Popüler Konu Sevgili günlük...

uzun uzun yazmak isterim ama zamanım yok

sadece çok mutlu ve huzurluyum aşkla

detaylarını gelip anlatcam sana günlük

Geçen sene ki doğum günümden çokda farklı bi doğum günü yaşamıyorum günlük..
Tek farkı daha çok hatırlayan oldu.. İlk mesaj atanlardan biride O'ydu..
Aslında yüzümden anlaşıldığı kadarı ile dışardan çok daha mutlu göründüğüm söyleniyo
Ama;
Ben nedense içimin yüzüm kadar mutlu olduğunu düşünmüyorum..
Bişeyler eksik gibi, bi yanım yarım gibi...
Koskoca bi sene bitti, sanki bomboş bi sene geçirmişim gibi hissediyorum..

!!!!!!!!!!!!!

Aaaa napıyorum ben kendi kendime bütün negatif enerjileri doldurdum içime...
Hani pozitif olmaya söz vermiştim..
Bugün bi kaç arkadaşım kitab hediye etti.. Tabi ki mesnevi kitabları..
Çok mutlu oldum..
İçimdeki sıkıntı da bugünü daha farklı hayal etmiştim..
Günlerdir görmediğim o kişiyi bugün görmeyi hayal etmiştim..
Ama olmadı memleketindeymiş.. Hoş burda olsa nolacaktı ki..
Yine içimdeki ses bana diyo ki ondan umudunu kes...
Ne zaman ne olacağı bilinmez ama ne bileyim işte çok fazla hayalperest olduğum için olur olmaz hayaller kurdum işte..
Bugün beni mutlu eden diğer şey ise ablamın attığı mesajlar... Deli kız ya döktürmüş valla..
İyi ki var o.. İYİKİ...
Akşamada pasta mı keser noktayı koyarım bugüne...

günlük ya.. erkekler mi fazla odun? kadınlar mı çok şey bekliyor??? yoksa annemin dediği gibi işi gücü olmayan boş adamlar kadınlara iltifat yapar cümlesi doğru mu??? doğum günü için aldığım hediyeyi vermedim biliyo musun... biraz coşkulu ve içten davransaydı vercektim dün :) .. içimden "sen bu hediyeyi haketmiyosun" diyerek vermedim desa dan gayet de pahalı bi cüzdan almıştım:))) :) evet fazla şımarık davranıyorum.. anormal olan benim. ama ulan bir iki güzel şey söyle... yok erkekler belli edemezmiş sözlerle yok erkekler kadınlar gibi düşünmezmiş... zaten hesabı da ben ödedim!! ama ne yalan söyleyeyim """aa olur mu öyle şey kadın hesap öder mi gibi bir tavır beklerdim :) yani evet 10 kere o ödediyse 1 kere kadının ödemesi normal... bunu da biliyorum ama O nunla kıyaslıyorum hep... o asla böyle şeyler yapmazdı... çiçek alır hediyelere boğardı beni.... sevgi sözcükleriyle sıkardı adeta ..:) üstelik dopdolu biriydi.... kıyaslamak çok büyük ayıp di mi günlük:) amannn o başkaydı kimse onun gibi olamaz... neyse.. kadın gibi düşünmek çok sıkıcı!!!! erkek gibi odun düşünmek en rahatı..... beni seviyo mu acaba günlük??? ben sabahtan beri acaba beni arar mı acaba şöyle mi böyle mi acaba dün kırdım mı diye düşünürken mesaj attı şimdi hiç bişey olmamış gibi:))))))) amann erkeklerin bu özelliğini seviyorum.. ya kız gibi trip atsalardı hiç çekilmezlerdi......... ama bugün arasaydı be günlük..... bak yine sinir oldum!!!!!! eşşeeeeeek! insan bi 5 dk ayırır di mi!!! odunsunuz işte!!! kuş kafese girsin sorcam bunları :) delirdim be günlük.. ilgi istiyorummm şımartsın istiyorumm....

yaaaa günlük... şımartılmak istiyorum... her kadın gibi bende eşşşşşşekler gibi hayvan gibi sevilmek istiyorum :))))) sözle ifade etmese de böyle olsun istiyorum....:) inşallah:) tüüümmm kadınlar eşleri tarafından şımartılsın ve çoook sevilsinnnn ALLAH kimsenin ağız tadını bozmasın yuvasında...... en iyisi yürüyüşe çıkayım:) şişmanlamamam gerek......:)..... ve ara beni!!! ara be herif... 3 dk bile olsa araaaaa özle ulan beni özleeeeee!!!!!! "ay ben böyle şeyleri takmam" dememe bakma:) manyak gibi istiyorum aramanı :)

selam günlüğüm
yarın muafiyet sınavım var. :26: okuyacağım şehire tek gidicem yarın. kaybolmaktan korkuyorum
aslında sınavdan da korkuyorum. :26: gerçi benim için okusam da geçsem de iyi.
inşallah Rabb'im hakkımda hayırlısını verir.
burdaki günlükdaşlarım da dua eder mi acaba bana?
o bahsettiğim eski sevgilim de gidiyormuş yarın, gel ben götüreyim dedi ama istemedim.
umut bulsun istemiyorum.
ayy heycanlıyımda sanki biraz da :18:
hem bilmediğim bi şehir,hem sınav :26:
okumak ne zor yahu
ama çok şükür bir yeri kazandım hiç değil.se
bundan sonra bana düşen okumak ve geleceğim için çabalamak.
herşey istediğim gibi olacak biliyorum.

:))

Sevgili günlükcan,
Şu ara fena halde stresliyim...:18:
Hamsican'ın gelmesine 1,5 ay kaldı. Her geçen gün aşırı stresle geçiyor...
Yüzdük yüzdük 2 yıl boyunca, kuyruğuna geldik. Şimdi ise zaman aşırı yavaş geçer oldu sanki.
Oysa sevdiceğime sarılmak istiyorum artık.
Bunun dışında iş güç, çok yoğunuz bu dönem...
Uyku da tutmadı, yarın sabahın köründe kalkacağım gene.
Uyuma vakti geldi de geçiyor...
Dua et de kasım ayı hayırlısıyla çabuk gelsin ve de aşkım da gelsin.

Günlük;
İçimi boşaltmam gerekiyor biraz.Tek sığınağım da bir yerlere bir şeyler yazmak.Tatil bitti sayılır.12 gün sonra okuduğum üniversiteye gidicem.Ailemden ayrılıcam bir kez daha.3.sınıfa geçmeme rağmen ayrılıklara alışamadım.Annemlerden gizli üzülüp,ağlıyorum.Hele ki birde başka memlekete gidipte tek kişilik odanda yalnız kalınca...Şuan bile gözlerim doldu.Ne kadar zor ayrılır.Hiçbir zaman alışamicam.Bazen düşünüyorum da ölümü.Hepimizin başına gelicek.Ama benden önce aileme gelirse.Ben onlarsız nasıl yaşarım.Bu gerçeğe kendimi asla hazırlayamıyorum.Düşüncesi bile beni bitiriyor hemen başka düşüncelere kaçıyorum.Ailemden o kadar ayrı kalıyorum ki bu okul zamanında.Bu günlerin telafisi yok,zaman geçiyor ömür azalıyor.Allah hepimizin annesine,babasına,kardeşine uzun ömürler versin ya Rabbim.İşte bu düşünceler yüzünden moralim bu aralar sıfır.Arkadaş meseleleri de var tabi.Yarın ayrıca kardeşimin ingilizce muhafiyet sınavı var inş. geçer sınavı (dualarınızı bekliyorum arkadaşlar) :26: Neyse yapıcak iş var ben hala pc başındayım.İyi gecelerrrrrrr.

Selam günlük...
Buraya en son yazdığımda ne kadar karışık olduğumdan bahsetmiştim.
Sevgilimle ilgili ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi bilmediğimi söylüyordum.
2 gün önce bitti dedim ben ona aslında ama yine aramaya devam etti beni görmeye geldi, bugün de buluştuk.
Sanki hala sevgiliymişiz gibi davranıyor, elimi falan tuttu bugün, öptü birkaç kez.

Hatta bugün ben onunla buluşmadan önce bana geldi. Kapıdan tabii. Gelme sebebi de bana 1 tane pembe gül almış, özel bir kutu içerisinde. Mis gibi kokan pembe bir gül.
Pembe gülün anlamı ne diyorum. Gönlüm sende demek diyor bana :) Ayaküstü verdi, öptü ve gitti.

Akşam geldi tekrar. Biz çok iyi bir çift olabiliriz dedi. Sana müptelayım, seni çok seviyorum dedi.

En son da senin için ölürüm dedi.

Bana bu kadar aşık bir adama çok haksızlık ettim ben hala da ediyorum ama ikimizle ilgili bir gelecek göremiyorum , sonumuz yok bizim.

Her zaman desteğini hissetmek isterim. Ben de aynı şekilde ona olmak isterim.
Özelim o benim sonuçta, bitti deyipte bir kenara atamam, görüşmemezlik edemem.

Daha fazla acı çekmeyelim istiyorum sadece.

günaydınlarrrr

günlükcüm , heyecenla dolu günlerin başındayız henüz...olayı tam algılayamadım..:44:
ama sanırım zamanla taşlar daha çok yerine oturacak..o zamana kadar da nasıl geçer zaman
bilmiyorum..:26: hayırlısı inşallah..sabrın sonu selamet olacak inşallah hayırlısı ile..

ve güzel ablam, bu konuda da yanılmadığımı bir kere daha gözler önüne serdin..
insanların zamanla ancak bir şeyleri anlaması mümkün..ben de oluruna bıraktım..nasıl
olsa herkes fikri sabit..inşallah gerçek manada Allah onun da yüzünü güldürür de tek
başına rol yapmaktan kurtul..insan üzülüyor gerçekten,gerçekle hayali bu kadar bağdaştıran birini gördükçe..
ama belkide bazılarının hatta çoğunun dediğine göre hasta ruhludur,sorunları vardır hala aşamadığı ama
maskesiyle insanlara aştığını göstermek istediği...daha dün biri daha vurguladı bunu..Allah şifasını versin ne diyelim..:26:

Acılar çekebilecek yaşa geldiğim zaman
Acıyla uğraşacak yerlerimi yok ettim.
Ve şimdi birçok sayfasını atlayarak bitirdiğim kitabın başından başlayabilirim...

sevgili günlük,
bugün içim sanki bir buruk.sevgilim hattını actırmak için beni bayiye gönderiyor çünkü kendisi burda değil benim halletmemi rica etti ama içim öyle buruk ki gitmek istemiyorum

hep böyle onun için bişey yaptıgımda ardından bi ayrılık geliyor yada ben kendimi öyle enpoze etmiş olabilirim batıl bişey bu farkındayım ama ne bileyim içim buruk

rabbim yalvarıyorum üzülmek istemiyorum sadece iyi gitsin kötü seyler yada ayrılıgı getirecek seyler yasamayalım nolur allahım bidaha acı cekmek istemiyorum yardım eli uzat allahım

Günnük?

Hatırladın mı beni, aylarr öncesinde yazmayı bıraktım sana.. Neden öyle oldu hiç hatırlamıyorum üstelik. Neyse ki buradayım.
Yeni işimden yazıyorum sana. Hatırlamıyorum belki de girdiğim yeni işten de yazmıştım. Ay amma unutkan oldum ben he.. :44:
Her şey çok güzel. Merak etme, çok şükür hiç bi derdimiz yok. Biraz maddi anlamda sıkışığız hepsi bu, o da abartılacak bir şey değil. Çeyiz için ufaktan ufaktan bir şeyler bakıyorum. Erken mi değil mi bilmiyorum. Düzlüğe bir çıksam cidden başlayacağım bir şeyler almak için ama üç aydır hep bir şey çıkıyor. Amann kapatalım bu konuyu, elbet düzelicek. Neyin tribindeysem.. Harcayan benim, kızan da benim

Spora yazıldım, 3 ay düzenli olarak devam edeceğim. Yarın başlıyorum Ön hazırlık olsun diye yeşil çaylara form çaylarına başladım, yediklerime dikkat ediyorum 3 gündür. Şu anda yaseminli yeşil çayımı içmekteyim. Günden güne forma gireceğime eminim. Çok istiyorum çünkü artık çok sıkıldım. Abartılacak birşeyin olmadığını biliyorum ama tedbiri elden bırakırsam abartılacak şeyler de olabilir. Şimdi kilo veremezsem evlenince asla veremem. Kilo dahi alırım. 66'dan 56'ya düştüğüm günleri görür müyüm ne dersin?

Bir de İngilizce çalışmaya başladım günnük. Tatilde olduğum için bir hafta kadar ara vermek zorunda kaldım ama yine devam edeceğim. Acayip koydum kafaya. Ofiste bana yardımcı da olacaklar. Ne harika di mi Pratik yapacağım onlarla. Tabi önce bunun için belli bir seviyeye gelmem gerek O zamanlar da gelcek elbet :)

Amann ne döktürmüşüm bea. Kafanı şişirdim

Ben azcık forumu dolaşayım bakayım, ne var ne yok :) Çeyizcikler evler gelinler neler yapıyormuş. Çok ayrı kaldım :)

Görüşürüz günnükk

Günlük şuanki ruh halim öyle karmaşıkki.
Hem yeni bi şehir yeni bi ev yeni ortam mutlu oluyorum buna.
Çünkü bu şehirde yaşamaktan nefret ediyordum senelerce.
Şimdi karşıma çok güzel bi fırsat çıktı Antalya tam yaşamayı istediğim bi şehir.
Tek mutsuzluğumun canımın içinide yanımda götüremem burda bırakmak zorunda kalmam.
Aslında yıllarca ayrı kalmıycaz belkide seneye yanıma gelme planları kuruyor o.
Çok mutlu oluyorum buna ordaki evleri araştırmaya bile başladı şimdiden :)
Sadece 2 gün kaldı gitmeme şaka gibi geliyor aylar günler varken şimdi sadece 2 gün kaldı.
Biliyorum benim için hayırlısı neyse o olsun ama sevdiceğimde bir an önce yanımda olsun..

Ne demiştik; kimse vazgeçilmez değil!
Hem kendini ne sanıyorsun.Kendini dünya kadar sananlara kısa bir not dünya boşa dönüyor!!
Öyle işte günlük..Bundan sonra böyle..Boş yere dalkavukluk edenlere kapıyı göstereceğim,lakin bazıları benim yerime de gösteriyorlar kapıyı..Yorulmuyorum yani bazen..Neyse şimdi bir yeşil çay içeceğim..Afiyet olsun bana,haydi şerefimeSonrada kkda dolaşırım biraz ara ara işte yapıyorum,dönüşümlü geçiyor vakit..Bu arada bebeğim güzel kızım kanepelere tutunup da yürümeye başladı..Onu çok seviyorum akşam 5.30 gibi evde oluyorum ya ellerimi yıkamama bile fırsat vermeden beni kucağına al diye ağlıyor..O da seviyor beni dimi?Babam da bebeğime küpe almış mutlu oldum,ama 8 aylıkken kulağı delinir mi?Sakıncası var mı yok mu?gidip bir araştırayım..Onu dışında sevdiceğimi,eşimi çok özledim.Kuzumun sesi hep yorgun geliyor aradığında.Bende iyiyiz deyip geçiştiriyorum napim üzülmesin askerde bizi düşünüp.Hoş iyiyim.Daha güçlüyüm mesela.Bugün şöyle 1000kğ kaldırabilirim gibime geliyor..Hahahaha Fazla abarttım evet,haklısın!Yani kendimi iyi hissediyorum.Bu arada bal satışlarına da başladım.Babam arıcı ya,harıl harıl bal satıyorum.Babamın da ihtiyacı var ev kredisi var.Şöyle üç beş biriktirelim de kapatabilsin kredisini.Ah elimde olsa da versem..Yani bu işi de yapabiliyorum acaba iş mi değiştirsem satıcılığa mı başlasam?Satıcılık dediysem insan satanlardan nefret ediyorum..Dost görünüp de vuranlardan..Ahh bu laflar nasıl da gelişi güzel geliyor da yerini buluyor anlamıyorum..Lakin yazma sanatım da fena değil yani..Hııı ne dersin?Çok abarttım bu gün kendimi sevmeyi demi..?Tamam kesiyorum sesimi..Öpüyorum seni her yerinden ahahaha Çok sapıkça oldu tabii bu deyimde..Neyse öpüyorum büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden..Mektubuma son verirken ay ne mektubu,günlüğümdeki yazıma son verirken selam olsun kkdaki güzel bayanlara!

Off günlük iki arada bi deredeyim resmen, gidip ücretliye başvursam mı yoksa biraz daha mı beklesem bilemiyorum. Bi daha kpssye hazırlanmak istemiyorum hep bildiğim şeyleri tekrar tekrar çalışıyorum çok sıkıyo bu da canımı. Ama yapıcak başka şeyim de yok. Ben de evime bi katkıda bulunmak istiyorum artık. Napıcağımı bilemez bir durumdayım yani anlayacağın. Bi yandan diyorum ki ücretliye başvur en azından bi deneyim sahibi olmuş olursun, o sırada da sınava çalışırsın ama bi yandan da diyorum ki ücretli öğretmenlik yapan oldukça bunlar kadrolu almayacak bir sürü kişinin o kadar emeğine yazık olacak, ama biz başvurmasak bile 2 yıllık üniversite mezunu ya da hiç alakası olmayan bir bölümün mezunu bizim yerimize yapacak o ücretli öğretmenliği. Böyle karman çorman aklım, biri doğru bi yol gösterse, Allahım sen her zaman yardımcı oldun bana doğru yolu gösterdin bir şekilde, bunda da göstereceğine eminim. Herkes için hayatının her anında hakkında hep en hayırlısı olur inşallah..

telaşlar,endişeler,koşuşturmalarla günler geçiyor.
yükseklisansa kaydımı yaptırdım dün, ama sanırım okuyamayacağım, çünkü başka şehire gidiyorum.
dün nişanlım benim yerime ücretli öğretmenliğe başvurdu, küçük bir ilçe belki köy okulları olabilir.
evet gönül isterki başvurmayalım ama muhasebe öğretmenlerinin türkçe dersini verdiği bir ülkede benim öğretmen olarak çalışmayı istemem yanlış olmasa gerek.
dün nikah şekerlerimi aldım, içime sindi çok şükür, hatıra olarak kalacak küçük kutular yaptırdık. oldukça da uygun fiyata.
ve bugün balayı için otel rezervasyonumuzu da yaptırdık çok şükür. bodrum yasmin resort bekleeeee biz geliyoruzzzz :)))

ve şuan tek sıkıntım çeyizlerimin evime sağ salim taşınmaları. 2 defadır nakliyeciler iptal ediyor.çünkü çok ters bir ilçede oturacağımız için uygun fiyata kimse götürmek istemiyor, en sonunda pahalıya kalcak sanırım.

ve günlük interneti kapattırcam bir daha ne zaman görüşürüz kısmet artık.

Başvurumu yaptım gidip günlük, hayırlısı olur inşallah.. Allahım hep yanımda olsun bu süreçte inşallah..

günlük yaaaa!! düşün düşün biiip'tir işin demişler ama ... tüm gün düşündüm durdum!! ulan bu erkekler ne biç canlılar!!! bu ne vurdumduymazlık!!! acaba ne düşünüo acaba ne hissediyo acaba bana niye böyle davrandı acaba acaba....!!! ayyyy fenalıklar geldi!! inşallah bugün bu kuruntulardan kurtulurum çok istiyorum bunu.... birşeyler duymak istiyorum be günlük.... O bambaşkaydı! am ne yapalım.. neyseeeeeee.. sende deli etme ara beni ve bi kaç umutlu güzel şey söyle be herif!!! yeter beee erkekler şöööle böööleee ayyyy bende kadınım ilgi istiyorum! hayırlısı olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…