Popüler Konu Sevgili günlük...

Tek bir kelime beni yolumdan çevirdi.
Sadece bir tek kelime.
Kararımı değiştirdim.
Değişmeyen tek şey acıyı yine iliklerime kadar hissediyorum!
Geçicek bu da geçicek!

günlükcazım direksiyon işi de tamamdır, 100 almışım..
üzerimden öyle bir yük kalktı ki anlatamam sana, ne kadar stres yaptım ne kadar gözümde büyüttüm.
sevdiceğimle dün öyle çok gezdikki, o kadar rahatlamışım...
şu işlerim de istediğim gibi bir yolunda gitse, bir universteden kabul alıp nereye gideceğim belli olsa, onda da çok rahatlıcam..
sabrediyorum bakalım, şimdi ingilizce sınavlarına felan giricem, ona göre kendimi ayarlamaya çalışıcam..
sonra bu düğün dernek olaylarını planlamaya başlayabiliriz, böyle herşey havada herşey karışık..
herkes benim işlerimi güçlerimi bekliyor, e hadi artık diyor... anlatamıyorum bi de.. sıkıntı sıkıntı işte.

herşey güzel olsun beeeee....
hadi ben ders çalışmaya gidiyorum, mucax fabuloso!

İnsanın kendi evi gibi yokk.
Şükür geldik evimize İzmirimize.
Cumartesi de giresuna dönüş...Okullar açılıyor..2 ayda hemen alışıyorum sanki sıfırlıyorum oradaki hayatımı hiç gitmeyecekmişim gibi..Yine zor olacak çokk..

Sevgili Günlük ,

uzun süredir sana yazmıyorum ,garip ama bunca olumsuzluğa mutluyum ben mutluuuu

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner...

Günlüğümmm..

Benim canımı yakan, gözyaşlarımı sel olup akıtan kısaca hayatımı zindan eden insan o kadar zaman geçtikten sonra bana msj atıp helallik istedi biliyomusun?..

Mesajla herşeyi bitiren şimdi bi mesajla onda olan hakkımı helal etmemi istiyo... O kadar zamandan sonra buna nasıl cesaret etti bilmiyorum...

Ama umarım vicdan azabı çekiyodur.. Ve dedim ki sana iki dünyadada hakkımı helal etmiyorum... Çıldırdı resmen yalvarırım helal et dedi...

Allah kimsenin yaptığını kimsenin yanına koymaz işte böyle...

Ben sabrettim.. Beddua etmedim Allah'a havale ettim... O en doğrusunu bilen...

Bana yaşattıkları yanına kar kalmayacaktı ya...

Vee artık ondan nefret bile etmiyorum o kadar düştü ki gözümden.. Kızım sen nasıl sevdin bu adamı diyorum kendi kendime...

Neyse onu konuşmak bile boş...

Yeni hafta.. Ve çok yoğun bi hafta olacak benim için...

:124:

sevgili günlük

bu sene 5. kez kpss ye gireceğim.

sana bir sır:

son sınıfta daha ilk girişimde, tüm sınav ayağımı sallayıp arkamdaki demire vurmuştum. sınavda arkamdaki kız ikaz edince durmuştum ama içime kurt düşmüştü. sınavdan sonra kıza gittim helallik istedim. kız sinirle sordu "kaçıncı girişin" ben sevindirik çömez çömez "ilk" dedim. "iyi, benim 5. girişim ve senin yüzünden dikkatimi toplayamadım" dedi ve gitti.

ben hep o kıza kötülük ettim diye ben de sınava 5. kez gireceğime inanırdım.

benim durumuma eğitim bilimlerinde "KENDİNİ GERÇEKLEŞTİREN KEHANET" deniyor... hani bu sene çıkarsa bil diye dedim...

eski yazıları okurken buldum bunu.
o zaman kaybetmemiştim babaannemi ellerine masaj yapıyordum.
kaybetmenin eşiğini yaşamıştım.
çok sevdiğimi anlamıştım.

şimdi? kaybettim.

Son düzenleme:
güncük bugün babama erkek arkadaşımdan bahsettim..zaten kendisi sordu..hiç beklemediğim bir şekilde olumlu bir tepkiyle karşılaştım..inşallah bu durum değişmez..eylül sonuna doğru tanışmaya yemeğe gelicek..eğer babam tamam dersede ailesiyle gelicek..bakalım hayırlısı...

Kaç gün oldu yazmayalı...Demek ki şimdi içimden geliyor.

Buruk günler yaşıyorum günlük. Çarşamba annemlerin yanına gidiyorum, pazar da eşimin ailesinin yanına, çalışacağım yere. Napıcam ben 1 sene? Evet anne baba diyorum onlara ama yine de

kendi ailemin yerini tutmuyo ki. Eşim yokken ve kültürlerimiz bu kadar birbirine zıtken ben nasıl kalıcam 1 sene onlarla... Çok iyi insanlar, beni de dört gözle bekliyolarmış ama zorlanacak

olan benim, onlar için bi sıkıntı yok. Evet çalışmak, para kazanmak, devlet memuru olmak bu devirde önemli şeyler ama.....offffffffff.........

Yarın akrabalarımı görmeye gidicem karşıya. Bayramda çok az görebildim, yarın akşama kadar kalırım artık.

Yok günlük, daha fazla yazasım yok. Üzgünüm gerçekten...

Doktora gidilicek kansızlık için

Sürücü kursuna gidilicek direksiyon dersi ve trafiğe çıkmak için

Kpss kursuna gidip kayıt yaptırılcak Ekim'deki kursa yetişebilmek için

Kuzenlerde kalınıp onlara bakıcılık yapılıcak 3 günlüğüne

Bunların hepsini kim yapıcak biliyomusun günlük tabiki ben !!!

Bu liste niye gözümde bu kadar büyüyor acaba hiç bişey yapmak gelmiyor içimden :84::84:

ne yazayım günlük
hangi olumlu bir tarafımı yazayım sana
kpssye hazır değilim halbuki ne hayallerim vardı
üzerimde bir rehavet bir rahatlık
bunun yanında ne yapmam gerektiğini bilmeyen
ne yapsam doğru olur acaba bu saatten sonra diyerek durduramadığım zaman
keşke bir mucize olsa da iptal olsa yahu şu sınav ne var sanki..
cecenn Ekimdeki kursa yazılacağını söylemiş ya birden heyecanlandım
iptal mi oldu ne oldu diye ama sanırım sınav zamanına kadar gidecek
off nerelerden ne çıkıyorum var halimi sen düşün artık günlük..
kendimi gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi hissediyorum
ne yapacağını bilmez şaşmış kalmış..

bir sene daha büyüdüm günlük
otuza kaldı 2:82:
yeni yaşım
sağlık huzur mutluluk ve para getirsin inşallah

Allah; Bu dünyada yapılan hiç bir iyiliği ve kötülüğü karşılıksız karşılıksız bırakmazmış günlük!!
bırakmadı da bayram günü üzülmeme ağlamama neden oldu..
dün akşamsa çok saçma bir sebepten dolayı fenalaşıp ambulansla hastaneye kaldırıldı..
bu yaşadığına tabi ki sevinmedim...
sonuçta benimde bir vicdanım var...
Ama insanları kırmak onlara zulmetmek bu kadar kolay olmamalı...

eşimi evde bekleme fikrinden vazgeçtim
nereye giderse bende onunla olucam..
iş yerinden de izin alabilirsem tabi..

sevgili günlük... haftasonu kursum başladı...
onunlada görüşmeye devam ediyorum, uzun uzun mesajlaşıyoruz...
benden sürekli sadakat sözleri vermemi bekliyor...
bense sözden ve yeminden pek hoşlanmam, çünkü Kur'an üstüne el basıp yalan söyleyen insanlar tanıdım...
yani sözler ve yeminler benim için pek anlam ifade etmediğinden kendimde kaçınıyorum
herneyse şimdillik böyle sürüyor ilişkimiz...
ondan hoşlanıyormuyum? pek emin değilim açıkcası, kendime biraz daha zaman verip eğer ona karşı duygusal bişeyler hissetmezsem, olmayacağını söyleyeceğim...
mantığım evet diyor ama duyguyada ihtiyacım var, kimseyi üzmek istemem
şimdilik haberler böyle günlük, ders çalışmam gerekli hadi bana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…