Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük... Bugün sana alıntı yaptığım çok güzel bir yazıyı paylaşacağım...
Kendimden çevremden çok şey buldum...
Okuyanlar da bulacaktır eminim ki...

'Doğru insanlar biriktirmek lazım. Evet, biriktirmek... İnsan biriktiriyorum dediğimde deliymişim gibi bakanlar, bu dünyada başka birşey biriktirmenin imkansız olduğunu bir anlasalar, şok geçirirler... İnsan biriktiriyorum en kalitelilerinden. Vicdanlı ve sevgi yüklülerinden. Onlarla da kötüye dair birşeyler yaşanmıyor.... tabii ki.. Kötü insan yok mu, denk gelmiyor mu? Evet çok da; ama unutmayın her kuş kendi türüyle uçar...'

günlük kafam çok karışık tam da kendimi biraz olsun düzeltmeye başlamışken düşünce yapımı değiştirmeye başlamıştım anam babam ve kardeşimden başka kimse umurumda olmayacaktı yine de değil ama bizim ailede sürekli sorunlar çıkıyor akrabalar üzüyor bizi babam annem üzüldü yine bugün ben de onlara üzüldüm babamın tansiyonu da yüksek zaten daha da yükselir diye korktum doktora gitmeye ikna ettim onu ama onun doktorundan da kolay randevu alınmıyor bakalım ne zamana verecekler

Hayatım öyle kötü ki günlük :S babamı kaybedeli 4 ay olacak. Onsuz herşey çok zor. Çok mutsuzum. Herkes üstüme geliyor. Nefes alamıyorum artık. Boğuluyorum. Babam olsaydı herşey çok güzel olacaktı. Ben böyle yalnız, mutsuz olmayacaktım. Babamı kaybettikten sonra en güvendiğim amcam bile beni arayıp sormaz oldu. Kuzenimle kavga ettim. Aramız öyle kötü ki. Böyle daha nereye kadar devam ederim bilmiyorum. Babam beni yanıma alsın diye dua ediyorum. Hafta sonu yanına gittiğimde ayrılmak istemiyorum. Neden burda kalmıyorum ki, neden hep ayrılıyoruz ki birbirimizden diyorum. Ben onu çok özledim. O öldü bi daha gelmeyecek diyemiyorum. Beni bırakmaz ki diyorum. Ama beni bıraktı dimi? Bu zor dünyada beni bıraktı. Nasıl mücadele edicem ben? Hayatım nasıl güzel olacak? En önemli soruysa ben ne zaman mutlu olacağım? Babam göremedi ya benim okuduğumu, söz veriyorum okuyacağım. Tam hayal ettiği gibi olacak herşey. Liseden bile mezun olduğumu göremedi. Herşey yarım kaldı... Hep de öyle olacak sanırım...

günlük çok yorucu ve ekşınli bir geçiriyorum bir an önce güzel bir uyku çekip rahatlamak ve yarına hazırlanmak istiyorum ve yarının güzel bir gün olmasını diliyorum

günlük ya günler kısaldı ya hiç vakit geçmiyor saate bakıyorum bakıyorum hep erken:26:sanırım kendimi oyalayacak birşeyler bulmam lazım

Sevgili Günlük,

Hayatımda Allaha şükür her şey çok güzel gidiyor, genel anlamda da mutluyum. Yeni okuluma çabucak ısındım, öğretmen arkadaşlarımla aram çok iyi... Bu sene için güzel planlarım da var, sosyal etkinliklerim arkadaşlarım da eksik değil, her şeyim var... Ama her şey böyle güzel gidiyorken, kendimi o kadar eksik, o kadar yarım ve o kadar keyifsiz hissediyorum ki... Çok özlüyorum ben günlük... Kendimi hep eksik hissediyorum, bunu hiç bir şey ve hiç kimse dindiremiyor... Annem, babam, ablam bile dolduramıyor bu boşluğu, dindiremiyor yalnızlığımı... Daha nasıl böyle devam ederim bilmiyorum, eski kötü günlere dönmekten korkuyorum, biliyorum eşim de korkuyor, çünkü bana belli olmuyor o da biliyor... Her şey bu kadar güzelken, berbat olmaktan korkuyorum..

İnsan bu kadar mutlu olup da bundan yoksun kalır mı? Varlıktan yokluk çeker mi? Ne olur çabuk geçsin bu günler... Ne olur

malesef hayat sadece gördüklerimizden ibaret değil
bir de görmediklerimiz var.çok üzülüyorum
bizi korktuklarımıza uğratma Allahım

günlüüüükkkk

büyük gün belli olduuuuuu

22 Haziran'da evleniyoruuuummmm :124::123::119::118::123:

inanamıyorum hala

Allahım şükürler olsun nasıl mutluyum nasıl aşığım

bana kalsa hemen yarın evlenelim ama maddi durumlar yazı beklememizi mecbur kılıyor...

balayı otellerine bakıyorum şimdi, her şeyim tam da bi o eksik kaldı sanki ama bu heyecan öyle farklıymış ki.... Allahım sen utandırma hadi gelsin haziran bir an önceeee

ey karıncanın bile kalbine merhameti indiren
görünmezi gören
bilinmezi bilen
göğe
çarkı feleğe
süreyyaya
yıldızlara
kainata sığmayıp
bir garibin kalbine giren
duy sesimi
işte bu benim
işte ben
herşeyden sonra ve herşeyin başında
kapı aralığında
mahcubum
utanıyorum aslında
vermeyi istemeseydin istemeyi vermezdin
geldim bırakma beni..

"Dualarımızı geri çevirme Rabbim..Hayırlı Cuma'lar.."

...Tamam hayat kimse için kolay değil, fakat son günlerde pek bi Sezercik olmuşum sana karşı be günnüğüm...
şöyle bi vj edasıyla: "biraz da hareketlenelim" diyorum, "sıradaki şarkı sevgili Didem'den geliyor: Caner gibi kafamda bardak kırasım var "

aabi yaş olmuş 28, 10 senedir çalışyorum elimde avucumda hiçbişi yok. bir de kızım var şimdi ve kocamın da benim de bu dünyaya kazık çakacak halimiz yok. Bu aralar da maşallah elimizde para durmuyo hiç, dedim ki, "sıkalım kemerleri, seneye yaza kadar kenara altın yapalım,düğün şeylerinin üstüne ekleyelim ev peşinatı olur, krediye gireriz " hem kayınpeder de çalışıyo emekli, seve seve destek olur...ben kadın halimle en temel ihtiyaçlarımı bile kısıp, çok az harçlıkla idare etmeye razıyken, beyim bozuklukları biriktirip kendine playstation almayı teklif etti...vay efendim sonra Didem niye kızdı...Gülben abla bağırsın şimdi" AAAOOOOOAAAĞĞ" diye, kafamda kırıyom bardağı...
daha önce de olduğu gibi, yine cazgır modumu açıp, tüm maaşını beeeeyle ele geçirip hesabı sıkı tutacam anlaşıldı. yoksa ben harekete geçmezsem sittin sene o ev alınmaz aabi...

gerçi daha önümüzde uzun bi süreç var günnük, sakin kafayla böyle yavaş yavaş hesap kitap yapılacak makul mantıklı hedefler konulacak, Allah utandırmasın ne diyim...

cümleten hayırlı cumalar efenim görüşmek üzre...

günlük hiras arkadaşımla aynı gün evleniyoruz
dilerim herşey çok güzel olur ikimiz için de diğer 2013 te evlenicek canım ciğerim bitanecik arkadaşlarımın da
ben senelerdir burdayım..bi çok arkadaşım oldu, çok güzel insanlar tanıdım
yeri geldi birlikte aşk acısı çektik, yeri geldi okul muhabbeti yaptık
şimdi büyüdüm de evlilik sohbetlerinde takılıyorum
dido yaş olmuş 28 demiş..ben de diyorum ki yaş olmuş 26
ben ne ara bu kadar büyüdüm ki?
geriye dönüp baktığımda bir sürü yaşanmışlar var..hayal kırıklıkları, umutlar, mutluluk, gözyaşı
hepsi beni ben yaptı biliyorum..büyüttü, olgunlaştırdı
sahi gerçekten de olgunlaştım mı? içimde herşeye trip yapan bi çocuk var ama hala
bi de sana bişey diyeyim.. aslında bahsetmeli miyim onu da bilmiyorum
benim bi eski sevgilim vardı.. buraya ilk üye olduğumda hayatımdaydı ve yaklaşık 4 sene beraberdik
kötü bi ayrılıık geçirdik..biliyorum ben de onu çok üzdüm, çok ağlattım, çok yıprattım
ama o da intikamını iyi aldı..kan kusturdu bana..tehditler, iftiralar.. çok ah etti biliyorum ve belki de o yüzden ondan sonraki ilişkimde terk edildim, hayal kırıklığına uğradım
çünkü ben de onu terk etmiştim.. başkasından hoşlandığımı fark ettiğim için ondan ayrılmıştım..
hataydı belki de bu yaptığım ama ben hiçbir zaman hata olarak adlandırmadım..doğru olanı yaptığımı düşündüm.. o an ne hissettisem onu yaptım
onla büyümüştük neredeyse..çocuktuk tanıştığımızda..ilk ciddi ilişki..yıllar süren bir ilişki
zamanla sona yaklaştık ve ona olan sevgim tükendi.. gökhan çıktı karşıma..
o onu hep aldattığımı düşündü ama benimki aldatmak değildi.. ben ondan ayrıldım.. gökhana aşık oldum
ama o aldatıldığını düşündü.. belki de aldatmak bilmiyorum.. sonuçta herne kadar ilişkimiz sona yaklaşmış olduysa da henüz ayrılmamıştık.. neyse ne..
sonra ayrıldığımız zaman bana bişey itiraf etti..
amerikaya gitmişti o yaz için..3 ay onu beklemiştim burda da yazılarım var..güven problemi yaşıyorum, erkek arkadaşım amerikaya gitçek vs diye..
o beni orda 2 kere aldatmış..öyle dedi..
o beni aldatmış benim ruhum duymamış ve ondan sonra 1 yıl daha hiçbirşeyden haberim yok bir şekilde onla olmaya devam etmişin..
ben onu üzdüm.. o beni üzdü.. sonra ah etti.. ben de ona ah ettim..hiç mutlu olmasın dedim
şimdi o evleniyo yarın düğünü var..nerden nereye üstünden kaaç sene geçti..
belki de çok güzel bişeye vesile oldum.. benden sonra hayatının aşkıyla tanıştı ve evleniyo belki de..
benim de hatalarım oldu.. onun yaptıklarını da aklımın bi köşesinden hiç atamadım
eskiden yazdıklarımı okurdu burdan ayrıldıktan sonra
şimdi okumayacak biliyorum ama.. belki buna yüzüm olmadığını düşünüyosundur ama ben seni affedemiyorum
mutlu ol diyemiyorum..
işin kötüsü ne biliyo musun? aynı sitede oturcaz ve apartmanlarımız yan yana nerdeyse..
nişanlımdayken ilk kez balkondan gördüm arabanı ve elinizde eşyalarla o eve girdiğinizi
ben de evlenip o siteye gelicem ve biz karşılacak mıyız yani..belki çocuklarımız arkadaş olur
şaka bi yana çok durmucaz biz orda..daha büyük ev alıp ona geçicez Allah kısmet ederse..
ama mecbur karşılaşçaz ve ikimiz de huzursuz olcaz.. başka ev mi yoktu alacak ya..
nişanlım seni biliyo ama senin kim olduğunu bilmiyo.. çok derinlere inmek istemedik eski ilişkiler hakkında
aynı sitede yaşayacak oluşumuzu ona çok söyleyesim var.. ama saçma olmaz mı? hem içi rahat etmez
o kadar karışığım ki.. saçma sapan yazdım.. zaten kaç gündür elmayranın konusu içimi parçaladı..
sonuç olarak sen evleniyorsun.. hayırlısı olsun.. dilerim karşılaşmayız hiç..
tebrik ederim seni..

Son düzenleme:
Pazar günü eşimin doğum günü. Cız ediyor içimde birşeyler. Az değil tam 8 senedir beraber kutladık. Alışkanlık sanırım, alışveriş sitelerini dolaşıp bakıyorum ne alsam diye. Unutmuş gibi de yapamam ki ben Ve oğlum. O babasının doğum gününde yanında olmalı belki sadece bir pasta ama .... Ne yapacağımı bilmiyorum...

Sevgili günlük,

Bugün yıkıldım! Bütün kalbimle inanarak ördüğüm umut duvarı bugün yerle bir oldu. Boğazım düğüm düğüm.

aa
üye alımını zorlaştırma şeysi neden kalktı ki??
ne güzel fakesiz fakesiz yaşayıp gidiyorduk...

Haberleri açmak istemiyorum artık
Her gün bir kadın cinayeti her gün şehit ...
Dünya iyice bozuldu

Bugün yine bir polisi öldürmüş eski sevgilisi , bir başkası karısını kurşun yağmuruna tutmuş
Allah hepinizin belasını versin aciz yaratıklar...

Annem Babam ve benim aramda geçen ufak bi diyalog..
BABAM _ Gamze bu sivrisinekler neden sana hiç gelmiyorlar??
BEN __ Beni Beğenmiyorlar sanırım baba zayıfım ya kıyamıyorlar bana herhalde :44:
ANNEM ____ Gamzeyi seçemiyorlardırki sivrisinekler, Sadece dişleri gözbebekleri ve avuç içleri beyaz kaldı kızın, zaten oda karanlık ee gamzede oldu arap kızı sivrisinekler es geçiyorlar farkına varamıyorlar gamzenin insanmı değilmi diye :44:
Sanırım durumum çok vahim napalım artık işsiz kalırsam oturur saat satarım zenciler satıyor benim neyim eksik

sevgili günlük inan ne hissettiğimi bilmiyorum.. günün belirli saatleri içim kıpır kıpırdı geri kalanlardaysa ruh gibi...
korkuyorum sanırım... neden daha işi tamamlamadan pişmanlık duyuyorsam... yani ölüm yok ya ucunda...

offf Allahım yardım etsin.. yarın çok zorlu bir gün olacak....
resmen hayatımın miladı sayılacak...

hayırlısı hakkımızda...

Günlüğüm pazartesi sabahı yepyeni başlangıçlar yapacağım şehire gidiyorum,
Her şeyi en baştan başlatacağım yere gidiyorum, Bursa'ya..
Ahh çok dua ediyorum inşallah orası bana uğurlu gelir ve hayatım olumlu bir şekilde devam eder.
Tüm kötülükler,umutsuzluklar,fesat insanlar benden uzak olur.
Aslında bu akşam içim çok buruklaştı.
Annem hüzünlendi gideceğim diye..
Üzülme annecim bu benim için iyi olacak, hem temelli gitmiyorum ki gelicem arada sırada
Çok seviyorum sizleri, herşeyimsiniz siz benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…