Popüler Konu Sevgili günlük...

hastayım günlük bugün havalar çok sıcak nefes almak bile çok zor kullandığım antidepresan da beni iyice terletiyor ateş basıyor midemi de rahatsız ediyor

adetim yaklaşıyor onun gerginliği stresi de var ödem tuttu vücudum karnım yüzüm heryerim şiş adetim yaklaşınca ateş basar bi de beni yanıyorum yani bol su içmeye çalışıyorum günde birkaç kez duşa giriyorum ama yine de kötüyüm maden suyu içtim az önce hem mideme iyi gelir hem de halsizliğime iyi gelir diye keşke daha önce aklıma gelseydi:26:bugün kendimi yordum da biraz temizlik yapacağım diye çok birşey yapmadım ama zaten rahatsızım ve sıcak fazla yorulmuş oldum

Ask'la balik tutuyoruz su an
acilisi karagozle yaptik bakalim
baliktan igneyi zor cikardim cok zevkli ve huzur verici
dalgalarin sesi...

Genç yaşımda omuzlarımda bir yük hissediyorum
Yeniden birine güvenmek inanmak sevmek istemiyorum
Birinin bana karışmasını yada birine hesap vermeyi istemiyorum
Kısacası yanlızlık iyi geldi bana hep böyle kalmak istiyorum

Muhtemelen bu duygularım geçici
Bi zaman sonra gelip Günlük ben yanlızlıktan sıkıldım demeyede yetişirim
Herneyse şuan böyle hissediyorum ve huzurum yerinde en azından

Ramazan manevi yönden çok güzel geçiyor
Beni tek zorlayan sıcaklar ve sussuzluk...
Tabi dışarda çalışan insanları düşündükçe halime şükrediyorum ve onlar için dua ediyorum

Mübarek günde yine şehitlerimiz var malesef günlüğüm
Rabbim ailelerine sabırlar versin
Bitmiyo tükenmiyo bu illet

Bir tarafta Müslümanlar katlediliyor kimsenin sesi çıkmıyo
Nasıl bir dünyada yaşıyoruz bilmiyorum
Rabbim yardımcımız olsun
!!!

kendime zarar vermeden bir gelecek kurabilsem.. ya da şöyle diyelim geleceğin neler getireceğini yaptıklarımın sonuçlarını bilsem.

selam günlük
valla kocamla ilişkime bende akıl sırrı erdiremedim bi öyleyiz bi böyle
düzelir elbet oturur evliliğimiz daha yeniyiz nede olsa dimi
yarın patrondan izinliyim ilk işim doktora gitmek olacak günlük umarım duymak istediğim haberi alırım...
bunu bütün kalbimle istiyorum.
AKşam iftaRA DAvetLİydik,Yarında kankamlara çay içmeye gidicez kocişimle..:)
halim yok ben yatıyorum günlüküm sonra yazarım yine iyi geceler...

Son düzenleme:
Ne bu günlük ya? Bunca sözcük ne diye sarfedildi şimdi?
Amaç rahatlatmak mı, dokundurmak mı anlamadım falla.
Her telden laf kalabalığı işte.

hiç sevmıyorum su doktormus hastaneymısss ama yıne bana yol gorunduk gibi... istemediğin şey dibinde bitermiş yaa doğru sanırım..
havalar sıcak dıye yattım kapıların onune cereyanda kaldım tabee nolcak... öksürüken şimdi sırtım cigerlerım bi agrıyor bır acıyor 3gunden berı bu boyle tabi.. daha dayanamıcam doktora gidim barı kendılınden gecmediler..
her nette yazılana ınanmamak gerekte okudum yıne aklım karıstı adet bıtımı pembe-sarı akıntı yaraya delaletmıs.. boyle bişeyin olması ımkansız ben rahım ağzı yarası ıcın ası oldum 3dozda gecen sene...bide aralıkmı ocakmı neydı bi kadın dogumcuya gıttım oda bısey yok demıstı ..gebelık oncesı kontrol dıye gıtmıstımmm wayy bee aklıma geldi şimdiiii....neyse... ara sıra durduk yere kasıklaımda belımde agrımda oluo zaten... bılmıyorumn yoktur umarım bişeyim...

netten bakınırken su durma arakan katlıamına bakayım dedım fotolar gercekmı yaaa ıcım bı tuhaf oldu m ıdem filan yandıııı... kımsenınde gııkı cıkmamıs tuhaf.. neyse Allaha havale edıyorum bu mubarek gunde..
şu 1haftadan berı vucudumda karıncalanma uyusma oluyor genel olarak yanı terk el yada kol değil.. butun olarak tuhaf bısı nası anlatııımmm... yaa asırı kansız kaldımmm yada kanım cok koyu akıskan olmadıgı için bende bıoleee uyusma yapıoo...bu lohusalık modunda cıok tembellestım sanırım.. evde bıraz hareket edeyım en ıyısı oruclarımda hepa olduguna gore yuruyuse cıksamya aksamları ..ne iyi olur banada değişiklik...

bugunu nedense hep pazar sanıyorum ben..meger artık salıya gecıs bılem yapmısız... hastaneye gidicemya carsamba gerıden gelıyorum sanırsam... yanı gelmek ıstıyomus canım ama bana dememıs

offf öyle işteee... noktayı koymakla iş bitmiyor muhım olan enkazı kaldırmakta..

yine sadece ikimiz kaldik günlük ben ve yine yalnız kalışlarim...
neden vazgeçilen hep benim. neden bilmiyormuş günlük. canım gibi seviyorum.
her türlü fedakarligi yapıyorum,tam kıymetim biliniyor dediğim anda hayal kirikliklari başlıyor.
Allahim acı bana...

ben bugün berbat bir gün geçirdim günlükcan panik atagım azdı kaldımmı metronun orda okadar kötü oldunki sorma bugün erbat geçti bu hastalıgıma bir çaresi varmıdır acepbeni çok yoruyor bu illet ya ne yapıcam ben bugün ablama gittim oglumu görmeye beni görünce teyzem geldi deyim sarıld bana paha biçilemez sevgisi işşallah kendi evlatlarımda alrım saglıklı bir şekilde kucagım abu illet bende olduktan sonra ben bebegime bile bakamam kanımcane olucek benim bu halim günlükcan soruyorum sana ne dışarı çıkasım var ne kimseleri göresim içime kapandım bir görsen beni iyimi ediyorumkötümü ediyorum bilemiyorum günlükçüm 2 adam görmeye gidiyim iki konuşurum diyorum ama gene eskileredn açılıyop ondan sonra hayde deş eskileri agla dur ben ne yapayım ban aakıl versene günlükçüm sen bilirsin diyetim bu arada süper gdiyor neden yasaklı şeyler cazip gelirki insana10 kilomu bir versem kimside diyor karatay tansiyon kalp böbrek hastalıgı yapar ben kime inanacagımı bilmedim yawinan sana okadar şeyler yazmak isterdimki tahaakatim yok

Nasipten öteye yol yok be günlük..

Bugün iş yerinden bi arkadaşın doğum günüydü, 30 yaşına girdi..

O kadar hanımefendi, terbiyeli güzel bi insan ki onu tarif edecek kelime bulamıyorum..

Ama yanlız işte günlük.. Yol arkadaşını bulamadı henüz..

İnsan şöyle bi düşünüyo bu kadar iyi güzel bi insan neden yanlız?

Ve sonra dedim ki demek ki Allah anlına öyle yazmış.. Bi yerde var bi nasibi ama zamanını bekliyo..

Evliliğin, anne olmanın güzellikle, çirkinlikle yada herhangi bişeyle alakası yok... Yaradan ne istediyse öyle oluyo vakti gelince..

O yüzden hiç bişey için çok ısrar etmemek gerekiyo.. Hayırlısı diyip O'na tevekkül et yeter.. O bilir en iyisini, en hayırlısını...

Bende artık öğrendim ısrar etmemeyi hayırlısı ise nasip eyle Allahım demeyi..

kendîmı buna hazırlamadım günlük,hazırlamadık.Allahım kımseyı caresız bırakmasın.evet Hayatcım,30 una gelmek böyle iste.sanırım o arkadasını ben cok ıyı anlıyorum ıcınde oldugum su cıkmazda..keske aglasam,helak ettım kendımı ve O na sıgındım..

Kocamı cok ozluyorum gunlukcan
yeter dıye bagırasım gelıyor bazen.. hıc bısey ıstemıyorum kı onu yanımda ıstıyorum.
herkesın yorumları dusuncelerınden yoruldum bıktım rahat bıraksanız ölürmüsünüz acaba?
kım huzur kacırmaktan ölmüş, kacırma ıste eh ınsanoglu?
paramız bıze yetecek kımseye muhtac etmeyecek olsun. gerısı tefferuat.

hayatımla aynı evde olmak sadece pıneklemek sarılmak oturmak ıstıyorum.
telefonun basında gsm operatorunden medet beklemek ıstemıyorum kı.
aksam olunca evıne gelsın yanımda olsun ıstıyorum...

kavgada etsek,kızsamda sınırımden gebersemde onun gozumun onunde olmasını ıstıyorum.
aklım onda kalmasın. beynım,kalbım, ruhum, tum hucrelerımle meraktan gebermek istemıyorum.

benı delırtsın,ama gozumun onunde olsun yanımda olsun. en uzak yan odadan seslenınce nefesını hıssedeyım.

cok sey mı ıstıyorum ben sence gunluk.
ama hayır cok sey ıstemıyorum ki ben. omrumu mutlu gecırmek cok sey mı?

selam selam selam selam selaaaaaaaaammmmmm uzuuuunca bir aradan sonra ben geldim tabikii, çok çok çok özledim günlüğe yazmayı günlük sakinlerinin günlüklerini sessizce okumayı hatta ve hatta k.k'nin bu arka plan resmini bileee Temmuzun 11'inde istanbula döndük günlüşüm, ve inan bana şarköyde harika zamanlar geçirdim heleki kuzenimin sürprizle şarköye gelmesi 1 hafta boyunca gece gündüz sohbetler balkonda keyifler sonrasında deniz keyfi ve geceleri işte geceleri bizim için bambaşkaydı ya, sabaha kadar eğlendik sonra çıktık şarköy sokaklarında bağıra çağıra şarkılar söyleye söyleye sallana sallana eve geldik , benim kuzen şarköyde arkadaşını gördü yetmedi denizdede ilkokul arkadaşını gördü toplandık onlarda diğer arkadaşlarını getirdi oldukmu sana 18 kişi neyse sabahları kahvaltıdan sonra biz hazırlanıp plaja iniyorduk ve orda buluşuyorduk herkesle sonra beraber Beach Volley oynamalar, olmadı okey oynamalar, yetmedi tavla turnuvası ve en sonunda deniz keyfi inan bana harika geçti her gün.. ilk 2 gece kumsalda ateş yaktık gitarlarla canlı müzik yaptık sonrasındaki geceler bi yerlere eğlenmeye gittik, en son gece kuzenle tek olalım kumsala inelim dertleşelim dedik sonrasında dilek fenerleri uçurduk müthişti...
Bizi tanımayanlar kuzenimle ikimizi sevgili sanmış peeeehhh ne acaip millet var yaa:44: ben ona kuzum diye hitap ederim oda bana öle ve sağolsun kısmetlerime engel olmak için şarköy gençliğinden beni korumak için denizden kumsala eğlendiğimiz yerden yolda eve gidene kadar kolumdan çıkmicaksın dedi, bi beni rahat bırak git yüz diyorum olmaz sende geliceksin diyor hadi beni geçtim kendi kısmetlerinede engel oldu kuzum benim Sırf bir kız çok hoşuna gitti diye tüm şarköyü 1 saat boyunca gecenin bi yarısı onunla turladım hatta benim zorumla turladıkda diyebiliriz, sonuçmu? tabikide hüsran ( bulamadık kızı):26:
çok güzel bir tatil geçirmeme vesile olan canım babam ve mükemmel annem'e teşekkür ederim.. amaaaaa benim için taaa istanbullardan gelen binbirtürlü delilikler yaptığımız, yeri geldi kız tavlamak için şarköyü turladık, yeri geldi denizde nefes tutmacalar oynadık yeri geldi sabaha karşı köfteler, dürümler yedik, ama en çok şarköy simidini sevdik kumsalda okeyler tavlalar oynamalar kuzumu 3 çeşit kremlerle korumalar şarköy sokaklarını sabaha karşı şarkılarımızla inletmeler, kumsalda şarkılar dertleşmeler dilek feneleri uçurmalar, balkonda kurbağ kardeşlerin senfoni orkestrası eşliğinde sabahlamamız ve eve giren yarasayı süpürge ve yastıkla kovalamamız işte gelmesiyle her şeyi değiştiren canım kuzum herşey için çok teşekkür ederimm iyiki hayatımdasın iyiki kanımsın canımsın iyiki kuzenmsinnn

Bu arada günlük varya ben o yarasayı kelebek sandım elimle kovalamak istedim taki bacaklarını görene kadar aman allahım o neydi öyle yaa heleki onu odadan çıkarma mücadelemiz tam bi komedi Neysee ara verdik ramazan dolayısıyla ve arife gününe bilet ayırttırdık bu sefer ablam eniştem annem babam ve tabiki kuzenimde geliyor onlar bayramın 3. günü maalesef dönücekler iş nedeniyle ve ben eylül sonuna kadar tatilime devam edicem tabikide

Hmmm bazı çok bilmiş çevrem bana hayatımda neden kimsenin olmayışını soruyor soramayanlarda anneme soruyorlar ve bende şunu diyorumm​
"Aşık olamayışım ; Müslüman oluşumla başladı ; Beni Aşık Etmek Yunan Mitolojisindeki Eros'puçocuğuna mı kaldı ?"

bu arada hayran kaldığım bi olay vardı bu sevimli sevimli şeker şey sokakta bir köpek gördü ve onu pepe diye sevmeye başladı ama nasıl sevişti yaşaman lazımdı o anı ve bende kareledim bu harika kareyi... BAKARMISIN ŞU TATLILIĞA YAAA

Öhöm öhöm .
Oldu mu 2 ay? :)
özledin di mi beni itiraf et.
bende herşey aynı . iş , ev ,arkadaşlar ,aşk ..
ama ama farklı olan bişeeeeeeeeee var itiraf edeyim :) ben ben ben ...
iyiyim,hoşum,güzelim ..
şartlar değişmiyorsa ben değişirim dedim :)
mutlu olmaya karar verdim
görüşürüz bi ara öpüldün ..

Şimdi ben bu matematiği ne yapayım günlükcüm sen söyle. Kpss sorularına baktım çalıştıklarımı yapabiliyorum, gerisi yalann.Hangi ifadeyi kullansam bunun için ? ? ? Birden gözümde büyüdü. Bu sorular, sınavv:26:
Keşke her şey Türkçe gibi ols, matematikte de 1 yanlışım çıksa ama ancak rüyamda görürüm hatta rüyamda bile göremem bence

Son düzenleme:
sevgili günlük, düğün sürecini bir an evvel atlatmak istiyorum. neyi araştıracağımı şaşırdım davetiyeler gelinlikler damatlıklar hediyelikler mobilyalar bütçe... beynim bin parça. her yerde küçük not kağıtları, hepsinde bir şey yazıyor... yorulmaya başladım, ki daha yolun başındayım

bugün bir şey daha öğrendik günlük...bazen iyi niyetle söylemiş olduğun sözler
gün gelir hesap kitap ,dostluk arkadaşlık bitince ve sen zor bir durum yaşadığın an
il fırsatta önüne serilirmiş...zamanın da dostunun acısına dayanamadığın, onu perişan eden
şeye ortak olmak istediğin zamanlarda üzülmemek adına baştan ön görülü davransaydın demek
ne kadar kötü bir kelimeymiş ben bunu öğrendim günlük...içimde söylerken ne fesatlık ne bir fırsatçılık vardı oysaki...

ama hayat işte,kaderin oyununa! sen de gelmişsen şayet ve burada paylaşıyorsan işte gelir ilk fırsatta yüzüne çarpar..
"benim canımı yaktın bak zamanında sen ,al sana da benden gelsin." diye yazılır kelimeler birer birer....

bize ne yapmak düşer peki günlük? her daim o dosta dua edip Allah işini iyi biliyor,hakkında hayırlısı olsun demek...

Hayatta en önemli şey sağlık günlüğüm, para pul aşk sevgi herşey yalan. Sen iyi değilsen zengin olmanın hiçbir faydası yokmuş.

Aylardır hasta kızkardeşim, sürekli ağrısı var, gitmediğimiz acil doktor muayenehane kalmamıştı. En sonunda teşhisi koydular. Ailevi Akdeniz Ateşi, FMF. Tam tedavisi yok, ömür boyu bir ilaçla yaşayacak, ilaç ataklarını hafifletecek ya da engelleyecek. Neyse ki tanı konuldu, ülkemiz bu hastalığa o kadar yabancı ki apandisti alınan hastalar bile olmuş.

Ben mi, 20lik dişim ağrıyor, bağışıklığım için ilaç kullanıyorum, saçımdaki dökülmeler cıkmaya başladı, bugün de evlere şenlik sistit oldum, sürekli tuvaletteyim.

Nazar mı bizdeki? Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…