Popüler Konu Sevgili günlük...

merhaba benim en iyi dostum eski dostum
şu aralar kafamı alığ gitmek istiyorum bi yerlere ama olmuyo
o kadar yoruldumki bişeyleri düzeltmekten hep sorun çıkmasından çıkarmasından
aksilikler bi peşimizi bırakmadı ruhen çöktüm yaşananlardan bi çözümde bulamıyorum
bişeyde yapamıyorum elim kolum bağlı sadece Allaha sığınıyorum Allaha dua ediyorum
huzur istiyorum sadece huzurrr....

babamla epeydir dedikodu yapmamıstık bugun baya bı uzun uzadıya konustuk telde..artık tuttugum orucun ne kadar sevabı kaldı bılemıyorumm..
zaten ne zaman moralım bozuk olsadan öte kalbim acısa bilir benım babam anlar hemen hısseder arar benı.. bi sesini duyim demıstım der.. sesimin tonunu kontrol eder.. eger sesimden bi terslik oldugunuda hissederse..nasihatlere baslar.. gecmıste yasadıgı tecrubelere degınır..yasadıklarına.. ben ona konuyu soylemesemde kendınce tutturmaya calısır işte.. babamla konusmak bana iyi geldi sanırım yada belkıde ben babamı affettım diyebılırım.. maşallah babama doktorların biçtiği ömrü bile gecti,,kanseri alt edecek ınsallah benım babam..

santraç oynamaya karar verdım yenıden ,,tabii yenıden bi tazelemem gerek.. oyalasın benı ,oyalaması gerek.. ve emınım kafamı mesgul edip oyalayacaktırda!
babam oğretmıstı bana santrancı ilk.. bak kızım bu at demısti :) ''L''gider.. fil; capraz gider..kale:düz gider diye gostermıstı.. yaptıgım hamlelerde yanlıslarımı gostermıstı güzel kızım eger onu oynarsam senin tasını yerim..bence bunu oynaman daha mantıklı diye taktıklerını gostermıstı bide.. arada yendı arada yenıldı bilerek :) zaferın tadını aldım sıra kaybetmenın tadındaydı..iyikide öyle yapmıs iyikide oyle oğretmiş.4.5-5 yasındaydım...sürekli yenılseydı ben santracı asla tam manada oğrenemeyecektım.. kaybetmenin ne demek oldugunu bılemeyecektım.. santranc oynamak bi nevi hayatın akısı gibi işte.. belkide hayatın taa kendısı...

annemden dama ve çin damasını oğrendım.7 yasındaydım ozamanlarda. en çok çin damasını sevdım tavla gibi heyecanlı..kımın yenecegını bılemıyosun.. strateji önemli tabiki.. en basta yanlıs bi yontem kaybetmene neden olabılır..

santracta tasların işlevlerını cok net hatırlıyorum ama normal damayı (diyeyım bari) cok fazla hatırlamıyorum.. demek 5yasında kafam daha iyiymiş :)) işlev bilmek yetmıyor tabeee bide pratik lazımm... onuda halledip kendımı önce laptopun oynunda denıcem sansımı (pcye gore kazanmak hayal olur sanırım ) olsun en azından taktiğini öğrenirim napiimmm... gerisi gelir kendiliğinden zaten..

Günlük bunu sana yazmadan geçemeyeceğim herkese açıksın çünkü. 3 saattir bir filmi izliyorum. Uzun zamandır izlediğim en iyi filmdi. 3 aptal filmin adı hint yapımı. Ama şahane 3 saat oldu ama bitince üzüldüm. Tüm oyuncular enfes. Okuyan herkes izlesin. Çok keyif alacaklardır. Bugün yaptığım en iyi şey oldu:)

Son düzenleme:
Selam günlük;

2 hafta önce geçici doktora mezuniyet belgemi aldım, okulla ilişiğimi kestim. eylülde diplomamın aslını alacağım. neyse ki o stresli dönemler geçti bitti gitti. hala daha inanamıyorum sanki hala öğrenciymişim gibi bir his var içimde:) bundan sonra rutin ev ve iş döngüsüne bağlamak istiyorum kendimi. uzunca bir müddet kitap defter görmek istemiyorum.

yavaş yavaş evi düzene koymaya başlıyorum artık kızımla daha fazla zaman geçireceğim için mutluyum. miniğim nasıl da sıcaklardan etkilendi. gece sürekli uyanıyor, sıcakta bizler yatamıyoruz haliyle ona hak vermemek elde değil. biraz sıcaktan biraz da genlerinden mütevellit hafif hırçınlığı var miniğimin:)

annemle ilgili can sıkıcı gelişmeler oldu ama sonu hayırlı olacak günlük inanaıyorum. bunda da bir hayır var. canım annem inşallah yeni düzenini gönlünce kurar ve mutlu olur hep. bu aralar sık sık Allahım'a bana güç vermesi ve zorlukları kolayca atlatmayı ve beni güçlü kılması için dua ediyorum. Allahım kızımı, eşimi ve annemi benden ayırmasın. hep mutlu, sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar.

Son düzenleme:
Günlük berbat bir haldeyim.
Bütün gece gözlerimi 1 dk bile kapatmadım, fal taşı gibi açılmış gözlerim uykuyu asla kabul etmedi.
Tüm uyku düzenim bozulmuş durumda.
Şu anda sanki üzerimden tır geçmiş gibi o derece kötü hissediyorum kendimi.
Yatsam yatamam uyumaya kalksam o da hiç olmaz!
Gram uykum yok.
Ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Ama akşama erkenden uyuyacağım da kesin.
Birde üstüne üstlük reglim.
Karın ağrısı desen ayrı dert, ayriyetten ayaklarımı üşütmüşüm sürekli wc'e çıkma ihtiyacı duyuyorum.
Her şey çok üst üste geldi.
Gidip papatya çayı yapayım belki biraz iyi hissederim kendimi.
Ah ahh allahım lütfen eskisi gibi sapa sağlam olayım iyi hissedeyim kendimi..

fenalardayım günlük, ne zamandır da yazmamışım sana

bu ara hiçbir şey yolunda değil

anlatmaya bile utandığım şeyler yaşıyorum resmen

o kısmı atlayıp sevgilimle olan meseleye geleyim, 2 gün önce doğumgünüydü, çok güzel bi sepet hazırladım kargoyla gönderecektim, ama o benden erken davrandı ve kalktı ankaraya geldi.. buluştuk beraber iftar yaptık sonra ona hazırladığım sürprizi yaptığım sırada beni sinir etti.. bişeylerin de içine etmese olmaz di mi günlük? tüm hevesimi kursağımda bıraktı, bi de üstüne deli gibi yağmur yağdı temmuz sonunda sırılsıklam olduk.. doğumgünü falan diye çok üstelemeyeyim dedim herşeye rağmen kutlayalım dedim, mumu ben yakıyorum yağmur söndürüyo ben yakıyorum yağmur söndürüyo, maytap yanmıyor filan...her şey berbat oldu anlayacağın.. kavgamız da tuzu biberi oldu da neyse.... sonra dün de buluştuk arkadaşlarla takılalm dedik, 101 oynadık ama çok keyif aldığım bi oyun olmasına rağmen ve binlerce sayı farkla yenmeme rağmen mutlu olmadığımı farkettim.. gün boyu da tartışma halindeydik zaten.. en sonunda gece hadi gençlik parkına gidelim dedik, çıktık yola gidiyoruz.. allahım bi tartışma alevlendi bizim aramızda, görmen lazım.. beynimden alevler çıktığını hissettim, öyle sinir etti ki beni, o an orda onu parçalayabilirdim resmen... ben ona sürprizler hazırlayayım onun yaptığı muameleye bak.. ben bunu ona dediğim anda verdiği cevaba bakar mısın? "benim sana yaptığım sürprizlerin yanında....." .. lanet olsun dedim artık.. daha dün 2 kere uyardım onu, kimsenin yanında bana "sus" dememesi için, bişey konuşuyoruz beyfendinin işine gelmediğinde sus diyip kestirip atıyor.. en son sesini kes dedi...... ama bendeki nevir dönmesini düşün artık.. yemin ederim orda cinnet geçirmeme ramak kalmıştı, bi de üstüne kalk evine git demez mi...... pişman oldum ankaraya geldiğime dedi, en son ben de geçen hafta istanbula gittiğimde pişman olmuştum, pişman etmişti kendisi saolsun....

en sonunda arkadaşlarına ayıp oldu ama hepsiyle vedalaşıp bunun suratına bile bakmadan çıktım gittim.. bugün dönüyor istanbula.. evde telefon bekliyorum resmen ama yok.. yüzünü bile görmek istemiyorum, şeytan dürtüp durdu ayrıl gitsin diye ama öfkeyle karar vermek istemedim.. ama bu işin sonu ayrılık ben sana söyliiyim günlük.... saçımı başımı yolasım geliyo sinirden, ben bu adamla niye evleniyim allah aşkına?

aklımı peynir ekmekle yemedim daha

utanmaz bi de 6. yılımıza gircez yaptığı şeylere bak terbiyesizin

daha geçen hafta ben seni kolay mı buldum hayatta bırakmam diyordu, dün üstne gittim hadi ayrıl hadi bırak diye, ama yemedi.. yiyosa yesin de bıraksın gerizekalı

off amma dolmuşum yaa

Günlükcan neden herşey güzel olmaz yaşamak bu kadar güzelken
Hayır hayır ağlamayacaksın, hele hele bu ikiyüzlü piranalarla dolu ofis ortamında kesinlikle ağlamayacaksın !

günlük haftasonum harikaydı anlatayım hemen:)

cumartesi günü çorluya gittik ,eve geldik üstümü giyip ortaköye ablam ben dilek (gelin) orada iftarımızı açtık ,sonra doğruuuu KURUÇEŞME ARENAYA MUSTAFA CECELİ konserine ,o kadar güzeldi ki klib çekildi bizlerle gel de konuş şarkısına,harika bir adam

hep dedim bu adam bir mucize,tarkan ,murat boz hikaye .bEen MUSTAFA CECELİ DEN başka kimseyi tanımam.

çok güzel eğlendiriyor ,full doluydu ...Burdakilere söylüyorum kesinlikle kaçırmayın gidin konsere:)

eve dönerken gelin hadi sahuru bizde yapalım dedi.Ben gitim ablam gelicekti ama yiğenim uynadığı için gelemdi.Abimde kal burda dedi .Anam ne dediysem ikisini de ikna edemedim kaldım onlarda bu arada onla mesajlaştımm ,çok mutluyum günlük...

bizi iftara davet etti,gün boyunca gelindeydim ,yemek yaptık beraber masa hazırladık bayağı beğeni topladık onun ailesindende benmkilerdende:)

Nişanlılık dönemindeki kız değil çk bambaşka oldu ,çok değişti günlük o kadar cana yakın ki anlatamam ,abimlede çok mutlular allah bozmasın bana da nsip etsin rabbim,abim yardım ediyor beraberce yapıldı herşey:)

aldığım hediyeyi çok beğendi bend ebeğenmesine çok sevindim canım ya

BZİMKİYLE KONUŞUYORUMDA EVLİLİK OLABİLİR DİYOR.kafayı yemiş,herşeyi oturup konuştukda bir evliliği kaldı

içim dışım evlilik oldu günlük! kusasım var, gelseydi şu kasım. gündemimi değiştirmek istiyorum artık, tabi daha hayırlı gündemlerle
uzun süre aynı şeyle hemhâl olunca acaip geriliyorum...

Ve sonunda çift anadal başvurumu yaptım günlükcüm. Tek bölüm PDR. İnşallah hak kazanabilirim.
Kafamdaki soru işaretleri çözüldü. Öğrenci işlerini aradım ve bana erasmusla olduğum dönemi dondurabileceğimi söyledi.
Biliyorum ben zorluk çekeceğim, ama zorluk çekmeden hayatta bir yerlere gelinmiyor.
Çok sevdiğim hocama da danıştım. Çift anadala başvur dedi. Bakalım artık sonuçlar inşallah hayırlı olur.
Herkesin duasına ihtiyacım var

Meyyabaa günlük....

Hayat bildiğin gibi gittikçe monotonlaşıyor.Bunda benim payım oldukça yüksek.Hala oturtamadım hayatımı..Kendime yeterince ilgi göstermeyi beceremiyorum.Bütün sorun bu bence!İnsan önce kendisine değer vermeli!

Onun dışında gittikçe sevimsizleşen insanlarla çalışıyorum "özellikle biri" iki yüzlü geliyor bana..Neyseee!!

Akşam iftara davetliyiz.Sağ olsun az da olsa "dostlarımız" var.Eksik olmasınlar..
Herkesin akşamı hayır ola..!
İbadetleri kabul ola...!

mesai? sen neden dolmak zorundasın, neden peşimi bırakmıyorsun, neden işimiz olmadığı halde seninleyiz? öğrenciler nerede, ben neden paslanıyorum, bu işi seviyor muyum veya bulunduğum yeri? yaş 24 ve cevabı bulunmamış sorular! asabiyim bugün. ve beni bekleyen bir evlilik var. evliliğin içinde mesleğimin kaynayacağını öyle hissediyorum ki. belki de sevmiyorum bu mesleği, belki de seviyorum. belki de sadece bağlandım ona, ondan başkasını da düşünemiyorum. Oh My God! diyesim geldi. saat beş olmalı ve gitmeliyim bu diyarlardan.

Artık bende nişanlıyım günlük Dün yaptık nişanımızı herşey çok güzeldi hala heyecanını atlatamadım sen düşün artık RABBİM herkese nasip etsin çok güzel bi duygu :116:

bugun oynadıgım satranclarda hep yenıldımmm yenılmenın hezimeti..hazmedememezliğide ayrı oluyormus unutmusum! bilgisayarın 6 tası kalyor benımde 5 tasım oyunun sonuna doğru sonra onun 3 tası benım 4 tasım ama nasıl nerden seeetettiriyosa yenılıyorum yaa yenılıyorummm... 6 kere şah dedim.. sistemdeki oyun bi seferde şahmat etti körolmayasıcaaa...!
diikat ekısklıgı ahanda buldum dikkatimi toplamam lazımmm kesın olarak vermem lazım oyuna kendimi..
bide yenıden vezir bilem çıkarttım ..öldürdüğü vezirimi yenıden dirilttim beni hafife alma buda sana kapak olsunnn ,satranc sistemi bozuntusuuuuu..

şimdi ara verdım oynamaya..iftara sebzeli bulgur pilavı yapıcam ..

bide sudan cok süte susamısım yaaawww... sütüde su gibi pek severım bu ramazanda sıcakta sütün kıymetını bıldım sanırsamm su gibi.

selam günlük uzun zaman oldu sana yazmayalı bende değişen bi şey yok sadece kpss geçti gitti.Üstümden koca bi yük kalktı inan sonucu da iyi olur umarım.Bu arada bugün kırmızılar belirtisini gösterdi bir ay daha geçti.Umutla başlayıp umutsuzca biten koca bir ayy herşey nasip kısmet tabıkı biliyorum allhım sağlıklı sıhhatlı hayırlısını versın beklerım ama insanın beynını kemiren, rüyalarına giren, hamile birini görünce acaba bu ay oldu mu diye düşüncelere sokan o hayaller, o iç sesi yok mu....vücudunun her karesınde bir belirti aramak,her aya yeni bir umutla başlamak,her ne kadar kafaya takmaycağım desen de bir sanıye bile aklından çıkmamak ve sonucta hayal kırıklığı...Belkı de hiç bebişimiz olmayacak bu da bir sınav belkı bizim imtihanımız ama işte umutsuz yaşayamaz kı insan....neyse günlükçüm bugün çok karamsar takıldım kırmızılar geldı ya duygusala bağladım yine hormonlar... kociş gelcek ben kaçıyım morelimi düzeltiyim o da üzülmesin şu mübarek günlerde herkesin dusaı kabul olur inşallh allhım her kım ne istiyosa hayırlısı neyse onu versin..görüşrüz günlükçüm yeni bir ay yeni umutlar..

Günlük ben geldim yine Kocis nöbetçi bugün yalnızım yarında çok sevdiği bir komutanı için iftar yemeği veriyorlar mesai arkadaşlarıyla oraya gidecek ayrılıyor sözleşmesi doldu yenilemeyecekmisYalnız yemek yemekten hic hoşlanmıyorum yaKPSS çalısmaya devam ben sicaktanda pek çalışamıyorum ya gecede kurtulsak konularım bitti çok şükür tekrarlara başlıcam Allah'ın izniyle Hergün bir deneme coZuyorum istediğim gibi çıkmıyor ama olacak ins, inanıyorum Allah yardımcım olsun banada memur olmayı hayirlisiyla nasip etsin ins.Hadi günlük iyi geceler sana

sevgili günlük kapılar üzerime kapanmaya devam ediyor “Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm” sabır rabbimden yorgunum hayırlısı

sadece

Eklentiler

• $314703_446345298730029_1935651009_n.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
yenilmeye doymayan pehlivan gibi bilgisayarla oyun mücadeleme devam ediyorum.. yüzüp yüzüp kuyruguna gelinmesi ve bu hevesın kursakta kalınması kadar kötü bişey yok yaaa... yani henüz galibiyetimi ilan edemedim..ama üzerinde calısıyorum :) hatanı duzeltme butonu olsaymısss sımdıyee çoktan yenmıstımm ama oynadıgın an elinde kalıoo donusu olmuooo normalde netteki ounlarda ve federasyon kuralı gereği duzeltme hakkın var ama bu manyakkk uyuzzz pcdeki oyunda ne hımmetse bölee bişiii icat etmemişler... neysee neyseee pcdeki oyun taktiğini kaptım gibi yarın kesınlıkle galıbıyetımı alıczam umarımmm...
soyadını merak ettım anlamını googleden arastırayım dedim--arastırmacı kımlıgım ortaya cıkıverdı işte yenilginin hezimetiyle bu merakım -- tabii hala öğrenemedim baska seylere bakmaktan :)) neyse.. belki bigun bıyerlerde karsılasırız desem mi demesem mi diye dusunurken..aaa bi baktım meğer farkında olmadan 2yıl boyunca aynı mahalledeymısız :) hatta senın iş yerın benım o mah.deki evımı tarıf ederken çok işe yarıyordu.. (...) ne yazacagımı unuttummm..uyku bastırdı iicee... suan kendime kızmakla mesgulum uyku modundaaa... güya kafamı mesgul edıyorum ,dikkat isteyen bi oyunla vakıt gecırıyorum ama bu beynı dınlendırme molalrı varyaa çoookk tehlıkeli..basa sarıyoo cunku.. neysee..satranca devamm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…