Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş keşke bu kadar hassas biri olmasaydım... hiçbir şey yapmamama rağmen bana bu kadar tavır yapması gücüme gidiyor kardeşimin... ha bir de hayatımda hiçbir hareketlilik yok bana aşk lazım...

merhaba günlük...... bugün adet düzensizliği problemim için hayıt tohumu ve civan perçemi aldım:) baktım kadınlar kulübünde nerdeyse herkes çok memnun kalmış işe yaramış bende denemek istedim.. iftardan sonra denemeye başlayacağım... inşallah hayalimdeki periyodik düzene kavuşurum :)

günlükkkkkk geçmio günler şafağa dhaaaaa çkkkkkkk wr ama mehtap 9 ama ynede geçmio bu yüzden bnmde başımn ağrısı 3gndür geçmio pofffff

Günlük ben geldim yineKocis nöbetçi bugün yalnızım bu gece Kocisi önümüzdeki ay tayini cikabilirmis napariz çıkarsa hic bilmiyorum üzüldüm ya ama hayirlisi olsun bende bugün aynı tas aynı hamam valla KPSS çalısmaya devam deneme coZdum iyi çıktı sonuc düne goreKonu tekrarı yapıp deneme coZuyorum karışık soru coZuyorum günlük hadi ben gideyim mat denemesi çözeyim bir tane yine gelirim dua et bana hayirlisi olsun hakkımızda hayirlisiyla memur olayım :82:

günlük günlük kaç gündür yazamadım sana hatta siteye giremedim bileyine berbat durumdayım kafam karmakarışık yorgunum birkaç gündür misafir geldi yoruldum uyku sorunlarım devam ediyor ve tabi psikolojik sorunlarım da ve tabi diğer bir sürü başka sorunlar bunaldım anlayacağın dinlenmeye kendimi toparlamaya ihtiyacım var her zaman olduğu gibi

sevgili günlüük :) 13günün sonunda nihayet kurtuldum burnumdaki atelden. şiş ve ödemli çok komik görünüyorum önden ama mutluyum yine de düzelecek nasıl olsa :)) yüzümü yıkamak oldu eve gelince ilk işim vallahi yıllardır yıkamıyordum sanki yüzümü bi rahatladım bi rahatladım ki sorma :) ailecek yeni yüzümü yadırgadık alışmaya çalışıyoruz.. (bu arada profilime ekledim resim :) merak eden arkadaşlar ekleyebilir.) atel çıksın gezme gezme gezicem diyordum ama görünüşe göre bi kaç gün daha evdeyim alışana kadar :)
günlük tutacak olsam tutamam ama buraya bi hevesle yazıyorum :) çok hoşuma gidiyor :) iyi ki varsın KK!

Küçükken bir tane sanal bebeğim vardı
Hani iki tuşu vardır ya yedirir içiririrsin günlüküm
Annemden gizli aldığım için çocuk aklımla görücek diye camdan aşağı atmıştım
Sonra ağlayarak iinip aldım ki kırılmıştı
Sanal bebeğim acı çekiyodu
Yasını tam iki gün tuttum sonra unuttum

Ahh keşke hep çocuk kalsaydım da acılarım o kadar yersiz ve bir o kadar zamana karşı dayanıksız olsaydı keşke ...

babaannemi dün hastaneye kaldırdık.
bugün de yanına gittim görmeye. hiç konuşamıyor, beni görünce gözünü kırptı sadece.
doktor da durumu kötü herşeye hazırlıklı olun demiş.
Allah hayırlısını versin.

Sevgili günlük, sevgili günlük demeyeli yıllar olmuş, özlemişim. Özlediğim o kadar çok şey var ki, artık hiçbir şeyi özlemek istemiyorum. Sevdiğim her şeyin bir sonu var, ayrılık var, o yüzden hiçbir şeyi sevmek de istemiyorum. Hiçbir şeyi umursamayan, gamsız biri olmak istiyorum. Keşke en büyük derdim 7kat yabancı bir oğlanın beni sevip sevmediğini düşünmek olsaydı, böyle insanları kıskanmaya başladım sanki. Ama hayatta daha zor, daha imkansıza yakın şeyler de var, ulaşılması daha zor. Bir insan verdiği bir karardan hem memnun hem de pişman olabilir mi? Şu sıralar çok düşünceliyim, çok fazla melankoliğim...

son günlerdeki içimdeki sıkıntıyı, yaşadığım çıkmazı biliyorsun günlük

aklım sürekli ondaydı yine, sürekli araştırıyordum nerede ne yapıyor diye.. öğrendim ki geçen hafta askere gitmiş, karısından bin kilometre ötede bi yerde uzun dönem çıkmış askerliği.... öğretmenlik yaptığı okula kadar buldum her şeyini.. iyice gecem gündüzüm o olmuştu yine ve bi gece sabaha kadar ablamla oturup dertleştik.. o kadar utandım ki hala onu düşündüğümü söylerken.. hayat akmış gitmiş, insanlar kendilerine bi yön çizmişler yollarını bulmuşlar, ama ben hala onu özlemekten düşünmekten vazgeçememişim.. resmen acıdım kendime günlük.. böyle mi olmalıydım ben? dışarıdan öyle farklı görünüyorum ki, kimse bilmez anlamaz içimdekini...

hıçkıra hıçkıra hepsini bir bir anlattım ablama, geldi sarıldı uzun uzun, geçmiyo dedim bitmiyo dedim.. ağladım sabaha kadar.. ben ondan kurtulmaya çalıştıkça saplandım dedim, battıkça battım ve artık en derindeyim dedim, kimseye sesimi duyuramadığım yerde... bir sürü telkinde bulundu filan, en sonunda da bana özel bi klinikten randevu almış, yarın psikiyatriye gidiyorum.... 7 yılın sonunda bu aşamaya da geldim ya artık, beni kliniklere kapatsalar yeridir..

kurtulmak istiyorum, bitsin artık..

Allahım güç kuvvet versin ve bitsin, bu uğurda ilaç da kullanmaya razıyım, yeter ki düzgünce yaşayabileyim artık bu hayatı...​

bu akşam müzik dinliyorum günlük..
eskiden dinlediğim şarkılar cıkınca resmen o günlere dönüyorum
bir şarkı bir koku insanı burdan alıp bambaşka yerlere götürüyor ne garip değil mi!!??

çok mutsuzum günlük
gene kırmızıları gördüm
nefret ediyorum hayattan ve insanlardan. ve kendimdenn

ve ben hiç birsey yapamıyorum elimden hiç birsey gelmiyor.

Eskiden kader mahkumu derlerdi hapiste olanlar için anlamazdım yaw adam suc işlemiş cezasını cekiyor nasıl olur kader mahkumu derler neden kadere
dayarlar suçu derdim..
ama şimdi o kaderin ne oldugunu okadar acı bir sekilde yaşıyor ve anlıyorum ki...
KAder!!!!

kader bazen elini ayagını bazen agzını dilini baglar adım atamaz söz söyleyemez Razı gelirsin...

bir gün istediğinin olmasını arzuladıgın günün gelmesinin umudu da gider yüreğinden , işte en büyük yıkılışş umutların bitmesi ve senin tükenmen aynı anda olur..
ben böyle bir hal içindeyim şimdi..
önüm koca bir siyah.. ben içinde kayboldum .. ama yok olmadım herkes görüyor beni oysa ben yok olmak istiyorum...

Son düzenleme:
adet öncesi gerginliğim mi,ayrılık stresim mi ne...herkese herşeye çatıyorum günlük,KKda bile dilim sivrilmeye başladı,eskiden pozitif palyiktim oysa
bi yandan sevgilimin önüne eski sıfatı koymanın mutsuzluğu bi yandan bunu hiç kimseye belli etmeme çabası..Soranlara iyi ya memlekette o da diyorum.Faceden onla ilgili şeyleri kaldırdım ama çok çok dikkatle incelemeyen farketmez bile.
Bir yandan bana hiçbir kötülüğü dokunmayan o çocuğu üzmek,ayrılmayalım diye gururunu unutup çırpınmasını izlemek
of allahım yaa,hiç de kıyamıyorum ki...Yüzüm birazcık yumuşasa ikna edecek beni diye korkuyorum.Ona sert davranmaya çalışmak da yoruyo beni,kalbimi nasırlaştırıyo.Üzüldüğünü bilmek üzüyor beni,ağladığını bilmek kahrediyor
onu düşünmekten,üzülmesin diye çabalamaktan ayrıldığımı anlayamadım daha.Sinirle bana söylediği kelimelere bile sinirlenemiyorum,kızamıyorum.Ağzıma sıçsa hakkı var diyorum..Biliyorum haksızlık ediyorum kendime,ama kendim umrumda bile değilim
Güçlü bi kızım nasolsa,küçükken iğneden bile kortuğumu belli etmezdim.Ağlayacaksam karşı yataktaki ablamın uyumasını beklerdim...
neden böyleyim günlük?Neden kabuğumu kırıp hislerimi belli edemiyorum?

sevgili günlük
bir kaşık suda boğabiliceğim çok insan var... yalancı düzenbaz adi köpek bir ton laf sayabilirim içimi döksem dökememkii
bi insan bukadarmı adi olabilir bukadarmı gevşek olabilir ben anlıyamıyorum.

canım sıkılıyor günlük bunalıyorum
herşeyden herkesten nefret ediyorum..
neden istediğim hiç bişey olmuyo
neden mutlu olamıyorum
neden tamam şimdi bitti bütün sıkıntılar derken........
ben çok mu şey istiyorum yaaa...

Bu günlerden ölüm!!!
Kan kokusu var etrafta..İzmir'de..

Vurulduk Ey Halkım!!
Çok öldük yine çok..

Şehitlerimize Allah'tan rahmet,ailelerine sabır istiyorum Allah'ımdan..
Artık adalet yerini bulsun ve o itoğlu itler gebersinler..

Yeter artık!Klavye komuntanlığı yapmak istemiyorum ama yeter!
Artık isyan başlasın..
Hepi birlik olalım.
Bu illetten kurtulalım..
Şehit ve askerlerim duam sizlerle..Allah'a emanet olun..

Merhaba Günlük,

Oğlumu çok özlüyorum. Kokusunu çeke çeke sarılsaım var şuanda ona. Artık beni muck sesi çıkararak öpebiliyorda. Günlük, oğlum büyüyor artık. Konuşmayada başladı. Rabbime şükürler olsun bana bu günleri gösterdi.

Bazen düşünüyorum da el bebek gül bebek büyüttüğün bebeğini askere gönderiyorsun. Her gün, her sn hatta onun için endişeleniyorsun. Sesini duymak sana yeniden hayat veriyor ama bir gün arıyorlar ve oğlunuz şehit oldu diyorlar. Rabbim n'olur beni evladımla sınama onun özlemini verme. Bilirsin ben güçsüzüm dayanamam, ölürüm bende. Sana şükürler olsun.

Oğlum seni çok seviyorum...

günlük bu millet neden hep kimin ne giydigine bakiyor? burada hava soguk sabah siyah kilotlu corapla kot etek giydim normalde herkesin hosuna gidiyor böyle giyindigim zaman ama buradakiler beni "rahibe" yerine koyuyor arkamdan gülüyorlar illa pantolon ile mi is yerinde calismak gerek? kafama takmiyim diyorum faka elimde degil sinir oluyorum calismak bile istemiyorum oysa ki sabah okadar neseli ve mutlu bir halde isime gelmistim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…