Popüler Konu Sevgili günlük...

yağmurda boş bir sookakda yürümek istiyorum günlük (ama güvenli bir yol tabi ki) ıslanarak saatlerce boş boş dolanmak istiyorum beynimden düşünceleri atıp bir kenara saatlerce yürümek tek başıma
sonra bir banka oturup iliklerime kadar ıslanıp ağlamak istiyorum göz yaşlarım yağmurla birleşip farkedilmesin,gökyüzüyle birlikte ağlamak istiyorum
off melankolim tuttu gene

yağmur yağıyor günlük
birkaç gün böyle yağsa keşke
şu an dışarıda olmayı yağmur altında yürümeyi çok isterdim ıslanmayı ve üşümeyi
sahilde olsam rüzgara bıraksam saçlarımı dalsam düşüncelere gitsem uzaklara belki ağlasam

denize gitmek istiyorum günlük bu yağmurda bu karanlıkta denize gitmek ve yüzmek istiyorum

Son düzenleme:
Günlük ya üffff evin üst katında hep örümcek var ve ben müthiş korkarım örümceklerden. Her gördüğümde çığlık atıp eşimi çağırıyorum. Apartman eski, hava nemli, üst katın tavanı da hep tahta olunca örümcek kaçınılmaz oluyo. Dün gece yatağın altında gördüm ve sabaha kadar uyuyamadım, her dakika baktım yatağa çıkmış mı diye. İmkanım olsa hiç durmam çıkarım bu evden. Nasıl bakıcam ben bunun çaresine? Devekuşu yumurtasını nerden bulucam? Off günlük offf....

Sevgili Günlük....

Bugün tekrar dişçiye gittim, dikişlerim alındı ve yaşasın özgürlük, artık rahat rahat yiyebiliyorum... Ardından ablam ve yeğenimle birlikte 3D sinemaya gittik, yeğenim çok mutlu oldu. Sonra da geldik çok güzel bir iftar yaptık ailemle...

Yarın da Antalya ya gidiyorum tatile.... Eşim komutandan izni koparmış, 7 günlüğüne mehtap yapacağız inşallah.... Çok heyecanlıyım ve çok mutluyum günlük, 2 aydır eşimi göremiyorum ve çok özledim Bi'Tanemi.... Burada anlatmak istemediğim bazı durumlar var günlük, inşallah her şey yolunda ve gönlümüzce gider... Sen bizim için dua et e mi? O bana yeter...

Lafın kısası, çok güzel bir gündü, yarın daha da güzel olacak... Çok mutluyum..... :119: Ne mutlu bize... Allahım bu mübarek Ramazan gününde herkesin duasını kabul etsin, ayrı olanları da kavuştursun inşallah

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan :118: ,sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan:95:, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan:111: , kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen :130: , doğru insanı bekleyip yalnız kalan , ellerini bi türlü ısıtamayan , çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan :26: , girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan :44: , masaya oturduğu zaman ilk olarak ayaklarını koyacak yer arayan , küçükken radyodan kaset dolduran , milimetrelik bile olsa bayanlarda ve erkeklerde uzun tırnağa katlanamayan , iki eli birden doluyken elektrik düğmesini burnuyla açıp kapayan , otobüsü kaçırınca gurur yapıp arkasından koşmayan:117: , hayatında hiç lost izlememenin eksikliğini hissetmeyen :128: , eşşek kadar kızların 3 yaşındaki kızlar gibi konuşmalarına sinir olan , yolda giderken kaldırımdaki karo taşların çizgilerine basmamaya özen gösteren:121:, gülünmemesi gereken yerde gelen gülme krizinin verdiği haz ve acıyı birçok kez yaşamış olan , bir türlü insanlara güvenmemesi gerekirken her defesında aynı hataya düşen:26: , kazanmışlıkları ve kaybettikleriyle güçlenen hayatı sil baştan yaşamayı seçen koca dünyanın bir nedeni de ben olayım diyen bir insanım... VE BÖYLE MUTLUYUM.....

Sevgili Günlük,
Yarın çok sevdiğim bir arkadaşımı toprağa vereceğiz..çok ama çok üzgünüm..isyan etmek istemiyorum ama bu seferki dersim çok ağır....

Biz ayrıldık günlük. Bitti. Demek ki her şeyin bir sonu var dedikleri buymuş. Ağlamaktan helak oldum artık anlamıyor, anlamayacak.
Ben kendimi ezdirmem. Şimdi ezdiriyorsa biz evlenince neler olur kimbilir...
Şu an hiçbir şey hissedemiyorum. Ağlayamıyorum. Bitti işte.

Bazen öyle karışıktırki herşey,anlamını yitirirsin..Ne istedim? Neler kaybettim? Dersin..Bazen hayal kurarsın yaşamak istediğin şekilde,ama beceremezsin! Gemileri kağıttan yapar,hayallerinin batışını izlersin.Hatta bazen bi bakmışşın,hayatın en acımasız sahnesindesin!çok,çok seviyorum,ayrılamam dersin,Ama bi bakmışşın ki bir kenarda unutuluvermişsin..Hayat bu olsa gerek dostum.. O yüzden salla dünyayı,uykusu gelsin! HERKESE İYİ GECELER...

ah günlük ah ya. bugün sabah kalktığımda facede yeni eklediği bi fotosunu gördüm içim bi fena oldu nerdeyse 3 ay aradan sonra yeni bi fotosunu görmek bile beni heyecanlandırdır. çok ikilemde kaldım beğensem mi beğenmesem mi diye ama instagramda iki üç fotosunu beğendim şimdi onu beğenirsem böyle ne bilim bi açık konuma düşerim gibi hissediyorum günlük yaa bi erkek arkadaşım onunla ilgili öküz dombili şişman napıyo falan diyo seviyorum bende onun o hallerini ama fotoğrafta anladığım kadarıyla baya kilo vermişşş tabi kilo vermesi çok çokta güzel olmuuş. günlüük şimdi de eylülü üninin açılmasını bekliyorum döört gözle hemdee

Günlüğüm ben çok heyecanlıyım ya askerim 20 gün sonra geliyor ve yıllardır hayalini kurdugumuz nişan için adımlar atacağız
İnanamıyorum bu günlerimi gördüğüme Allahıma şükürler olsun..
Uyuyamıyorum diktirmeyi düşündüğüm modele bakıp bakıp duruyorum ne kadar güzel telaş heyecanlarmış bunlar

Sana gelip ben nişanlandım demeyi çok istiyorum,, bak aklıma birşey geldi buraya link vereceğim belki kknın kızları gelir fikirlerini beyan ederler

Verdim gitti

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...modeli-icin-fikirlerinizi-alabilir-miyim.html

Hadi kaçtım fıstık görüşürüz

sevgili günlük son bir kaç gündür kendime özgüvenim geldi...kendimi dışa donuk ve konuşkan olarak görüyor...tabuları yıkma zamanı geldide geçiyor sanırım..aslında mutlu olmak için o kadar nedenim varken kendimi bunalıma sokmanın ne kadar kotü bir şey oldugunu anlıyorum son zamanlarda...iyi bir eş dünya tatlısı çoçuklrım güzel bir evim mükemmel bir aylem varr...mutlu olmamak için nedenimde yokkk dimi ..o zamn neden bu melankoni...evet günlügüm evrim yaşıyorummm...umitliyim bu asosyol hayattan çıkıp dışa donuk bir insan olacagımm ..bunun sinyallerinide hal ve hareketlerimden gözlemliyorummmm ...azımliyim...istedigim gibi biri olucam ...bunun için her şey var bende sadece biraz cesatett....

ne demiş bir ata sözü::::azımle şıçan duvarı delermiş....

Dertleşmeye o kadar çok ihtiyacım var ki günlük. O kadar şey var ki aklımda.Yaptıklarım, emeklerim her şey gözümün önüne geliyor.
Ben hayatı boyunca yüzünden bir dakika gülümsemesi eksik olmayan insanlardanım. Ne olursa olsun gülerim.
Ammaa sinirlendim mi de gözüm kimseyi görmez.
Bu sefer öyle olmadı. Açtım telefonumu 10larca çağrı, mesaj...
Aradım konuştu, konuştu, konuştu, konuştu...
Sonra ben bir başladım içimde ne varsa döktüm. Ben sana anlatmayacaksam kime anlatayım dedim.
Gidip suratlarına söyleyecek halim yok herhalde. Asla ama asla öyle bir saygısızlığı yapmam.
Ben her zaman susarım, saygımı gösteririm. Fakat sen bana gelip hem ben seni destekliyorum deyip hem de ben olsam öyle hissetmezdim dersen, teamcoco çıldırır ve son söz olarak ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin der.
Hem suçsuzum hem güçsüzüm. Suçlu ben oldum.
Oldum da oldum.
Bıktım. Başkaları yüzünden hiç problemimiz yokken tartışmaktan bıktım.
Allah'ım gerçekten problemimiz yok gerçekten. Ya Rabbim koru bu dış etkenlerden bizi
Ben başkaları yüzünden onunla geleceğimden şüphe ediyorum, onun yüzünden değil. İşte en çok canımı bu yakıyor.

güne kahveyle başlamak
ne zamandır bu saatte uyanmamıştım. başım resmen kazan gibi tabi hasta olmanın verdiği etkide ayrı anladın işte malum gün
aşk'la harika vakit geçirdik dün.
deli gibi sırıttım durdum yanında sürekli sohbet ettik hiç susmadan 3 saat boyunca...
5 günde anlatacak çok şey birikmiş.
bugün sabah sınava gitti yedek subaylık için inşallah olmaz da kısa dönem yapar gelir askerliğini
hiç istemiyorum 12 ay olsun. eğer öyle olursa tüm planlarımız alt üst olur. neyse bakalım hayırlısı
açılmak için kendime enerji bombası müzikler yüklüyorum
sonra gelirim adios

günaydın günlükcanoviç
ramazanı yarıladık sayılır, Allaha şükür iyi gidiyo..bazı günler susuluktan kavrulduğum oluyo ama genele yayarsak gayet iyi durumdayım yani
zaman da geçiyo Allaha şükür
dün benim de kardeşim girdi sınava, biz de kısa dönem olmasını çoook istiyoruz..dilerim Allah isteyen herkesin kısa dönem olmasını sağlar
uzun olmasın düğünüme denk gelir yoksam, izin alıp gelir ama başından sonuna yanımda olmasına benzemez tabi
sonracığıma dün sevdicek bana yemek yaptı..gerçi hepsi ısıt ye tarzı şeylerdi ama olsun
yalnız yaşaması bu açıdan iyi..hem temiz, titiz hem de eli alışık bişeyler yapmaya
evlenince de yardım etçek bana bebeğim
sonracığıma ufaktan çeyiz için bişeyler almaya devam..
herşey iyi hoş da adli tatil olması dolayısıylan iş yok büroda koca gün sıkılıyorum ya..
iş olsun para da olsun daha alıncak çoook şey var..hepsini nasıl halledicem bakalım..
hepsini kendim yapmak istiyorum ve şuana kadar öyle oldu ama bakalım zamanla nolcak
valla bu aralar değişik de bişey yok günlük..öyle yani
şu ramazanı bi geçirelim azıcık çeki düzen vercem kendime çünkü kilo veremiyorum
şu 2 kilo yapıştu vücuduma gitmiyo bi türlü..onu halletmek lazım
düğüne son 324 gün geçer mi sence?

Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır
Ne doğru bi söz dimi

Bide şöyle bi durum varki unutmak istesem şuan unuturum sadece unutmak istemiyorum bu dahada kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…