Popüler Konu Sevgili günlük...

ah günlük her zaman aynı değil midir başkalarına akıl verirsin çok iyi bi şekilde ama kendi yardımına koşamazsın kendine akıl sır erdiremezsin.

gerçekten insan umursamıyormuş bazı şeyleri onu anladım bu geçen 15 günde
yeterki istediklerini yapabilsin huzuru yerinde olsun
ve yine anladımki parasız saadet olmuyor arkadaş
3 şey demiş napolyon
para para para

iki güze4l günü ardından bu gün tekrar masamın ve işimin başındayım..hafiften gözlerim kapanır gibi..
gece geç saatte ütü yapmanın verdiği ağırlık.. sabah oldukça sıcaktı,gece serinler demiştim halbuki.

iyi gezmişiz yalnız yorulduğumu anladım günlük... ailecek gezmeleri özlemişim yahu...ramazan da geliyor,
artık iftar sonrası bol bol kendimizi dışarı atarız..

buralar ıssız..yalnız çalışmak ne büyük bir huzurmuş yahuuu,siz hep tatil yapa durun.. aman yok gelin tabii kiii
nasıl başa çıkayım her bir şeyle...

Kültür farkının insanı ne kadar zor durumda bıraktığını, ne kadar üzdüğünü yeni anladım. Annem evlilik için 'önce aile' derdi, pek umursamazdım. Şimdi ne kadar haklı olduğunu anladım günlük. Çok iyi insanlar ama gel gör ki..... Moralim bozuk, ağlamak istiyorum.....

Gerçekten artık haksız olmak istiyorum!
Görüyorum ki haklı olmanın bana 5 kuruş kazandırmadığını..
Aksine daha da zorlaşıyor hayat!!
Varsın haksız olayım ama artık Rahat Olayım!!
Mutlu Olayım!!
Sağlıklı Olayım!
İyi Olayım yaa!!

Selam qünlük
sana pek yazamıyorum
yaa sanki zaman ata binmiş(eşimin tabiriyle) o kadar çabuk geçiyoki bak ramazan geldi sonra bayram gelicek sonra sınavlar...
offf yazarken bile bunaldım.ne yapıcam ben yaa hiç ders çalışamıyorum yogunluktan hiç birşeye zaman bulamıyorum..
hep misafir hep misafir yada evde durayım işime gücüme bakayım bugün diyorum bide bakmışım eşim sürüklemiş beni ardından..
bi pazarım var onuda katlediyor sevgili kocam..
yine azıcık bozuk aramız önceki gibi umursamıyorum düzelir elbet hep şeker gibi olacak değiliz yaa..
amaaaannn herşey olacağına varır....
neyse sonra görüşürüz günlük

Sevimli kurabiyelerimi buraya eklicektim sonra vazgeçip konu açtım onlar için
çok şeker oldular tatlarıda bi o kadar güzel uğraşmama değdi
o bitti sonra köstebek pastamı yaptımbide havuç kavurdum
aşk hala yolda saat 10buçuk gibi istanbulda olucak :26:aslında iyi oldu yemek derdinden kurtuldum

bıktım günlük yaşamaktan bıktım hep acı hep sıkıntı nedir bu yakimse beni anlamıyor psikolojim bozuk diyorum üstüme gelmeyin diyorum tek istediğim kendi halime bırakılmak diyorum ama kimsenin anladığı yok

günlük kuş
sana ne yazacağımı bilmiyorum..
her gün okuyorum burayı
bıkmadan usanmadan hemde
bugün kimi görsem hayırlı olsun dedi
kısa bir afallamanın ardından
nişanlanan ben değilim ablam demekle geçti tüm günüm
sonra bir teyze de hayırlı olsun kızım deyince
en sonun da sağ olun teyzeciğim dedim
amaaan varsın o da beni nişanlı sansın

günlük şuna bak ya tam bir şapşal

günlük günlük
bi günde şuraya yazım istiyorum farklı bişeyler ama hep aynı ki bişey yok aynı hep aynı
öyle bi sinir patlaması yaşıyorum ki sorma yaa
arttık çok sıkıldım ikide bir gelip düzenimi bozmaya çalışmasından aşkından ölüyorum falan zannediyo heralde yok öyle bişi yatıp kalkıp çok şükür diyorum ben
yalan yalan bi insna sevmedigi birine nasıl seviyorum der bu kadar mı karaktersizsin sen yahu
cidden şemsin dedigi gibi maşuk degilde köle arıyolar bencil duygularına
elime merdane alıp ıslatıp ıslatıp dövesim var seni
bi gün karşılaşırsak bi tokat borcum olsun diyecegim ama senden cidden korkuyorum ben snaa bir vuruum sen bana 5 vurusun sonuçta aşk evrensel dilmiş ya sana görede şiddet evrensel dil
bidaha gel bak napıyorum bakta gör emi bak bak
sinir küpü ettin duygularımı aldırcam yeter beaa

günlüğüm ne güzel yaaaa ..Rahmet yağıyor...dua edeyim hem kendim hem arkadaşlarım için...
yağmurla edilen duayı Mevlam tez kabul edermiş..

çok şükür Yarabbimmm sana....

Kullanıcı adım değişti benim günlük kuş..Hiç fark etmedin..Hıhhh çok kıyıldım ben sana Heheheehe Şaka bir yana..Bu kullanıcı adını arkadaşlarım taktı bana ismimle özdeşiyor.O yüzden değiştim..Neyse ne güzel dimi admine bir mesajla kullanıcı adım değişti..Keşke bir iki mesajla da hayatım değişse ya..Ne güzel olurdu..Aslında çok da değişmesini istediğim isteklerim yok..Görende sanar ki dünya yıkılmış altında bir ben kalmışım..Ama bazen öyle an oluyor ki dayanamıyorum..Ama hani borçlarım bitse fena olmaz..Bir evim olsa içi döşenmiş..İçinde nefis yemek kokuları olan..Oh mis miss..Kocacımla ve bebeğimle sarılarak uyuduğumuz bir yatağımız olsa..Sonra kapıda bekleyen ufak şirin mi 'şirin aynı sahibi gibi' bir otomobilim olsa..Bunların hepsi olacak.Zor değil biraz zaman lazım.Şuan hava biraz yağmurlu fakat elbette benim içinde güneş doğacak.Bekliyorum..Günlük kuş bebeğim için adak adamıştım bu gün Allah'ın izni ile keseceğiz.İnşallah Rabbim kabul eder.Allah'ım gönderdiğin güzel hediye için ne yapsam az ama lütfen kabul et Rabbim..Verdiğin bütün nimetlere sonsuz şükürler olsun Allah'ım..

Çok güzeldi günlük her şey. Biraz tartıştık ama olsun.
Tamamen çözüldü her şey. Haklı olduğumu gördü.
Çok seviyorum. Ömrümün sahibi o benim

günlük canım sıkkın bir türlü kendime gelemiyorum kafamı toplayamıyorum ilaçtan ve sıcaktan ve tabi diğer sorunlardan

kendime gelmeye ihtiyacım var havalar çok sıcak serinlese keşke biraz en azından nem oranı düşse biraz kendimi toparlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…