Popüler Konu Sevgili günlük...

Yine karışığım günlüğüm..
Birisine fena patlayasım var...
Öte yandan bunu yapamayacak kadar yoruldum artık.
Duymuyor beni ya, ruhumun ihtiyacını görmüyor, çabalamıyor...
Kalp kırıklarıyla doluyuz ikimiz de.
Bu uzaklık, bu belirsizlik yedi bizi...
Duaya ihtiyacım var...
Hayırlısı neyse bizim için sadece onu diliyorum günlüğüm

günlük gözlerim yaşardıı...

babaannem geldi aklıma..
bende yaşlılara hiç kıyamıyorum .. sen yardım et Allah ım

Neden sürekli karnım agrıyo benim yaaaa :44::44:

Son düzenleme:
Keating'ler neden bazılarınca hiç sevilmez günlük? Ölü duyguları, ölü yetenekleri, özgüveni, hayalleri, mutluluğun kaynaklarını ortaya çıkaranlar neden sevilmez ki?
başkalarının "ideal"leri uğrunan harcanan hayatlar neden göze batmaz da Keating göze batar!

günlük

bu çocuk ne yapmaya çalışıyoor?? yine mi yıkılacağım hayallerim gerçekleşmicek mi ?ondan başkasını istemiyorum ben ?yine bu vazgeçilmez benim için..
ya ben onun için öyle miyim

barıştık derken yine gözyaşları ve hayal kırıklıkları

insanların hep bir ikinci yüze daha sahip olduğunu öğrendim bugün.Sevgilimin neden göstermeden ayrılmasına alışamadan henüz,o eskiden kanatsız melek olan annesi aradı."Sana birşey soracağım kızım ama ne olur doğru cevap ver.Senin daha önce 'takıntı'n oldu mu?"(Sevgili,erkek arkadaş demek istiyor.)"Size hiçbir zaman yalan söylemedim,evet daha önce bir arkadaşım oldu,annem babam onu,onun annesi babası da beni tanıyordu,4 yıl sürdü,istemeye gelinecek kadar ciddiydik.Ve bunu sizin oğlunuz da biliyor.Onun da olmuş ben de onları biliyorum.Bu sorun değildi ayrılıkta."dedim.Sonra neymiş benim memleketimden miymiş yoksa okuduğum yer olan onların memleketinden mi,benim yaşadığım şehirde olduğunu söyledim ama 1 yıldır görüşmediğimizi.Ve beni şoka sokan soru EVLI MIYDI BEKAR MI?Ben bir on saniye durup nefes aldım kötü bir kelime kullanmamak için."Ne kadar çirkin bir soru bu,beni tanımadınız mı aylardır gidip geliyorum evinize."dedim.Neymiş insan hata yapabilirmiş.Bu nasıl bir savunmadır.Asıl beni yıkan nokta sevgili günlükçüm EVLI DE OLSA BEKAR DA OLSA BIR ERKEĞIN BU ŞEKILDE TAKINTISI OLABILIRMIŞ.Bir kızın olursa bu kötü karşılanırmış.Aslında rahatladım sevgili günlük.Haftalardır üzülüp uykusuz kaldığım bu adam mı bu aile mi diye sordum kendime.Artık ne eski sevgilim ne de ailesi zerrece umrumda değil.Resmen hakaret etti bana kadın.Insanların içinde iki kişi yaşıyormuş,ben 5-6 aydır o kadının içindeki melekle yüzyüzeyken gün geldi böylesine cahil böylesine ahmakça düşüncede bir kadınla karşılaştım.Ucuz kurtuldum aslında.Evli bir erkeğin sevgilisi olması normalse e hadi bakalım getirsin kocan eve sevgilisini,otur da sineye çek,karşılıklı çay için normalse.Hatta sevgili biricik kızınızın eşi,damadınız da sevgili yapsın kendine bunu da normal karşılayın.Şükür ki kurtuldum böyle zihniyetli insanlardan.Şükür Ya Rabbim erken farkettirdin bana! Ayrıca oğlunun bana güveni kalmamış.Arayıp sordum sevgili oğluna sen sebep olarak ne gösterdin annene ayrıldık diye dedim.Sadece anlasamiyoruz dedim dedi.Biz nasıl anlaşamıyorduk dedim.Ya annem beni her gün sıkıyor burada evlenin evlenin diye ben çok sıkıldım ayrıca ben sana güvenmiyor değilim dedi.Yani hanımefendi zorla bir sebep aradı ayrıldık diye,ayrılıkta da illa ben hatalı olacağım ya onun gözünde.Yani biz o kadın sevgilimi evlilik için sıkıştırdığı için ayrıldık ama o kadın sebep olarak benim önceden başka bir sevgilim olduğu için oğlunun bana güvenmediğini düşünüyor,sağolsun.Şu mübarek ramazanda Allah biliyor.

Son düzenleme:
Fenerbahçe'm bile sana kavuşuyor, bir ben kaldım be sevgilim...
Adaletin bu mu dünya

Son düzenleme:
içimde bi huzursuzluk var günlük, evde olduğum süre boyunca saçma sapan düşüncelere kapılıyorum...
bu halim sanırım gelecek endişelerimden kaynaklanıyor..
herşeyi kafaya takıyorum, kursa gidebilicemmi? sınavı geçebilicemmi? iş bulabilicemmi?
ailem yüksek lisans paramı ödeyebilecekmi? herşey soru işareti:26::26::26::26:
herşey tasa

bana zamanında kazık atmış insanların kulağına gitsin istiyorum... honour9 işe girmiş, çok başarılı bir iş kadını olmuş, mutlu bir hayatı var desinlerde
onlarda yerle bir olsun, kıskançlıklarından çatlasınlar, ayrıca okuldaki ş...... arkadaşlarımda zamanında beni çok üzüp ağlattılar...
onlarda duyup duyup mozarsınlar, ama nedense bu sabrım yok, hemen olsun bitsin istiyorum...

işe gireyim, arabamı alayım, yüksek lisans yapayım, topuklularımı giyip işe gideyim

ayy herşeyi abartıyorum ben yaaa

Allahım lütfen içime ferahlık ver lütfen

aksamı zor ettim herzaman gibi... gecede pek uyuyamadım şu yasımdayım hala karanlıktn korkuyorum yaa.. bi ara alısmıstım ama.oyuzden gece lambasını yattıgım yatagın bazasına koymustum.. sımdıde malum kaldıramıyorum agır cunku..ne bıcım bı ınsan oldumm be hiç gucum kalmamıs!holdeki lamba yansın dursun işi ne
birazdan kalkıp bi mercimek corbası yapayım en ıyısı .. bide biraz kilo versen iyi olur sanki bugun facedeki resimlerinin analiziyle öyle dedim hani kilo verirsen diye : :) iş yerin acısından satranc tahta ve taslarınada bayıldım..demek sende oynuyosun ,sevindim demek zorlu bi rakibim varmıs diye :) bende bugun hiç oynamadım ,mola vereyım dedım gercı bu molalar bende iyi olmuyor ama napayım sureklı yenılmekten bıktım yarına sakladım butun kozlarımı ozaman yenıcem oyunu bugun vaktimi hafiyecilik oynadım dedektif oldum arastırdım ne var ne yok bilmek istediklerimi daha doğrusu senin izin verdiğin kadar öğrendim işte üç beş satır..
sonuclar 3unden sonra belli olcakmıs baklaım kaç yanlısım var kaç doğrum var bılmek istiyorum herseyı sabırla beklenen sona doğru ilerliyorum kısmet..bu arada sözleşmeli askerlıkte yaştan elendim maalesef..hep dıyodum evde b.k yoluna öldürülecegıme en azından vatan için öelyim diye ama allah buna razı değilmiş dememkki..çıkayım artık yoksa ac kalıcam ıftara,yemegimi yapayım ,sucuyu arıcam evdede bı damla su yok..bakkala gitcem pide alcam çookkk işimmm var çokk

Aşk geliyor
Yolda şu an bi saat sonra burda
Haliyle bende bi saat sonr net başında oturuyor olmayacağım
Hazırlandım zaten gelsin atlıcam boynuna aşkın
Çok özledim çookk....
Ah askerdeyken ne yapıcam ben daha 5 gün görmeyince böyleyim
Ama neyse ona dayanırız artık bir şekilde bende kendimi işe güce veririm kafamı dağıtırım.
Amaaaannnn sıkıntı yapmak istemiyorum şimdi sevinçliyim bunu bozamam
Saçlarıma maşa yaptım pırasa gibi düz saçlar oldu kıvırcık marul makyajım elbisem herşeyim tamam
Akşam içinde harika bi sofra hazırlamayı düşünüyorum ona gelsin de parmaklarını yesin
Sonra görüşürüz günlük çok işim var çok

Günlükte dua isteyen tüm günlükdaşlara sessiz sedasız duamı ediyorum
Kimin duası ne zaman kabul olur bilinmez
Allah kalplerine göre versin

İş arıyorum çalışmak istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım

Nasıl yorgunum anlatamam günlük yarın nişanlımın teyzesinin nikahı var onun için alışveriş yaptım bugün canım çıktı valla Siyah bi elbise aldım dar biraz da kısa metal detayları var düz siyah topuklu ayakkabı bi de yine metal detayları olan düz siyah bi portföy çanta aşkım da siyah pantolon ve gri gömlek giyicek uyumlu olucaz Yarın erken uyanmam lazım duş alayım da kendime geleyim Hazırlandıktan sonra paşam gelip alıcak zaten ohh miss Yarın çok yorucu olucak

dün iftara davetliydim orda bir tatlı yedim varyaa süperdi ya kadının kendisini sevmesemde tarifini isticem en kısa sürede yharikaydı tadı damağımda kaldı ilk kez başkasını yaptığı tatlıyı bu kdar beğeniyorum diyebilirim

günlük ben herşeyi daha farklı hayal etmiştim
oysa yine soğukluklar kavgalar huzursuzluklar var
neden?
biz hani iyi bir çift olcaktık?hani herkes bizi kıskancaktı?

keşke gene çocuk olsam savunmasız sevgiye muhtaç ,beni korusa ailem herşeyden koruduğu gibi aşktan da

Son düzenleme:
Günlük ben geldim yine Nasılsın bakalım ben bunalimdayim Allah yardımcım olsun su KPSS sınavından ins. Alnımın akıyla çıkarım memurluğu bende tadarim şimdi dieceksin hergün KPSS diyorsun haklısın ama İnan 9 aydır hayattan soyutladım kendimi komşularım bile nerdesin hic gormuyoruz seni diyor balkona bile cikmiyorum:26:Bugün deneme coZdum yine istediğim gibi degil takmamaya calisiyorum gercek sinav degil sonuçta yanlışlarımı görüyorum eksiklere calışma fırsatım var çok şükür sağlığımda yerinde hemen araya sıkıştıralım kocisimide çok seviyorum Bugün yine gecti bakalım Allah herkesin yardımcısı olsun işsizlik zor evde oturup korelmek istemiyorum allahım ben bana benim gibilere hayirli kapılar ac yarabbim eşi olmayana hayirli es cocuğu olmayana hayirlis sağlıklı evlatlar ısı olmayana hayirli isler nasip et ins. hadi günlük yine gelirim kib hoscaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…