Popüler Konu Sevgili günlük...

Bacaklarım, omuzlarım, belim, her yerim ağrıyor
Oturduğum yerden kalkamıyorum
Ağrı kesici falan da kesmiyor
Bitik durumdayım
13 saat uyumama rağmen bu durumdayım bir de
Bir an önce duşa girmeliyim

Günlük kuşum benim cep telefonum bozuldu biliyor musun?Aslında iyi de dayandı 2009 Ocak Yılbaşı hediyesi diye almıştı sevgili eşim.Şimdi yenisini almayayım diye eski bir tane var özelliği yok ama olsun alo demem yetiyor onu kullanayaım dedim yok olmaz diyor eşim..Eşim de kendi telefonunu verdi o eski olanını aldı.Ben zaten askere gideceğim diyor sen buna alış.Aksilik başka zaman olsa hemen çözerdim ya da severdim.Ama telefon koltuğun üstünde duruyor ya içim çok kötü oluyor.Sanki eşim gitmiş de geri gelmeyecekmiş gibi hissediyorum..Biliyor musun eşim konuşurken itiraf etti ben geri gelmeyecekmişim gibi hissediyorum dedi.İçim daha da çok cız etti.Yavrum sana emanet siz Allah'a diyor..İçim nasıl kötü anlatamam.Hiç mi hiç göndermek istemiyorum aslında askere şu terör olayları var ya ama vatan borcu namus borcu gitmesi lazım.Of offf Yardım et Allah'ım yardım..

Sabahtan akşama kadar bir günü o kadar zor geçiyorum ki anlatamam sana günlük
Evde boş boş oturmak çok kötü bir şey ya
Zaman milim milim geçiyor resmen
İnsan kendini yemeye içmeye veriyor böyle olunca

Kps sınavına kadar yani seneye kadar bir iş bulup çalışmak istiyorum
Hem kendi param olur Hem vakit geçer

Eeee artık Ramazanda geldi çattı günlüğüm
Malum oruç tutucaz
Bakalım vakit nasıl geçicek şimdiden meraktayım

Ama çok heycanlıyım Bir başka seviyorum Ramazan aylarını ve huzur dolu oluyorum
İnşallah yine böyle olur sevdiklerimizle güzel bir Ramazan geçiririz

Günlüğüm bu gece sahura kalkacağız Allah izin verirse..Ramazan gelince daha güzel olur sofralar daha tatlı..Hepimizin sofrası bereketli olsun inşallah.Rabbim bu sene kimsenin sofrasında tuzu bile eksik etme Rabbim..Ramazanımız hayırlı olsun günlükdaşlarım.Hepinize hayırlı bereketli Ramazan günleri diliyorum arkadaşlarım..

hejoo günlük..

ben geldimm benn.. bugün az ıs vardı erken cıktım.. yarın tezyemın kızı gelecek, bebısıyle..mınık eymen gelıyor fıstıgım benım.. ınsallah allahım bırgün banada nasıp eder böyle güzel bır bebek.. neyse var daha vaktı hee bu arada günahını almısım bızımkının ..gıtmemıs bıryere..ınanmadım ıspat ettı ama cok bozuk bana cokk.. cvp vermıyor telefonlarıma, aramıyor.. kapıyıda suratıma kapattı.. ıcım acıdı yaa.. ama cok kez hayal kırıklıgına ugradım onun yuzunden kusura bakmasın ama bırazda bana hak versın..?? sanırım yıne üstte cıkıyorum dedıgı gıbı.. öff napımm yaa..

sarkı dınlıyorum suan tam bana uygun, ranadan canımın ıcı:

kaderım sanıpta müptela oldum askına

gıttıgn günden berı kulagım telefonda

senı unutsam olmaz, vazgecsem olmaz..

nefesını offf doya doya ceksem ıcıme, hıc kımseyı böyle sevmedımkı.. ömrümce yanlızım..

CANIMIN ICI BENI ARASAAA

sensızlık yettı canıma

CANIMIN ICI BENI ARASA

günesım dogsa

CAnımın ICI benı arasa
dünya aydınlansa

ne olur arasaaaa.. burada zaman dursaa...

hadıı araaaa benıı araaaa araaa be adam

beklyemem hadı benı araaa benı araaa..

sevgili günlük
bugn yne aşırı sıcak i gündü öğle arasında kzlarla alışverş merkezine gttk bu arada nü de indirim var çok gel iç çamaşırları aldım heheheh
yarın ramaanın ilk günü bu gece sahur..Allhım dayanma gücü ver tutmak istiyorum çok...

bugun nedense fenerbahce marsını soyleyesım var boyle çoskulu çoskulu ne alakaysaaa... bir gs olarak kendıme hiççç yakıstıramadımmm...

cevremdede yokki fbli... neye dalaletse buuu heves bendeki :26:

Sevgili günlük ben geldim annem gelin eymenim memlekete gittiler oglumdan ayrı kaldım çok özledim eymenimi anca eylülde gelicekler bende bayramdan sonra gidicem allah nasip edersebirde ablamın kızının kurbandan sonra nişanı vaar eylülde bebege vesile olucam diye gidesinm var yok bebege vesile oldugumda hemen manile kalsam gidemicem günlükçüm ben ne yapıcem :18::18rtada kaldım oruçta geldi çattı akşama sahura kalkıcaz ama malesef tutamıcam anca çarşamba günü oruç tutabilirim işşallah bu ramazan bereketli güzel geçerherkezin duları kabul olsun işşallah neyse günlükçüm çok doluyum sonra sevişirik

Sevgili günlük;
Seninle burada ilk buluşmam :)
Evde durmaktan sıkıldım okulum bittiğinden beri bir boşluktayım sanki, şu sınav sonuçlarını kaktüs üstünde beklemekten de sıkıldım artık, depresyondayım yaniiii

Sevdiceğimle ufak çaplı bir tartışma sonucunda tatlıya bağladık yine her zamanki gibi, bu aralar sevgilimde bir alttan alma, gönlümü almalar seziyorum Benimle nasıl uğraşıyor bu adam

Son düzenleme:
ben geldim günlük

yine 4-5 günlük bi istanbul kaçamağı yaptım geldim, bi kaç şirketle daha görüştüm iş için.. seçe seçe iş kalmadı valla işsiz kaldım günlük şaka gibi..

aşktan ayrılmak öyle zor ki artık.. çok özlüyorum.. gittiğim gün çok kötü bi kavga ettik, gecenin bi yarısı çektim kapıyı çıktım, koşa koşa girdim bilmediğim sokaklara karanlıkta, koştu peşimden geldi, sımsıkı sarıldı... seni kolay mı buldum ben bırakmam seni dedi.. bir saat tartıştık, ben gidicem dedim, o gidemezsin dedi... balkonda oturan teyzelere de malzeme çıkmış oldu, tüm akşam bizi izlediler.... en sonunda bana öyle bi sarıldı ki, kımıldayamadım bile, kemiklerim ezildi sanki.... kıyamadım bize, gidemedim.. aldı çantamı elimden ve evimize döndük, az daha dönüyordum ankaraya ve her şey bitiyordu.. hayat öyle ince bi çizgi ki, bi anda oldu bitti her şey.. ama sonra toparlayabildik çok şükür ertesi gün beni boğazda harika ötesi bi yere götürdü, tüm akşam keyif yaptık öyle güzeldi ki anlatamam... sonraki gün de işe gitmedi izin aldı, tüm gün gezdik bi avrupa yakasında bi anadolu yakasında terkemeye kalkınca kıymetimi anladı günlük felaketin eşiğinden döndük yemin ederim.... önümüzdeki ay 6. yılımıza gircez kolay mı

hayırlısı olsun gnlükcümm

ah ahhh günlük.. dün rüyamda babcığımı gördüm.. bi kalabalık eçinde birilerinden bişeyler bekleyen kalabalıktı bu, ben de onlara tepelerinden bakıyordum. canım babacığımmm, kerkes bişeyler aldıkça babamın suratı asılıyordu ve o mazlum bakışı etrafa yayılıyordu. sonunda o da( ne olduğunu algılayamadım) aldı ve yüzü o muhteşem ışığını saçtı etrafa öyle güzel tebessüm etti ki.. çokkkk özledim günlükkk sesini nefesini kokusunu,, en çok da arkamda hissettiğim gücünü.. ne korkunç bi yalnızlık..kızım dese bi kereee ahhhh canımı veririmm. inşallah benim bu acımı görmüyordur

ben neden her gün mutsuzum
gerçekten mutlu olamıyorum, kocamı cok seviyorum sevdiğim rahat bi işim var.
tamam cok paramız yok ev ödediğimiz için ama her istediğimi de alıyorum
her istediğimi de yiyorum...

birseyler hep eksik.
hep boş...
ben nereye aitim bilmiyorum.
hiç biryere sığamıyorum..
sıgıntı gibiyim heryerde

kendi evimde bile.. cünkü yanlızım

3 sene bitti günlük koskoca 3 sene ve biz halen bir aile olamadık.
2 kişi geldik 2 kişi gidiyoruz.

yaşlandıgımızda bize bir bardak su getiren olmucak
bayramlarda torunlarımızın yolunu gözleyemicez..

bizim biz halamız var onun gibi bana da ablamın cocugu bakar diye düşünüyroum bazen ve kendime üzülüyorum
insanın kendine üzülmesi acıması da ne garipmiş yaaaa...

ve en kötüsü kendimi eksik hissetmek!!

günlüğüm
bu aralar günler nasıl geçiyor anlayamıyorum..
fazla gezmekten olsa gerek
daha yeni eve girdim hemen de burayı açtım
bağımlı oldum buraya iyi mi?
örümcek adama gittik3D
kuzen ben kardeşimle
güzeldi bayıldım örümcek kafaya
her zaman ki spaydiydi işte

en güzel günlerden en güzel aylardan birindeyiz günlük
günlükteki kuşlar beni de dualarında unutmasınlar..
onlarda benim dualarımdalar..

Ramazan aç kalalım diye değil açın halinden anlayalım diye,
açta açıkta kalanlarla yardımlaşmayı paylaşmayı öğrenelim diye...

eskiden aglardim iyi gelirdi ben niye aglayamiyorum cok mu gozyasi dokmusum ki?
gozumun onundesin ya ve sevdigim adami taniyamiyorum ya canimdan can kopariyolar sanki gik diyemiyorum.
oh be agladim. gunluge yazinca bosaliyomus demek insanin icindekiler

Günlük dün gece her şey bitti anlıyor musun bitti olması gereken de buymuş.
3 yıldır bekledim ama ne oldu hap hayal kırıklıkları hüzün
Bu sefer rabbime sığıınıyorum ALLAHIM hayatta en önmelisi sağlık üzülmemek gerekiyor diğer işler için
Ama lütfen sen bu mübarek ayında şu kalbi kırıklara yardım et acılarını bir nebzede olsa indir.
Bana gelince de hakkımda hayırlısı buymuş üzüldüğüm ve ağladığımla kaldı her şey
Bir kere daha hayal kırıklığına uğradım
Arkadaşlarım çoğu evlendi çocukları bile var.Bir de bana bak daha adam gibi bir ilişkim yok ki
Nerede yanlış yapıyorum ben bu kadar mı kötüyüm
Bir ilişki yaşayabilmeyi neden beceremiyORUum mutlu bir ilişki tabiki
yİNE HÜZÜNLÜ SON NEYSE GÜNLÜK SAHURUN İLK GÜNÜ RABBİM
herkezin DUALARINI KABUL ETSİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…