selam selam selam selam selaaaaaaaaammmmmm uzuuuunca bir aradan sonra ben geldim tabikii, çok çok çok özledim günlüğe yazmayı günlük sakinlerinin günlüklerini sessizce okumayı hatta ve hatta k.k'nin bu arka plan resmini bileee
Temmuzun 11'inde istanbula döndük günlüşüm, ve inan bana şarköyde harika zamanlar geçirdim heleki kuzenimin sürprizle şarköye gelmesi 1 hafta boyunca gece gündüz sohbetler balkonda keyifler sonrasında deniz keyfi ve geceleri işte geceleri bizim için bambaşkaydı ya, sabaha kadar eğlendik sonra çıktık şarköy sokaklarında bağıra çağıra şarkılar söyleye söyleye sallana sallana eve geldik , benim kuzen şarköyde arkadaşını gördü yetmedi denizdede ilkokul arkadaşını gördü toplandık onlarda diğer arkadaşlarını getirdi oldukmu sana 18 kişi
neyse sabahları kahvaltıdan sonra biz hazırlanıp plaja iniyorduk ve orda buluşuyorduk herkesle sonra beraber Beach Volley oynamalar, olmadı okey oynamalar, yetmedi tavla turnuvası ve en sonunda deniz keyfi inan bana harika geçti her gün.. ilk 2 gece kumsalda ateş yaktık gitarlarla canlı müzik yaptık sonrasındaki geceler bi yerlere eğlenmeye gittik, en son gece kuzenle tek olalım kumsala inelim dertleşelim dedik sonrasında dilek fenerleri uçurduk müthişti...
Bizi tanımayanlar kuzenimle ikimizi sevgili sanmış peeeehhh ne acaip millet var yaa:44: ben ona kuzum diye hitap ederim oda bana öle ve sağolsun kısmetlerime engel olmak için şarköy gençliğinden beni korumak için denizden kumsala eğlendiğimiz yerden yolda eve gidene kadar kolumdan çıkmicaksın dedi, bi beni rahat bırak git yüz diyorum olmaz sende geliceksin diyor hadi beni geçtim kendi kısmetlerinede engel oldu kuzum benim
Sırf bir kız çok hoşuna gitti diye tüm şarköyü 1 saat boyunca gecenin bi yarısı onunla turladım hatta benim zorumla turladıkda diyebiliriz, sonuçmu? tabikide hüsran ( bulamadık kızı):26:
çok güzel bir tatil geçirmeme vesile olan canım babam ve mükemmel annem'e teşekkür ederim.. amaaaaa benim için taaa istanbullardan gelen binbirtürlü delilikler yaptığımız, yeri geldi kız tavlamak için şarköyü turladık, yeri geldi denizde nefes tutmacalar oynadık
yeri geldi sabaha karşı köfteler, dürümler yedik, ama en çok şarköy simidini sevdik
kumsalda okeyler tavlalar oynamalar
kuzumu 3 çeşit kremlerle korumalar
şarköy sokaklarını sabaha karşı şarkılarımızla inletmeler, kumsalda şarkılar dertleşmeler dilek feneleri uçurmalar, balkonda kurbağ kardeşlerin senfoni orkestrası eşliğinde sabahlamamız ve eve giren yarasayı süpürge ve yastıkla kovalamamız işte gelmesiyle her şeyi değiştiren canım kuzum herşey için çok teşekkür ederimm iyiki hayatımdasın iyiki kanımsın canımsın iyiki kuzenmsinnn
Bu arada günlük varya ben o yarasayı kelebek sandım elimle kovalamak istedim taki bacaklarını görene kadar
aman allahım o neydi öyle yaa
heleki onu odadan çıkarma mücadelemiz tam bi komedi
Neysee ara verdik ramazan dolayısıyla ve arife gününe bilet ayırttırdık bu sefer ablam eniştem annem babam ve tabiki kuzenimde geliyor
onlar bayramın 3. günü maalesef dönücekler iş nedeniyle ve ben eylül sonuna kadar tatilime devam edicem tabikide
Hmmm bazı çok bilmiş çevrem bana hayatımda neden kimsenin olmayışını soruyor soramayanlarda anneme soruyorlar ve bende şunu diyorumm