Popüler Konu Sevgili günlük...

Her zaman mutluyum ben Çünkü derdimi vereni seviyorum..

Hayatın sadece bir imtihan olduğunun farkındayım Taş değilim yeri gelir üzülürüm Ama Allah için kendimi toplamayı da bilirim İsyaaaan edenlerden değilim sabretmeyi severim..

Derdimi veren beni seviyorsa ben çekmeyi de bilirim..

Unutmam ki ALLAH İLE OLDUKTAN SONRA ÖLÜM DE ÖMÜR DE HOŞTUR..​

sevgılı günlük

bazen mutfaktaki bütün tabak çanağı kırarak yerle bir edesim geliyor.
bugün yenı evıme gıttım, arkadaş götürdü eşyalarımı götürdük arabayla
tırsıyorum sankı ya, salı tamamen oraya yerleşıyorum, yenı bı şehır
yenı bı ış, yenı bı çevre.. off

he bu arada üzerime doğru yürüyerek gelen ve çekilmeye hiç
niyeti olmayan kadını bugün yine gördüm.
uyuz, şışko!

neyse bu akşam kı akşam yemeğım jelibon kek cips fındık bira.
bıraz dolanayım ben..
görüşmek üzere.

Evimiz bugün itibariyle tutuldu günlük
Dünya kadar işimiz var ama ben deli gibi mutluyum Rabbime çok şükür bu akşam
Sürekli evi anlattırıyorum kuzuya Çok sevdim be şimdiden
Ücretli öğretmenliğe başvurmaya karar verdim bu dönem. Çıkar mı bilmiyorum ama inşallah olur.
Aslında resmen emek sömürüsü, çok karşıydım ama enerjimi farklı işlerde harcamaktan çok yoruldum
Neyse günlük az dolanıyım sonra ütü yapıcam.

Bu olimpiyatlar ne güzel bir şeydir. 24 saat boyunca onu izleyebilirim Ve zaten uyanık olduğum sürece hep izliyorum
Bir yandan temizlik yaptım evi dip, köşe, bucak temizledimm, cam bile sildim düşün yani günlük bir yandan da olimpiyatları izledim
Temizlik yapmayı çok seviyorum, yorgunluktan ölsem bile yaparım o kadar yani. İleride çalışmaya başladığımda ayy çok yorgunum yapamıcam deyip yatıveren kadınlardan olmayacağım inşallaahhh
Şimdi Türkiye- Brezilya voleybol maçı var. Başladı, başlayacak. Hadi ben kaçtım. Görüşürüzz

Selam Günlük

Bugün mutluydum. Eşimin çarşı izni vardı, o yüzden bol bol konuştuk, canım benim uzaktan da olsa beni mutlu edebiliyor ya yerim onu ben Ayın 2 sinde izne çıkacak demiştim yaa daha net değil ama biz şimdiden tatil planları yaptık, bir haftalığına gideceğiz bir yerlere yarın kesinleşse de biz de rahat etsek... Bu aralar hayatımda çoğu şey rayında gidiyor gibi ya bakalım, hüsrana uğramam inşallah...

Bugün ayrıca halk oyunları çalışmam vardı ona gittim, iyi ki varsın vakfım yaaa... Beni gayet iyi oyalıyor ve mutlu ediyor...

Çok mutsuzum ama ya.Bağıra bağıra ağlayasım var ona bile gücüm yok.Dün gece güzel bir gün yaşarız sanmıştım.Ne hale geldi her şey.Neden rakı sofrasında eski ayrılıklarımızdan bahsettin ki aşk?Sinirimden deli gibi içtim,sarhoş olmuşum neler yaptığımı dediğimi bile hatırlamıyorum.Beynim akıcakmış gibi bir kıvamda.Başım ve dirseğim felaket ağrıyor.Nasıl düşmüşüm bilmiyorum ama mosmor olmuş dirseğim.Hele senin yüzünü neden tırmaladım hiç bir fikrim yok.Affet beni lütfen sevgilim,söz öfke kontrolü için tedavi olucam,ilaçlarımı içicem.Sensiz ölü gibiyim ya,hiç bir şey umrumda değil.Ben şimdi kime sarılcam,kimi öpücem,kime derdimi anlatıcam kiminle gülücem saçmalıcam.Her şey olmuştun benim için.Unutulur biliyorum ama unutmak istemiyorum ki seni.Bitirmek istemiyorum eski karanlığıma dönmek istemiyorum.Seninle yeni bir sayfa açmıştım ve şimdiki ben olabilmem için sana ihtiyacım var biliyorsun.
Yine de tüm yaptıklarıma rağmen seni kovmama rağmen gitmediğin için sabah benimle beraber geldiğin evime bıraktığın için teşekkür ederim.Dün gece o şekilde yaşansın istemezdim daha güzel hayallerim vardı.Olmadı üzgünüm,gerçekten çok üzgünüm.
Seni seviyorum,kal lütfen hayatımda.

Günlük...Döndüm sana bak yine.Biz gittik geldik geçen gün.
1 hafta kaldık ama orada hiç bu kadar sıkılmamıştım daha önce.
Gelmek için sabırsızlanıp durdum.Daha da gitmem.
Dün gece olimpiyatların açılış seremonisini izlemek için 3e kadar uyumadım.Bu sabah da 11e kadar uyudum.O nedenle şuan uyuyamıyorum:26:
Sol elime tuhaf bişeyler oluyo bu aralar.Uyuşmamı desem karıncalanma mı her neyse ama sağ elimde olmayan tuhaf bişey yani
Bende açtım araştırıyorum paranoyaklık yapıcak bişey bulurum diye
Az önce düşündüm herkes çıtı pıtı zayıf ve zarif ben ise kocaman bir fazlalığım diye...
Bi yandan elim ayağım tutuyor bi problemim yok diye şükretmem gerekirken bi yandan ben niye diğerleri gibi değilim diyorum.
Off şu elim beni delirtecek!
Saçmalamaya başladığıma göre canım sıkkın anlamışsındır günlük.
Aşkımı,tek dostumu,yol arkadaşımı çok seviyorum bi de.Lütfen onsuz olmasın önümdeki yıllarım...

günlük lunaparka gittik aşkitomla çılgınlar gibi eğlendik
hele o 8D yokmu dışarda izleyenler çıktıgımda iyimisin dıye soruyo tek tek

gece gece geldm günlüükkk..bugn bişi duydum ve içimde bi böyle umut ışıgı yandı aaaahh yoksaaaaaaaaaa!! inşallah.dedim
yarın ögrenirim umarım olmadı pazartesi zorlarım sınırları ögreniirimm ..
offf düşündügüm gibi olsunn yaa.
coook mutlu olcammm..
mucize gibi bişi olur ya dualarım kabul olmş olur ..
ee daha ne isterim ki ben..

sevgilimle kavuşmak dışında tabi

1 eylül = :103::127: :132:

sevgili günlükcüm
kusura bakma nolur uzun süredir yazamadım sana.anlarsın ama sen beni internete öyle kolay kolay bağlanamıyorum burda :)
nasıl oldugma gelirsek fena sayılmam.içimde sadece çok büyük bi özlem var senin habern yok günlüğüm çok aşık oldum ben. oda bana aşık gözlerinden hissedebiliyorum :) ama bırakıp gelmek zornda kaldım onu. ama pazartesi dönüyorum bikaç günlğne. onu o kadar çok özledim ki. gözlrinn yeşilinde kaybolmak istiyorum
senide seviyorum gunlk
kk yıda çok özlüyorm

nasılda uykum vaarrr yaaaa... barı buraya yazarak vakıt gecıreyım yoksa laptomun ustune ygılcam kalcam :)

3.45e kadar dayanmalıyım.. sahuru ozaman yapıcam cunku.. nede ilk orucum olcak birazcık ozen gostereyım

daha ıyıyım sımdı var su doktorlarda bi keramet agutosun 3ünde tekrardan gidicedm ama hiiiçççç gidesimm yok hemde hiççç .. aksam yemegı olarak salata yapıp yemıstım ama oda benı cabuk acıktırdı sanırım yada ben bugun uyumadıgım için bana ölee geldi..

bende saclarımı bakıra boyatasaım var yakısır sanırım bana.. bide kestıreyım dıyorum soyle kısacık yada katlı bişilermı yapsam napsammm... bu sıcakta uzun sacta cekılmıyor yawww...

makyaj malz sanırım yıne copu boylucsak son kullanma tarıhlerı gecmıstır sanırım bi cogunun uzuuuunnn zamandır makyajda yapmıyorumm ,ne hıkmetse ben makyaj yapınca cıykınn ödeek oluyorum :) dogallık en guzeli dıyorum ama arada ınsan değişilkikte ıstıyor hani.

kendimden mi sıkıldım hayatımdskılerden mı sıkıldım cozemedim yada kendımden sıkıldıgıma dair avutuyorum işte kendımı kımbılır...
öylesine yasayıp gıdıyorum işte

bu uykusuzluga dayanamıyorum gidip bişiler yıyıp yatayım bari.

Bir ince pusudayım,
Yolumun üstü engerek
Bir yolun sonundayım
Sessizce tükenerek
Ben senin sokağına ulaşamam dardayım,
O masum gözlerine bakamam firardayım
Oysa ben bu gece yüreğim elimde
Sana bir sırrımı söylecektim
Şu mermi içimi delmeseydi eğer
Seni allıp götürecektim
Beni vur
Beni onlara verme
Külüm al uzak yollara savur.
Dağılsın dağlara dağılsın vur
Öykümüz ama sen ağlama dur

cok korkuyorum gunluk... oturdum oyle bekliyorum o kizin mesaj atmasini kimbilir ne kotu haber verecek arkadasim bana. insanlar o kadar acimasiz ki... Biliyorum yine bi sinavdan geciyorum ilk sinavi veremedim sanirim. tutamadim kendimi sacini basini yoldum susar sandim. ama unuttugum bisey var ki insanlar ben sucluydum demiyolar ben kiskirttim o hakareti etmemem gerekirdi eski dostu olarak sevdigi adama yavsamamam gerekirdi demedi. Ne yapti acaba? ne fotografi gordu arkadasim da mesajla anlatamadi telefon acmak istedi? uykularim boluk porcuk 4 gundur. bu saatten sonra yapabilecegim tek sey Allah'a havale etmek olur.
Allah'im yalvaririm bana dayanma gucu ver.

korkuyorum ...
bunalıyorum..
sıkılıyorum...
boğuluyorum artık nefes alamıyorum...
ben mi yanlısım insanlar mı?

ya günahım ne sucum ne?

hatam varsa bağısla rabbim ama nerede ve nasıl hata yaptığımı ben de bilmiyorum..

yoruldum artık... hevesim kalmadı...
sevmek yetmiyor sanırım asık olmak yetmiyor ...

benim acale bir şeyler yapmam lazım günnüşüm...yüksek lisans için ales ve kpdsye başvurayım diyorum güz döneminde...onun dışında tavla,satranç ve voleybolu iyice öğrenmem lazım.şu yazma denemelerini de ciddiye almam lazım...ha bir de aşk...ama acı çektirmeyeninden...neden gelip bulmuyorsun beni...ben artık aşkım,yuvam,düzenim olsun istiyorum günnüş...ama geçmişte olduğu gibi hatalar yapmadan,bedeller ödemeden,sanal şeyleri aşk sanmadan...severek ve sevilerek...engellenmeden...

Geçtiğimiz günlerde evliliğimizin 1. yıl dönümünü kutladık!
Ben bazen hala sevgili olduğumuz günlerdeyiz sanıyorum, değişen tek şey 2 soyadımın olması çünkü =))

Her şey yolunda çok şükür...
2.5 ay boyunca yurtdışındaydık, sevdalımın işi dolayısıyle. Bana da güzel ve uzzuuun bir tatil oldu.

Bu sene yüksek lisansta tez aşamasına geçtim, yaz April yazzzzzz!!! Oku oku yaz!!!
Ailem, eşim, hocalarım hep destekçilerim! Zaten ders aşamasını da dereceyle bitirdim...
Umarım bu emeklerimin karşılığını alabilirim...

mutsuzum günlüğüm.
içimden doya doya ağlamak geliyor beceremiyorum.
oysa herşey güzel gidiyordu.
okul iş projeler derken koşturup yaşıyordum.
babamla yeniden sorunluyuz.
annemle de aynı.
en sonunda ailemden de uzaklaştırmışım kendimi.
bir daha asla yapmıcam dediğim halde aynı hataları yapmaya doyamıyorum.
salağım resmen.
zannediyorum ki kendimi herşeyimi sersem önüne dünyanın en mutlu insanı oluruz.
yok ki öyle bişey. iki farklı dünya iki farklı insan.
onun kafasının içine girip ne düşünüyor anlayamam.
o yaptıkları ile beni hergeçen gün nasıl kırıyor bilmiyor.
tükenene kadar götürcem bunu biliyorum eşşek gibi pişman olsam da yapıcam bunu biliyorum.
ben buyum çünkü.
böyleyim.

naber günlüüükkk
yoruldum da geldim yine alışverişe çıktım biraz
hava serin bugün öyle yakıcı bi sıcaklık yoktu fırsat buldum çıktım bende
saç bakımı için gliss kullanıyordum o bitiyordu hemen indirimdeyken depolayım dedim 2 şişe aldım.
aşk istanbulda hala ama yarın geliyor
özlemiş beni kerata gerçi bende onu çok özledim
zaten gelecek buraya 2 hafta sonra da askere gidicek
zor ama yapacak bişi yok mecbur gidiyor.
apar topar bi karar oldu bu askerlik işi neyse ki iyi oldu çünkü ;
seneye bu zamanlar düğün telaşı içinde olabiliriz şu an tek gayemiz bu. düzenimizi oturtmak istiyoruz bakalım kısmet...
sonra yine gelirim

Günlük ben geldimYorgunluktan oluyorum ya 5 kg taze fasulye ayikladm soka attım kıs için Dolap doldu bezelye taze fasulye barbunya Mısır bal kabağında atmıştım biraz Çok hamaratim sinav geçsin bakalım hayirlisiyla sonra domates rendesi ve körlerimis biber yapmayı planliyorumSimdimbirkase donduRma yiyicez sonra duş alıp yaticam esiminde kamuflajlarını ütülerin sıcakta fenalık geciricemYarın nöbetçi esim bol bol KPSS çalışırım ama çok canım sıkılır kesin o olmayınca zor geçiyor günler bende derse yumuluyorum öyle geciyOr bakalimŞahı dün annemlere gittik bugün saat 8 gibi evimizdeydik özlemişim annemiHadi günlük kib gelirim yine hoscakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…