Ne garip yaa günlük... Bana aylar önce tekrar bi erkeğe karşı bişeyler hisseder misin deseler, kesinlikle hayır derdim..
Ama şimdi noluyo bana... Onu görünce heycanlanıyorum, görmediğim zaman acaba bugün gelmeyecek mi diyorum.. Ama mutlaka geliyo..
Hele bugün.. Geldi odama baya bi oturdu yanımda..
Halimizi bi görsen gülerdin öyle havadan sudan konuşuyoruz...
Bu bi sürede eminim böyle devam edecek... Onun da açılmaya pek cesareti yok..
Hoş iş yerinde benden başka herkese söylemiş ama bana söylemiyo... Herhalde nabzımı ölçüyo nasılsa kulağını gitti bakalım bana nasıl davranacak ona göre hareket ederim diye düşünüyo galiba... Ben mi ?
Bu konu hiç açılmadan önce onunla daha rahat konuşurdum şakalaşırdık falan şimdi naber nasılsın o kadar yani... Eee napiyim ama dimi...
Yan yana otururken baak bakiyim dedi döndüm benim fotoğrafımı çekti..Böyle çocukca şeyler yaşaıyoruz işte.. :90: Ne diyosun günlük... ? Yok ama ben ona yinede güvenmiyorum ona değil hiç bi erkeğe güvenmiyorum...
Bu heycanlar güzel ama yinede sonunu görmedğim bi ilişkiye teslim etmicem kendimi... Bakalım görelim benim için neler yapacak... Benim onun için bişey yapmaya hiç niyetim yok valla...
Bazen diyorum aman böyle rahatsın işte boşver sokma kimseyi hayatına, bazende sevmek ve sevilmek bu duygular olmadan da olmuyo işte..
İnsan mutlu bi gelecekten başka ne hayal edebilir ki... Şimdi yüzümde salakca bi gülümseme var...
Kendimi çok tuhaf hissediyorum... Tekrar üzülmek istemiyorum o yüzden temkinli atacağım adımlarımı...