Popüler Konu Sevgili günlük...

bu hava ne böyle günlüğüm yaaa boğuk boğuk resmen.
hava alamıyorum.
iyice kendimi saldım evde dura dura ramazan geldi geleli, tek kaş olmaya adayım

birazdan giyinip gideceğim önce kargoya iade ürünümü vermeye, sonra da sinemaya. gidip buz devrini izleyeyim neşem yerine gelsin yahu.

gerçi alışık değilim sinemaya tek gitmeye ama kader

english home'un önünden geçip gitmek de ayrı bir duygu, hep ordan çeyizlik alırdım,sahi ben bunca çeyizi artık ne yapacağım...

hala telefonu kapalı,belki de artık hiç açmayacak, hiç görüşmeyeceğiz kimbilir. bugün daha olgun bakıyorum sanki değil mi günlük

Günlük ya biraz önce oruç olduğumu unutup yemeğin tadına baktım. Çok sonra aklıma geldi, gözlerim faltaşı gibi açıldı na böyle. Nolur bozulmamış olsun, Allahım sen kabul et orucumu.
İftara eşimin iş yerinden arkadaşı var. Benimki hiç bana sormadan davet ediyo valla oh ne güzel :) Hiç korkmuyo, bu hatun ya kötü yemek yaparsa diye. Allah korusun, kötü olmaz inşallah yemekler. Bak sana mönümü yazayım:
Yayla çorbası
Zeytinyağlı fasulye
Rus salatası
Bulgurlu ıspanak yemeği
Körili mantarlı kremalı tavuk
Pirinç pilavı
Fırında baharatlı elam dilim patates

Düşünce aşamasında kolay gelmişti ama şimdi yazınca çok olduğunu gördüm. Yetişir mi sence günlük? Daha 4 saat var. Hepsi de son anda yapılacak şeyler. Rabbim yüzümü kara çıkarmasın, misafire kötü yemek çıkarıcam diye çok stres oluyorum. Gidiyim de rus salatasını yapıyım günlük anca soğur, kıvamı tutar.

Bende yaşadıklarımı sorun zannederdim,kafaya takar üzülürdüm yaa ne dertli insanlar varmış..
hala dün gece ki duyduklarımın etkisindeyim oysa ki ne kadar mutlu görünüyor...
ben hep ona imrenirken o sıkıntıların en büyüğünü yaşıyormuş

duymayı çok istediğim haberi alamadım dün doktordan malesef neyse sağlık olsun..

iftara hazırlık yapmam lazım ama hiç halim yok işten geldiğimden beri evi toparlıyorum..çamaşırdır,ütüdür derken pilim bitti oruç oruç hiç çekilmiyor ev işi

Günlük ben geldim Bügünde bitti ben yine aynı KPSS calisiyorum anayasa bitmek üzere ama sıkıldım yani bitsin artık su konularda bol bol deneme çözeyim yaEvde cok sıkıldım kendimi hic bir ise yaramıyormusum gibi hissediyorum hayirlisiyla bir memur olsam cok mutlu olucam şimdi dieceksin mutlu degilmisin mutluyu cok şükür esim kafa dengi saglıgımız yerinde anne babam sag durumumuz iyi cok şükür geçirip gidiyoruz ama işsizlik cok zoruma gidiyor Söyle garanti bir isim olsa daha netleşecek hayatım bebek düşünürüz ozaman şimdi erteledik bakalım nasip nezamansa artık Allah büyük emeğimin karşılığını elbet veririr zaten hayirli degilse olmasın Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı acarmış bende ona sığınıyorum Öyle iste günlük yemeği dışarida yedik bugün az önce geldik eve biraz test çözüp yaticam yarın ola hayrola bakalım Hadi günlük yine gelirim kib Allah herkesin gönlüne göre versin ins, herkesin yardımcısı olsun ÂMİN!

günnüş ben geldim...aşksız prenses olarak...hakikaten kimse yok hayatımda...kara yağız esmer çocuk hikayesi de bitti sanırsam...Rabbim bana sevdiğim,sevildiğim,etrafın engellemediği bir aşk nasip etsin...geçmiş kırık döküklüklerim olmasın artık...yoruldum,yıprandım yeteri kadar...sevdim sevilmedim,sevildim sevemedim,ikimiz de sevdik şarttlar müsade etmedi,sevme zamanlamamız tutmadı vs vs...boş,kırgın,dingin bir kalbim var artık...bu son olsun,tam olsun,güzel olsun...amin...

Artık altta ilerleyen bi çizelgem yok
Bu sefer bitti hemde ben bitirdimyapmak zorundaydım ve yaptım
Dün akşam oldu herşey zaten o büyük aradan sonra hiçbişeyi düzeltmeden başlamakla hata yaptık
Farkındaydım sonunun bu olcagını ama barışmak istedim.
Yine konuşuldu ve bu sefer kararlı olmayı seçtim ben bitirdim.Bogazım düğümlü ama aglamıcam şimdi.. bitti dedim sabaha kadar konuştuk.
Sabaha kadar ağladık gözlerim öyle bi şişmişki dua ettim annemler farketmesin sahura kalktıgımda diye, ve şaka gibi ama annem beni sahura kaldırmadı.
Sabah kalktım uyumak denirse tabi gözlerim yerinden çıkmış gibi makyajla kapattım.
''çaresizlik ALLAHtan gelen en güzel işarettir sesimi duymak istedi'' diye avuttum kendimi.
Ayrıldık ama tek kötü söz söylemedik aksine onun ağzından bal damladı Herşeyi ben mahfettim geri dönücem ben düzelticem herşeyi hatıralarımızı sakla dedi
Böyle bi ayrılık gerçekten yok ,bunun sebebini o ve benden başkada kimse anlamaz anlayamıcak
O yüzden kimseyle konuşmak ,anlatmak istemiyorum zaten ben daha farkına varamadım
Hayallerimi seninle kurdum ve seninle olucak kendimi toparlayıp dönücem sana biliyorum beni istemiceksin ama unutturcam dedi.Söz vermedim belirsiz bi tarihte ben belki yaralarıımı sarıp yeni bi hayat kurucam bunları söyledim.
Benimle irtibata geçmemesini söyledim çok ısrar etti ama yapamam öyle o şekilde düzelemez.Kendini kötü hissettiginde başın sıkıştıgında ara beni dedi ve bi sürü şeyler.
Sevgisine o kadar eminim ki ona tek kızgınlıgım mükemmel bi ilişkiyi bu hale getirdiği için.
En son beraber kaldıgımızda sarılırken gözleri doldu demiştim ya gözleri falan dolmadı ağladı o gün ona Veda eder gibisin demiştim.Yanılmamışım.Veda ettik işte onun o halini gördüm ya ben o masumlugunu o gerçekten acı çekişini o yüzden kin duyamam ona.
O bana geri dönücek adım gibi bundanda eminim belki 2 gün belki 2 hafta belki 2 ay
Öyle şeyler varki kelimelere dökemediğim tek bildigim şuan benden çok üzülüyoseverek ayrılmayı dibine kadar yaşadık dün gece..
bu kadar...

Neden bu kadar saf oluyor yahu günlük ya da niye bu kadar iyi. Hayata hep iyi yönünden bakıyor. Herkesi kendi gibi görüyor. Ama öyle değill!!! Anlatamadım gitti. Kafayı yiyeceğim yahu.

Son düzenleme:

canım yorum yapılması için yazmadın ama okurken çok duygulandım çok üzüldüm umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur gerçekten üzüldüm

Deniz ,güneş,yıldızlar...Dingin bi hayat.İzmir,Çeşme gibisi yok benim için.Alaçatı sokaklarını arşınlarken,ünlü bi mankenimizle karşılaştım.Bana çok dikkatli baktı,ben de gözgöze gelince gülümsedim.Sıcakkanlı olduğunu sanmıyordum,hemen konuştu.Mankenlik ajansı kurduğunu ve model olup olmadığımı sordu. :))) O yaşı geçtiğimi söyledim.Akranız zaten ,o da yaşından küçük gösteriyor.Kaldı ki sıfır makyajlı,zarif,çok güzel bi kız.Sonuç olarak benim için güzel bir anı oldu.Beğenilmek güzel. )

Sevgili Günlük...

Bugün dişçideydim... 20lik dişim ameliyatla alındı, bu kadar kolay olacağını sanmamıştım... Sağolsun diş hekimim çok iyiydi... Artık biraz pipetle ve sıvı gıdalarla besleneceğim...

Eşim bugün arar diye çok bekledim ama niye aramadı diye de merak içindeyim, umarım büyük bir sorun yoktur, genelde arar çünkü.... Ben de ona uzun bir mesaj yazdım... Çok özledim bitanemi yaa, daha mehtaba çok var... Şafak dersen hiç söylemeyeyim... Ama buna şükür.... Allahım başka dert vermesin....

Haa bu arada dün tayin istedim, inşallah bu sefer çıkacak günlük tayinim, ne olur sen de bol bol dua et olur mu? Çok yoruldum artık

merhaba günlük sana ilk yazaışım ben bu gece cevremdeki onlarca insanı yanıltarak zayıflamaya karar verdim. allah herkesin yardımcısı olsun :)

Günlük bu sitede burnu havada olan haspalarımız için unlike butonu şart

Son düzenleme:

haddime değil belki ama yorum yapmadan geçemeyeceğim.çünkü şu yazdığını kelimesi kelimesine yaşadım bundan bir sene önce.şu anki durumumu söyleyeyim.ayrıldığımızdan beri asla hayatımdan tam olarak çıkmadı ama asla yanımda da olmadı.o şu sıra hazır olmadığı bahanesiyle gününü gün ederken ben de sözde onu beklemeyerek oturduğum yerde üzülmeye devam ediyorum.iletişimi koparmadığın takdirde senin de yaşayacağın farklı bir şey değil üzgünüm.umut etmek, ha döndü ha dönecek demek sadece işkenceyi uzatmaya yarıyor başka bir şey değil..ve o kişiden tamamen kopamadığın,aklın,kalbin hala onda olduğu için de yeni bir şeye başlayabilmek bir hayalden bir adım öteye gitmiyor malesef..ben yandım sen yanma arkadaşım,ya dönsün adam gibi ya da sakın görüşme konuşma..

günlükkkk

sabah 4 e kadar mesajlaştık .sorunları anlattım ,yüzüne vurdum hatalarını ,ama o hala annem ile ablamı kafaya takmış.ben ise başka şeyi kafaya taktım .ne olcak ne yapıcam ben?

kafam o kadar karışık ki,2 sene boyunca ayrıydık ama arada mesajlaşırdık barışır gibi olurken ben ipleri koparırdım .. şimdi nasıl olacak ?

bağlanacak mıyım ? yoksa yine ipleri mi koparacağım,

ama bu sefer ipleir koparırsam hiçbir şekilde attığı mesajlara karşılık vermem..

allahım hakkımızda hayırlıs ne ise onu versin..artık bir şekilde ya beraber olalım ya da tamamen ayrılalım ..

ceyda doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

umaım herşey gönlünce olur ve umarım üniversiteede istediğin bölümü,okulu kazanırsın...

günlükçüğümmm ben ne zaman bencil olmayı öğreneceğim.bence bu sebepten insan ilişkilerinde başarısız oluyorum.insan iyi olmakla, yalın olmakla birşey kazanmıyor:44:artık buna inanmaya başladım..kötü gününde maddi manevi yanındayım insanların.aradan birkaç gün geçiyor hooppp işin rengi değişmiş..garip bu insanlar..hiç anlamayacagım galiba..

ceydayı günlükten tanıyorum ama seviyorum nice mutlu yıllar dilerim herşey gönlünce olsun

Son düzenleme:
günlük yanıyorum günlük yanıyorum nasıl bir sıcaktır bu bi de adet oldum bu sıcaktahiç çekilmiyor var ya donum pedim kıçıma yapıştı afedersin

biraz yağmur yağsa yaEki Görüntüle 472449 dua ediyorum yağsın diye serinleyelim biraz evler arabalar asfaltlar yanıyor

ilk defa yazıyorum sana belli ki buna çok ihtiyacım varmış.. hayatımda nedense mutluluklarım hep yarım kalıyor nerede yanlış yapıyorum diye kendimi sorguluyorum hep..sanki hayat benimle resmen dalga geçiyor...

mutluluğa huzura o kadar ihtiyacım var ki... oysa dışarıdan bakanlar benim yerimde olmak istiyorlarmış ama içimi bilen yaşadıklarımı bilen yok..bu günlerime de şükür..koca bir kışım zindan gibi geçti yaz geldi şimdi daha iyiyim inşallah bir daha ki yaza çok çok daha iyi olacağım..

zıt kutuplar birbirini çekermiş çok doğruymuş.. şimdilerde karşıma çıkan her insana bir kulp buluyorum neden diyorum hem mutlu olmak istiyorsun hemde hayatına kimseyi almamak için elinden gelen bahaneyi ardına koymuyorsun... sanki herkesle benim aramda bir duvar örüldü ne kimseyi beğenebiliyorum ne de içim ısındı tanıyayım diyebiliyorum..bana ne oldu bilemiyorum...

ne gururum izin verir geri dönmeme ne de yaşananlar .. şimdi ben miyim bunun suçlusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…