Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük akşama biizm gelinin babası iftar veriyor oraya gitdcez ordan çıkıp konsere ii kafa dengi olduk ya maşallah bize.cumarteside mustafa ceceli konsere gidicez.biletleri ayarlamış canım ya..ona aldığım doğum günü hediyesi geldi .ama gününü bekliyorum vermek için

Selam gunluk
Askla tatilimiz yarin bitiyor...
Bi daha askerlik gununun gelmesini bekleyecegiz
Bu tatil bize iyi geldi
Butun senenin yorgunlugunu attik
Nasip olursa seneye bu zamanlar dugun hazirligi icinde olacagiz.
Neyse eve bi gideyim de uzun uzun yazarim...

sevgili günlük
onu özleyince içimi bir sıkıntı basıyor... nöbet bitse hemen.

nabersin günlükcan
ben iyiyim çok şükür ama nedense 2 gündür oruç birazcık zorluyo
tamam sahurda yiyemiyorum fazla ama iftarda çok yediğim için acıkmıyorum ki sahurda :26:
çok da sıkılıyorum üstelik yaa, adli tatil olduğundan mütevellit iş de yok pek
öyle kös kös oturuyom büroda..yarım kalan dizilerimi bitiriyom
walking dead de sıra 2 bölümcüğüm kaldı bitireyim onu da yarın
sonracığıma herşey yolunda çok şükür, dün kayınvalidemlerdeydik ailecenek
döktürmüş sağolsun, bi güzel tıkındım valla
çok iyi anlaşıyoruz Allahıma şükürler olsun ki..hem biz iyi anlaşıyoruz hem de ailelerimiz
düğüne kadar da düğünden sonra da hep böyle devam eder inşallah
nişanlımı da pek seviyorum ya, gün geçtikçe perçinleniyo resmen aşkımız
bitanem o benim, her anımda var..onu düşünmeden geçirdiğim tek dakikam yok
Allahım eksikliğini yaşatmasın hiç bi zaman..
tek istediğim şu 331 günün daha hızlı geçmesi
en azından başlangıç olarak şu yaz bitse iyi olur devamı gelir zaten
çeyiz almak istiyorum ama bu aralar büroyla ilgili çok giderim oldu o nedenle kendimi durduruyorum
ve malesef ağustosta da baya bi ödemem olcak :18: dünyanın vergisini ödüyorum gören de acayip para kazanıyoms ancak valla
neyse buna şükür..
iğneadanın tadı damağımda kaldı acaba bayramdan sonra da sevdicekle ufak bi kaçış yapabilir miyiz ki
neden olmasın di mi
ben gideyim günlükcan..mezarcı dedemin mezarını yapmış beni almaya gelcekler bürodan bizimkilerle gidip bakçaz bakalım güzel olmuş mu diye
zaman cidden çabuk geçiyo..9 ay oldu nerdeyse onu kaybedeli..

Dün çok gariptik. İçimdekileri bir ben bir de Allah biliyor günlük. Çünkü ona söylediğim zaman bana normal geliyor, ben olsam tepki vermem diyor.
Ama ben tepki vermedim ki kimseye. Derdimi onunla paylaştım. O da tamam tepki vermedin ama senin hissettiklerini ben hissetmezdim dedi.
Allah'ım ben mi garibim, o mu??? Nasıl hissetmez ya ya da hissetti de bana mı söyleyemiyo mahçup olduğu için
Dün gece gözüme uyku girmedi düşünmekten. Nasıl davranacağımı, ne yapacağımı hiç bilmiyorum bu konuda

elim iyileşiyo günlüğüm 2 günde bir dikişlere pansumana gidiyoruz pazar ya da pazartesi alıncak yarın tam bir hafta olacak
Dün yine pansumanım vardı bende de 3-4 gündür fena mide bulantısı var,hatta bi ara dedik bebiş mi geliyo
Eşim diyo hamileysen düşüp bayılırım
Acil doktoru hastanedeydi hemen bi idrar tahlili,idrar yolu enfeksiyonu + kum
Eşimle dalga geçiyorum çürük çıktım diye
Şimdi 1 haftada antibiyotik tedavisi inşallah geçer hemenn
Aslında itiraf ediyimm günlükk ama eşime söylemee bebiş mi olcak diye heyecanlandımm bi yanım keşke olsaydı diyo diğer yanım daha yeni evlisin diyo hayırlısı günlüğümm
Bu arada altınları peşinat verip,ev alma durumumuz varrr nasipse olur inşallahh

Günlük ben geldim Su KPSS hayirlisiyla bir geçse ah ah yoruldum ama çalısmaya devam günlük biliyormusun su KPSS hayirlisiyla bir geçsin uzun uzun tv izliycem uyuycam çıkıp bol bol gezicem hepsine hasret kaldım aklımda tek şey var test çözmem gerek tekrar yapmam gerek bol bol deneme çözmem gerek Bakalım her yokuşun bir inişi varmış bende koşa koşa incem ins. O yokuşu memur olarak Ay düşüncesi bile süper

yine ben geldim
Dün buraya yazdım sonra oturdum konuşmalarımızı okuyordum telefon çaldı açmadım defalarca nerdeyse bi saat boyunca aradı, sonra msj attı açıp okumadım.En son ne yazdıgına bakmak için açtım evin önüne gelmiş.Sonra açtım geldim konuşmamız lazım falan dedi babamda evde yoktu gece 12de çıktım evden.Sarılmaya çalıştı gördüğünde izin vermedim.
Bu sefer farklı olucaktı ya sözde neden döndün bitti dedim.Sakalları uzamıştı sormadım sonra kendisi söyledi işe gitmemiş izin almış (-ki normalde asla böyle bi hakkı yok)
Aklım çok karışık ya yine istemedigim bi yola giriyorum bu sefer böyle olmıcaktı bitmeliydi ama dayanamadı geldi.
Hayallerimiz var olcak falan dedim artık benim öyle bişeyim yok
Bidaha hayal kuranın adı biblo olmasın
sonuç ne diceksin şimdi o barışma çabalarında bende çok kararsızım bilmiyorum henuz..
Ben askere gittikten sonra degiştim dimi diyo valla öyle bi erkek askere gidip işe falan girmeden hayata bakışı tam oturmuyo kim ne derse desin.Birazda büyük hayalleri vardı olmama ihtimalı bunalıma soktu işte böyle..
Ama aglarkende kendime hatırlattım daha kötü durumda insanlar var edebinle agla şikayet etmeAllahta o yuzden güldürcek yüzümü
Neyse sonuc yok henuz olunca döncem

delimiyim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için benimde tek istedigim hayırlısı olması zaten.Aglarken hayırlısıysa geri dönsün demiştim döndü bakcaz artık sonrasına :)

hamurkafa çok iyi anlıyorum seni bende aynen söylediğin gibi düşünüyorum.Bundan bi süre önce bizde zorunlu bi ara vermiştik farklı şehirlerdeydk günde bi iki kere çok kısa konuşmalar yapıyorduk ve hiç bişeyi halledemedik o süre içersinde.Şimdi bi yola girdim tekrar umarım hakkımızda hayırlısı olur.

Pek iyi gelmedim günlük sana. Hani dün iftara eşimin arkadaşı vardı ya, o arkadaşının ailesi bugün trafik kazası geçirmiş ve kız kardeşiyle yengesi vefat etmiş İftardan önce öğrendik bütün keyfimiz kaçtı. Çok üzüldük günlükcan. İftar sonrası eşim duramadı, aradı arkadaşlarını gidelim Boluya dedi. Yarım saat önce çıktılar yola. Sabaha anca gelirler. Yolları açık olsun inşallah. Sağsalim gidip gelsinler. Bu mübarek ayda vefat ettiler, rabbim cennetine alsın inşallah. Okuyanlardan dua istiyorum

Epeydir yazmıyordum di mi. Hayırlı Ramazanlar günlük.
Zaman yaklaşıyor. Ne gariptir ki sevdiğime kavuşmak için ailemle arama 5,5 saat koymak zorundayım:26:
Bazen kalbim sıkışıyor. Annemsiz nasıl yaşayacağımı düşünüyorum.
Sanırım bu denli bağlılık çok da sağlıklı değil. Anneme sarılmadığım, kokusunu içime çekmediğim bir gün yok, nasıl hemen alışırım yokluğuna
Öyle değişik bir ruh hali ki dışarı bile çıkmak istemiyorum onu evde bırakıp.
Ama ben mutlu olmak istiyorum günlük. Annemden aldığım güçle mutlu olmak istiyorum.

Dengesizim ve sanırım bu süreçte yaşadıklarım normal. Baştan sonra bütün bir yaşam tarzım değişiyor.
Ama artık toparlanmak istiyorum. Ben üzüldükçe annem de üzülüyor. Artık daha dirayetli olmak istiyorum.

günlük sence sevgilim doğum günümde bana süpriz yapar mı dersin?
bence artık bu sene yapmalı bişeyler

Dün eve döndüğümüzde bahçede yerde birşey dikkatimi çekti...Minik bir kuş ölüsü ( O kadar küçüktü ki........ Daha yumurtadan ya yeni çıkmış ya da yumurtası kırılıp çıkmış gibi...Çok üzüldüm..O kuşun nasıl oraya geldiğine anlam veremedim..Henüz tüyleri bile oluşmamıştı..Cenin görüntüsüne daha yakındı..Daha önceden düşmüş olabilir mi acaba bilmeden üzerine basmış olabilirmiyim diye bir sürü şey geçti kafamdan..Eşim herhalde çatıdan düştü,kardeşleri çatıdan atmış olabilirler dedi... Eşim o minicik kuşu aldı,bahçenin uygun bir yerine gömdü...... Kaybettiğim bebeklerim aklıma geldi...Eşimle elimizle toprağa gömmüştük....İçim nasıl sızladı ,boğazım nasıl düğümlendi anlatamam...Allah işte bir şekilde gösteriyor böyle ...

Rahat uyu minik kuş...

Nasılsın günlüktoşum ? :) İyiyim şekerim sen nasılsın dediğini duyar gibiyim :) Ben de iyiyim valla nasıl olsun bildiğin gibi işte bu aralar bi sıkıntım yok hamdolsun mutluyum ALLAH bozmasın. Havalar çok sıcak bi o sorun var günde kaç kere duş alıyorum sayamıyorum bile o derece gerisini sen düşün artık Şu sıcaklar bi bitse artık haftasonu daha da sıcak olucakmış yandık valla... :44:

keşke..
keşke demek aslında nekdrda zor...
yeni yeni anlamak.aslında bildiklerinin gözle görülür hale gelmesi bu.yeni ögrenmek degil ki.
ama acıtıyo işte.hemde ne ilk gnkü gibi nede dün gibi.
bu şu an da ilkkes oluyo.
acıo ya işte.yakıo canımı.
tarif yok anlatamam bunu.
ancak böyle dökülebilir içimdekiler.boş boş anlamsızca.
acık acık olmaz ki.ne dilim izin verir buna ne kalbim.aklımn ucundan dahi geçtigi yok zaten o hiç karışmıo.farkında cünkü.bu böyle olmalı.
sonra sorular cıkıp geliyo.neden böyle olması gereksin ki.neden yani.hani sebep.
saysanda kendine kendine böyle söyle öyle die.yok ya bunlar neden sebep olcakki.daha öncede varlardı.Nollucak die cvplar sıralanır işte.

bilinen tek bişey var ki elden gelen bişey yok.arkamı döndügümde ilerledigim yoldan başka bi yol ayrımı yokmuş ki zaten.çoktan geçmişim yol ayrımını.
dönüş yok dönüş yok yok yok yok..
ağlamak imkansız artık bunun için.dökülecek gözyaşı bırakmamış ki biterken.acısı bile puslu artık sevgiden bahsetmeye gerek dahi yok.
peki yaa. peki bu yaşadıgım şey ne.sadece bilinmezlik.elden bişi gelmez diyorum ya. cok şey olsada kıpırdarmıyım bakalım...
neler oldu böyle .nasıl oldu ki bu bukadar ...
hiç bişey bilmemek isterdim.belkide herşeyin sebebi bilmektir..
işte.
boş bomboş...

Günlükcan;

Bu ilk buluşmamız, göz gezdirdim de diğer arkadaşların günlüklerine. İstekler hep aşk'a dair. Oysa benim bu ara beklentim sadece huzur. Temelden bir değişiklik yapmam gerek hayatıma dair. Her gün zorla gözümü açarak gittiğim işimi değiştirmekten başlayabilirim. Neden bilmiyorum basiretim bağlanıyor bu konuda. Cv'mi güncelleyip başvurularda bile bulunmuyorum, oysa ki anında iş değişikliği yapabilirim, ama yok işte elim gitmiyor bir türlü. Kış gelsin, uludağ'da palandöken'de boluda o aşık olduğum kar ile yeniden buluşayım istiyorum. Board'da geliştirmem lazım kendimi. Sanırım en çok kayarken ruhumu dinlendiriyorum. Oruç zorluyor beni bu ramazan, çok susuyorum. Hadi selametle günlükcan, yine konuşuruz

sevgilimi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmm
kurban olurum ben onun gözlerineeeeeeeeeeeee
aşığımmmmm
hayatımda şu 25 gündür mutlu olduğum kadar en son bi sene önce mutlu olmuştum
gerçi haberler gündemi takip edince çok üzülüyorum
hele o çocuk yaşta evlendirilen kıza yapılanlar ölümüne sebep olanlar
bu dünyanın öteside var diyorum o zaman iyiki cehennem var diyorum işte
butün gün ofise tıkıldığım bi bakıma iyi oldu günlük en azından oruçlu oruçlu ameliyat çekilmezdi
yarın sevgilimle iznik turuna çıkıcaz geçen haftada erdek yapmıştık baya yanmıştım hatta
bu arada artık bi arabamda var günlükoviççç kendi arabamla gezebiliyorum artık
iftara daha çok var biliyorum o yüzden buralarda vakit ölsün istiyorummm
öptüm seni gelcem yine muahhh

Günlük kuş merhaba..
Bayadır yoktum burada fark etmedin.Aslında kkdaydım da sana uğrayamadım.Bu ara işler de yoğun hemen girip çıkıyorum.Sürekli diyet haberleri okuyorum.Diyete başladım 8 günde 3 kilo gitti.Şöyle 6-7 kilo daha gitse hiç fena sayılmaz.Dün 28 beden kot pantolonumu denedim oldu.Biraz göbek fırtladı ama olsun ne de olsa doğum yapmış bir bayanım.Genede çok iyi kilo verdim.Şu emzirme işi olmasa daha da çabuk zayıflardım da artık neyse..Dün iş arkadaşlarımla iftara gittik.Eşleriyle gelenler oldu,kardeşiyle de.Bende eşimle gittim.Güzeldi.Özlemişim insanlarla muhabbet etmeyi.Çok uzun zamandır kimseyle konuşmuyor muşum gibi geldi bana.Güzel geçti.Dostlarla yapılan iftarlar her zaman sıcak geçer..Günlük kuşlarında Ramazanları güzel geçsin inşallah.Rabbim hepimizin oruçlarını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…