Popüler Konu Sevgili günlük...

Bil bakalım kim msj attı
Evetttt doğru tahmin O...
İlk defa bu kadar umursamaz konuştum ona istediginde gidip istediginde geri dönemez bana bunu beynine sokucak
Anlatmaya çalıştı dinlemedim ve bunu inat olsun diye degil gerçekten istemedim
Bundan sonra yapıcagım hiç bişey yok çabalamak isterse çabalar
Şuan kafam çok karışık ne istedigimi bilmiyorum zaman göstericek
Pişman evet ama bana bidaha aynısını yapmıcagının garantisini veremez eski güvenimi geri kazanmadanda ben bu yola bidaha girmem
Sanki herşey senin suçunmuş gibi bütün sinirimi senden alıyodum ve bunu haketmiyodun uzak kalmam lazımdı dedi
Kaldı işte geri döncegini zaten biliyodum ama döndüğünde bu kadar yüregimin katılaşcagını tahmin etmemiştim..:26:
Çünkü eve tıkılıp kalmadım farklı şeylerle oyaladım kendimi ve pişman degilim onun ilk adımında geri dönsem aynı şey başıma gelicekti

günlüğümmm
dün bi tanemle buluştuk kahvaltıdan sonra
geldi aldı beni ERCİYES İN en tepesine çıkacağımızı kalın giyinmemizi söylemişti
neyse giderken ben tutturdum acıktım yiyecek bişeyler alalım diye, yok gidelim dönüşte yeriz diyo, Allahım çışdırıcam
neyse çıktık tepeye
'aşkım bagajdan kilimimizi çıkarırmısın ' dedi bagajı bi açtım benim pehlivan mantar, ton balığı, peynir,domates, biber,salatalık,kola,ekmek,su,tuz,tabak çanak , mangal herşeyi hazırlamış hahhahahah nasıl mutlu olduuum
bi de hemen utanır böyle
dana yaaa
güzelce yemeğimizi yedik yavaş yavaş hayaller kura kura indik
sonra beni eve bıraktı daha asansör beklerken aramış özledim diyo
ölürüm yaaaa ölürüm
bazen beni çileden çıkarsa da nefret ettirse de seviyorum aşığım

Off günlük canım sıkkın..
Şimdi burda uzun uzadıya anlatamıycam ama canımı sıkacak şeyler oldu
Kendimi toparlamam lazım bi an önce..
Günlüükk bana cevap verecek biri lazım, ücretli öğretmenliğe başvuru yapmayı düşünüyorum yapmalı mıyım, bir de bu başvuruların belli bir zamanı süresi var mıdır? Ücretli öğretmenlik konusunda yardımcı olması lazım birinin bana..
Hayırlısı olur inşallah günlük, görüşürüz sonra gene, hoşçakaaall inşallah sana güzel haberlerle gelicem..

Canım günlüğüm,
Uzun zamandır sana güzel şeyler yazamıyordum ama şu an çok iyiyim.
Bugün 07.30'dan 5 buçuğa kadar sokaklardaydım.
Psikologa gittim. Gitmek zorundaydım. Her şey yoluna girecek inanıyorum.
Annemle birlikte annemin en yakın arkadaşına gittik. Daha dün taşındılar uzağımıza halbuki. Dayanamadık günlük kahve geleneğimizi yerine getirmeye gittik
Canım annem o kadar yorgunluğuna rağmen 1 saat içinde ne yemekler yapmış. Bir tanem o benim.
Canım babam merakından aradı beni bütün gün, kıyamam. Dünyalar yakışıklısı kardeşim de sağolsun kendini düşündüğünden aradı. Daha yıllanmayan telefon 2 saat çamaşır makinesinde yıkandı da günlük. Yaptırdık. Telefon önemli değil, içindeki numaralar gitti diyebilen bir kardeşim var işte benim Ama ben onu da çok seviyorummm
He bu arada aşkımı da çok seviyorum. Çünkü o hiçbir şeyi düşünmeden arkamda duruyor ve bunu bana gösteriyor
Kısacası(!) çok mutluyum.
Ohh be günlüğüm, ohhh be...
** Bu arada şu an itibariyle harçlar da kalktı. Bak mutluluğuma mutluluk eklendi:)

Son düzenleme:
güzel yüreklı abım benım

sana hıç yakıştıramadım
bu sefer hıç gülmedım
ne olur şaka de çık gel yanımıza
söz kızmam

senın ıçın öldü dıyorlar
ınanmıyorum, daha geçen gün önce senınle konuştuk.. güldürdün benı yıne
ertesı gün öldü dedıler
ınanmadım
hem sen ölemezsın
daha yenı evlısın
güzel gözlü zehra ablam doyamadı bıle sana,

Sana yakışanı yaptın abıcım
kaç ınsana hayat verdın
kaç aıleye umut oldun
Sen gıtmedın be abım
gıdemezsın
hep bızımlesın

mekanın cennet olsun

günlük
çok berbat bi gündü
sinirlerim o kadar laçka ki
şimdi sana anlatıp tekrar tekrar yaşamak istemiyorum lütfen kusura bakma
nefret ediyorum herkesten o hariç
ya o da olmasaydı
kim bana umut verirdi

Merhaba günlük...

Başım çatlıyor ağrıdan,moralim çok bozuk.

30.000 polis alımı beklerken 2700 rakamını görünce ne hale geldik bilemezsin.

Çöktük resmen.

Sevdiceğin 74 puanı var.

Ama listeye girer mi,mülakata çağrılır mı,vs.vs.vs.

En büyük umudumuzdu pomem.

O da olmazsa iyice sarpa saracak işlerimiz.

Ayrı kalma süremiz uzayacak.

Allahım yardım et...

ben bazı insanların nasıl mühendislik kazandığına şaşırıyorum valla hi billahi ya. yazık günah ya valla. ne kıt insanlar var.

anladım benim kaderimde mutlu olmak yok günlük hemde hiç bundan sonra mı herşey uzak kalsın istemiyorum((

Kötüyüm günlük nasıl anlatılır bilmiyorum ama başlamam lazım.Atmam lazım içimdeki pislikleri keşke hayatımdan da atabilsem..Pazar günü bir güzel dayak yedim öyle bir yedim ki sol tarafıma yatamıyorum.Öksüremiyorum bebeğimi kaldırıp kucağıma alamıyorum.Canım çok yanıyor.Nedeni ne biliyor musun?Yeğenime dur bana el şakası yapma yaparsan seni pataklarım dedim ve kalktı babası dövdü bir güzel evire çevire..Hırsızlık yapsam,kahpelik,namusumuza el sürdütsem ya da bir fenalık yapsam hani tamam suçum var diyeceğim..13 yaşındaki bir çocuk yüzünden 26 yaşımda dayak yedim..Canım acıyor.Ruhum acıyor.Yorgunum.Uzun uzun bağıra bağıra küfretmek istiyorum.Sonrada uyumak uzun uzun..Çok kötüyüm..Ve annem ananem yenge hanım yeğen bey öylece baktılar bana..Bir şey demediler dayı beye..Çok korktum..Sadece hakkımı helal etmemek geldi elimden.Acizliğin bu kadarı işte.Lanet ediyorum kendime..Söyleyecek lafım yok..Morarıklarım görünmesin diye uzun hırka giyiyorum bu sıcakta..Öksüremiyorum.Eşimi çok özledim.Askerdeyken bu başıma geldi...Diyemiyorum ki kuzum sırtım çok ağrıyor doktora gitmeli miyim diye?Doktor soracak bu morarıklar ne biliyorum hıçkıracağım dayak yedim derken utanmaktan gidemiyorum.Perşembeyi bekliyorum.Gidip sahilde oturacağım tek başıma uzun uzun dalgaların sesini dinleyeceğim..Sadece o sesi duymak istiyorum..Nasıl bir anneye sahibim.Yüzüm benzemese bu kadar üvey evlat olacağımı düşüneceğim.Lanet olsun..Rabbim soracak mı günlük?Gözyaşlarımın hesabını?Ağrılarımın hesabını?26 yaşında umutsuzlukla,mutsuzlukla dolu bir yaşantıya sebep olanlardan Rabbim soracak mı hesabımı?Umudum yok..Çünkü gün geçtikçe zalimler güçleniyor..Zulum görenler artmakta..Bu belki günah belki değil kesinlikle günah işliyorum şuanda..Ama inan ki çok yoruldum artık..Çok kızgınım,kırgınım,yorgunum..Nalet olsun doğduğum güne..Aileme..Herkese her şeye ve bana nalet olsun..Çaresizliğime nalet olsun..Aynaya bakamıyorum günlük..Suç işlemişim gibi kendimden kaçıyorum..En büyük kötülüğü bana yaptılar ve bende çaresizliğimle kendime en büyük kötülüğü yapıyorum..Uzun uzun küfretmek istiyorum..

günlüğümmm
dün akşam bi tanem ilahiyat fakültesinin santralini bitirmek için geç saate kadar çalışacaktı bende erken uyudum
gece 1 buçukta aradı özledim falan konuşuyoruz bebeğim camını kapat sonra boynun ağrıyacak dedi saf saf kalktım camı kapattım aşağı bak dedi odamın altında arabanın önünde bana bakıyo
başladım ağlamaya o da şok oldu tabi
çünkü son zamanlarda tepkilerim hep ters oluyo
sinirden gülüyorum mutluluktan ağlıyorum
çok özledim dedim gel dedi gidemezdim tabi
yarım saat o aşağıda ben camda öylece konuştuk
sonra gitti eve
aradı her zamanki gibi kulaklıklarımızı takıp beraber uyuduk
sabahta geç saate kadar çalıştığı için erken gitmedi işe
aşkım dükkana geldim diye mesaj atmamla içeri dalması bir oldu
'biliyorum bebeğim ' diyo yaaaa
canım benim gözleri çökmüş uykusuzluk yorgunluktan sımsıkı sarıldı gitti
Allahım ne güzel aşk bu

MERİ

sana bunu kimsenin yapmaya hakkı yok, o adi insanı keşke şikayet etseydin, yaptığı yanına kar kalmasaydı
kendinden güçsüzlere el kaldıranları Allah taş etsin
çok sinirlendim, boğazım düğümlendi

aLLeGRİa;

Gazetelerdeki 3.sayfa haberlerinde yer alan şiddet gören kadınların şikayet edip bir sonuca ulaşamadıklarını gördüğüm için,bizim ülkemizin adaletinin olmadığı için,annemin "sus" uyarısı karşısında olduğum ve en önemlisi eşim askerde olduğu için susuyorum..Ben söylersem eşime,babama ve abime ortalık karışırmış..Ortalığın karışmasından ziyade eşimin askerliğinin yanmaması için ve onun üzülmemesi için susacağım,kendini eksik hisseder şimdi kuzum.Ama bende inşallah Ahirette konuşacağım.Duana "Amin" diyorum canı gönülden zulüm edenler o incecik sırat köprüsünden geçemesinler..

Teşekkür ederim desteğin için..

bu karar çok iyi oldu günlük
fırsat ayağımıza geldi..
hiç ümidim yoktu,tatil bu yıl yalan oldu diyodum ama öyle olmadı
aşkımla ilk tatilimiz olacak bu..
çok heyecanlıyım..
umarım herşey istediğimiz gibi olur..
tatile gitmeden bide hamile olduğumu öğrensem ne güzel olurdu..

Günlük bugün sabah yoğundum ve çok yoruldum evde dinleniyorum en keyifliside bu zaten...
Yarında sevdiceğimle beraber doktora gitcez hem benim için hem onun için.
Günümüz doktorlarda geçcek sanırım ondan sonrada bişeyler yaparız belki vaktimiz olursa.
Annemde ev bakmaya gitti çok az kaldı gitmeme hem heyecanlıyım hem hüzünlüyüm benim için hayırlısı olur inş.

Günlükcaaan
Hasta hasta geldim sana
Ya bir değil iki değil hem de...Allah'a isyan gibi de olmasın tabi de hangi doktora gideceğimi şaşırdım.
Astımım vardı ya hani benim üstüne kronik sinüzit, faranjit, alerjik rinit, burun etlerinde şişme ve burun iç kemiğinde eğrilik sorunlarım çıktı Nefes alamıyorum gögsüm daralıyor, boğuluyorum sanki. Doktor etleri lazerle yakıcaz, kemiği de ameliyat edicez dedi. Biraz baktım burdan da ilerde kalp yetmezliği sorunu oluyormuş sanırım.
Napıcam ben, bu haftasonu gidiyorum üstelik orda yaptıramam böyle bir ameliyatı, küçücük yer.
Atamalardan da ümidi kestik zaten. O da ayrı dert ağlamaktan daha kötü oldu nefesim, tükendim.
Bazı bölümlerin atamasına 3-5 binler verilirken ona bakalım 250 ancak gelir belki gelmez bile.
Offf düşünmek istemiyorum.
Kendimi çok çok yorgun hissediyorum.
Yaşlanmış, tükenmiş, bitmiş.
Tek iyi şey oraya gittiğimde onu görebilme ihtimalim.
Sadece bunu düşünmek istiyorum.
Bu düşünceye tutunup mutlu olmak istiyorum.
Çok değil, değil mi günlüğüm???

günlük bugn ne zmn bitck yaa offff amma uzadı bir gün dha bitsin şafak bir gün dha azalsın artk yarim gelsin onunla waffle yerken nasıda eğlenioduk tıka basa yiodk yne o günler gelsin o çalardı bn oynardım anlamsz dans ederdk sokakta kucağına alsın tekrar bni yne yastiği başıma atsın hele bi kere yapmştı ya bn uyurkn alnıma çat die wurmştu kwga etmştk hani işte öle yapmasın ama bidha hep bni sewsin hep okşasın saçlarımı o bnm alnımdan öperkn son nefesimi weriim bn bna yeniden kalpli köfteler yapsn gelsinde ndn gelmio hala nası bitck bu watan borcu

Neden kaçtın neden
Mesut olurduk belki
Korkuttum mu seni
Benden ne zarar gelirki
Seni seyretmem gezmem lazımdı
Bu yolun sonunu bulmam lazımdı
Seni tanımam bilmem lazımdı
Bu hikayeye bir son lazımdı
Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan
Nasılda bağladın beni
Hani bi geldin bi kayboldun
Esrarlı mağrurdun aklıma sardım seni

------------------------------------------------------------

Gökselin bu şarkısını günde kaç kere dinliyorumdur acaba?:26: Ama sözler tam bana uygun... Bi geldi bi kayboldu..

Kaç gündür uğramıyo yanıma, vazgeçti sanırım...

Erkekler için vazgeçmek kolay nede olsa... Hıhhh....:97:

Ama şuda var ki ben aklıma sardım bi kere... Sadece aklıma sardım tabi kılımı kıpırdatmam birinin ilgisini çekmek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…