Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük günaydın
Dün bismillah dedik ramazana başladık. Ve ilk iftarımı hastanede açtım
Canım annem o da benim yüzümden perişan oldu saat 11 de yapabildi iftarını
Açlığa bağpı başağrısıyla gittim günlük..Devlete gittik önce. Nasıl kalabalık o acil öyle. Aman yarabbim
Biraz bekledik ama yok sıra gelicek gibi değil.. Sonra askeri hastaneye gittik. Orda bi ağrı kesici iğne yaptılar birde serum verdiler..
Çok zor bir akşamdı benim için günlük.. Hastalık çok zor..
Canım annemin hakkını nasıl öderim ben

günlüğüm, dün gece tam yazıyordum ki ufak bir sıpa müsade etmedi buna..
Allah ım Yarabbim...kendi çocuğum gibi seviyorum ben onu...dün birlikte kümesin yanına gittik..
"hadi oğlum bana bili bilileri göster." dedim.açmış ellerini " gel gel gel bili bili ." diyo..gözlerim yaşardı..
şimdi de öyle yaa çok ağlak bir halayım ben çokkkk....zaamnındakardeşimin büyüdüğüne şahit olmuştum ama
bu duygu başkaymış..kendi çocuğum olduğunda nasıl olucam bilmiyorum, eğer o özümse o yüzden mi bu kadar sabırlı
diyorum bazen..rahatlığını kimi zaman sevmesemde benim bu duygu yoğunluğumla ancak o baş edebilir gibi görünüyor...
Rabbim tüm isteyenlere,hasretle evlat özlemi çekenlere tez zamanda nasip etisn inşallah, biri de özümün abisi,abimiz...

kapalı bir İstanbul sabahı,ama seviyorum böyle havaları....biraz yapış yapış,yağmuru istiyoruz serinletircesine...
dün ablamla konuştuk günlük,ne kadar güzel yüreklidir oo sağ olsun, iyilikten asla ödün verme kızım der..ille de Allah,ille de sevgi diye de ekler..

henüz hiç bir şey yapmadım günlük..kafamda bir sürü şey var da nereden başlayım bilemedim..önce sinemaya gitsem,şu film gelse....sonra kitaplarımı
alsam okusam...artık vakit geniş,inşallah olacak hepsi..

Rabbim sen bizlere merhamet et.
Günlük arkadaşlarımın dualarını kabul et.
Kimisi bebek,kimisi eş,kimisi sıcak bir aile ister en hayırlısından nasip et bizlere.
Borçlulara ödemelerde kolaylık sağla.
Huzur ver..
Sağlık ver..
Bir tek sen verensin Yarabbim.Ancak sen verirsin bizlere..
En hayırlısından nasip et her şeyin..

Bir günlük arkadaşımın yazdığı şey beni çok üzdü evlat hasretiyle yanıyor sanırım..Üzülme arkadaşım Rabbim bilir vaktini.
Hepimiz sınava geldik belki de senin de sınavın budur..Lütfen üzülme sabır sabır.Rabbim sana dayanma gücü versin..Duam seninle içimi öyle yaktın ki..

Bu gece sahur yapamadık.Alarm kurmayı unutmuşum.Annem teraviye gidiyor 12 de geliyor camiden.Düşüp uyuyor.Bir daha da kalkamıyor..Kocam desen top patlasa kalkmaz uyku ona çok tatlı geliyor..Ben desen hep kalkardım ama bebeğim uyanmayınca bende uyanmıyorum doğal olarak.Öylece uyumuşuz..Saat 3.35 de uyandım hemen bir bardak su içip niyetlendim..Sahurda yemeyince de olmuyor acıkıyorsun yine az da olsa atıştırma yamak lazım..Allah'ım sen dayanma gücü ver bizlere..

Bugün kuzuma koyun keseceğim.Nasip olmadı bir türlü onun koyun parasını ayırmıştım ama vaktim olmadı.İnşallah bu gün halledeceğiz.Bir yurda vereceğim öğrenciler yesinler afiyetle..Allah'ım kabul et olur mu?Senin verdiğin hediyeye az bile ama gücüm buna yetti..Her şey için çok şükür çok..

ne sen sor ne ben anlatim :) karman çormanım.
yarın nişanlım gelecekti ama sanırım, pazartesiye kaldı.
neyse hayırlısıyla gelsinde buna da şükür.
gelinliğime kapora vermeye gitcez,gelinlik ayakkabımı alcaz.
bikaç gecelik vs. bohçalık bişeyler alcaz, adet yerini bulsun.
bunların heyecanını yaşamak çok güzel, allahım herkesin gönlüne göre versin.
sonra birlikte nişanlımın memleketine gitcez, düğün salonu bakcaz, nikah günü alcaz.
ordan oturacağımız evimize, yani lojmana gitcez, eşya alcaz.
düşündükçe çok heyecan verici geliyor.
tabi bide bunların yanında baş belası KPSS
sonsuza kadar açıklanmasa keşke.
çok zordu bu yıl, puanımdan hiç umudum yok.
ama allah büyük, o kısmet ederse geçen yılki puanımla da atansam olur.
peki ya atanırsam, evliliğimin ilk yılında ayrı kalmak, o ne olcak peki
işte bu yüzden karman çormanım ya, neyse hayırlısı dedik düştük yola
istikamet düğünnnn
bide pazartesi yüksek lisans sınavım açıklanacak, bakalım kabul edilecekmiyim.
gerçi evlenip gideceğim için şehrimden, hayırlısı artık diyorum.
hoşçakal, nişanlımı dört gözle bekliyorum, çok özledim çünkü
hee bi de ağda yapcam offf

bu aralar cok dagınık ruhum beynım hepsi bi baska bi alemde seyahate cıkmıs gibi.. toparlayamıyorum bi turlu kendımı..dedımya cok dagıldım ben.. dun ağla ağla içim dısıma cıktııı okadar cok ağladımki gözlerim acıdı nıhayetınde.
ben bir meleğimin acısına dayanamazken 2 oldu cnnette beni bekleyen 2.kez canımdan can gitti nasıl uzulmeyeyım ben nasıl ağlamayayım.. tek basına yapayalnızım buralarda bu acıyı tek basıma goguslemek bana okadar agır gelmeye basladıki artık dayancak gucum kalmadı okadar zayıfladımki..coktum desem daha doğru olacak belkide.. hiç bişey yıyesım gelmıyor..lokmalar bogazımdan gecmıyorki.. dugum dugum.. su sıcak yaz ayında bıle susamıyorum! 19ltlik damacanayı 3gunde bıtıren ben 2hafta oldu nerdeyse su yarıya bile inmedi..
Cennet kokulu meleklerım benımmmmm … oyyy ben basımı alıp nereee gidemmm.. nasılda özledimmmmm bir bilsennnn… kendımı nasıl afedeyımki sizlerin katılıyımmmm ,öldürdüm sizi ben kendi ellerimle kıydımmmm … bu vicdan azabıyla nası yasayımmmm!
Hiççç uyanmadan uyumak istiyorummm gunlerceeee … mumkun olsa keşke…..

Allahım aklıma mukayyet olll ya deliricemmm ya

Sen gıttın yaa yavrummm nasıl dayancam derken bılmıyorum 1yılı gerıde bıraktık coktannnn zaman bı haylı gectı ancak kardesınıde kaybettım ben ( şimdi hem senın hemde kardesının acısı nasıl dayanıcam !!! oysa ben kardesın için hazırlamıstım kendımı … uzun uzadıya hayaller kurmustum onun için ,kitaplar alacaktım..uzun omurlu olacaktı kardesın .kaderi sana benzemeyecekti . kucagıma alıp doya doya koklayacak sende koklayamadıgım mis kokusunu içime cekecektım (( beklentilerim çok yuıksekti cunku 2.ci bi hata yapmayacaktım sende yaptıklarımı yapmacaktım bennn... bikere senden tecrubeli oldugum için anlayacaktım kardesının içimde oldugunu...

ahhh yavruummmmm güzellll melegimmmmm ...meleklerinnnn en güzeliiiii....kardeısını cok ıstemıstım bennnn...senıde istemıstım ama senden sonraaa onu daha fazla istedimmmmm ,gebe kalmak istemıyorum dediğim zamanlarda bile gizli gizli istedim yavrumm .. zoraide olsa dilimle hayırlısı buymus dıyebılmek nasıl koyuyıor bana bi bilsennn..

gecmek bilmeyen bu kor acı kardesınden sonra dahada derınlestı ,daha bi alevlendi içimi kavuruyor yavrucummm..senden baska kımseyle dertlesmemıyorummm kımse anlamıyor benı...babanız bile!!! size bu denli uzuln ben babanızdanda birazcık olsa benı anlamasını birazcıkta olsa uzulmesini isterdim.. yasıma ortak olmasını ısterdımmm .her fırsatta köstek değil destek cıkmasını çok istedimmm amaaa görünen köyü nasıl görememişimmm hayretttt... okadar kırgın bıkkınımkiii artık agzıyla kus tutsa yaranamaz bana.. sınavımda bi basarılar dilemeyi çok gorduuuuu bana ustuneee gece 3.30a kadar tartıstık tlfda !!saatler sonra sınava gırcem adamın umru değil!!! bu zamana kadar benı tanıyamamıssın lafının uzerine uzun uzadıya tezler yazdıkkk sacma salak bı sekılde... sınavdan sonra yapsaydık bu kavgayııı hiç bi anlamı kalmazdı zatennn ,,amaç moral bozmak ve yıpratmak oldugu için gayet basarılıydıııı... uykumuda kacırdı malum onca lafı hazmetmek o sinirleee uykumu kalır bendeee...ustune heyecannnn sınavvv nasıl olacaaakkkk..derken geldiiii ve gectııı bileee.... sanırım 1hafta sonra sonuclar acıklanacakkk turkceden umudm yok olsada bakalım kısmet yınede bi umutla sonucları beklıyorum.. ben sımdı soncuları beklıyorumyaaaa kocam!!! diyorki su su su yerlei yazarsan razı değilimmm,beni sevmıyosun demekki!!! bu evden cıkısın olurrr ama gırısın olmazzzz bla bla blablabla blaa..... yaaa buuu adaaammmm kendını neeee sanıyoooo beeeee.... allah bılır için için dua edıyordurrr sınavı kazanmayayım dıyeeee... polis olamazsınnn blablabla.. neymıs efendım askerle polis gecinemezmişşşş blablabla... sanane beee sartlarım utuyooosaa gidicemmm sananeee... basıma ebeveyn kesıldı.. kocalık vazifeni yap önce sen biiiiiiiiii..... üzgünümm yeterince bide benı strese sokuyosun yaaa... üstüne aile içi şiddete evet dıyerek benıde gıcıkkkkkkkk edıyosunnnn kendıneee.... şakamı yaptıgını sanıyosunnnnn ..çokkk komıkkkkkkk... bu evliliği sen bitiriyosun farkındamısın! yaptıklarınla bitirdin,,,tükecek baska neyımız kaldıki..

off günlükk cokk fenayımm yaa..

mahfoldumm resmen .. yıkıldımmmm.. yıkık dökük her yanım.. dün geceden berı aglıyorum.. hıc uyumadım.. gözlerım dayanmıyor artık.
ınsallah günlerce uyurumda cabuk atlatırım bu durumu.. herkes saskınn ne olmus buna böyle dıye.. nefret doluyum..kın doluyum.. onu öldürmekten cok korkuyorumm..

öldürüp lesını sokaklarda tekmelekemten cok korkuyorum öyle garıp bır ıstek var ıcımde.. bogmak ıstıyorum.. nefesı kesılsın ıstıyorum..nefes alamasın..
lanet olsun!!!!!!!!!

yalan söylemek insanlara ne kadar kolay geliyor. her iki cümleden biri yalan olmuş. tabi yersen

günlük... bu ramazanın yüzüsuyu hürmetine ALLAH herkesin sıkıntılarını hafifletsin inşallah.. dualarımızı kabul etsin... benimde yıllardır olmasını istediğim duam inşallah bir an önce gerçek olur.. inşallah dua ettiğim zamanda gerçekleşir... ALLAHım hepimize yardım et nolur.... dualarımızı geri çevirme... benimde bu duamı nolur kabul et nolur herşey hayırlısıyla çabucak olsun bitsin.........

ALLAHım nolur hayırlısıyla bir an önce olsun..... öyle istiyorum ki artık ...... zamanında çok ağladım ....inşallah bu sefer hayırlısıyla olacak.... ALLAHım inşallah... şu sıkıntıdan stresten kurtar beni... biliyorsun isteğimin sadece ne olduğunu... şu 2 haftaya kadar inşallah gelirler....... günlüüüüüüükkkkkkkkkk sende dua et bana :)

Hayatımın en kötü yılını günlerini yaşattı bana 2012 başları... ilk defa psikiyatriye gittim ilaç kullandım,içimdeki çocuğun cenazesini kaldırdım... şimdi daha iyiyim cok şükür ama hala etkileri devam etmiyor değil... dün cok ağladımm öyle coktu ki sel oldu aktı... tek dileğim o günleri tekrar yaşamamak...Ömrümden ömr gitti...neyin bedelini ödedim hala bilmiyorum ama canım o kadar cok yandı ki... gerilim tipi ağrılar kaldı geriye kronikleşmiş...... razıyım buna da yeter ki ilk zamanlardaki gbi olmayayım.... ey dünya ey kainat duy sesimi....gökte kapılar aç bana,yne aynı şeyleri yaşarsam bu defa katlanamam,sana sığınırım.........................

gunluk ben nasil cadaloz bi kiz oldum yaa! kiz yaklastirmiyorum cocugun yanina bu nasi bi kiskanclik bendeki aman yarabbim. napiyim o da o kadar yakisikli olmasaymis... hem kizlarda yavsiyo yavsamasinlar o zaman. bigun birini yolcam az kaldi dun 1 yil sonra ilk defa elele yuruduk 1 dkcik kadar. bide cantasinda benden onceki sevgilisinin yuzugunu buldum 2007 tarihli yuzuk ulan dedim bu ne ariyo burda bi basladim aglamaya sordum bu yuzuk burda ne ariyo diye tasinirlarken annesi bulmus meger yuzugu satip para alcakmis 55 tl daha yeni sormus kuyumcuya ativerdim bende denize benimkini degilde onunkini gezdir cantanda zaten dedim benimki ajandasinin arasindaymis her gun goruyomus onu yani allahim ben bu cocukla evleniyim yaaa carsida gezinirken gelinle damat biblosu gordum bitane dugmesine basinca gelinlik kirmizi mor isiklarla yaniyo aldim hemen veririm diye. guler o simdi bana 2 tane de civciv aldiik pazardann cucucuk cucucuk dolaniyolar bahcede bidik bidik! yazliktan ayrilirken birilerine vermek lazim ama kime?

Günlük ben geldimBugün kocisle bir uykumusuz sorma uyandığımızda saat11:10 duÇok uyumayiz aslında gun çabuk bitiyor diyee erken kalkarız ama bugün böyle olduKocis evdeyken bugün temizlik yaptım sildim supurdum oda yardım etti saolsun Sonra Ahmet şerif ızgorenin kitabına başladım bir solukta okudum çok hoşuma gitti 2 buçuk saatte bittiTavsiye ederim okumak isteyenlere su hortumlu dünyada fil yalnızca bir hayvandir.günlük hayat geçiyor hep koşuşturma içindeyiz su olsun su bitsin sunu alayım bunu alayım ömür geçiyor farkında değiliz neyse günlük çamaşırları asicam yine gelirim ben Allah herkesin gönlüne göre versin ins. Su mübarek ayın yüzü suyu hürmetine tüm insanların duaları kabul olsun kalplerinden gecen ne varsa olsun ins. Allahherkesin gönlüne göre versin AMİNNN!

ahhh günlük ahh

hayattan keyif almayı unuttum ben biliyor musunEki Görüntüle 469639 en son ne zaman birşeyden mutlu oldum keyif aldım yaptığım şey bana zevk verdi inan hatırlamıyorum çünkü ben o kadar uzun zamandır ölüden farksız yaşıyorum ki acılarım yüzünden sıkıntılar yüzünden psikolojik rahatsızlığım yüzünden ve iyileşmek için içtiğim ama aslında beni uyuşturan antidepresan yüzünden ne hale geldim ben günlük nasıl bir insan oldum nasıl hastalıklı bir insan oldum sabırsız hiçbirşeye tahammül edemeyen takıntılı hayattan keyif almayan sürekli bir duygu karmaşası içinde yaşayan bazen mutlu olmam gereken yerde mutsuz oluyorum kafam karışıyor mutsuzlaşıyorumEki Görüntüle 469644 hemen herşeyin kötüsü geliyor aklıma hep kötü birşey olacak gibi hissediyorum hemen panikliyorum kafamda felaket senaryoları kuruyorum herşeyi gözümün önünde canlandırıyorum

ben yaşamıyorum artık günlük işkence çekiyorumEki Görüntüle 469648 dertler zevk verir oldu artık bana zevk alacak birşey bulamayınca dertleri zevk edindim ben

çok mu arabesk oldu günlük

Son düzenleme:
Günlüüükkkkk diş ağrım hala geçmedi ama ben 2 gündür oruç tutmaya devam ettim.
Yarın tutamam büyük ihtimal çünkü hap içmeden ağrım geçmiyorr Çok üzgünüm. Allah'ım affetsin
İnsanlar rahat rahat oruç tutsun diye midir nedir bugün bir yağmur, bir fırtına günlük bütün toprak havaya kalktı. Ama şu an öyle serin ki hırka giydim hemen
Bi de balkonda oturduk iyice dondum valla kaçtım içeri
Dişim dışında iyiyim yani günlük. Aşkımı da özledim de napalım beklemek bizim işimiz

Tüylerim diken diken... Gözlerim dolu dolu...
Kanım dondu resmen izlerken...
"NEFES: Vatan Sağolsun "
Filmin içindeydim sanki..
Sanki o anda ben de yaşadım o anı..
Çok kötü.. Çok etkilendim..
İzleyenlere umarım unuttukları şeyleri hatırlatabilmiştir !
BU ÜLKE TOPRAKLARINDA Ş........Z PKK'LILAR ASLA BARINAMAYACAK !!!!
ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ !!!!!!!!!!!!!!!!

bazı insanların söylediği şeyler ben duymak istemediğim için mi gerçek dışı gelir yoksa insanlar gerçekten bu kadar ucuz mu günlük bana bunu bi açıkla be

Allahım gece gece nereden bu siteye girdim bilmiyorum. Binlerce gencecik insan yaşıtlarım benden küçükler. Allahım sen kimseyi bu sitede arama yaptırma girdirme. İçerim yandı sözler boğazıma yumruk oturdu sanki.

http://www.sehitlervegaziler.gov.tr/album.aspx?Sayfa=10&arama=1

Şimdi hatırladım nefesi izledim akşam..

Son düzenleme:
her yanım ayrı ağrıyorr tutuldummm sankiii... salonun koltukları hiç yatmalık değilmiş.. belimm boynummm çok fena agrıyorr kanamamda henuz bıtmedi ,kesılsede bende su ramazanın tadına varabılsemmm bi an önce... sonradan kazaları tutmak daha zor oluyoo..
gucum yetse o.odasındaki cekyatı salona tasıcam.. hayır hangı mantıkla izmirdesin git kuzey yonlu ev tutsana.. hiç kafamız calısmamısss yani.. gerci bi salonum kuzeyı goruyor allah bereket versın dıyelımmm...yoksaaa heptennn pişecekmişimmmmm...pervane filan kar etmıyor yawww ..
oruc tutacagım zamanda sanırım en cok sey koyacak mıllet acacak saatler sonra burda okunck.. gerci yine aynı hesp oluyoır ımsağıda dusunursek..

baska yazacak bıısımmm yok

selamm günlükk ben geldımm... ahh dünki halımden hıc eser yokk ne dengesız bır ınsanım ben yaa

nıye oramı buramı yırtıp zırlıyorsam baskasının keyfı ıcın bendede ayrı bır manyaklık var

bugün güne cookk güzel uyandımm..mıs gıbı kahvlatımı yaptım canımın ıcı annemle kahve keyfı yaptık sonra .. dertlestık konustuk cok ıyı geldı..

bugün ve gelecek hafta ızınlıyım.. süper bır hafta gecırmek ıcın kollarımı sıvadım kımsenın derdı ıcın ugrasmıcam yada kımsenın zımpırtsını ben düsünemem.. keyfıme bakarım arkadas... takarım koluma annemı.. cekerım gözüme sürmemı..basarım gaza..gezer tozarım allahımm laflara bak yaa

gıttım benn gelırımmm yıneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…