Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükcüm bu aralar yazamadım sana misafirdi iş güçtü derken boşladım kusura bakma artık Hava çok sıcak yanıyorum valla ne olucak böyle bilmem :44: Malum bugün pazar benimkinin tatil günü ama gitmedim yanına hem dinlensin hemde özlesin biraz canım daha cuma günü beraberdik Ayy bu sıcaklar deli edicek beni duş alıyorum daha saçım kurumadan bi daha Paşam ağustosun 22sinde gidicek ya gitmeden nişan yapalım diyolar bizimkiler başta nazlandı biraz ama kabul ettiler sonunda Aramızda küçük bişey yapıcaz zaten yüzükleri takıcaz sonra da eğlenmeye tamam işte ALLAH'ımın izniyle bi an önce halletsek bunu da çok iyi olucak RABBİM sen bize yardım et...

Günlük ben geldimBugün yine aynı evdeyim KPSS calisiyorum çok sıcak valla şimdi serin serin esıyor balkonda kocisle çay iciyoruz Ramazan'ın vazgeçilmez tatlısı gullac yiyiyoruzsu sınavıda bir atlatsam herseyi unuttum gibi geliyorAllah yardımcımız olsun Allah çalışanın emegini verirmiş biz çalışanımda bir hayirli kapı açılır elbet Çok şükür saglıgımız yerinde gerisi gelir bakalimHadi günlük ben gelirim yarın yine kib bol bol dua et burdakilere Allah kimseyi sinemasına yarabbim herkezin gönlüne göre versin AMiNN!

selamm günlükk yine benn..

bılıyormusun artık felsefem ıyı düsün ıyı olsun bugün gercekten cok keyıflı gectı kimse keyfımı bozamadı ve nasıl zaten nasıl bozsun kı bütün gün telefonum kapalıydı dünya varmıs yaa kafamı dınledım resmenn.. telefon meyer nasılda bır yükmüs artık cok önemlı bır sey olmadıkca telefon kullanmamaya karar verdım.. ve ve suan kullandıgım rengı cok begendımmm belkı sana yazıdıgımda hep bu rengı kullanırım günlük

bıraz dolanayım forumda, ıyı geceler günlük

YArın buralarda olamayabilirm:18::18: Ama gelince konu açıcam tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan? Kesin 50 sayfa olur

Sevgili günlük sana bişey anlatıcak kadar bile halim yok kusura bakma emi

sabahı ettim ama uyuyamadım, uyuyaamıyorum günlük.

içim daraldı, yine dar zamanlardayım, Sen hayra çıkar Allah'ım...

herşey istediğim gibi olsun be günlük.
bu mübarek günler de Allah gönlümden geçeni versin inşallah(amiiiiin) :26:
çok istiyorum. orası olsun o bölüm olsun :18:

Tatil sonrası depresyonumla pazartesi sendromum karıştı çok fena durumdayım Ben ayaktayım ama içim uyuyor sanki :)

Tatilden geldim ama yeni tatilimi organize ediyorum, bayramda Ankara'da olmaya, aile ziyaretleri yapmaya hiç niyetim yok!

Kaç gün olmuş yazmayalı. Misafirleri ağırladım günlük, giderken memnun kaldık falan demediler, teşekkür etmediler ama bence iyiydi :) Herkes teşekkür etmek zorunda değil tabi de, insan nezaketen bir şeyler bekliyor. Aman boşver, anladım zaten nezaketin onlarda olmadığını. Daha önce de dediğim gibi fesat değiller ama insan nezaket de bekliyo, ince düşünce de bekliyo. Gider ayak babamın çeyizime kendi beğenerek aldığı bir şeyi 'bunu ben götüreyim sen zaten beğenmemiştin' diyip almasıyla gözümden çok düştü günlük. Böyle bir şeyi söylemek istemezdim ama inan çok üzüldüm. O bana babamın, canım babamın hediyesiydi. Ne kadar beğenmezsem beğenmiyim o benim için hatıraydı.Alabilir miyim diye bile sormadı. Kaç gün ağladım, eşime diyemedim bir şey ama 1 sene onlarla nasıl geçicek bilmiyorum günlük.

Merhaba günlüüük! Buarada keyfim biraz daha yerinde. İş arıyordum, buldum. Evimizi kiraya verecektik onu da hallettik. Ben de diyete başladım annemin ve en yakın dostumun desteği ile.. Yani kısacası ilk adımları atmış oldum. Artık sabırlı ve azimli olmaktan başka bir görevim yok.. Kendim için bir şeyler yaptığımda kendimi daha iyi hissediyorum. Bulduğum iş biraz ağır koşullarda olsa da kazandığım para ile başka bir semtte kendime yepyeni bir hayat kuracağım. Bu yüzden mutluyum.İş beni biraz korkutuyor ama üstesinden geleceğim..

Çok susadım günlüğüm çookk.Kesinlikle yeme isteğim yok sadece suuu suu..Susuz çöllerde kalmış gibiyim..RABBİM sen neler vermişsin bizlere onlardan mahrum olunca anlıyor insan değerini çok şükür verdiğin her şeye..Gece sahur için kalktık sigortalar atmış.Bulaşık makinesi sanırım su alamadığı için ve kendini de kapatamadığı için sigortaları attırdı diye düşünüyorum.Gece boyunca onunla uğraştık.Sonracımaa bi baktık kiii su fışkırıyor.Makineni temiz su veren hortumu delindi anaam gece saat 3.30 oldu ağzımıza bir lokma koymadık.Onunla mı uğraşırsın sahur yapmayla mı bilemedim.Ama gerçekten çok şansız olduğumu düşünüyorum bazen..Yine bu hafta da kesemedik adaklık kurbanımızı.İnsanlar çok çıkarcı bizim millet daha da bir öyle.Hemen duydular ya adaklık olduğunu onlara mecburmuşuz gibi konuştular eşimde çok sinirlendi.Almadı koyunu.Ama görsen günlüğüm daha minnicik kuzuları 500 tl ye veriyorlar.İçim yandı hem paraya hemde kuzucuklara.Bakalım böyle giderse en geç kurban bayramına kalacak.Hayırlısı olsun inşallah.Onun dışındaa iftar saati çabucak gelsin de kana kana su içeyim suuu..

"Şuan" Hayatımda en sevdiğim 10 şey veya daha azı;
Ailem
Köpeğim
Dostlarım
Plan yapmak
Müzik dinleyerek hayal kurmak
Kendim için bir şeyler yapmak
Dostlarımla kahve içmek
Üzüntülerimi ve takıntılarımı unutacak kadar alkol almak
Belki geçici olsa da küçük başarıların huzuru
Yemek yemek
"Şuan" Hayatımda en nefret ettiğim 10 şey veya daha azı;
İradesizliğim
Başarısızlığım
Şişmanlığım
Basenlerim
Kalın bacaklarım
Alış veriş yapamamak
Parasızlık
Hayatın tadını çıkaramamak
Öfke krizlerim
Hayallerimin suya düşmesi

Son düzenleme:
Doktordan geldim günlükcüm. Ağzında yer yok bu dişin çıkması için cerraha yönlendiriyorum, çekilecek dedi.
Bir de bu çıktı yani. Hap verdi günde 2 kez içmem gerekiyor, sprey sıkmam gerekiyor. Ben nasıl oruç tutacağım
Çok canım sıkıldı. Bir sürü de masraf çıkacak durduk yere
Geçsin bir an önce, bitsin bu ağrı, işkence

Günlük ben geldim yine hayirli akşamlar Dün gece tam yatık evden bir su sesi bir baktım komşunun çamaşır makinesinin attıgı su bizim mutfak giderinden eve geliyor her yer battı sildik esimle sabah yine temizledim boru içeriye fazla girmiş olan su bize geldiBulaşık makinemde çamaşır makinem su altında kaldı ins. Bisi olmaz çekmedik onları sildik ama altları kurumumu pek emin degilim:26:Neyse günlük herseyde vardır bir hayir iyini gördükte komşu durdurdu makinayı yoksa kaç kez su akacaktı Allah bilirBugün anayasa çalıştım pek canım istemiyor ya çok sıkıcı çalışmak zorundayım hic sevmedim bu anayasayı bakalım 2 konu kaldı o konularında hakkında gelicem ins.Bol bol soru çözüp tekrar edip tüm dersleri deneme çözücem bir kaç güne kadar netten deneme alıcam bir sürü beğendiğim var bu ayda alalimda kazanalım paraya acimiyorumKocise sınır oldum bugün ise giricem diyorum özel sektörün saatleri ona uymuyor o sabah 8 aksam 5 çalışıyor tanı uyma bana diyor yemek yapmamak içinmi çalışmak istiyorsun Evde sıkılıyorum dememden bunu cikarmisAskeri kamptan yarın yer ayırtacak yemek yapmiycam gidip yiyicez bir kaç gun yemek yapmayida aklı basına gelsinÖyle iste günlük bügünde bitti sag sağlım Allah herkesin yardımcısı olsun tüm hastalara şifa versin bebis bekleyenlere bebis versin tüm işsizlere is bekarlara es herkesin ana babasına uzun uzun ömürler versin ins. Benim gibi KPSS sınavına çalışanlara hayirli kapılar acsın ins. Allah büyük bol bol dua ediyorum çok şükür bügünude bitirdik hadi iyi geceler ben test çözeyim biraz yarın yine gelirim hoscakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…