Popüler Konu Sevgili günlük...

2 gün önce benden ayrılan insan şimdi döndü "toparlayalım" diyor günlük...

ilişkiyi toparlamayı bi kenara koy, kendimi zor topluyorum ben bu aralar..

tek istediğim şey, sıfırdan başlamak,, bu sefer doğru taşları üstüste koymak sağlam temeller atmak.. mutlu olmak...........

en baştan başlamak istiyorum hayata, en dibe vurmuşken yeniden doğmak belki de...

acaba hamile miyim çok merak ediyorum günlük..
herkesin ''daha erken değil mi?'' demesini umursamıyorum bile..
sadece bebeğim olsun istiyorum..

Son düzenleme:
günlükkkkk
sigarayı bıraktım diye mi üşüyorum yoksa üsüyorum diye mi sigarayı bıraktım
tamam kabul saçmaladım
ama napıyım yaaaaaa
öffff sürekli acıkıyorum ve boğazım gıcıklanıyo olumlu etki mi bunlar
yarın yiğidim pehlivanımla pikniğe gidecez mantar istedim hemen yarın gidelim dedi yaaa aslan sevgilim

rejime başlamalıyım,
saç ilacımı düzenli kullanmaya özen göstermeliyim,
namazlarımı kılmalıyım,
sabretmeliyim,
fevri ataklarımda kendimi sakinleştirmeliyim,
dua etmeliyim,
dua etmeliyim,
dua etmeliyim...

canım çok sıkkın eşime moralim bozuldu eşimde kalp kapaı egriligi var dün işte çalışırken tinerle işim oldu dedi başı agrımış sonra çarpıntısı olmuş 3 saattir dedi çarpıntım oldu ta boyun damarında olmuş sonra dedi dinlenince geçti dedi doktora gittik herşeyine baktırdık doktor ondan birşey olmaz dedi ama bu çarpıntı neyin nesi yasen beni dün panik atagım azdımı sana aklıma kötü şeyler geldiona birşey olursa ben ne yaparım allah korusun ne olur birşey deyin siizn tanıdıklarınızda oldumu neden çarpıntısı olabiliri kafayı yiyicek aklım eşimde ne yaptı diye gitme işe dedim gitmem lazım dedi ilk defa böyle birşey oldu dedi acaba dedi tansiyonummu çıktı indi ondan çarpıntım oldu dedibiri birşey desin ne olur içimin rahatlaması lazım eşimsiz bir hayat düşünemiyorum ben rabbim bana bagışlasın işşallah bana biri yardım etsin ne olur canım çok sıkkın eger sizlerdede olduysa tanıdıklarınızda neden olabiliyo sesmi duyan varsa ne olur ceap yazsın

Kuzumla konuştum günlük..Sanki asırlardır ayrıymışız gibi geldi bana..Özlemişim..Nasıl geçer bu 459 gün?Geçer elbet dediğini duyar gibiyim..Evet elbette geçecek yakıp geçecek,kavurup geçecek,delip deşik edip geçecek..Ama geçecek ve biz el ele tutuşup gene gezeceğiz..Sarılacağız,yemekler yapacağım ona..Bebeğimi alıp yine omuzlarında taşıyacak aslan babası..Tavlada gene yeneceğim onu ve o yine diyecek ki ben bilerek yenildim..Ve böyle gene gıcık edecek beni..Çabuk geçsin şu 15 ay çabucak..Rabbime emanetsin kuzum..İyi bak oralarda kendine..Sen de dua et günlük dua bütün askerlerimize,ne olur!

çok midem bulanıyor ve kasığımda batma var hala düşük tehlikesi altındayız ama ben biliyorum annem bana sımsıkı tutundun sen midem bulansın ne olacak sen yeterki hep annenle kal meleğim...

sevgili günlük c.ertesi işte olup bunalmak yerine şöyle masmavi denizlerde serinlesek olmaz mıydı????

Harika bir tatil, harika bir ikinci balayı derken evime döndüm. Bayramdan sonra döndük. Düğündü misafirdi derken yarın pazar. Pazartesi başlayacağım işime. Özledim mi, hayır! Dinlenemedim, kafamı boşaltamadım, umrumda değil dediğim şeyleri hala umrum dışına atamadım. Yine ağladım bu sabah! Yine hayal kırıklığı! Neyse ki gözyaşlarımı silen bir canım var

Bir şeyleri sıfırlamam lazım. Sanırım iyi bir formata ihtiyacım var, reset ata ata bu hale geldim. Allah'ım sen yardım et.

19 gün sonra yeni bir hayat beni bekliyor..
önümüzdeki persembe cuma cumartesi evyerlesecek.
farklı yepyeni bir dünya.
bende aile olacağım artık...
hiç belli olmayan heyecaan belirtileri basladı bende. gün geçtikçe dahada artıyor..
içimde kıpırtı tarif edilemez bir heyecan.
yüreğim ağzımda gibi resmen.

nasıl basedeceğim bilmiyorum..
içimi sıkan birşey var sanki ...

Kabus pazar başlıyor demiştim ya sana. Yok yok canım ne gerek var pazara bırakmaya, saatler sonra başlıyor. Bu gece geliyorlar.
Biz kimiz ki sözümüz geçsin. Erkek arkadaşım ve ben kimiz ki!!
Allah'ım bu insanları ıslah etsin!

günlük benım moralim bozuk ya işyerindekiler neden bana surat yapıyolar ben aralarına yeni geldim diye olsa bugun yeni gelen kıza neden sarıldılar iyi davrandılar anlam veremiyorum..bu durum psikolojimide etkiliyo 8 saat geçirdim yerde adam akıllı kimseyle tek kelime edemiyorum.zaten 5 kişiyiz sankı bazen helede 1 tanesi bana laf sokuyo aklınca hiç cvp vermıyorum duymamış gibi davranıyorum bıktım.diğer insanlarında rütbe atlayınca bizi görmüyosun ile demelerindende bıktım.onlar bilmiyolarki benım kafam nasıl allak bullak devamlı gözlerim dolu dolu benım kimseyi görecek halim yokki..ben sanırım eski işimi özledim şimdiki işim geleceğim için iyi olsada rahat olsada ben eski yerimi cok özledim

pişt günlük
ertelemedim olması gerekeni yaptım.
iyiyim ama :18: inşallah geçici değildir.
özgürüm ben
ben özgürüm
önümüzde ki günler nasıl olacak bakalım

Yol ayrımındayım ben.
Seçilmesi gereken yol belli.
Seçmiyorum o yolu.
Bile bile ilerliyorum.
Doğru yolu seçmiyorum işte.
Olmayacak olanı oldurmaya çalışıyorum diğer yolla yanlışa gidiyorum.
Bile bile.
Hadi döndürün beni bu yoldan.
Hadi...
Hadi tutun kolumdan geri savurun beni.
Nasıl olsa iki ayrımdada canın acıyacak diğerine git deyin....
Birinde bi süre ama diğerinde hep...
Acıyla beslendiğimi düşünüyorum bazen...
Hep aynı yollardan geçiyorum hep aynı hataları yapıyorum bile bile.
Neden?

Bu şehrin geceleri pek sessiz be Günlük...
İstanbul'daki evde uçak sesinden,:87: ambulans sesinden, korna sesinden durulmazdı.
Şimdi kendi evimde, kocamla, huzur içerisindeyim.
Sabah erken uyanıp evin önünden denize girebiliyorum. Yürüyüş parkuru, koşu parkuru var kiiiiiii, İstanbul'da oturduğum semtte bu hayaldi. Koşmak için arabayla sahile gitmek zorundaydık.
Bisiklet yolu da var, keşke bisikletim olsaydı.
Özellikle geceleri eve mis gibi deniz kokusu siniyor. Sabah dinç uyanıyorum. Kahvaltımızı balkonda denize nazır yapabiliyoruz. Böyle bir ortama ne kadar ihtiyacım vardı anlatamam Günlük.
İstanbul'da doğup büyümek beni çok ama çok yordu. Şimdi olduğum (ve gelin geldiğim hahahha) yer tam hayalimdeki yaşamı sundu bana. Hem de aşırı paralara mal olmadan.
Evin bir kaç sokak ötesinde semt pazarı kuruluyor haftada bir. O sebzelerin meyvelerin ve hatta süt-peynir-yoğurt-yumurta gibi şeylerin tazeliğini anlatamam. Üstelik çook çok ucuz.
Kalabalığı özlediğimde (çok çok nadiren) şehir merkezine 15 dakikada ulaşıyorum. Alışverişimi yapıp sevdiklerimi ziyaret ediyorum, sonra tekraaaar evime, huzuruma!
Bu şehirde ömrümü geçirebilirdim ama çok uzun sürmeyecek gibi geliyor. Eşim de ben de proje bazlı çalıştığımızdan, daha merkezi konumda bir şehre taşınmamız gerekebilir. O şehir de maalesef, o belalı İstanbul'um...:18:
Hayırlısı artık ne diyeyim...
Sevdalımla tanıştığımız ilk günden (6 sene oldu bre ) beri tek amacımız vardı: hep birlikte olabilmek.
Bunu başardığımız sürece, nerede olduğumuz o kadar da önemli değil işte, yeter ki ayrı düşmeyelim.

Günlüğüm, şaşırdım kaldım. Anlam veremedim...
Neyseki canı içinde, platin takılıcakmış koluna, olsun razıyım. Nefes alıyo ya, aklı başında, sağlıklı. Çok şükür.
Nasıl korktum anlatamam sana. yıkıldı sanki herşey. Allahım hastanelerde senden şifa bekleyen çaresiz kullarını yanlız bırakma, dualarını kabul et.
Yarın görmeye gidicez hastaneye. Allahım çok şükür buna da şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…