Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük canım çok sıkkın ve moralim bozuk.. düğüne 3 aydan daha kısa zaman kaldı ama ortada nerdeyse hiçbir şey yok. omuzlarımda o kadar ağır bir yük hissediyorum ki... neyle ilgileneceğimi şaşırdım. uzak şehirlerde olmanın acısını ilk defa bu kadar hissediyorum galiba.. şu sınav da bir bitseydi, elim ayağım dolanıyor tus denince! bıktım senden tus, bırak yakamızı umarım sınavdan sonra yoğunlaşabiliriz....

Yine şehit, yine ağıt yakan bir anne, yine vatan sağolsun cümlesi....
Daha ne kadar vatan sağolsun diyecek bu millet ?
Dökülen onca göz yaşı, yakılan onca ağıtlar ve tekrarlanan aynı cümle vatan sağolsun....
Kendimi o annenin, o ailenin yerine koymayı düşünüyorum da yok yok bu mümkün değil onların hissettiklerini hissedemem Allah sabır versin şehit ailelerine...
Her şehit haberi olduğunda bıçak kemiğe dayanıyor hep bir şeyler yapılmalı deniyor sonuç ne mi oluyor ? Koca bir hiçlik !
Kemiğe dayanan kaçıncı bıçak bu ?

Son düzenleme:

tatlım sıkma canını..
inşallah sınavdan sonra herşey istediğin gibi olur..

babaannem sonsuzluğa uçtu günlük.
dün gelip sana yazmıştım doktor herşeye hazırlıklı olun dedi diye.
sabah 12 de öldü.
Allah yanına aldı babaannemi.
yarın da cenazesi kalkacak.
ramazan gibi mübarek bir ayda öldü pamuğum.
onu çok özleyeceğim
mekanı cennet olsun

Son düzenleme:
20 yaşında hayalleri yıkılana mı?
9 ay karnında taşıyan Anaya mı?
Yoksa "Vatan Sağolsun" diyerek ayakta duramayan babaya mı yanmalı?
Sen söyle günlük
1984'ten beri bir türlü çözülemeyen sorun bu..

Daha kaç can yanacak kaç ailenin ocağına ateş düşecek
isyan etmemek elde değil...

ıslanmak istiyorum günlük yağmurda ıslanmak belki arada ağlamak iliklerime kadar ıslanmak istiyorum sanki ıslanınca damlalar üzerimden aktıkça bende hafifleyeceğim üstümdeki yük damlalarla birlikte akıp gidecek bende tertemiz olacağım uzun zaman sonra denize girmek istedim pek istemem aslında bunu hatta yüzme bile bilmem pek böyle bir hevesim olmadı ama şimdi yüzmek istiyorum o derin suya girmek istiyorum sanki hafifleyecekmişim gibi geliyor

Son düzenleme:
Günlük bu sana ilk yazışım.. bazen yalnız hissediyorum duygularımı yaşarken..Kardeşim aralıkta askere gidicek..Ülkenin şuanki durumu çok karartıcı bazen haber izlemek istemiyorum her izledikten sonra derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum..İnşallah herşey düzelir

Canım Günlük....

Mehtabımız bitti maalesef ve evime döndüm bugün... Eşimle birlikte çok güzel bir tatil yaptık, o kadar mutlu oldum ki anlatamam sana, hasret giderdik bol bol, bir saniye bile ayrılmadık birbirimizden, canım bitanem beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı, onu bugün yolcu ettim.... Şubata kadar izin kullanamayacağız ama ekim sonu ya da kasım gibi dayanamam giderim ben yanına Offf daha çok var be günlük, zaman geçse de çabucak, hasretliğe koca bir nanik çeksek

Bir de güzel bir haber günlükçüm, dualarımız kabul oldu, benim için "inşallah" bile diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum... 4 yıldır çıkmayan tayinim çıktı, artık daha yakın bir okulda görev yapabileceğim, çok sevinçliyim, bu haberi de eşimle kavuştuğumuz gün aldık, çifte mutluluk oldu benim için...

İlk altın madalyamızı almış bulunmaktayız. İstiklal Marşımız okunacak, ne gurur verici!
Annesi ölmüş 50 gün önce ve muhabir bunu illa ki soracak ya, sordu, ağlattı çocuğu. İçim acıdı. Allah rahmet eylesin.
Şehitlerimize de Allah rahmet eylesin

Ben bir kaç gün yokum günlüğüm. Aşkımla görüşeceğim. Kendine iyi bak

Son düzenleme:
Bizim aile iftar davetlerini göl kenarında yapmayı alışkanlık haline getirdi Geçen hafta ben onları orda ağırlamıştım, bu hafta da onlar bizi ağırladı Ama perişan olduk yahu. İki haftadır, yakar top, ip atlama, voleybol oynamaktan imanımız gevredi Hepimizin göbeği düşmüş durumda Gece 1 e kadar ordaydık. Biraz daha sıksak sahur yapacaktık

Sonuç ne mi; uykusuz bir elmayra, uykusuz bir elmayranın kocası ve uykusuz bir elmayranın kızkardeşi Diğerleri emekli tayfası ya da vardiyalı çalışan gençler

Neyse ki bugün gururlu Cuma Yarın tatil doya doya yatarım

Günlüğüm çatlayacağım valla çatlayacağım ya.
Sanki sınava ben girmişim o kadar heyecanlıyım ki..
Hatta daha da fazlası. Geçen yıl daha rahattım
Açıklanmıyor şu sonuçlar, bugün açıklanacak diyorlar bekliyorum öyle.

Sg_ceyda'nın da başı sağ olsun günlük. O kadar emek verdi ki...Allah mekanını cennet eylesin ve Ceydalara da sabır versin.

Boğazıma kadar aşka battım günlük.Her hücremde hissediyorum,boğazımda bi düğüm
Anlatamıyorum hislerimi ama o kadar yoğun ki...
3 yılımı geçirdiğim insana daha yeni aşık oldum ben.Tertemiz bi sayfada ilerliyoruz şimdi
Geçmiş hiç yokmuş gibi.Sadece birbirimizi çok iyi tanıyarak ve bu kez gerçekten aşık olarak.
Ders çalışmalıyım ama aklım bi karış havada...Ve ben ne mi yapıyorum?
Bütün gün tv başında pinekliyorum olimpiyat müsabakalarını izleyerek.
Trt'ye alınmalık insan oldum yemin ederim.Bütün sporcuları tanıyorum neredeyse kariyerlerini de ezberleyeceğim artık
2020 İstanbul'da olursa -ki hiç şans vermiyorum- kesinlikle bir çok müsabakayı canlı izlemeye gideceğim.
Bu arada nerden nereye gelmişim.Aşığım diyodum az önce şimdi olimpiya diyorum ne kadar alakalılar değil mi

o kadar çok şey yazmak sistiyorum ki aslında ama farkettim yazacak kadar enerji bulamıyorum kendimde...hepsi uçtu gitti yarım aat önceki tartışmamızda..geriye ne mi kaldı ağlasam susamam diye korkum ve ağrıdığını hissettiğim yorgun yüreğim...

en kötüsü de ne biliyor musun günlük? hissettiklerimi kimseye anlatamamam ve buraya yazacak kadar aciz olmam.......

günlük keşke hep şu aralar hissettiğim gibi olsam sebepsiz mutluyum ve en önemlisi çook huzurluyum acaba böyle böyle mi atlatacagım :44: artık ağlamak istemiyorum.Rabbime bin şükür.bugunume bin şükür..

Bütün fal bakanlar kendini kötü hissediyormuş. Benim fal ortada kaldı

Ne garip yaa günlük... Bana aylar önce tekrar bi erkeğe karşı bişeyler hisseder misin deseler, kesinlikle hayır derdim.. Ama şimdi noluyo bana... Onu görünce heycanlanıyorum, görmediğim zaman acaba bugün gelmeyecek mi diyorum.. Ama mutlaka geliyo.. Hele bugün.. Geldi odama baya bi oturdu yanımda.. Halimizi bi görsen gülerdin öyle havadan sudan konuşuyoruz... Bu bi sürede eminim böyle devam edecek... Onun da açılmaya pek cesareti yok.. Hoş iş yerinde benden başka herkese söylemiş ama bana söylemiyo... Herhalde nabzımı ölçüyo nasılsa kulağını gitti bakalım bana nasıl davranacak ona göre hareket ederim diye düşünüyo galiba... Ben mi ? Bu konu hiç açılmadan önce onunla daha rahat konuşurdum şakalaşırdık falan şimdi naber nasılsın o kadar yani... Eee napiyim ama dimi... Yan yana otururken baak bakiyim dedi döndüm benim fotoğrafımı çekti..Böyle çocukca şeyler yaşaıyoruz işte.. :90: Ne diyosun günlük... ? Yok ama ben ona yinede güvenmiyorum ona değil hiç bi erkeğe güvenmiyorum... Bu heycanlar güzel ama yinede sonunu görmedğim bi ilişkiye teslim etmicem kendimi... Bakalım görelim benim için neler yapacak... Benim onun için bişey yapmaya hiç niyetim yok valla... Bazen diyorum aman böyle rahatsın işte boşver sokma kimseyi hayatına, bazende sevmek ve sevilmek bu duygular olmadan da olmuyo işte.. İnsan mutlu bi gelecekten başka ne hayal edebilir ki... Şimdi yüzümde salakca bi gülümseme var... Kendimi çok tuhaf hissediyorum... Tekrar üzülmek istemiyorum o yüzden temkinli atacağım adımlarımı...​

günlük çok moralim bozuk berbat hissediyorum kendimi benim biraz değişikliğe ve bakım yaptırmaya ihtiyacım var ama para yok bir sürü borç var

Günlük çok yorgunum misafirlerim vardı iftara Allah kabul etsin yedik ictik yorulduğuma degdiEsimin mesai arkadaşlarını aldik yemeğe 2 bekar erkek çok beğendiler yemekleri Yarında karsı komşum iftara davet etti bende onları davet ederim önümüzdeki hafta Öyle iste günlük pek KPSS çalışamadım konu tekrarı yapıp deneme coZdum denemenin cevaplarına bakamadım biraz sonra bakicam bakalım nasil cikmisAllah banada nasip eder ins. Memurluğu Hadi günlük gelirim yine kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…