Popüler Konu Sevgili günlük...

günlerden bir gün bir temiz yüzlü çocukla tanıştırılmak, aşık olmak...
o iltifatlar ederken utanıp kızarmak, flörtün en bi Türk filmi tadında olanından yaşamak
6. ayda söz kesmek, 1. yılda evlenmek...
bebiş olsun diye düzinelerce haplar içmek, bebiş gelmedikçe arabesk klipler çekmek...
evliliğin 1,5.uncu yılında bebiş vermek o temiz yüzlünün kucağına...
küçük sorunları görmezden gelmek, büyük sorunları zip'leyip sıkıştırmak..
rahat ve mutlu bi ev hayatı için yırtınmak, açık iletişim kurmak, mücadele etmek...
" aaey evlilik aşkı öldürür yaneee" diyenlere gözlerinin içi parlayarak, hala onu ilk günkü gibi sevip özlediğini anlatmak
onsuz yatakta uyuyamamak...

sonra bi sabah uyanmak, şeytanın sizi cart diye dürtmesi...
temiz yüzlü çocuğun telefonunda pek de temiz olmayan fotoğraflar görmek..
kalpten bir şangırtı kopması
hafıza kaybı
ellerin, hatta yüzün uyuşması...

gayet sakin ve kendinden emin, karşısına geçmek, sormak...ve o çocuğun herşeyi yalanlaması
"delil"leri burnuna sokmak, "ben yapmadım" demesi...
o yere göğe sığdıramadığın aşkın evin içinde dolaşan mikroskobik bi canlıya dönüşmesi...hem de birkaç dakika içerisinde...

sonra bebeğinin bir çift kara bakışıyla kendine gelmek, anneyim ülen ben demek...
uçakta bile başımıza bi musibet gelse, maskeyi önce kendimize takmıyor muyuz...maskeyi takmak derin bi nefes almak...
yavaş yavaş toparlanmak..."sınav dünyası" demek...her sınavı Tus tadında olan şu güzel hayat için...
Kim mi?...hiç canım "bir arkadaşım"...

günlük..

biblosurat arkadaşın yazdığı söz tamda bana göre .herşeyiyle o kadar doğru sözki.yaşamak varken yaşıyamıyorsun ailem yüzünden

Eşimin askerliği belli oldu günlük kuş..Samsun'a gidiyor.."Atamın ayak bastığı yere"
25 ağustos'tan sonra şafak karanlık..460...
Geçer mi anam ya o kadar gün?
Geçer geçer elbet geçer..

Bu son olsun günlük. Allah bize yaşatmasın bir daha böyle şeyler. Bugün iyiyiz
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum.

Selam günlük inan sana çok güzel şeyler yazmak isterdim ama insan da o zevki bırakmıyorlar..
Bu işyerinde işe başlayalı 2.5-3 ay olmasına rağmen bıktım artık burdaki sorunlarda,
Bide insanların birbiri hakkında konuşmalarından kuyularını kazmalarından bıktım..
Rabbim hayırlısı ile bana da atanmayı nasip eder de bu şehirden ve özel sektörden kurtulurum.

okuduklarımla seni delirttiğimi düşündüm bi an için.. sabırsızsın belkide..belkide başka planların var,yolların acık seni alıkoyduguma sinirleniyosun belkide.bende henüz cözemedim zaten kendimi.. insan kendini bilmezmi demi?ben bilmiyorum işte..sanki bi uzay boslugundaymısım gibi.. herseye kendimi kapatmış bir okadarda acıgım ne yapmaya calısıyosam artık.bazen düşünüyorum ve;ah benim sevdasında bencil,yüreğinde sağlam sevdiğim..kalbime gömdüm sözlerimi,ceset torbası oldu yüreğim.tıkandığım o an ...diyorum.bi çıkar yol bulmaya calısıyorum kendimce işte.. bir yanım kendimi kolluyor ,bir yanım seni..ben benimle savasıyorum.sonucu kılıcı kuşananından belli bir savaşın ,ne kazanabileni nede kaybedeniyim.. böyle kararsız olmaktan hep nefret etmısımdir böyle arada kalıpta 40saat dusunen arkadaslarımla hep tartısmısımdır alcagın bi elbise hadi kızım dıyerek.. bense suan 40 saat değil 40gunden beri dusunuyorum ne olacak ne yapacam nasıl çıkıcam duze diye.. başka seyler yazacaktım halbuki ama bende sinirlendim işte ne yapayım.. dün seni dusunurken sogan soyarken nasıl becerdımse elime bıcagı sapladıgımı yazacaktım mesela.ayrıntılarıda bilme!

Selam günlük :)

Uzun aradan sonra 2012 günlüğüne yazasım geldi .
Buralara uğramayalı ben hep dikişle meşkul oldum , bir süre ortakla çalıştım .
Şimdi kendim devam edicem özel terzi olarak .

Onun dışında bugünden yazacak olursam , şuan salonum berbat halde
Her yer gri toz klima taktırmanın bu kadar kirli iş olduğunu bugün öğrenmiş olduk .
Şimdi salonun pisliği bana ben ona bakıyoruz , sanırım bi kadın ayarlıyacağım .
Öyle böyle değil yani toz , koltuk kapı pencere tv hepsi toz içinde ühühühühü

Neyse birazdan oğluşumla markete gidicez , biraz enerji ve moral depolamam lazım
Çikolata çerez vs doldurup geliriz .

HErkese hayırlı iftarlar ..

Yine yok güzel haber be günlük bu sefer de olmadı
O kadar gerilmişim ki sonucu öğrenince ağladım ağladım döktüm içimi
Bu sınavlar insanı çok yıpratıyor emeğe de paraya da yazık...
Başka okulun sınavına girecek sevdiceğim, inşallah olur hayırlısıyla ..
Yazdıklarımı okuyanlar da dualarını eksik etmesinler

Ben geldim günlük pek yazacak birşey yok moralim 0 deneme yine sürüsüne bereket yanlış çıktı olmucakmi günlük :26:Çok çalıştım hala calisiyorum Allah bana hayirli bir memurluk nasip eder ins. Ah ah ins. O günleri görürüm evet cocuklarin sesi biti bitti yemege cikti herkes site bahcesi bosaldi tam sakinledi rahat rahat ders calisirim derken sugun basladi ust katada kiraci geliyor onlarinda esyalar tasiniyor ne zor satlarda calsiyorum havada sicak ama elbet alirm emegimin karsiligini emeksiz yemek olmuyor malesefHadi günlük test çözücem artık nekadar cozsebilirsem kib hoscakal

günlükcüm,iyi bi bankanın sınavına girmiştim, yarın da mülakatım var
ilk deneyimim olucak, kendime güveniyorum ama ne kadar bu işi istiyorum o ayrı..
yok yok ben maliyeyi istiyorummm yaa..nyse günnlük hayırlısı hangisiyse o olsun

Son düzenleme:
bazen insanları anlamak o kadar zor oluyor ki nasıl bu patavatsız ve kırıcı olabiliyorlar anlayamıyorum
bilinçli olmadıkları konularda çirkin yorumlar ahh ahhh kul haklarım hep üzerlerinde kaldı nasıl hesaplaşacağız bakalım diğer dünyada..
ağlamak ağlamak istiyorum ,hiç bir şey yapasım yok

Saat sabahın 6'sı ve ben hala uyuyamıyorum, öğlen de kalkmayı bilmiyorum.
Dün moralim bozuldu, çok sinirlendim günlük. Bizim düğün stüdyo fotoğrafları kargoyla geldi. Önce açtım albümlere baktım iyi güzelmiş dedim. Sonra detaylı bakınca anladım ki adam bütün yan çıktığım fotoğraflarda burnumla oynamış. Be gerizekalı adam sana kim dedi burnu düzelt diye. Ne hakla böyle bişey yaparsın sen? Pinokyo gibi bir burun var bütün resimlerde. Düşündükçe sinirleniyorum yahu. Bu ne saygısızlık, bu ne düşüncesizlik. Arayamadım da, arasam nolucak sanki...Hey Allah'ım.
Günlük, düğün fotoğrafçısı bile burnumu düzeltiyosa, ameliyat olmam farz oldu:) Töbe ya sinirden gülüyorum he :))

hergün sabahın 6 sında kalkıp 7,20 de iş bası yapan ve haftalık izinini hala kullanamamıs olan ben yorulduğumu hissediyorum. üstüne üstelik bir de aptal saptal insanlarla uğrasıyorum. onlar rahatlıkla haftalık izinini kullanırken ben niye kullanamıyorum anlayamadım. kendimi joker gibi hissediyorum. sürgün gibi.. o subeden o subeye ... aslında kafa dinlemem acısından da rahat..

dün ilk defa annemin duygularını yavas yavas dısa vurduğunu hissettim. sanırım benden ayrılacağını yeni yeni farkediyor. artık baska bir yuvaya ucuyorum anne. baska bir evin kadını annesi cocuğu olmaya... artık benim de bir eşim olacak ..
sen olmayacaksın mesela yanımda... işten gelirgelmez babama annem evde mi ? diye soramayacağım. ve o her zaman ki gibi ne diye gelir gelmez ananı soruyorsun kaçtı gitti diyemeyecek :)) ya da ben gelir gelmez soruyu bildiğinden surda burada demeyecek
yemek ne var aksama diye soramayacağım mesela. ya da anne benim giysilerim nerede. sunu ütüleyemedim de diyemeyeceğim (
artık yemeği ütüyü temizliği ben yapacağım..
aksamları korktuğumda sizin yanınıza gelirdim ya yalnız uyumaktan korkardm şimdi eşime sarılıpta uyuyacağım...
temizlik yaptıktan sonra hadi yine iyisin bu haftalıkta yaptım temizliği mesai ücretimi isterim diye kimseyle şakalaşamayacağım sanırım..
eskiden anne ben onu görmeye gidiyorum diyordum şimdi hayatım ben anneme gidiyorum haberin olsun diyeceğim belki de...

senin yokluğunu cok hissedeceğim annem... misafirim artık gidiyorum.. son 39 gün kaldı bitanem az kaldı (

barıştık günlük,
yeni değil bi haftaya yaklaşıyor,ama fırsatım olmadı snaa söylemeye.
çok iyiyiz artık sorunlarımızı tartışmadan konuşarak halletmeyi öğreniyoruz.
Sanırım bu kez herşey yolunda ve biz birbirimizin değerini anladık
şükürler olsun

Günlük Ramazanın telaşı bir başka güzel yemekleri bir başka lezzetli keyifli ama
şuanda bagırsaklarımdaki hareketlilik hiç hoş değil yaww
bütün dengem bozuldu valla
Allahtan uyku sorununu çözdük:)

Son 15 gün kaldı..

Geçen gün iş yerinde Arkadaşlar hayal kuruyolar, 10 yıl sonra nasıl oluruz diye..
biri diyo ki oglumun biri askerde olur biri lisede olur,
digeri yeni evlencek benim cocuklarımda heralde ilkokulda olur diyoo
bense sadece hiç öyle hayaller kuramıyorum sadece Ev kredi ödememiz bitmiş olur belki bide araba almış oluruz diyebiliyorum
ve hayalimdeki görüntü yine eşimle başbaşa eğlenmek olucaktır...

Son düzenleme:
merhaba günlük :)

güldügüme bakma, icimde firtinalar kopuyor. yaz ayinda ne firtinasi diyeceksin simdi. inan bende tam olarak bilmiyorum.
1,5-2 haftadir hislerim ve duygularim sevgilime karsi degisti. onunla konusmak istemiyorum, sesini duymak istemiyorum, aramasini istemiyorum. nedenini bende bilmiyorum. belkkki eskisi kadar sevmiyorum onu.
gecen gece bayagi bi konustuk. bana düsündüklerini söyledi: - prensess05 beni artik eskisi kadar sevmiyormu? - hisleri bana karsi degistimi acaba da bana ondan böyle davraniyor? - evlilikten vaz mi gecti? - benim sesimi duymak istemeyen her arayisimda "tamam sonra konusuruz" diyen bir sevgili var karsimda neden degistin bukadar?? - beni sevmiyor eskisi kadar, bensiz bir hayat düsünebiliyor!

dogru düsündügünü söyleyemedim ona belkide söylemek istemedim. 1 ay kaldi nisana neden böyle oldum ben? neden hayatttan bezdim bukadar? acaba diyorum kendi kendime nisan olucak diye bukadar mücadeleden sonra nisan yapicaz diye heyecan mi yapiyorum ben farketmeden heyecanimi bölye mi yasiyorum??

halbuki ben sinirlendigim zaman onun sesini duymak istemezken yada herseyden uzak dururken o bana daha cok yaklasiyor bana 2 elle degil 4 elle sariliyor. bir istedigimi 2 etmiyor. bir yere gidecegim zaman "git"diyor istedigini yap yeterki keyfin yerine gelsin.
bazen okadar cok özlüyorum ki onu. özlem duygusu aniden icime giriyor sesini duymak istiyorum.

icimdekilere cümle bulamiyorum günlük artik herseyi zamana biraktim.

(yorum yapmak isteyen varsa özelden yazabilir, belki söyleyeceginiz cümlelerle biraz rahatlarim icimdekileri atarim. tesekkürler)

Günlük nişanlımın askerliği belli oldu... 22sinde Erzincan'a gidiyo... Çok uzak be günlük çok özlücem ben onu Ağlamaktan helak oldum ona da belli etmemeye çalışıyorum üzülüyo çünkü... Yanımdayken bile özlerken o kadar uzakta nasıl dayanıcam yokluğuna... ALLAH'ım sen bize sabır ver yardım et RABBİM...

Bazen ağız dolusu küfretmek istiyorum.!
Yaşadıklarıma!
Yaşayamadıklarıma!
Yanımdakilere!
Yanımda olmayanlara!
Herkes şanslı doğmuyor işte.Kimisi geride kimisi ileride.Bizden 2-0 önde başlayanlar da var geride olanlarda..
Tamam her şeye Eyvallah!
Bir şey dediğim yok.Ne eğlence var hayatımda ne de bir cümbüş..
Karın tokluğuna yaşıyorum işte..Sonsuz şükürler olsun!
Ama..
Ben de gencim ya.Daha yaşım 25.
Bu yaşta bu kadar umutsuz,mutsuz olmak kader mi?
Öyleyse eğer istemiyorum ben bu kaderi.
Değiştirmem için sana ihtiyacım var Allah'ım..
Yalnız sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…