Popüler Konu Sevgili günlük...

Artık herşeyi bitirdim. Kuzen olayı benim için kapandı. Meğer ne kötüymüşüm de haberim yokmuş. Benim ahımı aldı ya dönün dolaşsın bana gelsin sadece bunu istiyorum. Gelsin de onu asla affetmicem. Düşene bi tekme de ben vurucam. Çünkü bana öyle yaptı. O da anlasın bunun ne demek olduğunu. Artık amcaymış, kuzenmiş hiiç üzülmüyorum. Çünkü o beni düşünmüyor ki. Ben neden düşüneyim? Artık yepyeni hayat beni bekliyor. Onlarsız ve mutlu, huzurlu bir şekilde bir hayat beni bekliyor...

güncük bugün benim doğumgünüm..hiç bir doğumgünümde deli gibi mutlu olduğumu hatırlamıyorum..genelde tartışmalarla geçer evde..ama bu seferkinde farklı bir heyecan var..bugün beni istemeye gelicekler en güzel doğumgünü hediyesi de bu olur sanırım..iyki doğdum ben..çok şükür..

günlük günaydınn
vee bugün son gün.. yarın istenicem yüzüklerimiz takıcaz...
dün akşam arkadaşımın kınasındaydım.. elimde kına var halaa
kına bitene kadar coştuk coşturduk pistten inmedik.. bu akşamda düğünü var..
ayy bu yorgunlukla yarını nasıl atlatıcam hiç bilmiyorum.. şu mesaim bitsede gitsem.
çıkışta kuyumcuya gidip yüzüklerimizi alıcam

giyorum artık bugün ben benim için yarın sabahtan itibaren yeni br hayat başlıyor olucak hep hakkımda en hayırlısı olması için dua etmiştim şimdi yine aynı duayı ediyorum Allahm artık bundan sonrasıda hayırlısı olsun ailemden ayrılıcam diye üzgünüm ama sonuçta benim geleceğim ahh bide özleyecegim biri daha var canım odamm çok özlicem senide ama ordada yeni bir oda ve yeni bir hayat olcak benim için ...

sevgili günlük onla mesajlaşmayı herşeyi çok özlemişim kıymetimi anladın diyor anladım her geçen saniyemde onu düşünüp özlüyorum dün gece onla konuşup uyudum sabahta sesine uyandım onla olan rüyalarımdan ona uyandım çok mutluyum ki

geçen her saniye bizi birbirimizi görmeye daha çok yaklaştırıyor onu çok ama çok özledim günlük içim taşıyor onu sevgimden boğabilirim

mutluluk geçen saniyelerde kavuştuğmuzda zamanının geçmesini istemezdik ya zamanla anlaşma yapardık uzaktayken geç yakındayken bitme die bu günlerden çok zaman geldi biz acısız sızısız herşeyi nasıl atlattık nasıl sabırlı biri oldum ben

günlük çok seviyorum çoook

günlük...

haftaya cumartesi sınavım var. kasımdan beri kafa patlatıyorum. çok emek verdim çok şey feda ettim.

inşallah Allah yardım eder de bu sene atanabilirim.

Allah çalışan, emek veren herkese kolaylık versin.

eşimin işleri de karışık. herşey kötüye gidior. Erzurum'dan da taşınıyoruz geleli daha kaç ay oldu ki...

sınavdan sonraki 2 gün içinde ayrılıyoruz burdan.

Bana başarı dile günlük, dua et benim için. Artık yapabileceğimiz tek şey bu ...

Uzun süreli ilişkisini bitirip şimdi mutluluktan uçanları görünce çok seviniyorum
Başta Hiras beni şuan şoka uğrattı söylemeden geçemicem Gelinlikli halini sabırsızlıkla bekliyorum
Allah hayırlısını nasip etsin inş.

Bana gelince keşke ne istediğimi bilsem keşke tam olarak bitti diyebilsem.
Dün yine gece geldim eve ipimi koparmış gibi gezip duruyorum eğleniyorumda çok mutluyum dışardayken ayrıldıgımızdan beri arkadaşımın sevgilisinin arkadaş grubuyla takılıyoruz Kafam ciddi anlamda dagılıyo hiç onu düşünmüyorum ama bazen öyle bi an oluyo ki napıyosun diyorum bitti mi acaba yoksa saçma bi dönemmi diye

Şu son yaşanan olaylar haricinde bana tek bir kötülüğü dokunmadıgı için ipleri koparmak istemiyorum.Belki kötü bi insan olsaydı bitsin gitsin derdim ama kötü bi insan degil kötü bi insana dönüşmek üzere!

Lütfen iyi-kötü bi sonuca varsın artık lütfen ya

günlük dün gece Şevket ÇORUH'U rüyamda gördüm sevgiliymişiz Allah'ım o ne güzel bir rüyaydı öyle:89::98::132:

Son düzenleme:
günlük..... ay ne yapsam ki... artık belirli hazırlıklara girmek istiyorum... ulan birde onun gerçek düşüncelerini bilsem... nolur yani haftaya plan yapsan? buluşsak nolur! kadın olmak böyle işte! zaten arkadaş çevresi olan biri değilim.. tüm planlarımı tek odaklı yapıyorum:) sende ara beeee biraz sıcak ol... ara işte program yap delirtme beni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hayırlısı olsun!!! kadın olmak beklemek ve umut etmek demek:)

Kötüyüm günlüğümmm...
Benim de boğzım düğüm düğüm...
Gözlerimde yaşlar...
Yarım saatlik ötemde O artık..
Ama gelemiyor...
Ve bugün bizim için çok özel bir gün...
Yılları devirdik..
Ama bu kez daha zoruma gidiyor ayrı olmak...
Eskiden 17-18 saatlik yolu gelemez ki derdim ama şimdi...
Gelse diyorum bir sürpriz yapsa...
Tek başıma kalmasam buralarda
Doğru düzgün arayıp sormuyor da.
Aradğında başka şeyler söylüyor.
Sıkıntısını bastırıyor mu anlamıyorum.
Oysa paylaşsa bi şeyler dese.
Başım patlayacak gibi...
Hasta olcam düşünüp ağlamaktan
Çok mutsuzum günlüğüm çook

aklınca beni kandırdın, kandırdığını sandın...
ne diyim midem bulandı bu işten...
bencil bendim demi...haklısın
hiç iyi değilim...

Kardeşim okula gidiyor yarınn
Kötü olan yanı evde 1 hafta tek kalmam. Onsuz kalamıyorum bu evde yaa.
Canım kardeşimmm, yakışıklım, prensim o benim
Allah'ım hep onun yolunu açsın, her şey istediği gibi olsun.
O odasındaki terbiyesizler de akıllansın inşallahh!!!

günaydın
nasıl bir gün hayal ederken nasıl bir güne başladığımın farkında değilim, güzel bir güne adım atmayı planlamıştım oysa onunla erkenden buluşup kahvaltı yapıp bütün günümüzü göz göze geçirmeyi ama hala ondan ses çıkmadı bn cebinde hazır o öteki işlerini haletsin bnn bekliyorum çantada nasıl olsa ne yaprsan yap o senini işte öyle değil aslında neredesin bekliyoum sesin çıkmıyor...............

Gün geçtikçe daha kötü hal alıyor durumumuz...
Çok zorlaşıyor beklemek... Bedenim bin kat ağırlaştı sanki. Ruhum yüz yaşında gibi...
Bu biz değiliz ki :85:
Hasretlik çok zor her aradığında sesimizin düğümlenmesi beni kahrediyor :85:
Onu güldürmek için çabalarken içimden yaşlar süzülüyor...
Tanrım sen yardım et bize sevgilime sabırların en büyüğünü ver...
Bende ki huzuru al ona ver... Uzaktayken elimden başka hiçbir şey gelmiyor :85:​

çeyizciklerimi gönderememenin sıkıntısı içerisindeyim...
20 gün kaldı düğüne, bu hafta içi kısmet olursa kendimiz araba kiralayıp götürcez.

pazartesi kardeşimin sınavı var
mezun olmak üzere
2 dersi başka bir üni. de verdi ama okulundaki hocası kabul etmedi
dersi geçtiği halde.
çocuk yeniden sınava girecek
o benim ikizim gibidir
yaşlarımız çok yakın birlikte büyüdük
daha bu yaşında üzerinde çok büyük dertleri sorumluluğu var.
evliliği istediği gibi olmadı
gözümüzün önünde mutsuz olduğunu görmek zorumuza gidiyor.
hayırlısıyla şu dersini verip okulunu bitirseydi
hiç olmazsa bir derdi azalardı
şimdi ders çalışıyor, ALLAHIM yardım etsin ona...

bense bu düğün streslerindeyim, sebepsiz yere dudaklarım yanmaya kurumaya başladı
sabah vc deki sabunluğu düşürüp kırdım, inanıyorum nazar vardı, o da çıktı inşallah.
gerçi nişanlım sakarım desene şuna diyor ama :))))

Ne yapsam da canımın sıkıntısı geçse diye düşünüyorum Günlük, aslında evde yapılacak çok iş var, ama içimden hiç bir şey gelmiyor, elimi kaldıracak durumda değilim, bir şeyler geçsin artık....

bu ara hep beklemedeyim ve önümü göremiyorum ne fena....
ücretli öğretmenlikten de ses çıkmadı halbuki bir sürü yere başvurmuştum.bi kez de şaşırtın beni ş.refsizler.bi kez de torpilsiz iş yapın.....
bi kez de adil olun....günah defterim size sövmekten doldu taşıyo:)
ösym dilekçeme lütfedip cevap yazmadı.....yazsa ne değişecekti hoş atı alan üsküdarı geçti....
e ne yapıcam ben şimdi mahkemeye versem mi vermesem mi?
öğrenim borcu da duruyo öyle allahım yarabbim....
tekrar sınava hazırlanmak tekrar iş aramak ya başladığım yere geri döndüm...
benimle beraber ailem de mahvoldu....
aile demişken-
aile?
sahi ben ne zaman anne olcam acaba?
tedavi olumlu sonuçlansın Rabbim ya....
lütfen beni duyuyorsun biliyorum yardım et bana
ve yolumu aç......

canım sıkkın be günlük hafiflemeye ihtiyacım var adet olmak üzereyim iyice şişti vücudum tuvalete çıkamadım sivilcelendim memelerim acıyor:92:iştahım da açıldı aslında biraz da sıkıntıdan yiyorum boşluktanbir an önce adet olsam da rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…