...Tamam hayat kimse için kolay değil, fakat son günlerde pek bi Sezercik olmuşum sana karşı be günnüğüm...
şöyle bi vj edasıyla: "biraz da hareketlenelim" diyorum, "sıradaki şarkı sevgili Didem'den geliyor: Caner gibi kafamda bardak kırasım var "
aabi yaş olmuş 28, 10 senedir çalışyorum elimde avucumda hiçbişi yok. bir de kızım var şimdi ve kocamın da benim de bu dünyaya kazık çakacak halimiz yok. Bu aralar da maşallah elimizde para durmuyo hiç, dedim ki, "sıkalım kemerleri, seneye yaza kadar kenara altın yapalım,düğün şeylerinin üstüne ekleyelim ev peşinatı olur, krediye gireriz " hem kayınpeder de çalışıyo emekli, seve seve destek olur...ben kadın halimle en temel ihtiyaçlarımı bile kısıp, çok az harçlıkla idare etmeye razıyken, beyim bozuklukları biriktirip kendine playstation almayı teklif etti...vay efendim sonra Didem niye kızdı...Gülben abla bağırsın şimdi" AAAOOOOOAAAĞĞ" diye, kafamda kırıyom bardağı...
daha önce de olduğu gibi, yine cazgır modumu açıp, tüm maaşını beeeeyle ele geçirip hesabı sıkı tutacam anlaşıldı. yoksa ben harekete geçmezsem sittin sene o ev alınmaz aabi...
gerçi daha önümüzde uzun bi süreç var günnük, sakin kafayla böyle yavaş yavaş hesap kitap yapılacak makul mantıklı hedefler konulacak, Allah utandırmasın ne diyim...
cümleten hayırlı cumalar efenim görüşmek üzre...