Popüler Konu Sevgili günlük...

Her geçen gün erkeklere nasıl güven olmayacağını gördüm ve okudum bu forumda
Hayırlısı olsun günlükcan

ah günlügüm ah ona burdan
öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan nasılda bagladın beni diyorum
bugun en sevindigim haber sevgilinin olmamasıydı gerçi ne gelin güvey oluyosama kendi kendime ama napiyim hoşlanıyorum sanırım :))
bide bana bakıyosun yaa hele o tipin varya o kepçe kulakalrın :)) neyse işte uzun lafın kısası senden hoşlanıyorum eger sende hoşlendigin için bakıyosan konuşalım yoksa ben gelip konuşmam :))
ya ben senin o gözlerine bayılıyorum sende benim gözlerime bayıl olsun bitsin işteD
sonra yaşında iyi benden büyüksün :))
bide saga soal bakmıyomuşsun
diger istediigm özellikler mevcut
hayırlısı ben gitmeden söyle yoksa beni göremezsin bidaha(43:

Yan sen
Bir ses gibi herkes gibi dünler gibi yan
Geçtiğin tüm hayaller gibi düşler gibi yan
Git ne yapıyorsan ben nasılsa görmeyeceğim
Sonra geri dönme ölsen dönmeyeceğim

Beni ablama ve enisteme emanet eden hatta evde bırakmayan annecim sana sevgi ve saygılarımı iletiyorum ve diyorumki "madem halaa 28 yaşındaki küçük kızını ablasına teslim ediyorsun, ozaman bana evlen diye baskı yapmicaksın bunda bi çelişki var çünkü :44: evlen diyorsun ama beni ablama teslim ediyorsun dur bi büyimde sonra evliliği düşünürüm tontişim

Günnüşüm dün gece annem ve babamı giresuna memlekete yolcu ettim, annanem ameliyat olucak ve apar topar memlekete gitmek zorunda kaldıalr.. ben gidemedim çünkü hem fındık zamanı hemde bayram haftasına giriyoruz yerler fulll, annemler zar zor yer buldular 2 kişi iptal ettirmiş yerlerini hemen annemler gittiler ve ben anasız babasız kaldım buralarda.. çok şükürki eniştem bize geliyorsun diye gözlerini büyütünce ee bonum kıldan ince tıpış tıpış geldim ablama ilk sahurumu dün gece ve ilkiftarımı bu akşam yaptım ilk defa annem babamdan ayrı ve bu çok kötü bişiymiş RABBİM ONLARIN YOKLUĞUYLA BENİ SINAMA VE BİRAN ÖNCE SAĞ SALİM ONLARA KAVUŞMAMI NASİP EYLE...

hayat ne garip günlük degil mi?

şimdi garip bi duyguda beni kapladı.
artık keşke dememeyi ögreneli bile cok oldu.
ya bu yaşadıgıma ne demeli.
keşke insan sayıp güvenip konuşmasaydım dedirttiler baana.
hoş artık birazcık akıllandımda herşeyi söylemedim.
cok bi zararım yok ama garip bi duygu bu günlükcüm..

birazda bu insan gibi görünenlerden tiksiniyorum.
ben hayatımı başka yöne coktan cevirdim de son sürat ilerliyorum.
bunlar benim hızımı kesmes, engel bile degiller ama söyleye bilicem tekşey garip oldugu..

ağızdan laf bikere cıkar dimi günlük.
onlardan cıkan ses başka bitaraflarına aitmiş sanrım.
zira burdan bakınca öyle görünüo..
yinede kokulu hayatlarında başarılar dilerim..
baya kokutmuşlar çünkü...

Delimiyim dolumuyum bilmem...
Ama canım ne isterse onu yapan biriyim...
Kafamın dikine gitmeyi seviyorum sonunu düşünmeden hareket ediyorum...
Bazen pişman oluyorum bazen iyi ki diyorum...
Bazen hatalarımdan ders alıyorum bazense aynı hatalara devam ediyorum..
Sence şimdi iyi ki mi dicem keşke mi?
Bilmem...
Yarım saat sonra bi paket olucak kapında...
Neyse onu geçtimde biraz zaman geçsin güneş doğarken bi yürüyüşe çıkayım...
Duvarlar üstüme gelmeye başladı.

Diş ağrısı mıııı?
Allah kimseye vermesin, kafamı duvara vurmak geliyor bazen içimden:95:
Ramazanda tutmasaydı bari şu ağrı
Çarşamba doktora gideceğim ama çok da korkuyorum offf:18:

Erkekler evlendikten sonra neden degisirler günlük?
Ben ona kiyamazken o nasil defalarca kalbimi kirabilir? Sevgi bu muydu...

gönderdim yarimi günlük, 3 saatlik mesafeye gitti ama sanki kilometrelerce uzaktayız..
dün teslim oldu aradı beni baya, sesi iyi geliyodu, o iyi ya günlük ben de iyiyim..
şükürler olsun allahıma bugün de duydum sesini iyiydi yine, sesini duymak iyi geliyo diyo, beni merak ediyomuş kuzum benim..
günlük geçicek dimi 5 ay???
geçicek ve nişanımızı yapıcaz, sonra da ver elini düğün
söz verdim aşkısıma, derse başlamam lazım tekrar, kurum sınavlarına hazırlanmaya başlıcam şimdi de,
şükürler olsun ki kpss puanlarım baya iyi geldi..
allahım sen sabır ver, güç ver nolursun..

kanser...
bu kelime hayatımda sevdiğim 2 insanı aldı benden.
anneannemi ve babaannemi. ikisi de mide kanseriydi.
2sinide bir daha hiç göremeyeceğim.
anneannemi güldüremicem babaannemin ellerine masaj yapamıycam.
bütün çocukluğum öldü sanki.
insanın çocukluğu ölür mü sahi?
ölüyormuş işte.
her anında anneannenle babaannen olursa ölürmüş insanın çocukluğu.
okula gideceksindir babaannen saçını 2 kulak yapar, yapamaz gerçi.
ağlardım babaannem saçımı 2 kulak yapamadı diye, üzülürdü o da napıyım kızım elimden bu geliyor derdi.
şimdi benim elimden hiçbir şey gelmiyor
bana balım diyen biri yok artık. türkü söyleyen biri yok.
türkü söylemeye başlayınca susmazdı sus babaanne derdim yine susmazdı.
en sonunda babaanne sus televizyon izliyorum derdim, susardı.
bir daha hiç duyamayacağım sesini.
karanlıktan korkardı, üşürdü şimdi bir toprağın altında yatıyor.
o pamuk gibi vücudu, yaşanmışlığın izi olan kırış kırış elleri o toprağın altında şimdi
son kez yıkanırken öptüm saçlarından, cansızdı üzerine beyaz örtü örtmüşler en sevdiği renk kabusum oldu benim.
kalk babaanne desem kalkacaktı sanki ama demedim.
anneanneme demiştim ama kalkamamıştı babaannem de kalkmazdı.
bütün çocukluğum öldü.
anılarım, oyunlarım her şeyim bir toprağın altında şuan.
garip, çok garip.
insan hayatta en sevdiği kişiyi toprağın altında bırakıpta gelip evine oturur mu oturuyorum işte.
o toprağın altında yatıyor uan.
dün yağmur yağdı üşümüştür diye geçirdim içimden.
1 hafta önce ellerimle meyveli yoğurdunu yedirdiğim, bana yat balım yat diyen babaannem artık yok.
inanması kabullenmesi çok zor ama yok.
şimdiden özlemeye başladım, şimdiden burnumda tütüyor.
ben bu koskaca hayatı onsuz nasıl yaşayayım
üniversiteye gittiğimi bile göremeyecek.
onu çok seviyorum.

Bugün çok keyifsizim günlük içim sıkıntılı. Dün annem, ablam ve yiğenlerim bana yatıya geldiler az öncede gittiler.Onları rahat ettirmek için elimden geleni yaptım ama yeni evli olunca hala eşimden çekiniyorlar. Eşimde aileme yeteri kadar ilgili davranamıyor. Oda onlardan çekiniyor.Ne biliyim üzülüyorum işte. Aslında saygının verdiği mesafe saygısızlığın sebep olduğu aşırı rahatlık ve lakayıtlıktan iyidir ama ortasınıda bulmak lazım. Hem saygılı hemde rahat olsunlar istiyorum.Dün okey masasını kurdum ablam, kuzenim, eşim ve ben sahura kadar oynadık o ara aralarında şakalaşmalar falan oldu sevindim:) İnşallah zamanla alışırlar.
Bir de iki gün önce benim uzaktan akrabam genç bir kız kanserden öldü. Onu tanıma fırsatım hiç olmamıştı ama çok üzüldüm çok etkilendim. Ölmeden önce öleceğini anlayıp annesine yalvarmış. ''Anne ben ölmek istemiyorum benim hayallerim var'' demiş. düşündükçe öyle üzülüyorum ki o kızcağızın ve annesinin durumunu düşünmek içimi acıtıyor.
Mekanı cennet olsun. Sanırım bu can sıkıntısının sebebi ölümün bu kadar yakın ve gerçek olduğunu bir kez daha hissetmiş olmam. Allah herkese can sağlığı versin gerisi gerçekten yalan...

Son düzenleme:
Sevgili Günlük,

Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Uyumak istiyorum. Oğlumu da çok özledim. 2 gün çok güzeldi günlük. Tüm yorgunluğuma rağmen harika geçti.

ceyda ağlattın beni yine..
başın sağolsun..Allah günahlarını bağışlasın cennetine alsın onu
seni en iyi ben anlarım belki de..o kanser illeti dedemi aldı benden..9 ay oldu bile
bebek gibi beslediğim, canının acısıyla akan gözyaşlarını sildiğim ve senin gibi tüm çocukluğum olan dedemi almıştı benden

Allah sana da ailene de bol bol sabırlar versin..

Günlük ben buraya dün yağmur yağdığını ve havanın harika şekilde serinlediğini ve bu yaz ilk kez üşüdüğümü hatta gece battaniye ile uyuduğumu sonuç olarakta bundan büyüüük mutluluk duyduğumu fakat 2012 Olimpiyatlarının da bitmesiyle içimin bir buruk olduğunu üstelik bu serin havada benim yaşayabileceğim yerin Londra gibi yerler olduğunu anladığımı yazmaya gelmiştim ki,okuduğum duygusal şeyler içimi burktu
Günlük acaba bir gün ben de asker uğurlayacak mıyım dersin? Biz 7/24 mesajlaşan 2 dk ayrı kalamayan biz,nasıl dayanırız böyle bir ayrılığa
Allah herkesi sevdiğine kavuştursun,yakınlarını kaybedenlere de sabır diliyorum

Sevgili Günlük,
Canım kızımın gelmesine 5 gün kaldı, heyecandan gözüme uyku girmez oldu, onu o kadar çok özledim ki....

Ölümden bahsediyor günlük yaa....
Nasıl geldi bu noktaya bu çocuk.
Önemli değil bu kadar diyorum, benim için önemli olan sensin diyorum...
Ki en başından beri bunu söylüyorum...
Atanamazsa yiyip bitircek kendini...
Her şey iyi bir alıma bağlı ve o hiç iyi değil günlüğüm..
Dua et nolur dua edin....
Elimden bir tek bu geliyor

Sabır, sabır, sabır....
Şu an ve uzunca bir süre aşk ve kendim için bu gerekli...
Az önce konuştuk bu defa uzun sürdü konuşmamız ama pek iç açıcı değil tabi ki ...
Sürekli onu teselli ettim. İyi olduğumdan bahsettim.. O'na neşeli konuşmaya çalıştım ki o da neşelensin...
İlk gün çok zor geçmiş ve sanırım acemilik boyunca bu böyle devam edecek
Çok özledim seni dedi.. Derin bi ah çektim bende diyebildim sadece çünkü sesim kötüleşiyordu...
Onun sesimi kötü duymaya hakkı yok
Aşk iyi olsun.. Allah'ım sen dayanma gücü ver sevgilime ve tüm askerlere.. ( Amin.. )
Böyle işte bi gün geçti bakalım önümüzdeki günler psikolojim nasıl olacak ?

yarın saat 12'de annanem ameliyata giriyor ve ben kahrolası otobüs firmalarında bilet bulamadığım için gidemedim giresuna 1 tane yaa 1 tane koltuk ayırın her türlü kötü durumlar için, bari muavin koltuğunda gidim dedim yok dolu dediler ozaman ara holde şöförün hemen yanında oturim dedim olmaz dediler LANET OLSUNNNNNNNN
annem ve babam çok şükürki gidebildiler giresuna ama ben kaldım işte bu akşam annem annanemin yanında hastanede kalıyor, ona duş aldırcak ameliyata hazırlicak annememi üzelim şeker ve tansiyon hastası ben burda iş yaptırmııyorum ona yoksa annanememi üzülim iki büklüm işlerini yapamıyor belinden doğrulamıyor
inan bana aklım hem annemde hemde annanemde nasıl geçircem bu geceyi ben :44: boğazımda bir düğüm var oturdu kaldı oraya RABBİM SEN HAYIRLISINI NASİP EYLE YALVARIRIM hani derler ya büyükler "ben yanarım yavruma, yavrum yanar yavrusuna " diye, heh işte ben onu şöyle diyorum "ben yanarım anneme annem yanar annesine" günlüğüm senden ricam günlük halkı sakinleri annanem için dua edebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…