Popüler Konu Sevgili günlük...

offff be günlükk

ben şimdi ne yapıcam karşımda huyunu suyunu gerçekliğini bilmediğim biri ve diğer tarafımda huyunu suyunu bildiğim ama anlaşamadığım eski erkek arkadaşım var... yarınlara mı gitmek güzel yoksa geçmişe takılı kalmak mı ....

yeni birini tanımaya çalışmak güvenmek gerçekten ne kadar zormuş... korkuyorummm... diğer tarafta imkansızlıklar içinde yüzen bir aşk....

offff be günlükk

ben şimdi ne yapıcam karşımda huyunu suyunu gerçekliğini bilmediğim biri ve diğer tarafımda huyunu suyunu bildiğim ama anlaşamadığım eski erkek arkadaşım var... yarınlara mı gitmek güzel yoksa geçmişe takılı kalmak mı ....

yeni birini tanımaya çalışmak güvenmek gerçekten ne kadar zormuş... korkuyorummm... diğer tarafta imkansızlıklar içinde yüzen bir aşk....

off günlük offf

uyku nedir bilmedim sabaha karşı uyuyup 1 saat önce uyandım.

games of thrones 1.sezonu bitirdim, bayıldım resmen diziye.

kitabını da almıştım, ama 2.sezonu da bitireyim öyle okumaya başlayacağım.

hımym 7. sezon son üç bölüm kaldı, ben bu yaz günü nerden bulcam böyle komik diziyi bi daha yaa

in treatment nihayet başlamaya karar verdim, 4. sezona geldi ama ben bi başlayamadım.

mesleki bilgiler içerdiğinden izlemek istiyorum, özel bi sebebi yok.

ayyy günlükcümmmm boğdum seni, ama napayım hayatımdaki en büyük atraksiyon bunlar.

sevgilicikler aramız iyi gibi ama uzak olmanın ve aramıza giren soğuk rüzgarların etkisiyle eskisi gibi değiliz henüz.

bayram sonrası döneceğim, bazı şeyler asıl o zaman belli olacak gibi.

günlük Ramazanın başından beri kulak problemiyle ugrasıyorum
ve seneler sonra kulagıma su kaçırdıgım için iltihap olmuş...
o kadar da dikkat ederdim son zamanlar ay dedim heralde tamamen gecti diye umursamayıp koyverdim.. ama sonuc...

Sanırım ömür boyu bu sekilde olucak...

Neyse Allahtan agrım yok biraz duymayla ilgili sorun olsada buna da şükür.. (Kendi düşen Ağlamaz)

Onun dışında oruçla aramız iyi yani Yaz oldugu için zor ama tutuyoruz :)

Günler birbirinin aynı gbi geçiyor kötü bişi yok :) ama muhteşem bişi de yok:)

Kocamla birbirimizi her gün daha da çok seviyoruz onu fark ediyorum
birlikte çok güel vakit geçiyoruz ondan başka kimseye ihtiyacım yok sanki şu hayatta ! kimseyi aramıyorum..
Aşkın ömrü 3 yıldır diyolar biz 4. yılımıza girdik :26:

aşkımız meyvede vermiyo...
Bizi şu Yukarı bak filmindeki Karı -Kocaya benzetiyorum
Sonu hem güzel hem üzücü..
hemde çok benziyoruz !!!!

ne desem nereden başlasam bilemedim. karmakarışık duygular içinde net olabilmenin bir yolunu bulmuş yaşıyorum. hani sisler içinde yürürsün ya öyle ,önümü göremiyorum ama adımlarım sağlam. hayatın anlamını bir küpe koymuş sallıyorum hergün ne düşerse bahtıma... beni birtek ben anlamıyorum. kocaman mutluluklar içinde nasıl oluyor da buluyorum bu boşlukları ? sanırım melankoli bu .............
bir gün bir tek bonibon tanesi renklendirirken hayatımı ;ertesi gün uçan balonlar yetmiyor...
ben bebekte üç beş tur atmaya gidiyorum bu kadar sıkıldığım yeter günlük.

Meyyabaa günlük kuş

Ev-İş arası mekik dokuyanlardanım..

Onun dışında ben uykuya ve suya hasret..Geçinip gidiyorum günlük kuş..

Yarın iftara bir arkadaşımı davet ettim.Güzel geçeceğini düşünüyorum..

Herkesin sofrası bereketli olsun kkcılar..

hep onlarmı havalarını atıcaklar gerine gerine günlük
bu seferde ben atayım havamı
zaten haz etmiyordu benden şimdi iyice sinir oldu
kudurdu
eeee yavrum gün gelir devran döner demişler

3 sene günlük koskoca 3 sene insan 1 kere aramaz mı?
Her bayramda, kandilde, doğum gününde ben ararım. Erkek arkadaşımın annesini aradığımda da sorarım nasıl, iyi mi diye.
Ama yok aramıyor. Erkek arkadaşımın yanındayken de alayım bir konuşayım demiyor.
Aklıma yeni yeni geliyor bunlar. Yatıp düşününce 3 senede neler yaşadık diye. Birden geldi aklıma aaaa beni hiç aramadı diye.
Demek ki dert etmemişim içimde bir şey yok çünkü.
Sorun kim mi? Görümce adayı günlükcüm. Ben onu görümce görmeyecektim halbuki. Ablam o benim demiştim. Ama olmadı. Şimdiden böyleyse ileride nasıl davranır bilmiyorum. Halbuki yüzüme karşı iyi...
Kocası da almış erkek arkadaşımı karşısına senin yaşın genç ne diye ciddi ilişki kuruyorsun, eğlenmeye bak diye.
Vayy anasını diyorumm ve görümce defterini bu zamandan kaldırıyorum

Son düzenleme:
Günlüğüm çok heyecanlandım ben ya ilk defa nişanlık ile ilgili konu açtım :)

Askerliğimiz bitiyor inanamıyorum

Ne olur bir sabah kapım çalınsa açınca gülüşün içime dolsa
belki ibr meyhane biraz da rakı sen türkü söylesen ben eşlik etsem...

Gunlukcum ben geldim Kocis dün gece nöbetçiyi zaman geçmedi ya icimde bir sıkıntı :26:Çok şükür bu ayki nöbetler bitti ama ayda bittiHemen yazmışlar önümüzdeki ayada 3 nöbet Günlük önümüzdeki ay paşamın rütbe töreni var üsteğmen oluyor esler takacakmış rütbeyi bakalım simdiden ne giysem diye düşünüyorum ilk törenine katılicam haliyle değişik olacakGünlük çok seviyorum kocisimi alah onu basımdan eksik etmesinBugün deneme coZdum genel kültür dük çıktı yarın hemen tekrarlara başlıyorum ah bir memur olsam günlük Allah banada nasip eder ins. O duyguyu Hadi günlük ben test çözücem gelirim yine iyi geceler :82:

şu forumda bazı yazıları okuyorum da en çok altına saçma sapan kendini bilmez bi şekilde yorum yapanlara üzülüyorum. o kadar dert anlatılıyor ay senin ki de dert mi falan deniyor ya günlük en uyuz olduğum konudur.ona göre derttir adam yerine konup paylaşmıştır illa altına saçma sapan yorum yapan çıkar! herkesin kendine göre küçüklü büyüklü derdi vardır kime ne!

onu bunu bırakta günlük bizim yüzde onluk dilimler açıklanmış dönem dönem açıklandığı halde benim hiç dersim kalmamasına rağmen 2,50yle ilk 10 a girememişim ama 2,18 lik adam girmiş. ben bu işten bişey anlamadım :26:

Olmuyor günlük...hc bi zaman da olmayacak...geçmicek biliyorum,boşa umutlanıyorum...

"çok yorgunum kaptan,seyir defterini başkası yazsın..."Benden bu kadar

başka bir kadının sana tercih edilmesinin nasıl bişey olduğunu bilir misin günlük? hem de parmağında hayatının aşkının yüzüğünü takarken, seni bırakıp başkasına gitmesi nasıl bi ızdıraptır bilir misin sen?

başedebilir misin bununla?

günler geçse, aylar geçse, bir yıl geçse iki yıl geçse beş yıl altı yıl geçse... Hazmedebilir misin?

seni bırakıp da gittiği kadınla evlense, dayanabilir misin buna? onları görmeye katlanabilir misin?

"Neden" terkedildiğini bile bilmeden yaşayabilir misin? yıllarını verdğin insanın seni tek kalemde silmesini nasıl bi teselli hafifletir?

seni sen yapan her şey o adamda toplanmışken, sen her şeyini ona bağlamış, kendini kaptırıp gitmişken, çocuk denecek yaşta aşkın en güzelini en acısını yaşatan insanken, nasıl unutursun?

nasıl yaşanmamış sayabilirsin?

Sayamıyorum günlük, ne canımın acısını ne de O'nu unutamıyorum...

İkisinin fotoğrafını her gördüğümde benim yüzüm kızarıyor, kulaklarım yanıyor.. Ama onlar mutlu günlük öyle mi? İlahi adaletin tecelli edeceği günü görmek için bekliyorum. Aslında beklemekten de yoruldum,

ölsem artık diyorum, 6 yıl geçti, doğru dürüst yaşamayı beceremedim onun yasını tutmaktan.. ne kaldı ki geriye hayattan? mutsuzluğumdan, ona bağladığım ve çalıp gittiği her şeyden? ne kaldı geriye? Psikolojisi bozulmuş, yaşadığı hiç bi şeyden zevk alamaz hale gelmiş biri..

tüm günlükdaşlardan bu mübarek ayda benim için sabır dilemelerini istiyorum

çünkü artık gerçekten dayanamıyorum.. Allahım sabırlar versin, şeytana uydurmasın, vesveseye boğdurmasın..

Ne olur ben de normal bi insan olayım artık? Nolur günlük, bu acıyı unutayım, nolur..

iice gece kusu oldum cıktım yaww.. sankı gece vardıyalarına kalıyomusun gibi hissediyorum kendimi 5te yatıyorum 10.30a kadar uyuyabılıyorum sonra kalkıyorum..kalkıyorumda sersem gibi oluyorum uyusamyaa bıraz daha ne kalkıyonnn gun bitmediya gunduz uyuyamayan tek insan benımdır allah bılır şimdi sanki denızde gibiyim dalgalanıyor kafamın beynımın içi..basım donuyor halıylee bugun sadece 2kez oynayabıldım malum yenemediğim oyunu sonuncusunda emındım ama yaaa ... hatta hayaller bilem kurmustummm kocaman kocaman harflerle yazıcam buraya yendım yendım senı alt ettım pisss program diyee ama erken sevınmısım işteee oructa benı yoruyoryaa töbe yarabbım.. daha bı zayıfladım bide gercekten yoruluyorum yaa,nefes almaya bile takatim olmasada tutucam yapacak bişey yok.. bu gidişle hasta olucam sanırım zaten benım hasta olma ayım geldı..millet kısın yatalak hasta olur bende tam tersi yazın en sıcak aylarda hastanelık olurum bi şekılde... bu sıcakta dısarda calısanlar napıyor acaba..Allah yardımcıları olsun..
bu aralar kendımle bi savas içerisindeyım.. mantıgımın agır bastıgı zamanlarda duygularım bi yerden bi delik bulup fıskırıyo resmen .. dizginlemeye cabalıyorum.. falan..ruyamdada bolee bi savastayız artık kacıncı yuzyıl bılemıyorum ama bayagıı bi moderen savasmıs bu :) biraz er ryanı kurtarmak birazda fringeden esinlenılmıs bir rüya.. kucağımdada 5-6aylık sarı kabak mavi gozlu bi erkek bebek (pipisine bakmadım ama erkekmıs işte ne bılım) kollarımla güzelce sarmalamısım bedenimi siper etmıstım.. ama okadarki sabah uyandım sankı bebegı sarmalamısım gercekten kollarım o bıcımde :) bu arada bebek kımın onuda bılmıyrum..
daha dayanamıcam sahura kalkabılırım umarım..

insanın acıdan kıvranması..
ölüme yakın olması..
canının yanması..
suyunu kendi içememesi..
yemeğini kendi yiyememesi..
yürüyememesi..
konuşamaması.
ama en kötüsü benim hiçbir şey yapamadığım acılar..
ardından gelen Ceyda beni kurtaaar diye bir ses..
kurtaramıyorum işte babaanne
elimden hiçbirşey gelmiyor. yaralarına derman olamıyorum.
ovuyorum sızlayan yerlerini geçmiyor.
gözüm gibi bakıyorum ama acıdan kıvranmasına engel olamıyorum.
en sonunda bugün canı bu kadar yanmasın Allah'ım gerekiyorsa yanına al babaannemi dedim.
bu şeyi dedim ben günlük
acıdan gözünden yaş gelince babaannemin kurtulsun acı çekmesin diye dedim işte.
sonra gözlerimden aktı yaşlar.
2 aydır gözüm gibi baktığım babaannem daha fazla acı çekmesin dedim artık.
ömrümün sonuna kadar bakarım ben ama o, dayanamıyo işte ağrıya, sızıya
ama bi yandan da ona bişey olursa naparım ben :26:
hakkını helal et dedi daha demin, sanki içimden söylediğim Allah'ım babaannemi kurtar dediğimi duuymuş gibi hakkımı helal etmemi söyledi.
eğer gram hakkım varsa helal olsun.
ama hiçbir şey yapmadım ki ben.
canım o benim, biriciğim, pamuğum...
bakmam gerektiği gibi baktım başka birşey yapmadım.
ya ağrıları geçsin kıvranmasın artık ya da
Allah'ım sen yardım et yalvarıyorum.
babaannem ceyda beni kurtar nolur demesin geçir ağrılarını.
babaannem kızım beni mezara koy canım acıyo demesin artık yalvarıyorum
hem ona birşey olmasın hem geçsin ağrıları.
ama geçmeyecekse çektirme Allah'ım.
bunu söylerken utanıyorum ama acıdan kıvranıyo artık, dayanamıyorum bu haline.
sen en iyisini bilirsin hayırlısını ver ya Rabb.

Son düzenleme:
Günlük sence yarın gelip seninle güzel haberi paylaşabilecek miyim ne dersin?
Sevdiceğimden daha çok stresliyim bugün
Allah'ım yardım etsin iki senenin emeklerinin sonucunu alalım

günlüğüm iyice alışkanlık haline getirdin bakıyorum da kendinii

ayrıldıktan sonra 8 ay bocaladık düzeltmeye çalıştık ama olmadı dün olması gereken oldu sonunda... ben sadece olanlara seyirci oldum..aslında birşeyler yapabilirdim bana bunları yaşatmamış olsaydı ama artık herşey için çok geçtii.. ailemi de düşünmek zorundaydım çocuk oyuncağı değildi bu sonuçta bana ettiği hakaretleri sineye çekemezdim..ama içimde hala ona karşı birşeyler var nasıl geçsin ki günlük o benim evleniceğim adamdı evleniceğimiz gün bile belliydi ...ama ardı arkası gelmeyen sorunlar güvensizliği vs vs vs velhasıl
ellerini tutarsam elim yanıcaktı uzaklaşırsa kalbim yanıcaktı ben kalbimin yanmasını seçtim sadece seyirci kaldım..ama son konuşmamızda bile hakaret edecek kadar basitti hep öyleydii kii istediği olmayınca argo konuşuyordu ...

şimdi önümde yeni bir hayat var kimler gelir kimler geçer bilmiyorum ama Rabbim ebedi aşkı nasip etsin bana olmayacak şeyin hayalini kurdurmasın tek duam bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…