başka bir kadının sana tercih edilmesinin nasıl bişey olduğunu bilir misin günlük? hem de parmağında hayatının aşkının yüzüğünü takarken, seni bırakıp başkasına gitmesi nasıl bi ızdıraptır bilir misin sen?
başedebilir misin bununla?
günler geçse, aylar geçse, bir yıl geçse iki yıl geçse beş yıl altı yıl geçse... Hazmedebilir misin?
seni bırakıp da gittiği kadınla evlense, dayanabilir misin buna? onları görmeye katlanabilir misin?
"Neden" terkedildiğini bile bilmeden yaşayabilir misin? yıllarını verdğin insanın seni tek kalemde silmesini nasıl bi teselli hafifletir?
seni sen yapan her şey o adamda toplanmışken, sen her şeyini ona bağlamış, kendini kaptırıp gitmişken, çocuk denecek yaşta aşkın en güzelini en acısını yaşatan insanken, nasıl unutursun?
nasıl yaşanmamış sayabilirsin?
Sayamıyorum günlük, ne canımın acısını ne de O'nu unutamıyorum...
İkisinin fotoğrafını her gördüğümde benim yüzüm kızarıyor, kulaklarım yanıyor.. Ama onlar mutlu günlük öyle mi? İlahi adaletin tecelli edeceği günü görmek için bekliyorum. Aslında beklemekten de yoruldum,
ölsem artık diyorum, 6 yıl geçti, doğru dürüst yaşamayı beceremedim onun yasını tutmaktan.. ne kaldı ki geriye hayattan? mutsuzluğumdan, ona bağladığım ve çalıp gittiği her şeyden? ne kaldı geriye? Psikolojisi bozulmuş, yaşadığı hiç bi şeyden zevk alamaz hale gelmiş biri..
tüm günlükdaşlardan bu mübarek ayda benim için sabır dilemelerini istiyorum
çünkü artık gerçekten dayanamıyorum.. Allahım sabırlar versin, şeytana uydurmasın, vesveseye boğdurmasın..
Ne olur ben de normal bi insan olayım artık? Nolur günlük, bu acıyı unutayım, nolur..