günlükçüm başının belası geldi biliyormusun 3 gündür panik atagı üst üste geçiriyorum
8 senedir yoruldum günlükcanya içim acıyor bir yandan nedenini bilmedigim bir umutsuzluk var nereye baksam kimi görsem hep anne diyor iim acıyor benim ömürüm güzel kızım dursaydı 1 yaşına ne kalmıştı o belkim bana anne dicekti benim 3 bebegim öldü ama rabbimin emanetleriydi rabbim kenidisi için beni vekil görmüş cennetime meleklerini geri aldı almasınada neden bazen üzülüyorum kötü birş olsa yaradan niye canımı yaksın içimi acıtsın bilmiyorum günlükçüm ya
allahtan tek istedigim sabır günlükçüm şeytana uymak istemiyorum 23 kilo verdim günlükçüm 6 kilom kaldı bebegime kavuşma için doktor 75 düşmen lazım dedi düşermiyim acaba sence arkadaşlarım 23 veren 6 kiloyumu veremicek dediler
her üüzldügümde her düştügümde eşim kaldırdı beni yerden hadi canım az kaldı diye diye bu günlere geldim şubattan beri diyet diyet anam agladı biri bana evlatların için kilo vericen deseydi bir yerlerimle gülerdim galiba
ama herşey önce saglıgım sonraa evlatlarım için 3 melegim cennette günlük bülüyosun eylülde vesile olucaz gene ama korkuyorum ya gene giderse diye
dile kolay 5 ay taşıyorum bedenimde ürkek ceylan misali ama o kahrolasıca hastaneye gidiyorum ben odama bebegim o soguk morga gidiyor
sana bir sır veriyimmi günlükçüm kızımı dogurdugumda sabah ezanınına kadar uyumadım öle deli gibi koridorlarda yürüdüm durdum şimdi ben ne yapıcam dedim aldıgım kıyafetler gelen oyuncaklar hediyeler bebek odası beyendigim bebek takımı
hepsi hayal oldu günlükçüm
isyanın yok bebekleirm ölüyo diye ama üzülüyorum ben bir anneyim anne kalbim acıyor
rabimden geldi rabbime gidicez bunu biliyourmama ne yapıcaz şaştım kaldım kendimden vazgeçtim günlükçüm eşim yokmu eşim ona çok üzülüyorum bazen biliyomsun çok aglıyorum o görmüyo beni onu uykuda seyretim geçen gün öle sessizce agladım adam 35 oldu daha bebegi yok ne zaman olucakta baba dicek dedim durdum
inan adaklar adadım evladımı sag saglim alıyım kucagıma saglıklı hayırlısıyla kan akıtıcam kurbanını kesicem işte canım bu sefer başardım bak bizimde bir bebegimi zvar artık bana sakat diyenler utanıcak demeyi çok istiyorum evet günlükçüm dogru duydun ban sakatta dediler sen bu işten vazgeç senin vucudun bebegi kabul etmiyo bebeklerinin katilisin sen anneligi hakketmiyosun deyip duruyolar helede yakınlarım
anneler gününde hediye gelir sen annemisin ne hediyeyi diyorlar
anlıcagım dengeszi insanlar çok yane
ben öylelerini allaha havale ediyorum
mevlşamdan tek istedigim eşime hayırlı hella kazançlar versin kimseye muhtaç olmuyum gerisi boş benim için bana eşim eşimede ben yeterim işşallah ailereden fayda yok malesef
neyse günlükçüm eşim geldi onunla ilgilenmem lazım görmesin buruya yazdıgımı aman diyim sende kimseye deme olurmıu aramızda
kendine iyi bak ben gene ugramaya çalışırım
ha bu arada günlükçüm benim gibi panik atak arkadaşlarım varsa ban ulaşabilirilerse inan çok sevinicem sorularım varda onlara sorucagım
özelime yazmaları yeter şimdiden tesekkür ederim günlükçüm hade ben kaçtım