Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük...
sabah hastaneye gittim ve o kadar moralim bozuldu ki duyduklarıma hüngür hüngür ağladım..
ablamla konuştum onun verdiği morallerle biraz daha iyiyim ama korkuyorum çok...
tahlil sonuçlarımı bekleyeceğim artık...
okuyan günlükdaşlarım bana ufak bi dua edebilirler mi acaba mübarek cuma gününde?

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun yanında olsun canım..Rahatsızlıgın önemli bir şey degildir inşallah..

Herkes Şanslı doğmuyor İşte !! Günün Sözü olarak ilan ediyorum !!

Sözünü bugün söyledikten sonra kendilerini tanımadıgım iki kişiden daha duydum günlük

Vay beee demek bugün kendini şanssız hisseden birtek ben değilmişim

vayyy be öyle bir tatlı yaptım ki wuuu süper görünüyor İNŞALLAH tadıda güzeldir ALLAHIM

ne hamaratım ya:)
kız atractive seni alan yaşadı dertlerini de boşadı mest olur VALLAHİ

Son düzenleme:
hani uzun zaman önce bir sevdiğim vardıya günlük, hani onun için ölümle burun buruna geldiğim varya işte o perperişanmış....

içim yandı ama ona değil, yaşadıklarımın boş olduğuna... beter ol, mutlu olmaaaa dilerim olmaaa, ben affetsemde Allah afetmesin seni...

geçen gün eşim bana dediki ' senin kalbin öyle kırıkki tam kalbini bana vermedin, güvenmiyorsun değil mi? benim seni sevdiğim gibi sevmiyorsun değil mi? ben senin için ölürken, sen mantıkla bakıyorsun değil mi bu aşka dedi '

sustum başımı dizlerine koydum ağladım.

nutkum tutuldu, Allah'ım yardım et acılarımı yok edeyim içimden...

yorgunum günlük çok yorgunum ruhum yorgun bedenim yorgun iliklerime kadar yorgunum saçımın telinden tırnağımın ucuna kadar yorgunum iş yapıp yorulmak değil benimkisi mutsuzum ben umutsuzum

üzerimde tarif edemediğim bir ağırlık var özlüyorum o günleri o insanları o zamanki beden ve ruh sağlığımı dinçliğimi gençliğimi güzelliğimi tazeliğimi çocukluğumu saflığımıama giden zaman gençlik sağlık geri gelir mi mutluluk da gelmiyor ama anladım ki giden ve geri gelmesini istediğimiz hiçbirşey geri gelmiyor aslında

Son düzenleme:
Ne oldugunu bılmedıgım bır umudum var hala..... Hala gelecek için hayallerim var... Bi gün gerçek olur mu bilmiyorum ama umudumu kaybetmemek için zorluyorum kendimi.. "Benim Hala Umudum Var" diyebilmek istiyorum herşeye inat...

Son düzenleme:
selam günlük bu sefer sana farklı fulya olarak yazıcam
hiç uzun zamandır kendimi bu kadar huzurlu hissetmemiştim artık ondan nefret ediyorum günlük aslına bakarsan nefrette etmiyorum
oda bir duygu kendime kızıyorum ben kaç zamandır ona nasıl inandım ya gerçekten şaşıyorum.
ve en kötüsü kendimi toplayıp güvenmek istiyorum karşımda ki insana rabbim yeni bir insan çıkardı karşıma
ama ben korkuyorum şans vermekten ya yine kırılırsam mutsuz olursam diye
ama benim hayatta ki amacım artık sadece kendim umarım günlük yakın zaman da iyi bir yerde işe girerim ve para biriktirip
yurt dışına 2 ay olsa eğitim görürüm günlük çok istiyorum artık kendimi geliştirmek yeni hedefler koymak
şu aralar sadece ama sadece kendim düşünüyorum günlük..bunu uzun zamandır düşünmemiştim biliyor musun?
neyse günlük gelirim ben yine

Günlük ben geldim her akşamki gibi bak seni yalnız bırakmadım hadi gene iyisin :82: bugün herzamanki gibi gunum KPSS yeralsalar gecti ama çok şükür bugün moralim iyi denemesonucum daha iyi çıktı netlerim yükseliyor Allah banada nasip eder ins. Hayirlisiyla bir memurluk 340 tarih sorusu coZdum 3 saatte bitti 3 saatte tarih tekrarı yaptım 2 satte deneme coZdum gunün 8 saati KPSS ye gitmiş bak ama olsun ben memur olayımda sûrem helal olsun KPSS ye

Bak şahane anlatıcım bugün taze fasulye pişirdim güzel pişiririm yani tadı gayet iyi olurdu takı bugüne kadarYerken esim sordu buna tereyağımı koydun yoo oda nerden çıktı ayçiçek yağı koydum dedim tadı bir garipte ondan sordum dedi öyle demediyse bir aklıma geldi ben yemeğe yagkoymadimHay Allah dedim tadı gercekten garipti ama garip desem yemez biliyorum bende bozguncuya vermedim yadımda yedi napim yoksa ziyan olcak yemek bugün diyet yemeği yedik öyle iste günlük gelirim yine hadi bakalım iyi geçler sende geç yatma bakım yat dinlen

günlüüük yavruşum yaa. bugün kendime zaman ayırdım artık kalktım bilgisayarın başından. namazımı kıldım dualarımı ettim baya araştırmalar yaptım okudum üfledim dileklerim kabul olsun diye elimden geleni yaptımm inşallah en kısa sürede etkisini gösterir günlük yaa ben gerçekten kendimde sorunlar olduğuna inanıyorum artıkk :18: kendi kendime kuruntular yapıyorum kısacası kendim edip kendim buluyorum da diyebiliriz. artık bu paranoyaklıkları bu totemleri bi kenara bırakıp kafamda hiç bi düşünce yokken yaşamak istiyorum ama yok olmuyoorr hele ki o varken hiç olacağını da sanmıyorum ama zamanla olacak inşallaaah

boşuna polyannacılık yapıyorum, boş bir umut için belki de kendmi kandırıyorum.

her şey öylesine kusursuzken nasıl böyle olduk günlük, nazara mı geldik yoksa biz bu kadarlık mıydık?

ben başka kader istemedim ama sürükleniyor gibiyiz.

onu çok özledim ama manevi olarak bana öyle uzak ki....

bu savaşı da kaybedersem ne yaparım ben günlük.

ben bu kadar kolay bırakılabilir bi insanım işte, böylesine kolay unutulbilir, yerine aynısı bulunabilir.

hep öyle oldum, kolayca terk edilip unutuldum.

yine öyle olacak diye çok korkuyorum günlük.

halbuki ben çok zo güvendim belki ama çok çok güvendim aynı zamanda.

kendime çok kızıyorum günlük
bazen en çok sevdiklerimi öyle çok üzüyorum ki
çok tahammülsüz hoşgörüsüzüm yine bugün
alt tarafı dökülen bi bardak limonatadır yani
silersin gider de mi
dünyanın en büyük hatasıymış gibi niye abartırım bilmem ki
öfke kontrolünü öğrenmem gerek
canını sıktım, canım sıkıldı boş yere
ama o da çok sakar be
habire döküp saçıyo bi şeyleri çocuk gibi
sonra da kedilere atıyo suçu onlar döktü diye
neyse büyüklük bu sefer ben de kalsın
kallavi bi sahur sofrası hazırlayım da
alayım gönlünü bari

sevgili günlük bugun anladımki kariyerdi falan filan bunlar hepsi kişiye özgü seyler...bu hayatta insan gibi insanlarda varmışş...

Kız der ki: '' Hani ben her şeyi yaptım ya bizim için. Geldim, gittim, geldim, gittim. Fedakarlıklar yaptım. Stresler yaşadım. Bak yanlış anlama sen yapmadın demiyorum sağ ol. Ama ne var sen de bana sürpriz yapsan, bir gün çıkıp gelsen. Çok mu şey istiyorum...''
Ve cevap: '' Sen çok dizi, film izliyorsun. İzleme...''
Acı ama gerçek. Hayatın gerçeği, erkeklerin gerçeği, erkeklerin bakış açısı, erkeklerin dünyası [bu](!)

Son düzenleme:
sevgili günlük,bu gece anladım ki ben ingilizce konuşamıyorum ama anlıyorum :))

Sevgili günlük bugün erken uyandım. Çok heyecanlıyım bugün sevgilimle buluşuyorum Atatürk Stadyumunda GALATASARAYIMLA buluşuyorum. Sesim kısılıncaya kadar bağırmak,zıplamak hoplamak sevdamı haykırmak istiyorum. Baya kalabalık .gidiyoruz. En yakın arkadaşım ve eşi,kız kardeşim ve eşi. Eşimin halasının damatları. Aile de GALATASARAYLI çok yani. Mutluyum,huzurluyum. Öğlen 12de de havalimanına gidiyorum takımımı karşılamaya :))

günlük bu gece iftara kalabalık misafirlermiz var hani annemle bana kolay gelsin

Dün misafirim vardı günlüğümm iftara eşiminn halasıı,bugünde amcası geliyo yarında diğer halasıı gelicek canım çıktı vallaha yorgunluktan dünü atlattık hayırlısıyla bugünü ve yarınıda atlatalım inşallah,valla stres yaptım heryerim sivilce dolduu günlüğümm hep 2 kişilik yemek yapmaya alıştığımdan çok kişi gelince yettiremiycem diye korkuyorum valla,neyseki dün zeytinyağlıları,börekleri falan fazla fazla yapmıştım da bugüne de kaldı sadece çorba,ana yemek,salata yaptım inşallah aç bırakmam insanları

günlük bugün halen dünkü gibi düşünüyorum
Şu dünyada ne şanslı insanlar var yaaa

neden bende onlardan biri değilim , tmam bazılarına göre bende şanslıyım ama
ben onlardan değil digerlerinden olmak istiyorum çok şey istemiyorum kiiii :26:

Günlük bize Pazartesi günü için şans dileklerini yollar mısın ?
İhtiyacımız var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…