahat.. varyaaa büyük konusmayım dıyorum ama sen onca ricama (uyarmama) ragmen gittiysen o partiye.. neyse bekle ve gör diyorum sana sadece.. seni öyle bir pisman ederim kii.. hahah neyse napcam, napcam kı saglam bır tekme ve al sana en büyük ceza benım gıbı bır ay ısıgını kaybetmek olcak, karanlıkta kala kalırsın öyle.. suankı aklımdan gecen tek düsünce: o partıye gitmemis ol vallah hıc acımam, gercii gittiysen bunu göze almıs olman gerek yanı cokta tın dı dıyeceksın .. ahh ben senden sadece huzur ve güven ıstedım..bunları bana veremıyorsan ben senınle daha nıye ugrasıcam be güzelim.. onca yıl calısmana ragmen kenarda 5 kurusun yok, borc ıcınde yüzüyorsun o halıne bıle ses etmıyorum benden sonra senı kım ne yapsın, kara kasına kara gözüne kım baksın be senın, sımdıklerın gözü dolu cepte, cüzdanda..

sorun senı kıskanmam yada kızların senı yıyecek olması degıl, sorun sinsilik ve senı kaale almıyorum ve ıstedıgımı yapıyorum tavrındır eger gittiysen gercekten..

bakalımm hayırlısı.. benı kaybetmeyı göze alanı ben neden kazanmak ıcın ugrasıcakmısım yaa allah allah.. gıdıp sımdı mıs gıbı bır uyku uyucam ve yarında senın hesabına bakarızz bakalım..

eyy günlükkk görüyorsun degılmı .. nelerle ugrasıyorumm..

günaydın günlükçüm, bu sabah nedense bi mutlu uyandım
uyandığımda ilk aklıma geleni düşündüm biraz, bugün tatilden dönecek heralde
bi insanın uyandığında aklına gelen ilk kişi olmak çok güzel bişey,
inşallah bende onun uyandığında hayaller kurduğu aklına geldiği ilk kişi olurum,
neyse işte sonra kahvaltı hazırladım, hatta sabah egzersizlerimi bile yaptım

belkide bu mutluluğumun sebebi, şuan hayatımdaki tüm erkekleri tamamen çıkardım...
hiç kimse yok... tamamen beynim temiz, kalbimde de o var..
düşüncesine bile sadığım artık

neyse günlükçüm kahvatıya kaçtım

Selam & sevgiler kardesim.
Ben cok aradim ama bulamadim Günaydin baslikli konunuz yokmu?
Birde kilo cizelgesini yapamadim.((

günaydınlar...

ne güzelmiş geç uyanıp ardından güzel bir bahçe kahvaltısı yapmak..
gerçi hava o kadar sıcak ki ağaçlar bile fayda etmiyor..

dün ki o koşturmacanın ardından güzel bir akşam oldu..Allah mesut etsin, gelin de damatta çok güzeldi..
çok şık ve bir o kadar sade bir düğündü..müzikler çok hoştu..oteli ve servisi saymazsak.. hele arkadaş gruplarına
bayıldım yaa...ne kadr çoşkuyla kutladılar arkadaşlarınıı...

"Yandım...Yandım...
Yandım yandım ahhhh ki ne yandım!
Bana yeniden şarkılar söyleten kadın
Baka baka doyamadım, hem kokladım da
Sarhoşluğu geçmedi hala
İçimde sevdan...
Seni görebildiğim yer rüyalar artık.
Deli diyorlar bana
Ah bu ayrılık..."

bu sözleri duyana kadar çok zevkliydi akşam benim için...ama bu şarkıdan sonra göçtüm resmen..
bazen ayrılığın yükünü taşıyamayacak kadar güçsüz hissediyorum kendimi.. çok yorulmuşum be günlük..
çok mu üstüne gidiyorum diyorum bazen sessiz dursam kendi içim kavruluyor..

yinede güzel her şeye rağmen, öyle ya da böyle..

kararsız biblo geldi
Yarın dogum günü aklımda ne bir fikir nede bir hediyem var:26:
Dün çıktım o kadar dolandım doğru düzgün içime sinen bişey bulamadım sonra bi ayakıya karar verdim alıcaktım ayak numarasından emin olmak için sordum sormaz olaydım
Alma diye tutturdu hediyesiz dogum günü mü olur yeni yeni adetler çıkarcak başıma ya
Bende sinirlendim saatlerce dolaşmışım alma diyo,tamam dedim şmdi almıyorum sonra beraber bakıcaz
Hadi bunu böyle hallettikte yarın napıcaz pekii:26:
Hala teyzesinde yarın akşam gelicek sanırım tam emin degilim bende kaç gibi gelcegini bilsem ona göre bi plan yapıcam oda yok
Şöyle salaş sahilde rakı-balık yapcak biyer istiyorum ama bulamadım onuda
Aklımda biyer var marinada orayada götürsem hem uzak hemde oraya götürürsem ya hediye alamam yada çok ufak bişey almak zorunda kalırım:26::26:
Doğum günleri başa bela he
hooffff napıcammmmmm Kendimmi bişey hazırlasam diyorum bu sefer bütün akşam evemi tıkılcaz hem ben balık yapamam olsa olsa rakı-meze yaparım
Şuan aklımda olan tek şey kurabiye yapcak olmamçok tatlı olcaklar resmini eklerim burayada

2 sene önce bu zamanlar
Tam anlamıyla olmasa da ucundan az bir şey tattığım aşk
Gittikçe güzelleşen yaz günleri
Melodiden öte anlam kazanan aşk şarkıları
Yemek yiyemememden ötürü verdiğim fazla kilolar
Her görüşümde kalbimin beynimle yer değiştirmesi
Her güzel sözünde eriyip gitmem
Ama zor kız olacağım ya illa, etkilenmemiş ayağına yatmam
Kıskandığı zamanlarda tavır yapmam
Ama içten içe çok mutlu olmam
Zorunlu olarak da olsa gittiğinde yokluğunu en derinden hissettirmesi.
Giderken ağlaması
O razıyken uzaktan sevmeye sonumuzun olmadığını düşünmem
Bu yüzden umutlandırmamam ama bir parçamın hep onda olduğu gerçeği
Bal gözleri
O'nu mu özledim yoksa bir daha başkasına hissetmediğim duyguları mı
Karar veremiyorum ama özlediğim çok şey var o kesin
Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormuş gerçekten..

Acaba geldiğinde yine öyle olacak mı?
Kalbim 2 sene önceki gibi atacak mı?
Atsa bile yine gitmeyecek mi?
Daha çok acı çekmeyecek miyim?
Sadece özledim..

Harika geciyor gunlerim...
Ask la tatildeyiz. Dun super bir raki sofrasi vardi.
Mezelerde cabasi
Baya eglenceli bi gece oldu denizin dibinde hos sohbet, guzel muzikler, raki soframiz ve ask...
Hersey harika gidiyor.
Yarin kaz daglarina cikmayi planliyoruz bakalim o mis gibi temiz havayi icimize cekmek istiyoruz.
Uyanirsak tabi
Gunler boyle dolu dolu iste firsat buldukca giriyorum nete
Hadi sonra gorusuruz

bu sıcakta makyaj bile çekilmiyor günlük yüzümde bir ağırlık hissediyorum ama makyajsız da olmuyorneyse temizledim az önce de rahatladım

Günlük bende mi sorun var anlamıyorum?
Millet sevgilisiyle geziyor ben kaç yıldır bekliyorum onu bazen tamam artık her şey yoluna giricek diyorum bazen de of atık yeter olmuyor işte diyorum.
Neden ben çok mutluyum yaşasın diyemiyorum.
Bu benim sınavım mı yoksa kendim verdiğim kararlar doğrultusun da yaşadığım durum mu
Günlerce gecelerce ki yıllar oldu dua ediyorum.Rabbim elbet duyuyor bundan şüphem yok ama daha ne zamana kadar beklemem gerekicek
Günlük be burası bana şans getirsende her şey yoluna girse hayır istenmicek bir şey istesem amanna ama kesinlik istediğim olmayacak bir şey değil ki
Neyse günlük elbet bende mutlu olucam .Gerçi birazdan bir şey olur çok mutluyum günlük diye buraya gelmezsem şaşırma emi
neyse başı negatif ama sonu pozitif oldu
Nerden nereye geçtim ben kaçtım kısa oldu ama kafam karışık be günlük

Çok mu geç artık çocuk olmak için çok mu eskittim ruhumu günlüğüm bilmiyorum..içimde öle bir boşluk var ki tarifini ben bile yapamıyorum..kimine göre mutsuzluktan zevk alan biriyim kimine görede boşuna depresif..yabancı birisi bile neden gözlerinin içi gülmüyor ne yaşadın bu kadar diyebiliyorken etrafımda beni tanıdığını düşündüklerim hiçbişey anlamıyor yada anlamak işlerine gelmiyor..kimseyi kırmayayım diyorum ama sonra bir bakıyorum kendim paramparçayım.Uzun bir süre ortadan kaybolmayı okadar çok isterdim ki anlatamam.Bom boş amaçsız bir şekilde dolaşmak,düşünmek,yeniden kalkabilmek için güç toplamayı isterdim.Güçlü görünmeye çalışmaktan çok yoruldum hee bide bugün başka bir kızla resimlerini gördüm bikaç saat ağlamaktan nefesim kesildi tabi.Ben severek vazgeçtiğimi düşünürken o çoktan hayatına devam etmeye başlamış bile üstelik benimleyken aramızda bişey yok dediği bir kızla.yıkıldımmm günlüğüm beraber gittiğimiz yerlerde resimleri var üstelik artık baktığı,dokunduğu,öptüğü,kokladığı ben değilim bana kalan sadece aklıma gelen onun için yaptığım aptallıklarım..nerde hata yapıyorum bilmiyorum!çok sevmek mi yanlış olan?güvenmek mi ? belkide hepsi..uzun bir süre kimsenin yaklaşmasını dahi istemiyorum nasıl olsa hepsi birgün çekip gidecek ne gerek var..Azad ettim seni ey sevgili git şimdi istediğin kollara..artık ne duamsın ne bedduam..kapattım kendimi ((

Bugün güzeldi günlük ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun ki herşey yoluna girdi. Bugün paşamlaydım çok güzeldi çok özlemişim... RABBİM nazarlardan korusun,huzurumuzu bozmasın...

En can acıtan taş hep en yakından gelirmiş ya günlük bunu bir kez daha anlamak bana fena koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…