Popüler Konu Sevgili günlük...

canım günlük aşk.ı düşünüyorum 8 gün beraber tatil yaptık kadar mutluydukki anlatamam memlekete dndügümde içimde kocaman bir boşlugu vardı aglamak istedmgünlük....ona bakıp uyumak nasıl güzeldi kulagıma fısıldadıgı sözler 4 yıl hergün yeniden sevdik birbirimizi ve bu t atil daha çok bagladı bizi insan aynı gözlere hergün yenden aşk olabilirmi? olabiliyor günlük...bi ara nasıl sıktı canımı yolda agladım gitcem dedim sarıldı özür dilerim özür dlerm ddedi aldı gönlümü ama kuzucum..son akşam agladı kıyamam ben ona karşılıklı agladk:S az kaldı hep beraber olmamıza çok az kaldıı bu sene okullarmızda bitcek tbi ben uzattım:)) tuhaf duygular yaşyorum neyseki 10gü sonra yanımda cancagazım:))

Selam günlük
Şuan o kadar kötü durumdayım ki gözyaşları içinde sana yazıyorum
İnsanlar neden bu kadar bencil ve kinci hiç anlamış değilim.
Rabbim bizi bizden iyilerle karşılaştırsın....
Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin..

günlükkk
niye canım sıkılıyo benim ?
depresyona mı girdim bilmiyorum ki, iyice kilo vermeye başladım lanet olsun lanet olsun

''Allahım sen bize bi gelecek nasip et '' gibi bi duadan ''Hayırlısı degilse olmasın'' gibi bi duaya geçiş
Kendimi tutmam sanırım daha kötü ilk günler ağlasaydım geçseydi hergün dahada kötüye gitmeseydim

aaah günlüğüm..
hayat nasıl bir karmaşa...
ehliyet alıyorum demişmiydim.. bu hafta sonu direksiyon sınavım var, umarım bir aksilik çıkmaz gün yaklaştıkca heycan bastı beni..
spora başladım bugun illk günümdü.. umarım aksatmam bundan sonra da...
ingilizce kursuna başlcam bir de.. bakalım halletmem laızm şu sınavları.. bir de bu sene ingilizce ders anlatmaya başlıcakmışız, ondan ötürü bir pratik de olucak..
işler güçler tam gaz zaten..
çok iyi geliyo bana ya.. mutluyum böylesine..
çalışmayı çok seviyorum.. bir gün dahi popoüstü oturamam ben huyum değil..

bir bilsen hayat benimle ne oyunlar oynuyor tanidigim dedigim adami aslinda hic taniyamamisim yazik bana ........

simdilerde yeni bir hayata baslamaya calisiyorum ama.....

yeter demenin bazen yetmedigini anladim ama baska care olmadiginida gordumm...

yapicak birsey yokk....

sadece onu tanidigim gune yaziklar olsunnn

sevgili günlük çok şükür her şey yoluna girdi eskisi gibi üzgün mutsuz değilim daha bir pozitif bakıyorum hayata tabi ki bunu sevdiceğime borçluyum 5 senedir kahrımı çeken her zaman yanımda olan benimle ağlayıp benimle gülen beni canından çok seven sevdiceğime tek bir sorun var annem düştü ve 2 haftadır ayağı alçıda bakalım salı günü çıkaracaklar inşallah iyileşir o benim sultanım

selam günlükcüm nasılsın?

ben maşallah çok iyiyim.

en son sana kötü şeyler yazdım biliyorum ama ben de kendmi tanıyamıyorum ki.

geceleri beni bi umutsuzluk basıyor, her şeyi farklı bir pencereden görüyorum.

bu arada bugünlerde taktım kafayı brezilya fönüne

yaptırmak istiyorum ama kararsızım da, maddi olarak da iyi para vereceğim, risk biraz.

bakalım bizim adam da düz saçlar istiyor ama

selam günlük...
sana ilk kez yazıyorum heralde...
gitgide umutsuzluğa düşüyorum, babam artık iyileşmeyecek mi acaba,ömrü hastanelerde mi geçecek bundan sonra:26:
gün geçtikçe iyi haberlerini duymam gerekirken her gün daha başka bi şeyler çıkıyor.
doktorla yemeği kesmişler bu sefer de...bağırsaklarında tıkanma varmış...
of ne umuyoruz ne buluyoruz,boşa mı defalarca ameliyat oldu bu adam,iyileşsin diye değil miydi,e niye hala yerinden bile zor kalkıyor
elimden bir şey gelmiyor.......................

ee günlük herkes yazmış bide ben yazayım
yakında doğum yapıcam hiç bir yere gidemiorum canım çok sıkılıyor
ramazanı şerifin geldiğini nasıl geçtiğini bile anllamıyorum
oooff ooff inşallah seneye ramazanı şerif daha güzel geçer üçüzlerimle...

mutsuzum günlük..
sevdiğim askere gidiyor 5 gün sonra,
neredeyse 5 yıldır ondan hiç ayrı kalmamışım ben 5 ay nası durucam??
belki 12 ay bile olabilir henüz bilmiyorum:18:
tüm gün onunlaydım, ağladım, o benden daha güçlü halbuki tam tersi olması gerekmiyo mu? ben ona destek olmalıyım dimi? yapamıyorum güçsüzüm çok..
nası geçti o kdr yıl inanmıyorum biliyomusun, hala onula tanıştığım gün dün gibi aklımda, üniversitenin ilk yılı şenliklerde arkadan bi ses" biraz konuşabilirmiyiz"..o anda içim ısındı biliyomusun ki hiç tanımıodum daha önce görmedim bile.. kampüsün bizim tepenin şenliklerde bile soğuğu meşhurdur, üşümüştüm, ama onun sesi o an içimi ısıttı, anlamıştım o benim ilk aşkım, ilk sevgim, ilk öpücüğüm.. bak şimdi üni bitti, askerimi yolluyorum..
ama bunlar da geçmeli ki evlilik için geri sayım başlasın..
inşallah su gibi gider gelirrr, duaya ihtiyacımız var.. hep dua edicem..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili Günlük,
Bugüne kadar hiç yaşamadığım kadar sakin, kendimle barışık ve dingin bir dönemdeyim, çok şükür.... kimsenin bunu yıkmasına izin vermem!

Son düzenleme:
Çok özledim ben günlüğüm. Her seferinde bu sefer farklı diyorum. Her seferinde daha çok artıyor özlemim. Cuma günü göreceğim, içim rahat
Allah'ım sevdiklerimin yüzünü güldürsün hep. Herkesin güldürsün. Amin.

Canım bizde sizin gibiydik her anımız birlikte geçerdi hiç ayrılmazdık ama tam tamına 15 ay onsuz geçti seni cok iyi anlayabiliyorum boyle yazıları gorunce o gunler gelıyo aklıma gercekten zor gunlerdi çok şükür o gunler geride kaldı Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin sevdiceğinle

Günlük çokk sıcakkkk... Buharlaşıp uçucam yakında. Es rüzgar nolur es...
Yazmıyorum kaç gündür, her şey bildiğin gibi.
Uyku düzenim alt üst olmuş durumda.
Sabah 8-9' da yatıyorum akşamüstü 4' te kalkıyorum.
Eşim de zaten 1-2 haftaya kadar işe başlamış olucaksın, uyu uyuyabildiğin kadar diyo.
Anlatıcaklarım var da günlük çok sıcak fenalık geldi. Tek esen yer koridor, gidip oraya bir sandalye atıp kitap okuyayım...

Onun kaba tavırlarına ağır abiliklerine sinir oluyorum. Bi de zeytinyağı gibi üste çıkmıyor mu deli ediyor beni

epey olmuş yazmayalı
öyle çok büyük değişiklikler olmadı zaten
arabamızı sattık üzüldüm mü onu bile bilmiyorum..
gerçi duyan herkes önce şaşırıp sonra üzülüyor ama..
bugün tam 1 hafta olucak günlük evimde yemek yapmayalı
bu akşamda davet edildik iftara...
bugün anlamsız saçma sapan bi üzüntü var üzerimde zaten günede iyi başlamamıştım..
derste çalışamıyorum yaa onun verdiği bir rahatsızlık olsa gerek..
neyse hadi sonra görüşürüz...

epey olmuş yazmayalı
bugün anlamsız saçma sapan bi üzüntü var üzerimde zaten günede iyi başlamamıştım..

epey olmuş yazmayalı

sokaktan korktum ben günnük biliyon mu, dışarıdan korktum...

geçen hafta sonu, askere gitmeye hazırlanan kuzenimi göreyim, gönlünü de yapaım diye, uzun bi zaman sonra ilk kez, bir başıma teee evimden uzaklara gittim ve resmen dönüş yolunda korktum...
otobüsün içine pısıp, Harbiye Taksim arası sıra sıra dizili o iş hanlarına hayret ede ede baktım...Ne komik halbuki, 500 kere geçtiğim, çok da sevdiğim yerler...
Aksaray'da inip de metroya gidene kadar bacaklarım titredi, kayboldum abi...27 yıllık İstanbullu...
Metroya tam varacakken bi araba çıktı zart diye karşıma, eziliyordum az kalsın...tam oldu...
vagonda da deli mi desem, tinerci mi...1 metre ötemde bi adam dikildi, ondan da korktum tabi...ki hiç huyum değildir...sonra da durağım geldi, resmen kendimi mahalleme attım...zaten yolda da kızımı ve eşimi görünce rengim yerine geldi...

eşim beyefendiye o kadar alışmış ve bağlanmışım ki günnük...onsuz sokaktan korkuyorum artık...ki ben gecenin bi vakti kendi başıma gideceğim yere giden/eden bir insan evladıydım eskiden...
ve yine aramızdaki o sevgiyle örülü pembe cam ÇOTAAAAA diye kırılmasaydı birkaç hafta önce, bu sokak korkusunu çok romantik bulur, böyle vay be falan derdim...ama şimdi bu ağzıma kadar cam kırıklarıyla dolmuş halimle, sadece kendime üzülüyorum günnük...

en iyisi mi ben fırsat buldukça tek tabanca bineyim toplu taşımalara da, bu eciş bücüş korku halim yokolup gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…