Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükçüm başının belası geldi biliyormusun 3 gündür panik atagı üst üste geçiriyorum 8 senedir yoruldum günlükcanya içim acıyor bir yandan nedenini bilmedigim bir umutsuzluk var nereye baksam kimi görsem hep anne diyor iim acıyor benim ömürüm güzel kızım dursaydı 1 yaşına ne kalmıştı o belkim bana anne dicekti benim 3 bebegim öldü ama rabbimin emanetleriydi rabbim kenidisi için beni vekil görmüş cennetime meleklerini geri aldı almasınada neden bazen üzülüyorum kötü birş olsa yaradan niye canımı yaksın içimi acıtsın bilmiyorum günlükçüm ya allahtan tek istedigim sabır günlükçüm şeytana uymak istemiyorum 23 kilo verdim günlükçüm 6 kilom kaldı bebegime kavuşma için doktor 75 düşmen lazım dedi düşermiyim acaba sence arkadaşlarım 23 veren 6 kiloyumu veremicek dediler her üüzldügümde her düştügümde eşim kaldırdı beni yerden hadi canım az kaldı diye diye bu günlere geldim şubattan beri diyet diyet anam agladı biri bana evlatların için kilo vericen deseydi bir yerlerimle gülerdim galibaama herşey önce saglıgım sonraa evlatlarım için 3 melegim cennette günlük bülüyosun eylülde vesile olucaz gene ama korkuyorum ya gene giderse diye dile kolay 5 ay taşıyorum bedenimde ürkek ceylan misali ama o kahrolasıca hastaneye gidiyorum ben odama bebegim o soguk morga gidiyor sana bir sır veriyimmi günlükçüm kızımı dogurdugumda sabah ezanınına kadar uyumadım öle deli gibi koridorlarda yürüdüm durdum şimdi ben ne yapıcam dedim aldıgım kıyafetler gelen oyuncaklar hediyeler bebek odası beyendigim bebek takımı hepsi hayal oldu günlükçüm isyanın yok bebekleirm ölüyo diye ama üzülüyorum ben bir anneyim anne kalbim acıyorrabimden geldi rabbime gidicez bunu biliyourmama ne yapıcaz şaştım kaldım kendimden vazgeçtim günlükçüm eşim yokmu eşim ona çok üzülüyorum bazen biliyomsun çok aglıyorum o görmüyo beni onu uykuda seyretim geçen gün öle sessizce agladım adam 35 oldu daha bebegi yok ne zaman olucakta baba dicek dedim durdum inan adaklar adadım evladımı sag saglim alıyım kucagıma saglıklı hayırlısıyla kan akıtıcam kurbanını kesicem işte canım bu sefer başardım bak bizimde bir bebegimi zvar artık bana sakat diyenler utanıcak demeyi çok istiyorum evet günlükçüm dogru duydun ban sakatta dediler sen bu işten vazgeç senin vucudun bebegi kabul etmiyo bebeklerinin katilisin sen anneligi hakketmiyosun deyip duruyolar helede yakınlarım anneler gününde hediye gelir sen annemisin ne hediyeyi diyorlar anlıcagım dengeszi insanlar çok yaneben öylelerini allaha havale ediyorum mevlşamdan tek istedigim eşime hayırlı hella kazançlar versin kimseye muhtaç olmuyum gerisi boş benim için bana eşim eşimede ben yeterim işşallah ailereden fayda yok malesef neyse günlükçüm eşim geldi onunla ilgilenmem lazım görmesin buruya yazdıgımı aman diyim sende kimseye deme olurmıu aramızda kendine iyi bak ben gene ugramaya çalışırım
ha bu arada günlükçüm benim gibi panik atak arkadaşlarım varsa ban ulaşabilirilerse inan çok sevinicem sorularım varda onlara sorucagım özelime yazmaları yeter şimdiden tesekkür ederim günlükçüm hade ben kaçtım

Günlük...

Dede, torun teravih namazı kıldık..

Mutluluk, huzur bu olsa gerek..

Aslında şükretmemiz gereken o kadar çok şey var ki... Bazen mutlu olmayı bile beceremiyoruz biçok nedenimiz varken...

İnşallah ilerde eşimle de böyle namaz kılarım.. Öyle bi eş versin ki Rabbim bana o imam olsun ben cemaati olayım.. Birlikte secde edip, birlikte açalım ellerimizi semaya...

Verdiğin herşeye, yaşattığın her ana binlerce şükürler, hamd-ü senalar olsun Rabbim...

Vatanımızı bu zor günlerden sen kurtar,, bu mübarek günlerde kötü haber aldırma bize, evlat acısı yaşatma kimseye...

Sabır ver Allah'ım bu acıyı yaşayan herkese sabrın en büyüğünü ver...

Ve ne verirsen enn hayırlısını ver.. Bizim senden istediklerimizi değil, senin bizde görmek istediklerini nasip eyle bize Allah'ım...

Yeni bi hafta daha bu hafta nasip olursa ders çalışmaya niyetliyim günlük, Büte çok az kaldı ve başımın belası iki dersten giricem..

Umarım yarın güzelce bi çalışmaya başlarım... Umarım bu hafta çok güzel bi hafta olur...

Kaç çocuk yapmamız lazım şimdi? Kaçı erkek kaçı kız olsun? Kızların kaçı tecavüze uğrayıp sussun? Erkeklerin kaçı şehit olsun?

"Merhametten maraz doğar" sözüne hiç katılmak istemedim. Ama merhametten maraz doğuyormuş be günlük. Herkes anlamıyormuş iyilikten.
Susmayı eziklik, çaresizlik sanıyorlarmış.

Şu mübarek ramazan günü, kendi heves ve emelleri için düzenimi bozmaya çalışan şer odaklarını Rabbime havale ediyorum

Günlüğüm...
Yine sabır imtihanından geçiyoruz.
Günlerdir beklee beklee bekle inan bekleyecek, sabredecek güç kalmadı.
Açıklanmıyor şu sınav sonuçları...
İyi mi gelecek, kötü mü gelecek meraktan öleceğim.
Geleceğimiz buna bağlı...
Önümüzü görebilmemiz buna bağlı...
Stresten birbirimize sardık zaten. O da yıpranıyor ben de.
Bu mübarek günlerin hürmetine hayırlısıyla kazanıp da atansın Allah'ım, bize de yaşat bu mutluluğu.
Günlüktaşlarım dua edebilir mi?
Çoook ihtiyacım var

Geçirdiğim bu 2 gün hayatımın en güzel günlerindendi günlük herşey o kadar güzeldi ki... Nişanlımın, sevdiğim adamın yanında el ele göz göze... Nefes alırken bile zorluk çekiyodum heyecandan. Her göz göze gelişimizde kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyodu... Hala ilk günkü heyecanla seviyorum onu. Hep yanında olmak istiyorum bi an bile ayrılmayalım... Onsuz geçmesin hiç bi anım... Yanındayken bile özlüyorum ben onu... Hayatımın aşkı... Ne kadar çok kıskandığımı anlatamam. Biriyle konuşsa onu oracıkta öldürmek istiyorum. Biri ona dokunsa sinirleniyorum kırmak istiyorum elini... Kimse bakmasın görmesin onu, nefesi kimsenin nefesine değmesin... Paylaşamıyorum ben onu... Öyle bi kıskançlık ki kelimeler yetmiyo anlatmaya... Onun o çok sevdiğim, hiç bişeye değişmiceğim kokusunu kimse bilmemeli... Onunlayken çok mutluyum, huzurluyum hiç bişey gelmiyo aklıma bütün sıkıntılarım uçup gidiyo. Onunla olmak paha biçilemez benim için. Aslında daha söyliceğim o kadar çok şey var ki ama onları anlatıcak kelimeleri bulamıyorum... ALLAH'ımdan tek dileğim bizi ayırmasın, birbirimizden koparmasın...

Yarın aşk'ın yanına gidiyorum günlük...
Son 5 günümüz var artık
Ondan sonra aşk 5.5 ay yanımda olamayacak
Sevgilim asker oluyor günlük
Şimdiden sardı heyecanı, stresi, özlemi....
2.5 sene boyunca en fazla 2 hafta ayrı kaldık biz o da yazlığa gidince olmuştu
Şimdi birden 5.5 ay... Aslında kısa ama gözümde büyüyor işte
Her gün el ele, göz göze geçirdikten sonra birden büyük bir boşluk oluşacak bende...
Kendimi meşgul edecek şeylerle uğraşıyorum. Kpss için canla başla çalışıyorum artık hele aşk gittikten sonra kendimi daha da ders çalışmaya adarım..
Geleceğimiz için bunu yapmak zorundayım. Ama şimdi bana ders çalışıyor musun diye sorma bi kaç günlük moladayım.. Aşk gidene kadar
Durumlar böyle yani sonra yine gelirim ben

günlüğüm bir yanım ara diyor bir yanım senin hatan yok o inat ediyor bekle sabret diyor
ben onu şimdiden çok özledim sesini mesajını bana bebeğim nefesim diyişini
inşallah hatasını anlar bir an öncee

mutsuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heyhattttttttttt
neden kimse beni anlamıyorrrr ben mutluluğu haketmiyor muyum acaba

Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür rengin
Yaşadıklarını Kar sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;
Ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün
Gülebildiğin kadar mutlusun
üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi,
Sevdiğin kadar sevileceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir Gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin
işte budur hayat!
işte budur yaşamak
Bunu hatırladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren,
Sevdiğin
Kadar
Sevilirsin

can yücel.....

Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür rengin
Yaşadıklarını Kar sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;
Ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün
Gülebildiğin kadar mutlusun
üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi,
Sevdiğin kadar sevileceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir Gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin
işte budur hayat!
işte budur yaşamak
Bunu hatırladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren,
Sevdiğin
Kadar
Sevilirsin

can yücel.....

Mutluyum günlüğüm. Acısıyla, tatlısıyla 3 seneyi birlikte geçirdik. Allah'ım bizi kötü gözlerden korusun. Çok seviyorum ben onu. Allah'ım görmediğim şeyleri bana göstersin ki biz hiç tartışmayalım. 3 senemiz geçti, bir 3 sene daha geçirdik mi artık tamamen birbirimize kavuşacağız. Allah'ım o günleri bize gösterir inşallah

Gerçeği kabullenmemek için bi haftadır leyla gibi dolanıyorum etrafta
Bişey anlatıyolar o kadar alakasız cevaplar verip öyle saçma sorular soruyorum ki kafam yerinde degil..
Güçlü durmaya çalışıyorum ama boğazm hep düğüm düğüm yüzümden gülücüklerde eksik olmuyo
Tüm gün bi şekilde kendimi oyalasamda gece canım yanıyo..
Bilmiyorum normal mi ama üzüldüğüm tek şey bizi bu hale getirdi
bizi herkesleştirdi
biz ayrılıgın A sını bilmezdik ya bir gece konuşmadan uyumadık biz
Canımı ayrılık falan degil bu değişim yakıyo

sevgili günlük çok mutsuzum bugün çook. 10gündür burnumda atelle dolaşıyorum bıktım kendimi böyle görmekten. 2gün sonra çıkacak ama sabrım kalmadı sevgilim desen halimden anlamıyor ona ayrı sinirleniyorum.. ağla ağla şişti yüzüm gözüm tekrar şimdi atel çıkacak şiş olmasın yüzüm diye sakinleşmeye çalışıyorum. çirkin bi görüntüyle karşılaşırsam daha çok üzülücem . 10gündür dışarıya çıkmadım evde yapılacak şeyleri de tükettim. bilgisayar, oyun, internet, dizi, film, müzik, vs ve kendime yapmadığım bakım kalmadı...... kendimden sıkıldım forumda da dert yanacak yer aradım bi sürü bulamadım günlüğe yazayım dedim ((
düzelecek her şey biliyorum ama bi yandan da kendime engel olamıyorum :'( ühüü ühüü

sıkıntıdan mutsuzluktan ölüyorum günlük

hayatımın hiç bi döneminde bu kadar çıkmazda hissetmedim ben kendimi

Allahım sabırlar versin, dayanıyorum, dayanmak zorundayım.. bunlar da bi sınav ve hayatımın bu dönemi böyle olması gerekiyor demekki!

hakkımdaki her şeyin en hayırlısı olsun

sadece bekliyorum..

Bazen "lal" olacağımı düşünüyorum..O kadar uzun susuyorum ki bazen..Konuşmak istediğimde sesim çıkmıyormuş gibi hissediyorum..Hele "yutkunmak,yutmak" öyle zor geliyor ki..
İşte öyle anlarda;
"Sabır..Sabır..Sabır"
"Kuvvet..Kuvvet..Kuvvet"
İstediğim bunlar Allah'ım..Yardım et..
Kimsesizlerin kimsesi Rabbim..Sen kullarından çok çok çok daha merhametlisin..Merhametinden bana da ver Rabbim..

Söylenmeyen sözlerin ağırlığı, demir balyalar gibi çöktü
yüreğime...Bir yanardağ misali gönül dağım! Hani bazen diyorum ki
patlasa bu yanardağ!... Dökse içindeki her şeyi dışarı!... Boşalsa!...
Rahatlasa artık!...
Sonra duruyorum... Sonra susuyorum... İçimden çıkan lavların etrafı
yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime....
"Yan!" diyorum içime!... "Sadece sen yan!" Ve
"Dayan!" diyorum gönlüme!..."

Günlüğüm sabah gittik annemle Mangonun kapısına dayandık Çok bgendiğim bi kombin vardı hemen aldım geldim :)
Neden biliyor musun Önümüzdeki ay tanışmaya gelecekler ya onun için
Sevdiceğimiz askerden gelmesine bugün hariç 14 gün herşey güzel olacak inşallah dua et
Senelerdir bu anları bekliyorum ben :85: Duygulandım :114::115:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…