Popüler Konu Sevgili günlük...

Ben o kızın saçını başını yolarım günlük. Gördükçe krizlere giriyorum.
Allah'ım bu mübarek günde bana güç ver de sevgilime çatmayayım onun yüzünden.
Kafamda soru işareti var. Hem de şu anda oluştu birden o kızı görünce oooooooooofffffff

Ramazanın başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise, Cehennemden kurtuluştur. Rabbim hepimize güb kuvvet ve sanır versin. Hayırlı Ramazanlar ...

Cuma'nız mübarek olsun..

Hayırlı ramazanlar günlükdaşlarımm
Ben bu kadar sakar olmak zorundamıyım günlükkçüm yaaa
Daha evleneli 1 ay bile olmadı başıma gelmeyen kalmadı
Dün akşam annem geldi oturduk,yedik,içtik,sohbet ettik,bulaşıkları makineye diziyim dedimm
Bi kase vardı yıkamıştım bi daha sudan geçiresim geldi nedense (olacağı varmış )
yıkadım kaseyi,tezgaha koyarken kase elimde kırıldıı
Sonuç;hastane yolları ve parmağa 3 dikiş
Doktor çok derin kesilmiş,kanı durmaz dikiş atalım diyo yanındaki asistana ben ordan yok yok gerek yok diyorum
Bi tanecik atıcam diye kandırdıı hain doktorr dayadı üç dikişii
Kocacımm canım benimm o da hep yanmdaydıı bi ara yüzü bembeyaz oldu
Bi de doktor amcam demesinmi bak bakayım parmağına güzel dikmişmiyim
Bu arada özel hastanede acilden para almıyolarmış kesinlikle onu da test ettik Röntgen,dikiş,muayne,pansuman biz dedik aile bütçemiz sarsılcak ama veznedeki kız bişey ödemiyosunuz diyince şok olduk , neyse ki ağrı sızıda yapmadı şimdilik parmağım ve ben iyiyiz günlüğüm

artık yazmakta gelmiyo içimden
uğramışken azcık yazıyım bari
pazartesi staja başlıyorum bir sürü evrak istediler onları hazırlamaya uğraştım iki gün zor işlermiş ya birde bedava çalışcagın şey için uğraşınca daha zor oluyo
ben bedavaya çalışcak kızmıydım ya
Bi aksilik olmazsa son senem ve hala istedigim bi staj yapamadım buda işime yaramıcak bişey olcak ,çok korkuyorum işsiz kalmaktanya da içime sinen bir iş bulamamaktan
neyse seneye konuşuruz bunları
Başladı ramazanben kalabalık sahur ve iftar sofralarını seviyorum ama istanbuldayken olumuyo malesef:26:sevgilimde tutmuyo oruç ilerde evlensek tek başıma kalkıcam ne zevksiz2 sene önce o askerdeyken ananemlerdeydim bütün ramazan çok eğlenceli geçmişti keşke istanbulda olsalardı onlarda

Susadım sanki be günlük
Onun dışında oruç şimdilik iyi, özlemişim bu huzuru.
Allah herkesin evine huzur,bereket, mutluluk, sağlık versin inşallah.
Bana da azıcık güç kuvvet Resmen tembelleştim eve gelince, hiçbir şey yapasım gelmiyor.
Hava da çok sıcak, uyusan uyunmuyor otursan olmuyor
Günüm sakin sakin akıp giderken birilerinin sonuçlar açıklandı sözüyle fırladım.
NAsıl panikledim, heyecanlandım, korktum...
Meğer lys sonuçları açıklnmış.
Şu kpss de bir açıklansa artık...
İnşallah çok iyi bir puan almışlardır :26:
Dua et olur mu günlüğüm

Ramazan, pide ayı değildir...
Ramazan, hurma ayı değildir...
Ramazan tatlı, kola, pasta ayı değildir...
Ramazan, sadece dostların çağrıldığı
en az on çeşit yemeğin olduğu sofraların ayı değildir...
... Peki Ramazan ne ayıdır...?
Ramazan, nefsini terbiye ayıdır...
Ramazan tok insanın aç insanın halinden anladığı aydır...
Ramazan teravih ayıdır...
Ramazan, Kadir Gecesi'ni içinde barındıran aydır...
Ramazan, Peygamberimizin "Ramazan'a ulaştığı halde günahlarından arınmayanın burnu sürtülsün" buyurduğu aydır...
Ramazan, Peygamberimizin "ümmetimin ayı" buyurduğu aydır...
Ramazan onbir ayın günahının silinip süpürüldüğü aydır...
Ramazan fakirlerin davet edildiği sofraların kurulduğu aydır...
Ramazan, mukabele ayıdır...
Ramazan, şeytanın bağlandığı aydır...
RABB'im cümlemize, Ramazan'ı hakkıyla geçirmeyi nasip etsin.
Hayırlı Ramazanlar..
Hayırlı Cumalar..

Günlüğüm çok susamak dışında iyiyim bugün..Umarım bebeğimin sütün de azalma yada kesilme olmaz.Birde bugün hiç iş yok.Bunaldım ya vakit geçmiyor.Harıl harıl çalışmak istiyorum..

Hayırlı ramazanlar.

Günlük ben bu güne öyle heveslenmiştim ki olmadı dün olan oldu taaa haftaya perşembe oruçlu olucam .bu ilk gün hiçbir şeye benzemiyor ya..

Günlük çok mutluyummmmmm
Sonunda lys sonuçları açıklandı
O'nun yüzünden sınava hiç hazırlanamamıştım ama sonuçlar hiç te kötü değil
İnşallaaahhhh hayırlısıyla güzeel bir yere yerleşirim
Ve inşallah KK 'da ki diğer kızçelerimde gönüllerinde ki istediği üniversiteye yerleşir
Hakkımızda ennn hayırlısını diliyorumm

Bu arada erkesciklere hayırlı ramazanlar diliyorum :)))

Son düzenleme:
Ne zamandır yazmıyodum sana dimi günlük...

Bugün orucun ilk günü ve çok şükür iyi gidiyo... Allah sabrını veriyo ya kaç gündür sıcaktan kavruluyoduk bugün o kadar sıcakta değil tatlı tatlı esiyo hava...

Eve geldimm Annem canım annem miss gibi yapmış yemekleri.. Yaa çok şanslıyım ben ya Bi tek ANNEM olsun bana bişey olmaz diye şarkı söylemek istiyorum..

Yorgunsun diye elimi sürdürmez hiç bişeye...

Bende yedim onun o tatlı yanaklarını... Kuzusunun bitanecik annesi...

Herkese hayırlı, bereketli, huzurlu Ramazanlar Diliyorum...

Son düzenleme:
sabahtan beri murfaktayım günlükcüm

iftar için süpper mamalar hazırladım, son 3 saat kaldı,, pek acıkmadım aslında ama insan ramazan sofrasının çeşit çeşit olmasını istiyor, bereket ayı diye boşuna dememişler

hadi ben evdeyim tüm gün ya yatıyorum ya yemek yapıyorum ama dışarda çalışmak zorunda olanlar ne yapsın? Allah yardımcıları olsun, sabır versin günlük

aklım da aşkta.. gün boyu çalışıyor okula gidiyor akşam eve gelip de kendine yemek yapıyor kuzum benim yaaa... keşke o da ailemden biri olsa da hazırladığım sofraları beraber paylaşabilsek o günler de gelir inşallah günlük..

Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin inşallah, doya doya keyfiyle yaşamayı nasip etsin rabbim ramazan ayını

Günlük ramazanın ilk günü; ailem yanımda değil, annemin hazırladığı güzel sofra da yok ama tek başıma da olsam çok şükür huzurluyum
Salı günü nasipse gidiyorum evime ama 5 günlüğüne de olsa annemin hazırladığı iftar sofralarının tadını çıkartırım
Herkese hayırlı ramazanlar... :)

Dün biraz askerde olan biricik eşimi istemeden de olsa kırdım sanırım, akşam geç saatlerde çalışmalarım oluyor ve eve 10 buçuktan önce giremiyorum, uzakta olunca aklı bende kalıyor, onu da anlıyorum sevdiğinden böyle davranıyor ama yine de beni kırmıyor bitanem, ama ben ısrarcı davranıyorum, dün akşam o benden özür diledi, halbuki onun da suçu yok ki... Canım benim bugün de sevgi dolu mesaj atmış bana canım kocam, çok özledim, çok seviyorum seni, iyi ki varsın... Uzak da olsan varlığını bilmek, hasretini içimde hissetmek güzel bir duygu.... Allahıma şükürler olsun...

Herkesin mübarek ramazan ayı hayırlara vesile olsun inşallah...
İlk orucunuzu ve ramazan ayı içerisindeki dualarınızı Allahım kabul eder, günahlarınızı da affeder inşallah...
Hayırlı cumalar...

Son düzenleme:
Bu yirmilik diş gününü buldu günlük. Uyandığımdan beri acısından duramıyorum. Sağ yanağımı hissetmiyorum.
Oruçlu oruçlu şu an düşünmeden vakit geçirmeye çalışıyorum. Allah'ım güç versin. Çok ağrıyo çokkk
Hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar

Son düzenleme:
günlük soruyorum sana evladının kokusu nasl birşeydir senin parçan olan bir bebek eşinin senle grur duyması nasıl birşeydir ben bunu hiç bir zaman bilemedim biliyormusun hep hayal kırıklıgına ugradım zannetmeki isyan ediyorum haşa etmiyorum ama allahım affetsin günah yazmasın 3 yavrumuda çok özledim acaba cennetten kardeşlerini bana yolarlarnı ne dersin inan bu bedenim artık taşımıyo kendini herkeze gülmekten poliyannacık oynamaktan bıktım belkim çok şey istiyorum ne dersin günlük artık ısrar etmicem bebek için oluurna bırakıcam herşeyi inan benden sonra evlenenlerim çocukları var eline vermezler aman nazar deger deyip kaçıranlarmı bebegin yüüznü göstermeyenlermi of çok yoruldum hemde çokhelede insanların sana acıyarak bakması yokmu işte o bittiginiz resmidir günlükçüm iyiki varsınki içimi sana döküyorum sen olmasaydın ben kime dökerdim içimieşime birşey diyemiyorum adam üüzlüyor aileme birşey diyemiyorum anacım aglıyor kahroluyor erkek kardeşim yeni dogan oglunu yanımda sevmiyo agırına gidiyormuş eşim eymene ölüyor geçen annemlered kaldık gelinimiz abla sen bak emzirmeye getir dedi allahım ben eşim ve eymen nede güzel mesut gün geçirdik bir birsen dünya durdu sanki oan ben eşim oglum vardı konuştum eymenimle altını aldım uyuttum kokladım bagrıma bastım dedim ah yavrum seni böyel seviyorum evladımı nasıl severim allah bilirsabah erkek kalktım yıkadım bebegimi yagladım misler gibi giydirdim şimdi memlekette eymenin tatile gitti 3 gün oldu ama çok aglıyorum çünkü onu çoközledimm şuan nasıl gözlerimden yaş akıyor bir bilsen allahım diyorum sana çokmu ısrar ediyorum diyorum zavmı geçsem diyorum yoruldum günlük hemde çok ne yapıcagımı nere gidicegimi bilemiyorum inan sana okladar içimi dökesim varki okadar uzun olurki sayfalar alır başını gider gene nefes alamıyorum iyimi aglamaktan keşke insan ellerindekilerin kıymetini bilseler bagırmasalar vurmasalar evlatlarına ben 11 senelik evli paşa evlat hasretiyle ölen paşa duysunlar sesimi ya benim yerimde olsalardı ne yaparlardı herşeyini aldım odasını boşalttım bebek takımlarına kadar beyendim ama ne olud ellerim boş kaldı evde var gebe koca bir 0 elinizdekilerin kıymetini bilin çok şanslı oldugunuzu bilin olurmu ben çıkıyorum günlükçünm gene nefes alamıyorum gdiyimde yüzümü yıkıyım kendime geliyim babamıda özledim erken göçtü gitti buralardan bir sesini duysaydm kokusunu içime çekseydim yavrum demesini kızm demesini duysaydım ne olurdu babacım küçük kızın paşan seni çok özledi sen gittin gideli buranın ne tadı var ne neşesi ah babacım erken gitti buralardan yaktım beni kavurdun gittin herkezin babası var baba diyor ben kime şimdi baba diyecegim seni çok özledim BABAMMMMMMMMMMMMM

sonuçlar açıklandı günlüğüm.
bu sene bir garip oldu ya :26:
sıralamam gayet iyi ama puanım düşük :44:
herkesin öyleymiş neredeyse.
ama istanbul olmayacak yinede, hayırlısı olsun.
haftaya çarşamba perşembe yaparım tercihimi.
sakarya yada kocaeli yolcusuyum sanırım.
Allah hakkımda hayırlısını versin.

Günlük ben geldim yine Pek bir degisiklik yok bende KPSS çalısmaya devam anayasa calisiyorum zormus bu anayasa ya zorlaniyorumKonularım bitmek üzere bol bol tekrar yapicam deneme çözücem günlük ins. Kazanırım memur olurum bunu çok istiyorum biliyormusun emek veriyorum ins. Rabbim bana nasip eder bu memurluğu hayirli bir kapı acar bana Çok sıkılıyorum evde özelde iste yok artık bana eşim bu yıl tayinci büyük ihtimal Doğu'da bir karakola gidecek es götürülmeyen yer gelecek ve ben gidemiycem en azından bir ism olur çalışırım 2 yıl beklerim kocacigimi tabi herseyin hayirlisi olsun hakkımızda ins. Böyle bir ayrılık girmez aramizaÇok seviyorum kocacigimi daha 9 aylık evliyiz 2 yıl ayrılık zor olacak Allahım sen hakkımızda en hayırlısını ver yarabbim herkezingonlune göre ver herkesin yardımcısı ol huzur mutluluk saglık eksik etme kimsenin yuvasından Neyse günlük yine gelirim ben biraz test çözücem hadi kib hoscakal

dinlenmeye çok ihtiyacım var günlük kafamı toplamaya yenilenmeye keşke birkaç günlüğüne bile olsa tatile gidebilsem ama mümkün değil tabi ki

Günlük Allah nasip ederse Nisan-Mayıs gibi evlenmeyi düşünüyoruz :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…