Günlük ben geldim yine hayirli akşamlar
Dün gece tam yatık evden bir su sesi bir baktım komşunun çamaşır makinesinin attıgı su bizim mutfak giderinden eve geliyor her yer battı sildik esimle sabah yine temizledim boru içeriye fazla girmiş olan su bize geldi
Bulaşık makinemde çamaşır makinem su altında kaldı ins. Bisi olmaz çekmedik onları sildik ama altları kurumumu pek emin degilim:26:Neyse günlük herseyde vardır bir hayir iyini gördükte komşu durdurdu makinayı yoksa kaç kez su akacaktı Allah bilir
Bugün anayasa çalıştım pek canım istemiyor ya çok sıkıcı çalışmak zorundayım hic sevmedim bu anayasayı bakalım 2 konu kaldı o konularında hakkında gelicem ins.
Bol bol soru çözüp tekrar edip tüm dersleri deneme çözücem bir kaç güne kadar netten deneme alıcam bir sürü beğendiğim var bu ayda alalimda kazanalım paraya acimiyorum
Kocise sınır oldum bugün ise giricem diyorum özel sektörün saatleri ona uymuyor o sabah 8 aksam 5 çalışıyor tanı uyma bana diyor yemek yapmamak içinmi çalışmak istiyorsun
Evde sıkılıyorum dememden bunu cikarmis
Askeri kamptan yarın yer ayırtacak yemek yapmiycam gidip yiyicez bir kaç gun yemek yapmayida aklı basına gelsin
Öyle iste günlük bügünde bitti sag sağlım Allah herkesin yardımcısı olsun tüm hastalara şifa versin bebis bekleyenlere bebis versin tüm işsizlere is bekarlara es herkesin ana babasına uzun uzun ömürler versin ins. Benim gibi KPSS sınavına çalışanlara hayirli kapılar acsın ins. Allah büyük bol bol dua ediyorum çok şükür bügünude bitirdik hadi iyi geceler ben test çözeyim biraz yarın yine gelirim hoscakal