Popüler Konu Sevgili günlük...

2 gündür durgunum ve bu halim kocamı üzüyor aslında sorun yok yine çok mutluyum ama doğuma 1 ay kaldı heyecan, sıcak, uyuyamamak birde dün ortopedi uzmanıyla yaşadığım husumet beni çok üzdü çocuk gibi hiç suçum yokken azarladı belli ki oruç tutuyor kafasına vurmuş ve ben hiç karşılık vermedim 29 yaşında bir de hamile bir kadına nasıl böle kavga eder gibi konuşur aklım hiç almadı dünden beri şoktayım ve eşim üzüldü çünkü o benim hep gülmeme alışkın hiç surat asmam hep güler yüzle karşılar uğurlarım ama her zaman aynı olamazmış, 8 aylık hamileyim ve eşim hala farkında değil :)çünkü rahat bir hamilelik geçirdim her işimi yaptım kapris yapmadım yormadım şu halim üzdü düşünsene günlük diğer hamileler gibi olsaydım eşim dünyanın en sıkıntılı insanı olacakmış:))neyse öle işte be günlük bebeğimi bekliyorum aşk meyvemiz yakında gelecek içimdeki hareketleri onu hissetmek kafasını ayaklarını ellerini her uzvunu görüyorum karnıma baskı yapıyor Allahım sen bu duyguları anne olmak isteyen ve hakeden her kadına yaşat lütfen Rabbim bu duygu yaşanmadan bu dünyadan gidilmemeli lütfen...bu arada eşimi çok ama ço....seviyorum Allah iyi olan her kadına böle iyi bir eş nasip etsin tabi çocuk yönleriyle baş edebileceklere:) o benim herşeyim nefesim yaşama sevincim güzel gözlü bebeğim Allah bizi hiç ayırmasın...

Sıkıntıdan patlıyorumm günlükkk

sürekli mesajlaşıyoruz nde çok özleöişim onunla sabahlara kadar mesajlaşmayı .

günnüş çık sıcak...yapacak işim yok,kalbim kırık ve hayatımda aşk yok...aşksız geçmiyor yaaa

döndük biz tatilden
sabah erkenden düştük yollara eve kendimi atınca bi rahatladım
3 saatlik uykuyla duruyorum hala yatmak istemiyorum çünkü uyursam gece zor uyurum
aşk istanbul yolcusu günlük
şimdi yolda arkadaşının yanına gidiyor 2 günlüğüne
benden de izin çıktı öyle gereksiz kıskançlık yapmam
beni arayıp ikide bir bildirim yapıyor
aşkım benim ya yerim ben onu kurban olurum ona

selam günlükcüm...
bu sabah uyandığımda saate bakmak için telefona uzandum. bi baktım bi mesaj, ondan...
seni çok özledim diye...
bi süre mesajlaştık, en sonunda takdir senin, ne olursa olsun sonucuna katlanırım dedi.
bitiremezdim, seni bekelerim demiştim, beklemiştim ve gelmişti...
ilişkimizin bi şans hakkıdır dedim, ama ikinci olamayacak dedim.
beni tekrar ikna etmesi gerekecek, kaldığımız yerden belki devam etmeyecek ama emeğimiz var günlük, ortada çok büyük bi sorun yokken ayrılmak, emek vermeden vazgeçmek ve en önemlisi onu severken terk etmek istemedim.
evliliklerin ilk yıllarında çok büyük problemlerle boğuşup şimdi mutlu olan çiftler tanıyorum, neler aşılabilir istenildiğinde biliyorum işte o an benim böyle bir sebebim olmamalı, mücadele etmeliyiz dedim.

bakalım bizi neler bekliyor, biraz buruk da olsam mutluyum günlük...

ben geldim günlüşşşş.... iftarı bekleyen bir midem ve duamın kabul olmasını isteyen bir kalbimle buradayım:).. zaman geçmiyor sanki.... sabırsızlık kaplıyor her yerimi.... hayırlısıyla olsun diye dua ediyorum tüm gün.... aman be günlük herkesin kendine göre sıkıntısı derdi var... ALLAH sağlık sorunu vermesin öncelikle.... içim enteresan duygularla dolu... olumlu olmaya çalışıyorum... şu an tek duam hayırlısıyla bir an önce olması... seninde başını ağrıttım sürekli aynı şeyleri yazarak ama... olana kadar yazcam sana:) çünkü anlatabildiğim hiç kimse yok ki duygularımı... buradaki güzel arkadaşlarımızla paylaşmak daha huzur verici geliyor bana.. kimse kimseyi tanımıyor .. güzel dileklerini yolluyor ne güzel.. kıskançlık yok haset yok:) ALLAH herkese gönlündeki muradı versin diyerek iyi iftarlar diliyorum herkese.... mutlu neşeli kıpır kıpır bir gün olsun......

Ben ne yapsam günlük. Çift ana dal başvuruları başlamış. Başvursam mı?
2. dönem erasmusla gidiyorum, ordayken 1 dönem kalacak o zaman eğer çift anadal yapabilirsem. Ne yapsam ne etsem. Kafam çok karışık :S

inşallah mutlu güzel bir akşam olur.... içimdeki soru işaretleri ve cümlelerden kurtulurum rahatlarım.. inşallah.......................günlüüüükk zaman geçsin artık nolurrrrrrrrrrrr ilk defa bu kadar sabırsızım.... hayırlısıyla geçsin zamannnnnnnnnn

Herkes kendi çapı kadar var ıste.. karın agrınızın ılacı bende yok. benden uzak Allah'a yakın..
Allah'ım sıze verır en guzel mukefatlarınızı ıcten bunu dılıyorum....!!

Günlük ben geldimŞimdi mat coZdum iyi çıktı netlerim ama ins. Sinavdada böyle çıkar mola verdim türkce çözücem simdiBugün çok gezdim günlük sandaletten ayağım yanmış açık olan kısmı ay nası acıyor bir bilsen bugün yeni bir KPSS kitabı daha aldım gecenlerdede netten almistim deneme ve cikmis sorulari 6 kitap bugün onlarda geldi oh masallahÇözücem hepsn ins. Memur olucam dua et bana bol bol olurmu Hadi ben gideyim testlerin basına gelirim yine hoscakal

Son düzenleme:
şuanki ruhhalime duman sağolsun iyi geliyo şarkılarını dınleyıp kafa sallamak süper:118:

Sevgili Günlük,

Bugün eşimle konuşabildik uzun uzun, bayram ya da bayram sonrası için izin kullanacaktık, sanırım o zamana izin vermiyorlarmış, eşim dedi ki haftaya kullanalım mı? Sanırım haftaya mehtabımız var günlük, çok mutlu oldum :119:İki ay olacak eşimi görmüyorum, bir an önce belli olsa da mehtap, ona göre kendimi ve psikolojimi hazırlasam, şimdi seviniyorum ama komutan ya olmaz derse :26:

Bir de bu akşam tayin sıraları belli olmuş canım bir de ona sevindim, 3 okulda 2. sıradayım, bir okulda 1. sıradayım, bir okulda da 3. sıradayım, hadi inşallah sonuç iyi olur yaa 1 ağustosta belli olacak sanırım... İnşallah bu sefer çıkacak tayinim

günlük hava biraz olsun serinledi de rahatladım çok sıcaktı akşamüstüne kadar bi de adetim zaten bu sıcakta hiç çekilmiyorneyse ki bitti gibi zaten az oluyorum ben kısa sürüyor

hava serinleyip biraz kendime gelince tüylerimi almaya giriştim aldım makinayı elime çim biçer gibi biçtim tüyleri sonra da duş aldım rahatladım birazpeeling de yaptım şimdi de maske sürdüm yüzüme birazdan yıkayacağım

Son düzenleme:
günlük kalbim pat pat diye atıyorrrrr..
bana bişeyler oluyorrrrrr...:13:
adını bilmiyorum ama oluyo işteee
aklımda hep o fikrimde hep o onu düşünüyorumm
hep x yüüznden aklıma soktu senii44::44::44::26:
bilmiyorum ne olacak amaa kalbim atıyo seni görünce gözümün içine bakma çok utanıyorumm42:
seni ilk gördügümde yaptıgım yorum varya çok yanlıştı biliyorum kusura bakmaaa
yaa üff saçmaladım neysee

Son düzenleme:
günnük nan,
hava ne sıcak ya
buhar olcaz yakında
her sene daha mı sıcak oluyor
yoksa ben geçen seneleri unutuyor muyum.
böyle totomu biraz hareket ettiriyim aldımda ter tanecikleri beliriyor.
ben ki az terleyen insanım
ama gel gör ki şu an fenalardayım.
son bahar ilk bahar
gözünü sevdiğim geçiş mevsimleri ya
ne donuoz ne pişiyoz
ah ulen insan oğlu kenini mahvetmen yetmedi doğanın da haşatını çıkardınız
neyse hadi kendine iyi bak sen serin kal bari

gene bir yazım daha sana günlük...
geçmişte yaşadığım tatsız bir ayrılık sonrası artık hayatıma yön veremiyorum .. sürekli geçmişe bakıyorum çünkü birşeyleri içimde bitiremiyorum.. ve hayatıma girmek isteyenlere resmen duvar örüyorum kimseyi yanıma yaklaştırmıyorum.. bu durum beni de rahatsız ediyor ama işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum... bazen başka bir şehiremi yerleşsem kendime nasıl yeni bir hayat kursam diye düşünüyorum..ama elim kolum bağlı birşey yapamıyorum sadece artık hayatıma yön vermek istiyorum ama onuda beceremiyorum ben nasıl bu durumdan kurtulucam onsuz nasıl bir hayat kurucam oysa elimi uzatsam elini verecek kadar benimleyken

Günlük kuş ben çok susadım ya.:84:Ben susuz yapamıyorum..Gün geçtikçe suya olan özlemim gittikçe artıyor.
Bu güce sahura kalkamadık.Misafirlerimiz vardı geç gittiler tam bebeğimi uyuttum derken zırr zırr telefonum çaldı.
O ara sessize aldım bir daha çalmasın diye..Güzel dostum aramış tam 7 kez.Sessizdeydi nasıl duyayım.Eşimin telefonunda
şarjı bitmiş.Annem desen uyanamamış.Kaldık mı öyle aç aç...Gerçi ben iftarda yiyemiyorum direkt suya hücum ettiğim için.
Midede yer kalmıyor yemeye..Sahura saklamıştım kendimi..Ama olmadı işte buluşamadım soframla
Tam ezanda kalktım neyse ki hemen dolaba daldım ve suyu aldım ne içebilsem kar dedim ve içtim..
Sonra niyet ettim iştee.
Rabbim kabul eder inşallah..

( Günlük kuş kısaca benim dramımı okudun )
( Allah daha büyük dram vermesin inşallah )

Şunu anladım ki bu oruç işi ; Açların halinden anlamak ve birde vakti iyi kullanmaktan ibaretmiş.
Rabbim çok şükür verdiğin nimetler olmadığında biz kulların bir hiçiz.Ve sen her şeyi yoktan var eden Rabbim bizleri affet..Aç olanlara yardım et Allah'ım..

Öpüyom seni günlük kuş..

Ben geldim günlükçüm, doldum bayaa boşaltmam lazım
son durumlardan haber verim, platonik aşkım memleketine döndü, biliyosun kardeşinin üniversiitesine bağlıydı dönüp dönmeyeceği...
artık sadece ve sadece hayırlısını istiyorum çünkü, buaralar twitera da girmiyor, banada yüz vermiyor...
hoşlandığı biri olduğunu düşünüyorum, belki sevgili bile yapmıştır oyüzden herşeyin hayırlısı olsun istiyorum...
ama çok özledim ve halada özlüyorum

gelelim eğitim hayatıma, biliyorsun tezli yüksek lisans programlarına başvurup, dil puanımın düşük olması sebebiyle kazanamamıştım
zaten bende tezsiz istiyodum, ama aralarında bi dünya para fark var...tezsiz 3500 tl olacak, annem başvur ama para bulamazsak gidemezsin dedi..
babamda sen başvur kızım ben hallederim dedi
günlükçüm o yüksek lisansa çok ihtiyacım var, benim iş hayatıma çok yararı olacak çünkü, bu dönem olmasınıda çok istiyorumki hemen girip bitirmeliyim,
yoksa iş hayatımda faydasını göremem.. ayrıca çok iyi bi üniversite... nolur Allahım hayırlısıyla nasip et bu bölümü bu üniyi....

kursumda başlayacak günlükçüm, 2 ay sürecek... inşallah güzel geçer

şimdilik haberler böyle, önceliğim kariyerde ve eğitimde tabiki oyüzden bi süre daha ilişki durumum: ilişkisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…