Popüler Konu Sevgili günlük...

tüm gün sevdiğimleydim günlük.. son görüşmemizdi,yarın da ailesiyle olucak, pazar sabah askere yolcu..allahtan yakın yere çıktı, o açıdan çok mutluyum
ama........ağladım,güldüm, tekrar ağladım.. hele ayrılırken hiç tutamadım kendimi bi sarıldım ki boynuna öptüm kokusunu içime çektim, ağladım, ağladım...
dua edicem her gün her saat..
allahım korusun...

yoktum çok boşladım yazmayı ama bak geldim yine ; darlandım ,bunaldım ... İşim düştü geldim yine yoksa çatlayacağım ...

Bu kez ümitliydim çok istiyordum ilk 4 ü görmek için sonuçlara bakarken kalbim hızlanmıştı ama açtım ki yokk yooooook adım

OF ki OFF olmadı yine ya..

Ne nalet ne zor bir şeymiş akademisyenlik için kadro bulmak ...

Hayatım yine bir boşukta gidiyor aşk yok istediğim iş yok ... Şu tez belası da bi bitemedi gitti... Çok sıkıldım ben inan bu akşam balkona oturdum öyle yarım saat boşluğa baktım sabitlendim resmen

son görevimizi de yaptık..
bugün cenazesi kaldırıldı babaannemin..
yıkadık pamuğumu, balımı, canımı...
üzüldüm, ağladım ama son zamanlarda çok acı çekiyordu.
bana öğrettiği dualarla uğurladım o'nu
bu mübarek günlerde öldü babaannem.
hepimizin gideceği yer orası.
Allah mekanını cennet etsin, nurlar içinde uyusun.
bana hep ben senden razıyım Allah da razı olsun derdi.
bugün herkeste biz gördük sen en iyi şekilde baktın babaannene dediler.
helal olsun...
o da bize az bakmadı.
hiç gocunmadım bakarken.
güldürdü, yanına yatayım mı dediğimde yat balım yat diyodu canımm.
hayat...
bugün yıkanırken bende girdim.
sanki kalk babaanne gidelim desem gelecekti.
öptüm saçlarından.
sabahta rüyamda gördüm. beni çok sevdiğini söyledi.
bende o'nu çok seviyorum.
dularım hep o'nunla.
Allah'ın rahmeti üzerine olsun inşallah bu mübarek günlerde.
o hep benimle.

bugün gittim psikiyatriye günlük, ortamı sevdim huzur vericiydi.. nerdeyse 1 saat konuştuk doktorla, bana farklı kapılar açtığını hissettim.. güzel örnekler verdi, yerinde betimlemeler kullandı hoşuma gitti..

en çok aklımda kalanı ve beğendiğimi söyleyeyim sana günlük

psikolog dedi ki; hayatımız boyunca yüzlerce kitap okuruz, bazısını severiz bazısını beğenmeyiz ama hepsini bitirdiğimizde ya da yarım bıraktığımızda kaldırır kütüphanemize koyarız.. yaşadığımız ilişkiler de buna benzer, sen bundan önceki ilişkinde kötü şeyler yaşamışsın, hayalkırıklıkları yaşamışsın ama bunu da okuduğun kötü bi kitap farzedip o kütüphaneye koymalısın dedi.. sonuçta içeceğin en ağır dozdaki antidepresan bile sana geçmişini sildiremez dedi, öyle bi teknoloji yok, sadece hepsini birer deneyim olarak görüp benliğine katmasını başaracaksın dedi..

bu sözleri beni çok etkiledi, çünkü ben şimdiye kadar onu hep unutmaya çalıştım aklımdan silmeye çalıştım, "eternal sunshine of the spotless mind" filmini izleyip izleyip ağladım.. ama bu sadece filmlerde olurdu ve gerçek hayatta istemediğimiz bir şeyi beynimizden silmemiz imkansız.. bunu da rafa kaldırmanın zamanı gelmedi mi artık dedim kendi kendime ve kendimi doktoruma emanet ettim...

terapi sürecine başlıyoruz dedi, hafif bi antidepresan verdi, beni uyuşturmayacak sersemletmeyecek ama duygularımı çok da kafaya takmamı engelleyecek bi ilaç.. moral verecek bi ilaç kısacası... az önce sahurumu yaptım ve içtim hemen.. etkisini göstermesi 3 haftayı bulurmuş, bekleyip görelim bakalım.. Antidepresan kullansam mı kullanmasam mı diye çok tereddüt ettim ama başlamaya karar verdim..

günlük bir de doktorumun bulunduğu başka bir tespit vardı ki, beni oldukça şaşırttı.. benim bi abim var ama yıllardır hiç görüşmedik, selamımız bile yoktur o derece.. hiçbi zaman güzel bi iletişimimiz olmadı.. abim benim hayatımdaki ilk erkek figürüymüş, ve ben o figüre ulaşmaya çalıştıkça başarısızlık yaşadığım için bugünkü ilişkilerimde erkeklerle sorun yaşıyormuşum.. hakikaten düşündüm de, babamla da abimle de erkek arkadaşımla da sürekli bi didişme halindeyim, hiç de sağlıklı iletişim kuramıyorum.. bunu farkettim ve doktorumun analiziyle bilinçaltımda yatan bi noktaya ulaşmış oldum..

1 saat boyunca bi çok şey söyledi tabi ama şimdi hepsini yazasım gelmedi, bu psikolog meselesi şimdilik aramızda.. annemden tut erkek arkadaşıma kadar kimse bilmiyor, bir tek ablam ve bi kaç yakın arkadaşım biliyor..

bakalım zaman ne getircek.. umarım faydasını görürüm de kendi yolumu çizebilirim artık geçmişin izleri olmadan

sevgili günlük günlerdir uykusuzluk çekiyorum en son dün sabah uyudum dün öğleden sonra 3 te uyandım ve hala uyuyamadım facelerde kk da twitrda gezme derdindeyim su uykum gelsede azıcık buralara uyusam diyorumm artık zaten evde sıkılmısım gece bıle ayakta olmak dahada sıkıcı(

2 gündür migren ağrım var.. geçmek bilmeyen ağrılar (
dün perdelerimizi seçtik sanırım güzel olacak :))
bu aralar felaket derecede sıkıstık harcamalarımızdan dolayı. geriye bir tek alyanslarımız kaldı sanırım birde mobilyalar...
diğer kalanlar ise düğün ve kına yerinin süslemesi ve yiyecek içecekleri...
nasıl atlatacağız bilmiyorum tek bildiğim allahın iziniyle gelip geçmesi bir an önce.
düğün günü hiç bişey düşünmek istemiyoruz mutluluktan eğlenmekten ve balayından baska...

annem her geçen gün daha da buruluyor içi...
geçen gün kolileri hazırladık hepsi bitmesede ütülenecekler ütülendi diyebilirim :=)
hem güzel hem kötü . sende gidiyorsun demek... cok tuhaf bir duygu dedi..
canım annem son 4 haftamız kaldı...
4 haftalık izinim... ve ardından yeni bir başlangıca ...

Allahım beni sevdiğim adamı sevdiğim insanları nazarlardan korusun ...

Mutsuzum günlüğüm..
Hem de çok...
Niye bu emeğim...Neye.. Kime...
Niye bu akıttığım gözyaşlarım... Kime...
Bir yanlışa doğru sürükleniyorum sanki..
Ve ben buna dur diyemiyorum...
Tek bildiğim artık mutsuzum

günlük
neden kocam benden bambaşka bir insan olmamı istiyor?
çok mu kötü,geçimsiz biriyim ben?
:44::44:
sabah 7:30 da kalkıp 8:00 iş başı yapan akşam 18:00 de evde olup
yemek yapan,çamaşır,bulaşık,ütü,temizlik vs...
uğraşıp didinen üstüne 1 ay sonra ki sınava hazırlanmaya çalışan vede
akşamları suyunu bile ayağına isteyen kocasına hizmet eden ben
çok mu geçimsizimm?
:44::44:
öğretmen olmanın avantajını sonuna kadar kullanıp uzunca bir tatil
yapan, bana ufacık bir yardımda bulunmayıp,üstellik ailemin yanında benimle tartışıp,hakaret eden
vede her fırsatta
beni anneme şikayet eden eşimin hiç mi suçu yok?:44::44:
o mükemmel mi??:44:

Günlük ben çok üzgünüm;

7 aylık hamileyim ama beni de bebeğimi de üzüyorlar,hem de en yakınlarım.

Annem,evini boya badana tadilattan geçirdi,neymiş 5 gündür evine gitmemişim merak etmemişim diye bana sitemleniyo,eve davet etmemişim vs.ben yabancısıyı mıyım,arasın desin ki" kızım sana gelicem" gelme mi diyeceğim,böyle bişey yapabilir miyim hiç..

kendisinin bana"kızım sen hamilesin,boya kokusu rahatsız eder(ki başımı deli gibi ağrıtır) gelme ben gelirim demesi gerekirken bana sitemlenip,laf sokmaları beni deli ediyor..

Hıçkıra hıçkıra ağladım deli gibi..Bebeğimin üzülmesini istemiyorum,beni de anlasınlar istiyorum.Annemin de üzülmesini istemiyorum.
Allahım sağlık huzur mutluluk versin hepimize,ailemize başka hiçbişey istemiyorum....

Gitti...
Artık kalbimin yarısı boşlukta gibi... Kelimeler boğazımda düğüm düğüm oldu...
Sadece otobüsün camından el salladı ve gitti...
Ağladım içimde tutamadım artık son ana kadar bekledim ve işte otobüs hareket ederken süzüldü göz yaşlarım... Hıçkırıklar... Ve o da ağladı... Onun ağlamasına dayanamadığım için bir daha ağladım...
Böyle işte... Askerliğe uğurladım ellerimle, öpe koklaya... Ama yetmedi sarılmak öpmek koklamak çünkü yetmez.
Dün bütün gün ve gece beraberdik sohbet ettik, sarıldık, güldük, eğlendik
Bugün keşke dedim keşke biraz daha sarılsam biraz daha konuşsam
Özleyeceğiz birbirimizi derken sesim gitti yumruk oldu boğazımda...
Allah'a dua etmekten başka elimden bişi gelmiyor artık
Sağ salim gitsin ve gelsin Aşk'ım, hayat yoldaşım, ruhuma gözleriyle dokunan sevgilim...

Günlükdaşlardan da birer dua bekliyorum bu zorlu yolculukta bi nebze olsun içimi ferahlatır belki....​

şu an çok kötüyüm deli gibi ağlıyorum çok istedim ama olmadı olmuyor isyan etmiyorum sadece bir kere de mutluluktan ağlamak istiyorum Rabbim lütfen

Sınırda günlük...
Puanı onun için sınırda...
Ne iyi diyebiliyorum ne kötü...
Çıldırmama az kaldı...
Dua...Dua..Dua..
Tek çaremiz...

En baştan başlamak en güzeli.
Geçen hafta evimizin eşyalarını almak için kuzumun yanına gittim.
Senelerce beraber yaşayacağımız evimiz için heyecanlanmıştım ben.
Çocuk gibiydim. Çok mutluydum. Sadece nişanlımla değil, ailesiyle de çok mutluydum.
Öyle içten ilgilendiler ki benimle, çok huzurluydum yanlarında.
Eksikler olsa da almayı planladığımız bir çok şey alındı ve 4 günün sonunda yorgun ama mutlu bindim otobüse.
Otobüse bindikten 10 dk sonra abim aradı.

Dedem öldü.

Bir otobüsteydim. Ne hissettim tam olarak bilemedim. Bi tane dedem vardı, o da bu mübarek günlerde gitmişti.
O çoğu zaman istemsiz de olsa babamla davranışlarını karşılaştırdığım bir idoldü.
İnanılmaz bir beyefendi, çok başarılı bir çiftçiydi.
Masmavi gözleri, çok geniş bir vizyonu ve kültürü vardı. Sanırım hayatımda görüp görebileceğim en misafirperver insandı.
Öyle güzel yetiştirmişti ki kendini dünyadan, gelişmelerden, siyasetten hiç kopmadı.

Yıkamışlar, sarmışlar dedemi.
Ne olur ben de göreyim son kez dedim. Açtılar ama hemen kapattılar. Aklımda sadece bembeyaz saçları kaldı.
Ne garip, uyur gibi geliyor insana. Açın üstünü, bağlamayın, nefes alsın diyesim geldi bir an.
İkindi namazından sonra gömdüler dedemi.
Böyle zamanlarda her şey daha bir vurgulu yaşanıyor sanki.
Dedemi bir çukura gömdük ve üzerine bir avuç toprak attık. Sonra da onu orada yalnız bıraktık.
Eve geldik. Hem ağladık, hem de iftar için yemek yaptık.

Bahçene indim dedem. Öyle güzel olmuş ki sebzelerin. Ellerinin değdiği salatalıkları, domatesleri doğradım ellerimle.
Çok sevdiğin misafirlerin evindeydi, sen nerdeydin?

Bugün çeyizim çıktı evden. 4 hafta sonra düğünüm var. İçim buruk.
Boğazımda bir düğüm var. Babamın davranışlarıyla iyice yıpranan bünyem kuş olup uçmak istiyor bugün. Dedemi, sesini özledim.

Bu yazılanları,ölümleri okuyunca bizimki de dert mi diyor insan günlüğüm amaaa...
Yaşarken ağır geliyor be günlüğüm...
Martagon'un da başı sağ olsun, Allah rahmet eylesin dedesine...

Ah günlüğüm ah... Bugün kaçıncı gelişim sana...
Bizimkilerden gizli gizli ağlıyorum köşe bucak...
Ne olacağız şimdi biz günlük..
Nasıl olacak? Araya yine yıllar yıllar yıllar mı girecek?
Bir yıl daha mı yaşayacağız bu stresi, bu kabusu?
O kadar yıprandı ki... O kadar yıprandık ki...
Bu sadece bir sınav değildi biliyorsun değil mi günlüğüm...
Bu bizim kavuşma biletimizdi...
Engellerimizin en büyüğünün aşılması demekti...
Bir yıldır gece gündüz demeden çalıştı, stresten saçları bile beyazlamaya başladı...
Yeri geldi dertleştik, ağlaştık... Yeri geldi sinirden stresten birbirimize sardık...
Hep dua ettik.. Hep Allah'a sığındık...
Ve yarın onun doğum günü...
Nasıl mutlu olup da kutlayalım...
Ne diyip de hafifleteyim acısını...
O kadar kritik ki...
Her şey çok iyi bir alıma bağlı...
Beynim durdu günlüğüm...
Sabrım tükendi

günlük çok kötüyümm
bugün bitti ayrıldık yine.. yine diyorum çünkü defalarca ayrılıp barıştık.. ben çok saf bi insan olduğum için her ayrılık sonrası söz vermelerine inandığımdan oldu buda..
ama bu sefer kararlıyım günlük barışmicam.. yalvarsın yakarsın isterse kapıma yatsın istemiyorum.. çok kırdı bu defa.. ben onun sınırsız kötü huylarına katlanırken o beni regl dönemimde bile idare etmediği gibi bana bir sürü hakaret etti..

Allahım bi an önce unuttursun onu bana inşallah.. (amin)

An itibariyle 2 yıl 5 ayı devirdik aşk'la
Bir kere hatır kırmadık, kötü söz söylemedik birbirimize... Önce saygı sonra sevgi dedik.. Bizim mutluluk formülümüz bu işte çok basit ama önemli bir şey.
Bunca zamandır beraberiz ama herşeyden öte o benim 7 yıllık arkadaşım. Biz liseden arkadaştık günlük biliyor muydun ?
Liseden sonra 4-5 yıl yollarımız bir iki defa rastlaşmak dışında kesişmedi.
Birden gelişti bizim aşk... Gecikilmiş bir aşk ama tam yerinde...
Hayatımızda yara bere alıp belirli bir olgunluğa geldikten sonra tamam dedik biz birbirimizi tamamlıyoruz. Evet tamamlıyoruz hemde herşeyimizle.. İnsan anlar hayat yoldaşını bende anladım.
Ömrümü geçirmek istediğim insan asker şimdi..
Özlemim bin kat daha fazla, aklım sürekli onda...
Öğlen ki kadar kötü değilim içim biraz ferahladı artık sadece iyi şeyler düşünmeye başladım.. Buna da şükür demek lazım

Allah tüm askerlerin yardımcısı olsun onları ailelerine, sevdiklerine bağışlasın...​

Günlükcüm sana ilk defa yazıyorum

Az önce annemle sevgilim hakkında ciddi şeyler konuştuk..öyle mutluyum öyle heyecanlıyım ki şuan anlatamam
Annem olumlu konuştu bu sefer Rabbime sonsuz şükürler olsun ki
Babana ben söylerim sen düşünme bunları dedi :)
Çok mutluyum nazar değmesin

ben de kardeşimi yolladım günlük askere
içim o kadar tuhaf ki..böyle bişey oturdu mideme sanki
büyüdü askere gitti baksana..ağla ağla bi hal oldum inan ki
ooff offf..
kızarkadaşı da o kadar ağladı ki canım benim..herkesin canının yanışı farklı işte
o sevdiği adama ağladı ben kardeşime..Allah hepimize sabır versin..
bu zamana kadar hiç asker yolu gözlemedim ben..
ilk askerim kardeşim..
Allah herkesin askerine rahat askerlikler sağlasın..çabucak zaman geçsin

benim sana yazacak çok önemli eylemim olmadı. ama kararlarım var uygulamakta ısrarlı olduğum.. bundan sonra kendimi üzmeyeceğim kimsenin de beni üzmesine izin vermeyeceğim. kendimi daha çok önemseyeceğim.

iftarda tüm aile birlikteydik
annem babam kardeşlerim teyzelerim eniştelerim kuzenler
günlerdir hazırlanıyoum çok yoruldum ama değdi günlük
epeydir toplaşmamıştık
çok güldük, çok eğlendik
her şey sorunsuz kusursuzdu.
sevdiklerimin gülen yüzlerini görmek kendimi iyi hissettiriyo
şimdi el ayak çekildi kahve ve sigara keyfine diyecek yok
bi de ayaklarım sızlamasa belim kopmasa iyiydi
olsun çok mutluyum ama ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…