Günnük?
Hatırladın mı beni, aylarr öncesinde yazmayı bıraktım sana.. Neden öyle oldu hiç hatırlamıyorum üstelik. Neyse ki buradayım.
Yeni işimden yazıyorum sana. Hatırlamıyorum belki de girdiğim yeni işten de yazmıştım. Ay amma unutkan oldum ben he.. :44:
Her şey çok güzel. Merak etme, çok şükür hiç bi derdimiz yok. Biraz maddi anlamda sıkışığız hepsi bu, o da abartılacak bir şey değil. Çeyiz için ufaktan ufaktan bir şeyler bakıyorum. Erken mi değil mi bilmiyorum. Düzlüğe bir çıksam cidden başlayacağım bir şeyler almak için ama üç aydır hep bir şey çıkıyor. Amann kapatalım bu konuyu, elbet düzelicek. Neyin tribindeysem.. Harcayan benim, kızan da benim
Spora yazıldım, 3 ay düzenli olarak devam edeceğim. Yarın başlıyorum
Ön hazırlık olsun diye yeşil çaylara form çaylarına başladım, yediklerime dikkat ediyorum 3 gündür. Şu anda yaseminli yeşil çayımı içmekteyim. Günden güne forma gireceğime eminim. Çok istiyorum çünkü artık çok sıkıldım. Abartılacak birşeyin olmadığını biliyorum ama tedbiri elden bırakırsam abartılacak şeyler de olabilir. Şimdi kilo veremezsem evlenince asla veremem. Kilo dahi alırım. 66'dan 56'ya düştüğüm günleri görür müyüm ne dersin?
Bir de İngilizce çalışmaya başladım günnük. Tatilde olduğum için bir hafta kadar ara vermek zorunda kaldım ama yine devam edeceğim. Acayip koydum kafaya. Ofiste bana yardımcı da olacaklar. Ne harika di mi
Pratik yapacağım onlarla. Tabi önce bunun için belli bir seviyeye gelmem gerek
O zamanlar da gelcek elbet :)
Amann ne döktürmüşüm bea. Kafanı şişirdim
Ben azcık forumu dolaşayım bakayım, ne var ne yok :) Çeyizcikler evler gelinler neler yapıyormuş. Çok ayrı kaldım :)
Görüşürüz günnükk