Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük,

bugün sadece ağlasam, ağlasam, ağlasam.. doyar mıyım acaba ağlamaya?...

Selam günlüğüm.. Avatarım nasıl olmuş?
Bu filmi bin kere de izlesem yine sıkılmam yüzümde koca bi tebessümle izlerim..
Daha bu yaşta ahh o eskiler demeye başlıyorum nolacak benim bu halim..
Ama öyle be günlük eskiden daha bi güzeldi herşey..
Bakma böyle dediğime aslında bugün keyfim biraz yerinde..
O'nunla kısada olsa dün mesajlaştık.. Mesajlaşmayı ben bitirdim ama uzatmadan yavaş yavaş...
Hani demiştim ya öyle hemen güvenmek yok.. Hakkımda hayırlısı..
Arkadaşım vardı bugün hediye getirmiş bana.. Yıllardır bozulmayan adetimiz, hediyeleşmek..
Hediye almaya bayılıyorum....
Tabi yine eskileri, çocukluğumuzu konuştuk...
Güzel güzel bi çocukluk geçirdim çok şükür...

''Küçükken nasıldı?''diye sordu anneme;
"küçükken yaramazdı" dedi annem.
tebessüm etti..
doğru mu? dedi gözlerime bakarak...

..."Doğru" dedim
ve aynen tekrarladım annemin sözlerini;

"Küçükken yaram azdı" ...

K.İskender...

Bi mucizeye ihtiyacım var günlük,
Rabbim büyük ol derse olur.
İnşallah

Günlükcanımmm, ben geldiiimm
Sonunda 1 aylık aranın ardından İstanbulcuuma ayak basabildim.
Tatilim güzel geçmesinin yanında çok da buruktu. Malum, sevgilim burada yapayalnız kpss stresiyle boğuşurken ben deniz, kum, güneş 3lüsüyleydim
Zaten 1 haftadan sonra bile ağlamaya, zırlamaya başladım özlem duygusuyla Keşke gitmeme şansım olsaydı 1 ay nasıl zor geçti bir bilsen...
Her gün telefonla konuşsak da yüzünü görmek gibi asla olmuyor
Yazlıkta internet de olmadığı için yüzünü 2 hafta sonra webcamde görebildim ve gördüğüm an gözlerimden akan yaşlara engel olamadım...
Ev arkadaşları hep beraber tatile gitmişken o bayram tatilinde bile evine gitmeyip ders çalıştı günlük Rabbim bize inşallah bunun karşılığını güzel bir şekilde verir...
Bazen ben denizdeyken "napıyorsun" diye mesaj attığı zaman, "hiiç oturuyorum" diye yalan söylemek zorunda kalıyordum sırf canı istemesin diye. Çünkü denizi ne kadar çok sevdiğini ve sınav yüzünden bu sene doğru dürüst denize giremediğini biliyorum. Ben denizdeyken ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyor
Şu zor zamanları bir atlatsak her şey çok daha güzel olacak.
12 gün sonra sevgilisinin sınavı çok güzel geçmiş bir kız olmak istiyorumm.
Dualarınızı esirgemeyin kızlar...

günnük, dünden beri soğuk hava akımı var içimde, ceryan yapıyor
yaşım ilerledikçe "annem"leşmeye başladım ben korkarım...

annem ki, beni hep kendine yapışık olarak yetiştirdi,
çok düşkündüm ona eteğinden ayrılmazdım, eşek kadar yaşımda bile
"arkadaşız biz seninle" ayağına, yanlış insanlara doğru savurdu beni,
yeri geldi, saçma sapan sebeplerle babamla görüştürmedi,
kendi hatalarını kapatmak için beni kullandı
sonra da ne oldu...ablamı da beni de tamamen kendi isteğiyle bir kalemde sildi, yok saydı...hatta shift+del yaptı, geri dönüşüme bile atmadı
hiç doğurmamış gibi...
ne düğünümde, ne doğumumda bana ulaşmak için minnacık bi çabası bile olmadı...ve bu o kadar oturdu ki yüreğime, ben de bulmak istemedim onu, aramadım...

üniversite yıllarımda, lise günlüğüne bakar, gülüşümüzün, poz verirken ellerimizi kollarımızı aynı şekilde kullanmamızın, bakışlarımızın ne kadar da aynı olduğunu gördükçe içim mutluluk dolardı...daha küçükken de, rahmetli babamın yaptığı yağlıboya portresine hayrandım annemin....bu arada,keşke herkes resimlerdeki gibi güzel olabilseydi dimi baba?....

Neyse efenim sadede gelelim...bu aralar içimden resmen Emine S.Beder çıktı...deli gibi mutfakta vakit geçiriyorum...tatlıalrın, yemeklerin bri geliyooor biri gidiyor. sürekli plan program halleri: " yarın o çiçek gibi açılan sosislerden yaparım" dedim..."sonra da sosyete mantısı "....

böyle bi dev boyutta sosyete mantısı geldiii, hoop yuttu beni o anda...e arkadaş, hep annemin yemekleri bunlar? onun favorileri...annem'leşiyor muyum yoksa, bak yine onun gibi sırıttım da şimdi...hani böyle avucunun içine vurursun diğer elinin tersini " hadi beee" dersin ya...öyle....

hep anne olunca anlarsın derler ya, ben İnci karnıma düştüğünden beri, annemi hiç anlayamaz oldum...onu silmektense, kendimi cart diye yakarım daha iyi...şimdi Allah'tan dileğim, beni şaşırtmaması...

şaşırtmasın ki, bi 20 yıl sonra, bi mutfakta, İnci bana benzediği için hayıflanmasın...

Sevgili günlük,
bugün buruk içim.. dün hersey gayet şükür rabbime iyi gibiydi.. sevglimn annesi hastaymıs beni aradı konustuk falan aman s.. ye söyleme bilmesin dedi (kendisi şehir dısında) bende tamam dedim ve söylemedim ama yine de haberi vardır die düşündüm..
ve de annesinin hastalıgının normal bişey oldugunu düşündüm...
yanlış düşünmüşüm kadın ölümden dönmüş ve s.. eve geldiğinde annemin hasta oldugundan haberin varmıydı dedi evet dedim ama bu kadar kötü oldugunu bilmiodum dedim çok üzüldüm neyse ki biraz iyi dedi..
ama kendimi çok kötü hissettim ya sanki annesi orda hasta ama benm umrumda değilde onunla muhabbet ediyorum ona söylemiyorum gibi oldu..
ama ben kötü niyet düşünmedim ki hem agır oldugunu bilmiodum hemde annesi sakın söyleme demişti o yüzden söylemedim
çok üzüldü annesine şimdi bende kötü oldum bugün de görüşcektik onu falan bıraktım zaten de böyle buruk kaldım
allahım ona acil şifalar ver nolur
ve ne olur allahım üzülmek istemiyorum kötü şeyler olmasın yardım et yardım eli uzat allahım

selam günlükcan kaç zamandır yazmadım sana umarım sende benim kadar iyisindir

ee baştan da dedim işte mutluyum,huzurluyum..olan birşey varmı?hayır..iş aynı iş,maaş aynı maaş,hayat aynı hayat..ama ben o hayattan keyif almasını öğrendim galiba..bu yaz nasıl geçti anlamadım.hergün biyerlere gezmeye gittim.konya akşamları insanı boğmaz.hava sıcaktır ama yine de serinler.nemde yok..ohh o havanın keyfini çıkarttım.şehrin ışıklarını görebileceğim yerlere gittim,açık havada nargile içtim,yeni arkadaşlar edindim,bu hafta sonu da ailem geliyor..daha ne isterim..kafama göre keyfime göre yaşıyorum Allahıma binlerce şükür..bugunume şükür..

günlük inanamayacağın şeyler yaşıyorum

nasıl aşık oldum bilemezsin

dolu dizgin sınırsız uçsuz bucaksız.....

ve işte şok haber

sanırım evleniyorum

Aşk iki ay sonra nişan yapalım dedi, önümüzdeki yaza da düğünü yaparız dedi..... çok şaşırdım ama çooookkkk mutlu oldum günlükk

ben bu adamla evlenirim

eski ilişkimde 5 yıl boyunca emin olamadım evlenmekten ama şimdi 1 haftada eminim... hani derler ya, Allah içine sindirsin diye.. işte önemli olan buymuş günlük.. içine sinmeyince olmuyor, hep bi kusur buluyorsun..

ama şimdi diyorum ki "işte evlenceğim insan" ..

dün anneme anlattım durumu, çok şaşırdı.. duygulandı gözleri doldu, yaza abim de evleniyor, ikiniz birden aynı yıl gitcek misiniz dedi.. çok üzüldüm o öyle deyince.. ama ankarada olcaz dedim, gitmiyorum artık uzaklara dedim.. birazcık olsun mutlu oldu annecimm..

Allah utandırmasın günlüğüm

hayırlısıyla iyi bir iş bulayım, aşk da istediği kuruma atansın, ve biz evlenelim...

heyecandan uçuş uçuşum resmen

biblomm canım benim konuşacak ne çok şeyimiz var, bi an önce eski halimize dönelim seni mutlu kıpır kıpır görmek istiyorumm

aklım da martagon'da.. acaba neler oldu düğünü nasıldı bursaya alışabildi mi evlilik nasıl gidiyor çok meraktayım.. Allah yardımcısı olsun...

darısı başıma olsun tez vakitte inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Delirmiş gibi ev temizleyen,dolapları boşaltıp boşaltıp yeniden düzenleyen,poğaça kurabiye pişirip duran ve tüm bunları yapınca kafasındaki sorunlardan kurtulacağını zanneden bir firarperest var artık.
Ama bir telefon, bir hatırlatmayla oturup ağlıyorum işte.
Annem aradı, dün moralim bozuk olur diye arayamamış bugün aramış iyi misin diyor.
İyi değilim, nasipsizliğime kızıp duruyorum sadece.
Atanamadım yine işte.
Öyle de kızıyorum ki bi şeylere,bana bu durumu soran sormayan herkese kızıyorum.
Eşimin ailesine kibarca sormayın olursa söylerim dedim,sonra olmadığını eşim söyledi.
Arkadaşlarım arıyo telefonlarını dahi açmıyorum.
Olmadı dicem hayırlısı olsun bi dahaki sefere inşallah diyecekler.
Bu kadar işte,sen onca hayal kur bir "hayırlısı olsun" la son bulsun böyle.
Boş kadro varmış yeniden alacaklarmış fasa fiso bana sıra gelmeyeceğini adım gibi biliyorum.
En çok kendime kızıyorum.
Böyle bi sistemin içinde olduğum için,belki de beceriksizliğim için...

günlükkkkk..... erkekleri anlamaktan vazgeçtim.. kadınları anlamaya başladım:) her laftan anlam çıkar her laftan... yok erkek gibi düşünmeliyim.... neyseeeee ne istiyorum biliyor musun:) beni istediğim yere davet etse.... aslında saat almalıyım galiba.... neyse... yani haftaya bize çaya gel dese.. nolur ki.... davet et be .. hep birlikte yemek yapsak birlikte yesek ... evet sıradaki isteğim buuu :) hayırlısı inşallah.......

bu sistemin içinde olmaktan utanıyorum evet utanıyorum...
buhar olup uçan netlerim için yazdığım dilekçeye bile cevap verilmemişken, adaletten bihaber kopyayla torpille atanan zavallıları gördükçe soruyor sorguluyorum ama cevap bulamıyorum.
kafamda dönüp duran sorular,tüm bu gelecek kaygısı ve tüm bu güvensizlik,tükenmişlikle tekrar bu sınava nasıl hazırlanacağımı bilmiyorum.
dershanelerde üç kuruş paraya çalışmak ve ikinci sınıf öğretmen muamelesi görmek istemiyorum.ücretli köle olmak istemiyorum.artık adalet istiyrum çok şey mi istiyorum...

Bugün apartmandan daire bakmaya gelen kızın ağzını burnunu dağıtmak istedim. Eşime karşıdaki dairede oturan öğretmenin akrabası atanmış mı bir sorsana dedim dışarı giderken.Daire bakan, 91li ve yeni atanmış arkadaş "aa atanmayan mı kaldı herkes atandı" diye cevap verdi. O zaman benim 2 yakın arkadaşım neyin sıkıntısında? Sen neyin kafasındasın? Toplum sorunlarından bihaber, hayatı kendi yaşamından ibaret sanan insanlar öğretmen olmuş.(!)

Son düzenleme:
günlük Hiras yazmış ya emin olamamak...
emin değil miyim yoksa korkuyor muyum bilmiyorum..
ailemin dizinin dibinden ayrılmak sorumluluklara atlamak yeni insnların kahırlarına boyun eğmek istemiyorum ki ben..
Hakkımızda hayırlısı günlük
Pazar günü sözleniyorum.. Ama içimde heyecan kalmadı benim..

günlük bazen rast geliyor da, yazmış işte 100 küsür alım olmuşta azmış...
bizim yıllardır iki elin parmağını geçmiyor.
daha 2 haneli alım bile görmedim yani :26:
birde özel sektöründe olmadığı bir yerde yaşarsan bütün eğitimin çöpe gidiyor.
diplomalı ev hanımı.

Kime üzüleceğimi şaşırdım günlüğüm...
Etrafım atanamayan öğretmen arkadaşlarımla dolu...
En başta O...
Sonra kankam...
Firarperestim...
Okuldan arkadaşlar...
Hepsi ne için okudular günlük?...
Okullar öğretmensiz öğretmenler çaresiz, işsiz...
Nasıl bir sistem bu ben çözemiyorum..
Atandığıma hala sevinemiyorum..
Çalışmasalar anlayacağım ama hepsine tanığım...
Hele de Ona..
Şimdi başka memurluklara başvuruyor...
Olur mu bilmem...
Ben her şeyi içime atıyorum...
Ona yansıtmamaya çalışıyorum...
Ama nereye kadar...
Bize ve işsiz herkese yardım et Rabbim...
Hayırlı rızk kapıları aç önümüzde.
Dua et bize günlük...
Artık gözyaşlarım bile kurudu biliyor musun?
Ağlamak istiyorum ama artık akacak yaşım yok.
İçimde koca bir kaya var sanki.

sevgili günlük,
dün sevgilim geldi öğle arası beni aldı çıktık yemeğe gittik herşey sükür güzeldi..aksam 8de de otobüse bindi 5te tekrar işyerinde olması gerekiyordu ama daha aksam 10da sarjı otobüste bitti sarj takılacak cihaz da olmaynca üzgün bi halde son msjı attı askm sarjm bitiyor seni çok seviyorum iyi geceler yarın ulaşırım sana diye..
bende kızdım biraz ama pek belli etmedim..
neyse saat 12 gibi baska bi numaradan hayatım die msj attı bende sevndim içinde kaldı da soracak die ama ne yazdıgını anlayamadım bu numara kimin dedim walla askm arkadsın dedi seni keske ........
sonrası yok..
telefon eminim ki dokunmatktir yazmakta zorlanmıstr da onun ardından o kadar msj attım cwp wermedi.
bu sabah oldu günaydın dedim bi haber ver de yasıyon mu bilelim dedim daha ses yok
allahım nolur kötü bişey olmamıs olsun..
ne olur allahım o hep beni deli gibi sevip kıskanan olsun ama hep sevsin hep benim olsun..
ne olur rabbim bana ulaşsın ve bişey olmadıgını göreyim hersey daha güzel olsun mutluluk ver yarabbim..
bana merhamet et yardım eli uzat allahım

Günlükcan bayağı uzun süre sonra geldim amaa müjdeli haberlerle geldim sana
hemen söylesem mii yoksa birazcık uzatsam mı
neyse söyleyeyim de mutluluğum daha da çoğalsın
benn nişanlanıyorummmm
yaaa kısmet işte
daha önce yaşadıklarımı düşünüyorum
önce heyecan telaş sonra yavaş yavaş hayal kırıklığı
mutsuzluk
kavga
ve zor kararı vermek
ama ben o zor kararı verebildim
mutlu olacağıma inanmadığım için geç olmadan bitirdim
kolay mıydı ? hayır çok zor oldu...
ama gerek burdaki arkadaşlarım olsun gerek gerçek hayattaki arkadaşlarım ve ailemin desteği ile çok çabuk toparlandım...

sonrasında yaşadıklarımda benim için tecrübe oldu
güldüm mutlu oldum üzüldüm falan ama...
sonra sevgilim çıktı karşıma...
şuanda çok mutluyum
umarım mutluluğum sonuna kadar güzel
yanlış bir karar vermiyorumdur...
hakkımızda hayırlısı bakalım
bu çıktığımız yolda rabbim bizi utandırmasın...

şuan hissettiklerimi anlatamam ya ilkokulda çok yakın oldugum bir arkadaşım vardı ama okul bitince burdan taşınmışlardı birbirimizden kopmuştuk ve şimdi birbirimizi bulduk okadar garip hissettimki kendimi çoçukluğmun boş bir yeriydi sanki o ve oda dolmuş gibi oldu hep aklımın bir köşesindeydi acaba nerde napıyo diye mesela ben onu hep zorla evlendirdiler heralde diye düşünürdüm ailesi buna biraz müsaittide rüyalarımda falan ağlardı yardım isterdi ama şimdi tam tersi görüyorumki üniv okumaya başlamış ama yüzü çok değişmemiş sanki şuan çocukluğuma geri gtimiş gibiyim ama tek fark artık büyüdük..

Naber günlük?
Benim bugün üstümde bi ağırlık var başım ağrıyo neden bilmiyorum.
Uff sıkıldım artık burdan ben kendi şehrime gitmek istiyorum
İnşallah gidebiliriz günlük yaa..
C.tesi günü de pskiyatriye gidicem gene 3 sene önceki şeyleri yaşamaya başladım.İnşallah hemen atlatırım günlükcüğüm.
Ahh bi içime sinen güzel işim olsaydı da kafamı dağıtabilseydim. Artık öğretmenlikten umudumu kestim, nasıl alcam o kadar puanı da atancam hiç bilemiyorum, 2009'dan beri her sınava girdim ama yok yok gene yok. O kadar çalışıyorum artık ezberledim her şeyi ama sınavda sorulanları yok yani yapamıyorum. Napıcam ben bu yaştan sonra hiiiç bilemiyorum. Nasıl evime katkıda buluncam offf... Allahım her şey yoluna girsin inşallah.. Bu düşünceler kafamda hep, inşallah en kısa zamanda hakkımda en hayırlısı olur ve benim durumumda olanların da..
Birazdan da hazırlanıp dışarı çıkıcam biraz. Hava almam lazım kafamı dağıtmam lazım.
Sonra görüşürüz günlükcüğüm hoşçakall...

Hani bazen hayatındaki her şey ters gidiyormuş 'gibi' gelir ya sana ! Gibisi yoktur 'her şey' tam anlamıyla gerçekten de ters gidiyordur sadece!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…