Popüler Konu Sevgili günlük...

Allah kavuştursun arkadaşım. Rabbim tüm mehmetçiklerimizi gittikleri gibi ailelerine dönmeyi nasip etsin.

sevgili günlüğüm bugun nedense hersey gıcıgıma gidiyor cok canım sıkkın hersey batıyo yaa azcık ilgi beklemek suç mu demek ki kendimi yalnız hissediyorum ki istiyorum nerede anlayış çok üstüme geliyorlar çoookkk :99:

o kadar mutsuzum ki...
hem mutsuz, hem kırgın, hem dargın.
Bütün gün yataktan çıkmadım.
Kendime güvenim gitti yine.
Çekip gidesim var artık yalan dünyadan diyor ya öyle...
Hiç gücüm yok, hiçbir şey yapmak istemiyorum, çok lüzumlu hallerde bile konuşmak istemiyorum.
Bazı şeyleri çok istiyorum, mücadele ediyorum elimden geleni yapıyorum ama nafile, gören kimse yok.
Çok yıpranıyorum, istediğim şeylerin elimden kaçmasından bıktım artık.
Herşeyi bırakıp, yeni bir hayata başlamak, tertemiz bir sayfa açmak istiyorum kendime. Ama buna ne gücü ne de kendime güvenim var.
Kendimi köşeye kısılmış hissediyorum.

sadece mutluyum ama bi o kadarda karışıkkkk
kendimi çözemedim gtti günlüktoşş öptüm seni

Çoooooooooook mutluyummmmm Her şey çok güzel Allah'ıma şükür günlük. Detayları sonra yazacağımmm. Kendine iyi baaak

Selam günlük!
Bambaşka duygular içerisindeyim bu gece..
Öyle farklı duygular ki Rabbim herkese yaşatsın inşAllah
Canımın içi,biricik aşkım,hayat yoldaşımla kullanacağımız ilk Aşkparemi,ilk çeyizimi aldım bugün
Hayal ettim durdum o günleri
Sonra birlikte bi mağazaya gittik;nevresim,bornoz,uyku seti baktık
Öyle güzeldi kiiiiiii
Onunla uyuyacağımızı,hep birlikte olacağımızı düşündük
Çeyizlerimi iyi ki almamışım be günlük
Böylesi öyle başka ki...
Çatalına,kaşığına kadar ömrüm dediğim insanla seçiyorum öyle güzel ki

Parmağında yüzüğünü taşımaktan nasıl mutluyum anlatamam
Soyadını taşımak bambaşka bi mutluluk olsa gerek

İyi ki birlikte seçelim,birlikte alalım,habersiz olmasın demişiz
İyi ki her adımımda yanımda olduğunu biliyorum
İyi ki var...

Son düzenleme:
Günlükk
Bayram geldi ama çok mutsuzumm..Bu sene bayram yok bana
Sevdiğimi,canımı,nefesimi askere yolluyorum bayramdan sonra
Nasıl dayancam günlükk :2::2::2::2:
Rabbimm kimseye ayrılık yaşatmasın daha gitmeden böyle oluyosam gittiğinde nasıl olurum bilmiyorum
Allahııımm bütün askerlerimizi korusunn sağ saliim ailelerine kavuştursunn . Abimden sonra 2.asker yolu gözleyişim olcak.İnşallah buda geçip bitecek.

sevgili günlük kardeşim tuvalete 25 kuruş ücret biçmiş... tuvalete girmeye üşeniyorum üzülüyorum üzerinde "pamuk eller cebe" yazan boş kumbarasını görünce....

Sevgili günlük bugün çok güzel bir gün üzerimdeki karamsarlık gitti sonunda şimdi bu enerjiyle kakaolu kek yapıcam iftara

günlüğüm yazamadım sana uzun zamandır...
tezimin çalışmaları yoğun gidiyor, deneyi tutturmam lazım diye diye ihmal ettim burayı
geçmişi okuduğumda çok üzüldüm canım arkadaşım martagonuma allah sabırlar versin...
ölümden başka gerçek hiçbirşey yok şu dünyada
zaten şehit haberleri almış başını gidiyor...
geçen hafta eşimin babasını ve annanesini mezarlıkta ziyaret ettik, çok etkilendim günlük
zaman ne kadar hızlı geçiyor, insan acıya alışıyor hayatına devam ediyor...
allahım sen koru büyük dertlerden
onun haricinde kardeşim yanımda okusun istiyordum çok ama olmadı, geçemdi sınavdan çok üzüldüm
elimden birşey gelemediği için...
karışık karışık anlatıyorum ama allah bizi yuvamızı nazarlardan korusun...kavuşmak için çok bekledik biz bidiciğim günaydın notuyla başlayan kocaman bir buket çiçeğiyle uyandırdı beni çok mutlu etti kocam herşeyim benim iyiki varsın...

ay günlük bugün bir yedim bir yedim ki sorma hala daha yiyorum önce pişmaniye yedim kahvaltı bile yapmadan sonra kahvaltıda sadece pide yedim sonra makarna yedim sonra kahve sigara içtim sonra dondurma üstüne de şimdi karışık kuruyemiş yiyorum sıkıntıdan yiyorum var ya bi huzursuzum bugün

günlük ne istiyorum biliyor musun şöyle ormanlık bir alana gitmek istiyorum denize sıfır bir yer orman toprak iki adım sonra kumlardasın sonra deniz temiz hava deniz kokusuEki Görüntüle 487200 güneş kum ne harika olurduakşam güneşin batışını izlemek bir yandan kumda yürümek canım nasıl tatil istiyor anlatamam hiçbirşey düşünmeden yaşamak tazelenmek hafiflemek don atlet dolaşmak istiyormakyaj falan yapmak yok güzel miyim derdi yok deodorant bile istemiyorumtoprağa basıp bütün negatif elektiğimi atmak istiyorum hiç ses olmayacak bu mahallenin gürültüsünden bıktımsadece kuşlar dalga sesi ama nerde bende o şans o para

Son düzenleme:
Selam Günlük

Dün ve bugün yorucuydu ama keyif alıyorum ben hoşlandığım şeyleri yapmaktan. O yüzden problem yok yani. Mutluyum. Oyalanıyorum işte.

Bugün eşimle bol bol konuştuk, nöbeti yoktu, birazdan yine arayacağım konuşmak için ama mehtap sonrası mıdır nedir bilmiyorum, sesi keyifsiz geliyor, alıştığımı sanıyordum askerliğe ama izindeyken anladım ki alışmamışım dedi... Canım benim yaa biran evvel geçse zaman da koşa koşa yanına gelsem diyor. Çok özlüyoruz birbirimizi günlük yaa, nasıl geçecek daha bir yıl var koskoca kış var. O zamana kim öle kim kala

Daha yeni görüştük ama şimdiden başladık hasret türküleri dinlemeye. Hele ki her şeyin insana eşini hatırlatması kadar kötü bir şey yok. Neyse yaa sana da yazıyorum böyle karamsar karamsar şeyler.

Haziran22 adlı arkadaşımın gitmek istediği yerlere benim de gidesim var, çekip gidesim var buralardan, eşimi de alıp kaçmak istiyorum bizi ayıramayacakları bir yerlere... Ne yani istediysek öldük mü

Tam iki sene önce bugün ben yine O'nun için ağlıyodum
11.08.10 da saat 23.50 de bindirdim onu otobüse canımdan can koptu gibi hissettim tutamadım kendimi tüm gün ağladım, en son otobüse bindirirken zaten koptum..
İlk beni öptü sonra arkadaşlarını sonra son kez gelip bana sarıldı 5 buçuk ay ayrı kalıcaz diye nasıl üzüldüm..
O gece eve gitmek istemedim arkadaşlarımda kaldım bi baktım bi msj ..00.00 ay dönümümüzdü ben ağlamaktan unutmuşum o unutmamış bide öyle ağlattıKendine iyi bak bol bol bizi düşün dedi..
Ne çok şey değişmiş iki senede dimi
Sen güçlü dur diye tuttum kendimi gözyaşlarımı içime akıttım diyen insan yok olup gitti ellerimden..
Bana tek kötü söz söylemeyen beni üzünce kendinden nefret eden beni gözünden sakınan benim için herşeyini feda edicek insan gitti..
Bilmiyorum normalmi her seferinde bunu söylüyorum ama ayrılıgı geçtim bu degişim kadar canımı yakan başka bişey yok

Dün gece ben tam bunları düşünürken babamın arkadaşının ölüm haberini aldık..10 dk içinde olan olmuş vefat etmiş..
O haberi duyunca iyice sinirlendim iki günlük dünyada bize bunu yaşattıgı için onu affetmiyorum

Dünden beri klavyeye göz yaşlarımı akıtıyorum.
Bugün aradı aşk... Gündüz yerleştiğini bildirdi. Ama az önceki konuşmamız içimi parçaladı.
Canı çok sıkkındı, ağlıyordu... Ben onun ağlamasına dayanamam ki bende başladım ağlamaya....
Ortamın kötü olduğunu söyledi onu telkin etmeye çalıştım ama kendim bile inanmıyorken söylediklerime onu nasıl inandırayım...
Uyumaya gidiyorum dedi bu haldeyken nasıl uyuyabilecek ?
Aklım onda, kalbim onda...
Allahım yardım et bitsin bir an önce
Allahım ona huzur ver orda can sıkıntısını sil at, dayanma gücü ver ( amin )​

Bugun daha iyiyim,attım üstümden hayal kırıklıgını,yollar çizdim bir sürü,can sağlığından önemli değil hiçbir şey!!!

günlük yeter artık 5 ay sonra 21 yaşına giricem hala beni 16 -17 yaşında sanıyolar..
anlamıyorum ki boyum da kısa değil zayıf da değilim..
illa saçımı boyatmam ve ağır makyaj mı yapmam gerek yani..
lunaparkta bile 18 yaş üstüdür bu binemezsiniz diyo adamlar ya rezalet..
20 yaşındayım diyorum inanmıyolar bile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…