Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük midem fena bu aralar. doktora gittim ilaç verdi geçmezse endoskopi dedi.

sadece bulantı var, ağrı yok. bulantılar psikolojik olabilir mi sence:26:

Günlük ben geldim ne var ne yok bakalimKocisimle çekirdek yiyoruz çok seviyorum ben kocisimi ya o evde oldumu çok mutlu oluyorum nöbette oldugunda zaman hic geçmiyor Allah onu basimdann hic eksik etmesin bir ömür boyu Yanyana olalım günlük bunarada dumansiz izgara aldik yarın kocis mangal yapicak bakalım banaBugün tarih tekrarımda bitti yarın vatandaşlığa devam edicem 2ay kaldı KPSS ya Allah hakkımda hayırlısını versin ins. Neyse günlük yarın yine gelirim çamaşır makinası durdu çamaşırları asayım hadi kib hoscakal

günlüğüm ne güzel yaaaa ..Rahmet yağıyor...dua edeyim hem kendim hem arkadaşlarım için...
yağmurla edilen duayı Mevlam tez kabul edermiş..

çok şükür Yarabbimmm sana....

çünkü her yağmur damlasını bir melek indirirmiş yeryüzüne

o sırada da duaları iletirlermiş :)

harika...

Uyuyor olsam tüm bunlar kabus diyeceğim günlük.
Uyanacağım ve bitecek.
Peki uyumadığım halde yüreğimi delen darbeli matkabın anlamı ne?
Bu denli acımasızlığı nasıl sindireceğim? Zamanın gücü silikleştirebilecek mi?
Elbette tazeliğini kaybedecek, küflenecek lakin hep var olacak.
Oy bencil, densiz, kupkuru insanlar oy!!!
Sıfatınız ne olursa olsun, etrafınızı yakar, yıkar, enkaza çevirirsiniz.
İnkar yolunu seçmese kendini affedemezdi.
Hiç yakışmadı, yazık oldu.

günaydınnnlarrr

güzel bir sabaha uyanmak ve nefes almak kadar güzel ne olabilir değil mi?
heleki insanın sevdikleriyle...güzel inanlar sizi,sağolun varolun...tek elimden gelen dua etmek her zaman
tüm kalbimle..

müthiş bir yaz sıcağı günlük..ama biliyor musun,sıcaktan yansam da ah diyemiyorum..:26: kışın öyle zorluklar
geçirdim ki ben..bir keresinde ortaokula giderken ayakkabılarım su alıyordu kışın..durakta otobüs beklerdikte gelmezdi.
bizde otobüsün geldiği yere doğru yürürdük,hatta karlı günlerde çalışmazdı bizim oralarda otobüs yaya giderdik...ey istanbul işte
her yeri aynı değil..çok canım yanardı..sonrasında da hep üşüdüm kışları ben...ondandır ki yazın bunalıp daralsam da nankörlük etmemek
için sesimi çıkaramıyorum.. Yaradan her şeyin en iyisini bilir..sıcak güzel,onun merhameti,adaleti daha güzel..

perşembe gecesi başlıyor,iftar sofralarını özledik..dostlarla buluşmayı...inşallah güzel geçer bu yılımızda..tadı damaklarda kalsın sohbetinde,
yaşanılanların da inşallah..

sevdiceğim için zor bir gün..:18: erkek ama işte bir yanı çocuk bunların...canım acıyacak diye düşünüyor..hayırlısı ile bir atlatsaydı...
tabi bir de kavuşsaydık,her şey güzel olacak inşallah..

bugün iki dileğim var: Rabbim tüm iş isteyenlere tez zamanda iş sahibi olmayı nasip etsin..ne zordur ahhh ahhhh..en başta kardeşim için
istiyorum bunu,yavrum yedi bitirdi kendini...

bir diğeri de gönlünün diğer parçasını arayanlar..inşallah hayırlı bir zamanda hiç beklenmedik bir anda arkanızdan gelip,gözlerinizi bağlarlar...
kim o demeye gerek kalmadan da sarılırsınız...

Günlüğüüüüm
Nerelerdesin dediğini duyar gibiyim
Biliyorum çok uzun bir ara verdim, uğrayamadım buralara.
Gezdim durdum tatilin başladığı ilk günden itibaren. O kadar beklemişim durur muyum
Ablama gittim, kuzenin düğününe gittim derken daha dün evime, anneme kavuştum. Çok şükür.
Nasıl da özlemişim anacığımııı... Gidiyorum geliyorum öpüyorum
Yolun yorgunluğu da hala üstümde.
Azıcık geçmişi okuyayım yine uğrarım buralara

Sevgili Günlük,

Bu aralar herşey üstüste geliyor. Sanki birşeyler huzurumu kaçırmaya çalışıyor. Çok bunaldım günlük. Kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum artık. Herşeye yetebilme çabası bitirdi beni. Galiba ben beceremiyorum bu yoğun tempoyu. Oğluma yetemiyorum, eşime yetemiyorum, eve aileme de öyle. Kendimi çok gereksiz bir insan gibi görmeye başladım artık. Ne zaman geçecek bu günler günlük. Neden artık mutlu olsmıyorum hep olumsuz düşünüyorum. Halbuki ben değil miydim etrafına neşe saçan, güler yüzlü hiper aktifsin dedikleri kız. Çok değiştim günlük, ağır gelmeye başaldı artık yaşadıklarım. Kaldıramıyorum herşeyi bırakıp gitmek istiyorum bazen ama engellerim var.

Biricik oğluma canıma herşeyime bu aralar hiç iyi davranmıyorum.Yavrum öyle masum , öyle sakin ki bu aralar. Beni anlamaya çalışıyor. Kıyamıyorum ona.

Artık bir güç ver rabbim. Kendime geleyim. Bunaldım çok...

günlüüüüğk
tabi sana anlatmadım
kimseye anlatmak istemiyorum ki zaten
ayrıldık biz
benim huysuzluğumdan bıkmış
başka birini buldum dedi hayvan
sonra sırf beni uzak tutmak için öyle dediğini ispatlıyo
allah kahretsin ya
kahretsin domuz!

günlük günlerim çok sıkıcı geçiyor ama
eylül_başak adlı arkadaşımın yazdıklarını okuyunca içime bir pozitif enerji doldu
hele ki dilediği dilekleri okuyunca
neyse rabbim her şey için hayırlısını versin...

Var bu aralar bazı sıkıntılar ama umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum günlük.
Dua etmekten başka elimden gelen hiçbir şey yok.
Dün nişanlım ve kayınpederim bir ev için ev sahibiyle görüşmeye gittiler.
Sonucu ne oldu bilmiyorum, haber vermedi çünkü :26: O evi istemediğimi mi anladı bilmiyorum ama kendime göre haklı sebeplerim var benim de.
Ev dubkelsmiş. Zaten yıllardır müstakil evde yaşıyorum ve zorluklarını çok iyi biliyorum. Ben hep kutu gibi bir evde yaşamayı hayal etmiştim
Hem ısınamıyorsun hem de deli gibi doğalgaz faturası geliyor. Temizliği zaten çok zor. Çok güvenli olduğunu da düşünmüyorum.
Alt katın pencereleri demirliymiş ama kapı ahşapmış :26:
Ama artıları da var tabi.
Of ya orada olsam en azından fikrimi söylerdim. Fiyatta anlaşamamışlardı en son konuştuğumuzda ama sonra ne oldu bilmiyorum.
Ama zaten ne zamandır ev arıyorlar eğer anlaşırlarsa itiraz etmeyeceğim. Zamanla belki kendi evimizi alır çıkarız tekrar.
Sıkılıyorum ya bu süreç hep mi böyledir. Sadece bu sıkıntılar olsa hiç sıkmayacağım kendimi ama...:26:
Neyse daha fazla iç karartmadan kaçayım ben.

Günlük kuşşşş...İçimde nedense bir mutluluk bahçesi var sankiii
Kredimizi kapatmanın heyecanı sardı beni..Biz gençler mi diyeyim bilmiyorum ama hep yakınlarımızın arkadaşlarımız olduğunu düşünüp ve çoğu zaman yanılırız.Oysa akraba gibi varlıklar dururken neden yalanlara sarılırız bilmiyorum.Yani ben neden sarılırım bilmiyorum..Halamdan iki binlira el borcu istedim gel al dedi.Daha sonra da yarın alacak mısın hazırlayayım mı diye aradı.Acele ediyor benim için..Mutlu oldum bu davranışıyla..Şu krediyi kapatayım değme keyfime benden iyisi yok düze çıkacağız Allah'ın izniyle..Çok şükür Rabbim her verdiğine binlerce kez şükürler olsun..
Gel geel geel gele bakiimm günlük kuşş öpücem seniii

off babaa ne olurdu sankim gitseydimmm..
neysem bundada vardır bi hayır

Günlüüüükkk te sonunda geldım
1 ay olucaktı neredeysee
Bu sene çok fazla kaldım memlekette ama iyi de gelmedi değil
Doğaa , yeşillikkk , sakinlikk , huzurrr
Geçen hafta gelecektim aslında günlük ama kuzenimde köyde idi
Ve biraz daha kal diye ısrar edince kıramadım ve kaldım
Ah her şeyim , kanım , canım , birtanecik kuzenim
Bir zamanlar o'nun yüzünden tartışmıştık neyseki konuyu kapattık da aramıza soğukluk sokmadık
Ep derim eppp aile kadar önemli bir şey yok
Ahhh günlük vahh günlükk
Dün akşam resmen öldüm öldüm dirildim , soğuk soğuk terler akıttım resmeeennn :18::18::18:
Bizim köyün delisi bizim bahçe kapısının oraya gelmiş durmuş
İki kuzenimle otururken birden gözüm kapıya doğru kaydı ve şoookkkk
kapının yan tarafına sinişmiş bize bakıyor
Ama nasıl bakmak kafa öne doğru gözlerini hiç kırpmadan hemde
Ve lanet olası şeyi yapmış !! Şeyini çıkartmış pisliiikkk
Daha önce de yaparmış böyle köydeki bazı insanlara
Ben de hafif yan durduğu için o karanlıkta görüverdim allahtan karanlıktı allahtann tamamen görmedim
Böyle böylee derken tamı tamına 10 dk bizi izledi
Yavaş yavaşş bir aşağı bir yukarı gidip geliyor
Kılımı bile kıpırdatamadım kızlar bana pür dikkat bakıp duruyor
Sonra içeri girdik ve o da gitmiş
Nasıl şok oldum nasıl korktum anlatamam
Deli bu aklı başında değil ki açar kapıyı gelir zaten ona doğruda bakamadığımıza geldiğini hiç anlamazdık ama neyseki son gecemdi yoksa bir gece daha zor kalırdım orada
Zaten dün gece de gözüme zor uyku girdi
Düşünüyorum gelse cama tık tık yapsa ne yaparım benn :18:
Ah neyseki geçti şu anda evimdeyim
Bugün de ep ablamlaydım gezdik , yemekler yedik bolcaa
Aç değildim ama gayet açmışım gibi pizzaya ve bu sıcakta çiğköfteye saldırdım
Tam bir çiğköfte delisiyim zaten sıcak engel değil bana
Bu aradaa günlükk yine şookkk oldummm
1 ay önce tartıldığımda 49 'dum
ve 1 aydır her şeyi bolca yedim
Ben ki beyaz ekmek yemeyen insan günde neredeyse 1 ekmek yedi
Amaa sonuç mükemmeelllll
Hiç kilo almamışım az önce tartıldım ve ''' 49 '''' kilo çıktım nasıl sevindim nasıl mutlu oldumm
Daha da uzuncaa yazasım var ama şimcik bu kaaa günlükk öpüyorumm

arasırada da olsa sana yazmak güzel be günlük..
buakşam evde tek başına terem var
aldım aburumu cuburumu açtım tw mi kucağımda laptop ohh mis
desem de inanma günlük eşim olmadan ilkdefa evimizde tek kalıyorum
geceleri yarasa olan ben birazdan keyif kısmı bitince ne yapıcam biliyormusun?
Temizlikkkk...
napayım herkesin kafa dağıtma şekli başka benimde böyle
neseee teremm kaçar...

Bugün çok çabuk geçti. Günün büyük kısmını uyuyarak geçirdim. Tam tamına 3'te kalktım günlük. Kardeşimle karşılıklı uyumuşuz, biz bile inanamadık
Sonra bi şeyler atıştırıp arkadaşa ders anlatmaya gittim. 2 buçuk saat anlattım. Bana iyi geliyor. Deneyim oluyor valla
Yarın da orta okul arkadaşlarımla buluşacağım. Hepimiz ayrı şehirlerde okuyoruz ve senede 1 görüşebiliyoruz. Çok özledim çoook:26:

Günlük yeterince bunaldım ve çok özledim 32 gün geçeçek aşkımı öyle göreceğim biliyor musun

Canım çok sıkkındı bugün, zira babama darıldım biraz, hep evde ve bunalım takıldım, eşimle 3 gündür doğru düzgün konuşamıyorduk, bugün konuşabildik uzun uzun, bayram iznini evci izni ile birleştirmeye çalışıyor, komutanı onay vermiş, bir an evvel Ramazan gelsin, bol bol dua edeceğim, sonra da çabucak bayram gelir inşallah... Ver elini mehtap...

Gece beni yine aradı.Yine kafamı karmakarışık etti.Ne ayrıldık diyor,ne devam diyor.Sadece bir hafta bekle dedi sonucunda pişman olmıcaksın görceksin dedi.Yine neyin peşinde bu çocuk.Ayrıldıysak söyle diye yalvardım,en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir sonuçta.Söylemiyorum dedi bekle sadece dedi.Beni bilir ben çok sabırsızım,beklemekten nefret ederim.Sakin olmak için uğraşıyorum.Beklediğime değer umarım.
Hayır anlamıyorum bitirmiş olsa her gece neden arasın.Biz uyumayız birbirimizin sesini duymadan.Ama bitirse aramazdı dimi?Çıkamıyorum işin içinden.

boguldum daraldım... yoruldum (( ne zormuş bu bekleyiş :/ bgn 400lerı btırdım safak 399 ! ama askerimin psıkolojısı bozulmus durumda (( kaçıp gelesım var dıyor her defasında. birilerine saracak tartısacak dıye cok korkuyorum. kafamı duvarlara vurcam dıo :/ onu hc böle bu kdr mutsuz görmedım 8 yıldır. onun mutsuzlugu benı mahfedıo Allahım sabır ver... güç ver bize...

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/528818-gecermii-460-a.html

Sevgili Günlük,
Aileme, sevdiklerime ,her yaşadığım güne, güzelliklere şükrediyorum.....huzurum yerinde olsun,yeter,gerisi gerçekten de boş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…