Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün sadece Aşk'ı çok sevdiğimi söylemek için geldim....
Seni çok seviyorum Aşk....​

Bugün "Bizimkiler" günü yapıyorum günlük... Herkes hatırlıyodur bu diziyi sanırım.. Hatta izlemeyen yoktur.. Pazar akşamlarının en güzel yanı.. Pazartesi okulun olduğunu bile unuttururdu bu dizi.. Banyoyu bile erkenden yapardık diziyi kaçırmayalım diye.. Şimdi de nerden aklıma geldiyse kaç bölüm izledim kısa kısa.. Ama inanır mısın iyi geldi... Gülümsetti beni.. Bi kez daha dedim ki zaman ne çabuk geçiyor...

Keşke insanın istediği zaman çocukluğuna dönebilme gibi bi şansı olsa... Şimdiki aklımla yaşasam bide çocukluğumu keşke...

Bak bu replikler hala güldürüyoo beni...

1.( cıvık müdürüm afedersin)

2.büyyyruuuuuuaaaaaannnnn

3.internetten cızzzzzzz

4.galatadan at beni at beni
haliçe in tut beni tut beni

5.( tak tak)
( yumuşak yumuşak)

6.geberesiceler sizi!

7.bir bölümünde sarhoş yine kafası güzel bir şekilde sen oyna sevim sen oyna diye karısını oynamaya teşvik ediyordu.

8.tak para hazır abicim, sen hiç kafana takma icabında tak

9.-vatandaşa cart curt yok!

10.anaaam katil!

11.efendim çeker misiniz şu kediyi!

12.( sayın abim)

13.( sevim koş)

14. cenap amcacım geçen gün ayla teyze yine sallıyordu omuzlarını,ne güzel böyle möö gibi..
- ibrikçi,alırmısın başımdan şu almanların meme düşkünü oğlunu,esmer için yeni bir şiir yazıyorum..yeter yauu..bıktım sarhoşundan,kapıcısından birde bu çocukla uğraşıyoruz..taşınalım canımın içi.
* taşınalım cenap abi

15.''bizimkiler biter bitmez banyoyaaa yarın erken kalkacaksınız, okul var!!!''

annedir. bizimkiler izlerken bizimkilerin replikleridir...

16.benzetmek gibi olmasın bizim bir ahmet dayı vardı o da senin hastalığın yüzünden gitti öbür tarafa.

17.cıvık cıvık konuşma babam afedersin..

18.tahta kafa nolacak

19.(kız katil...)

20.cafer! gönder bizim taliban esirlerini

21.ne o öle mööö gibi.

22.( esmer beni mi kesiyor ibrikçi)

23.elini kolunu oynatma komşum

24.yumuşak yumuşak

25.-geldi yine yandan çarklı..

Dert bitmez gönül coşar biri biter biri başlar ah zaman. Ne de çabuk geçer kimbilir nasıl biter masal. Yalnızım şimdi suskunum daima sana tutkunum ...

Bayıldım ya süpersiniz
Ben bile gittim o günlere

günlük çok gerginim ben yaa..
neden böyleyim bilmiyorum.. geçmiyo gerginliğim..
başıma ağrı giriyo yavaştan ve o ağrı girerse biliyorumki zor çıkacak.. sakinleşmeye çalışıyorum olmuyo.. oofffffffffffffffffffffffff :84::84:

hani sana bir tatlı yaptım demiştim ya harika olmuş ya bir günde dikdörtgen bir borcam tatlı bitti yani düşün
mükemmel miyim neee

sevgili günlük :) bugün doğum günümdü. sabah kargo geldi sevgilimden, hediyemi çok beğendim. 32diş gezdim evin içinde tüm gün annem pasta almaya gitmiş akşama doğru.. o da almış bi hediye canım benim.. kardeşim de ilk defa hediye aldı bana abla kardeş didişmemiz son buldu sanırım sonunda, büyüdük ikimiz de :). iftardan sonra kutladık pasta vs... face'im kapalı olduğu için bu sene çok az kişi hatırladı :) ayrıca yeni burun estetiği oldum dışarıya da çıkamıyorum.. :) en sade ama en güzel doğum günlerimden biriydi :)
paylaştıkça çoğalısın mutluluklarımız! :) yazmak çok iyi geldi :)

sevgili günlük sevgilim kişisi 23.59da çok romantik(!) bir doğum günü mesajı attı.
çok duygulandım ağlayacam nerdeyse.
aşırı sinirlendim yaaa ben arkadaşlarıma bile öyle odunca mesaj atmıyorum şaka gibi.
evet günlük bugün benim doğum günüm.

günlükçüğüm bizim kulubun ne güzel face sayfamız varmıs şimdiye kadar keşfetmemiş olmam ne büyük kayıp hazırlayanların ellerine kollarına emeklerine sağlık

Dünü de atlattık çok şükür günlüğümm bugün son misafirimde geliyor,akşam 12 gibi gittiler gittiklerinde pestilim çıkmıştı valla koltukta sızmışım

ah günlükk bugün güne kötü haberle başlamak çok kötü oldu tam 8 şehitle uyandık güne. her zamanki gibi açtım twitterı twitter başındakiler vatan kurtarmaya başlamışlar ben daha uyanmadan. evet bizde biliyoruz oralara yazmayı ama yazamıyorum yazamıyorummm. niye bilmiyorum ama ben bi kere rt yapsam içim rahatlıyor. ordakiler bugün yas tutarlar yarın yas tutarlar ama ertesi gün hiçbir şey yokmuş gibi yollarına devam ederler. nerde o klavye başında vatan kurtaranlar günlüük. ben hiçbir şey yazmıyorum yazamıyorum ama yazmayınca da kendimi bi eksik hissediyorum sanki ben karşı değilmişim bu olaylara karşı gibi karşımdakiler de öyle düşünüyor sanıyorum ama yine de yazmıyorum.ben her şeyi kendi içimde yaşıyorum ama kimse bilmiyor. o haberleri izlerken nasıl ağladığımı kimse bilmiyor. boşver günlük bilmelerine de gerek yok.kimse benim iki sene önce bizim burdan ölen bi abimizin şehidimizin cenazesine gittiğimi kimse bilmez. bilmesine de gerek yok. yani ben herşeyi uzaktan da yaşadım yakından da. ve bana bu kadar yakından yaşadığım yetti. çünkü o sene iki ayda iki yakınımı kaybettim. kendimi tuttum tuttum tuttum. ama artık tutamıyorum. hiç bir yere yazamıyorum günlük. bende gelip içimi sana döküyorum. burda yazdıklarımı kimse bilmez mesela. kimseye anlatamam. neyse artık benden bu kadar. şehitlerimizi Allah'tan rahmet, ailelerini sabır sabır sabır diliyorum yarabbim.

Az önce hayat bilgisi izlerken zaman hemen geçsin de öğretmen olayım istedim.
Ne güzel bir meslek. Onca çocuk senin elinde, hayatları senin elinde. Ne güzel bir duygu

günlükkk ... içimde yine soru işaretleri... ve sabırsızlık.. korkular endişeler..... yıllardır istediğim şeye kavuşmak için bir 5 ay daha beklemek istemiyorum hiç ALLAH hayırlısını versin ama zaman hızla akıp giderken hayatı ertelemek huzursuzluk veriyor bana... üstelik bugün inşallah istediğim telefon konuşması olur....içimdeki sıkıntının bir nebze olsun rahatlaması buna bağlı... ALLAHım nolur nolur istediğim telefon görüşmesi olsun bugün.. yoksa huzursuz bir pazartesiye başlayabilirim.. kadınlar çok mu heyecanlı çok mu beklenti içinde acaba... gamsız olmak istiyorum... birşeyleri detay detay düşünmek istemiyorum.. bir erkek gibi düz mantık olmak istiyorum... inşallah bugün bu soru işaretlerinden kurtulurum inşallah... ulan ne meraksızsın insan bi arar bi mesaj atar... bu ne yaaaa ayyyyy ..... soracağım çok soru var.... ALLAHım nolurrrr nolurrrrrrr

istiyorummmm çok istiyorum be günlük...... nolur ALLAHım nolur bugün bu soru işaretlerinden kurtar beni nolur.... sende biraz merak et be insan!! ara mesaj at. hiç mi merak etmiyosun hiç mi söyleyecek bir cümle yok kafanda.... ALLAHım yardım et.. kurtar beni bu huzursuzluktan... zaman!! sende bir an önce geç! lütfen! günlük içimde tsunami kopuyor... günlükkkk

günlük içim sıkılıyor........ bugün bu sorulardan kurtulmalıyım inşallah.... günlükkkkk günlüüüüükkkkkk içim sıkılıyorr günlükkkkkkkkk ALLAHım noluuurrrrrrr nolur bugün istediğim telefon gelsin nolurrrrrrrr nolurrrrrrr

Merhaba günlüktoo

ahhh ahhhh
sana pek efkarlı geldim
ağustos değil de nisanda evlenmek istiyor benim sevdicek
sevinmeli mi üzülmeli mi şaştım kaldım :26:
ona da hak verdim ama yaaaaaaaa
paramız yok bizim kiiiii
parayı nereden bulacaz ki hemen

aynı eve gitmek istiyorum onunla her akşam
tek başına kalıyo kıyamıyorum ona hiç

bilmiyorum yaaa napıcaz biz böyleeeeeeee

Son düzenleme:
Ben geldim günlük çok moralim bozuk yine hergünku gibi 8 şehit var 8 eve ateş düştüBu karakola yapılan 8. BASKİNMiS!!!! Evet yanlış duymadın 8.Niye önlem almiyorlar üstü kapatılıyor hemen karakolu görsen etrafı telle çevrili bile bile ölüme davetiye çıkartıci yani 8 asker degil 100 asker bile şehit olur orda yazık günah ya can bu bukadar mı değersiz ne zorluklara büyüyor o evlatlar sonra gönder PKK iteleri alsın canlarını bu mu adalet bu mu reva? Madem öyle daga karakol yapacaksın asker dikeceksin yap duvarı sağlam güvenli yerler koy hertarafa gece görüşlü kameraları bak bakalım nolacak söylenecek çok şey var ama zor tutuyorum kendimi ilmemek istemiyorum ama allahından bulsun hepsi Allah'a havale ediyorum bu yakılan canların kat kat fazlasını oder ins. Bunu yapan bunlara göz yumanlar Allahim sen tüm asker ve polislerimizi bu fırsatçılara karsı koru firsat verme yarabbim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…