Popüler Konu Sevgili günlük...

yok ben anladım çoğu insanın tuzu kuru yoruldum günlük vallahi yoruldum işsizlik mi desem cahil komşuların dırdırı mı desem akrabalarımızın kötülüklerimi desem maddiiiii sıkıntılarmı desem
yok günlük desemde desemmmmm .....

Yarın okul başlıyor artık Günlük, karga şeyini pisletmeden düşeceğiz yollara, Allah sonumuzu hayır etsin bakalım, bu sene de böyle olacak... Neyse ki saat 1 den sonra evdeyiz, uyurum artık bol bol, eşim de yok zaten yalnızlığımı unutmak için uyumam lazım, anlayacağın uyku şafağa iyi gelir.....

günlük şımdı ışten geldım

yemın ederım anam ağladı

ölüyorum resmen ne zor bırşey şu çalışmak yaa

haftaya sevgılımın yanına uçuyorum galıba, sonunda kavuşuyoruz, bunu düşündükçe mutlu oluyorum,

Her şeyin bittiğini anladıktan daha da önemlisi bunu kabullendikten sonra
Tam unutmayı kafana yerleştirmişken karşı tarafın zırtt diye arayıp sorması
İskambil kağıdından özenle kule yaptıktan sonra o kulenin bir rüzgarla bir anda yerle bir olması gibi bi şey.
Sinir bozucu.
Ama unutmayı kafasına koymuş biri için kesinlikle yıldırıcı değil.
Kule yapımına devam.
O rüzgara da pencereyi kapatmak gerek.

Gidiyo günlük...
Artık benim ne istedigimin bi önemi yok o gidiyo..

Dün arkadaşıyla buluşmuştum sanırım yurtdışına babasının yanına yerleşcek ama bu bi duyum emin degilim dedi
Bugünde dayanamadım aradım.
Ne yapmaya çalışıyosun barışmak istiyosun bi hafta sonra tekrar susuyosun dedim

cevap 'gidiyorum!'

O yüzden aramayı kesmiş babası türkiyeye dönünce konuşcaklarmış ama büyük ihtimal gidiyomuş
Babası ısrar etmiş işlere yetişemiyomuş yapamazsan geri dönersin Türkiyeye demiş çok kolaymış gibi.
Aylar sonra içim acıyo

Onca zaman tuttum kendimi ama bu farklı artık gitme diyemem ,gidersede herşey başlamamak üzere biticek.
Hep hayırlısı olsun diye dua ederdim bumuymuş hayırlısı
Babası ne zaman dönücek sormadım ne zaman kesinleşir bilmiyorum yani.Kimseyle konuşcak halim yok gitmek istemiyorum ama sanırım buna zorundayım dedi.
Kesinleşmedende hayatıma girmek istememiş.Evet konuşmayı kesmesinin bi sebebi vardı biliyodum ama bunu hiç tahmin etmedim ben

yuhhh bu nasıl bir baş ağrısı gözlerim yanıyo resmen ....
N'oluyo bana bu aralar böyle....

Bu baş ve mide ağrısı beni öldürecek..

hiçbir şey yemez oldum,su ve çay ile yaşıyorum resmen..

Günlük

Eski kk yı çok özlüyorum ben ya. eskiden sohbet ettiklerimi düğüne hazırlanırken yardımlaşmalarımızı o zaman tanıdıklarımı falan ne yapsam yeniden mi evlensem bilemedim.

Ve şaka maka derken 1. yılımız doldu bile 1 yıl 3 aylık evliyiz :123: gerçi bana 1 ay 3 gün gibi ama olsun.. ne çabuk geldi geçti bilmiyorum

Günlük

Eski kk yı çok özlüyorum ben ya. eskiden sohbet ettiklerimi düğüne hazırlanırken yardımlaşmalarımızı o zaman tanıdıklarımı falan ne yapsam yeniden mi evlensem bilemedim.

evlenenler nedense bir anda kayboluyor genelde :44:

bir gün biz de böyle demeyiz umarım

2013 gelinlerinin dostlugu hiç bitmez

Ben geldim
Dün 1 adet yabancı damat aldık günlükcan... Arkadaşımı evlendirdim... Ne de tatlı bir gelin oldu görsen...
İtalyan mı Türk mü belli değiller o denli sıcaklar... Bizim kızı gelin ettik İtalya'ya yani...
Hamsican'ın gelmesine de 38 gün kaldı hayırlısıyla... Dünkü patlamadan sonra içim de hiç rahat değil ya gece uyanıp uyanıp sevdiceğimi arayasım geliyor. Kuzum benim onu nasıl da özledim. Sesini duya duya adamı karşımda 6 ay sonra görmek şok etkisi yapacak günlükcan
Beklediğimize değsin de kavuşalım sarılalım sıkı sıkı
Bu sene gecikmeli 2013 gelini olarak beni de aralarına kabul eder mi bu KK hatunları dersin günlük?
Ederler ederler dimi? İyidir bizim KK kızçeleri

Emrem teyzeme uykusunda '' anne '' demis be günlük, icim yandı, bir tas oturdu yüregime kendimi gectim onun annesiz kalması icimi daha fazla yakıyor, anneye en ihtiyac duydugu dönemlerde kaybetti annemi, ben ne kadar zorlanıyorum o bu yasta nasıl zorlanmasın yine de sükür diyorum günlük, sükür ki bu yasımıza annemli gelebilmisiz, insan anasına doyar mı hic? Doyamam, 90 yasında da vefat etse asla doyamazdım.

Bebeklerin annesiz kalısını düsünüyorum, biz cok kücükte olabilirdik, hic tatmayabilirdik bu duyguyu, sükür tattık, annemizi bildik, amaaaa bilipte kaybetmekte cok acı be günlük, kalan hayatını bu duygundan yoksun sürdürmekte cok acı..

günlükcüğüm selam...
uzun zamandır girip yazamadım az önce aşkımı uğurladım ve her zaman olduğu gibi zırlıyorum şu an..
aslına bakarsan kendimi çok da iyi hissetmiyorum..
aşkım doğumgünüm için gelmişti beni yalnız bırakmak istemedi..
o gelmeseydi yalnız olacaktım çünkü...
tek gücüm o oldu doğumgünümde..
bir hafta kaldı,gezdik,yemek yaptık,alışveriş yaptık..
uğurlyamadım yine.. vedalaşmaları hiç sevmiyorum..
artık alışmalısın diyor ama yıllar geçse de aılşmadım,alışmayacağım...
ve aşkımın ve ailemin dşında yalnızca bir arkadaşım kutladı doğumgünümü..
o kadar üzüldün ki,aslında ne kadar yalnız olduğumu farkettim..
diyorum ya en büyük avuntum aşkımdı.. doğumgünümde ona sarılabilmek çok güzeldi..
bir yaş daha yaşlandım günlük. inşallah bu yaşım bana güzel günler getirir...
pek kimse kutlamasa da iyi ki doğdum ama di mi?

Kafayı yemek üzereyim günlüğüm.
Bir gün bir yerde kalbim duracak, beyin kanaması geçirecem o olacak.
Allah'ım yardım et diyebiliyorum sadece. Ne olur yardım et...
Hayırlısıyla yardım et

Ne kötü bir gündü Günlükcüm,

Allahım delirecek gibiydim, kahretsin ki hala öyleyim, sabahın beşinden beri hem koştur koştur dur, hem bir şeylerin karşılığını alma, hem bütün açtığın kapılar yüzüne kapansın, hem bu kadar çaresiz ol, bu kadar aşağılandığını hissettirsinler, hem moralin bu kadar sıfırken eşinle iki dakika bile konuşama, derdini anlatama, yalnızlıktan kusacak duruma gel, offf bu nasıl bir gün Allahım, bu gecenin sabahı olur mu? Olsa bile H_İ_S yarın sabah iflah olur mu?

günlük bugun boğuluyorum odalara falan sığamıyorum yarınlarım adına bişeyler yapmam lazım bir adım atmam lazım ama çırpındıkça batıyorum

günlük bugün 18 eylül
aşkımla tanışma yıldönümümüz
2 yıl oldu bugün
ve bugün gelinlik provam var
kaderin bu cilvesini çok seviyorum
18 gün sonrada düğün var

çok şey yazacaktım ama dimi günlük ..

Aama sadece şunu yazıyorum .5 kelimeden oluşuyor.

" BİTTİ "

Karman çorman bi ruh halindeyim..
Biraz nefes almam lazım, bazen çok kötü hissediyorum kendimi, çıkmazdayım sanki..
Bir an önce kendimi toparlamam lazım biliyorum ama bu kuvveti bulamıyorum içimde..
Allahıma çok şükür bugünlerimiz için..
Bir an önce ruh halimin düzelmesini diliyorum..

Buraya gelip gelip yazmadan gidiyorum.
Niye böyle oldum ki ben?Kapattım iyice kendimi.
Kızkardeşim artık başka bir şehirde,yeni bir hayata başladı.
Üniversiteli oldu çok şükür.
Korumacı anneler gibi sürekli arıyorum sanırım ama daha yeni diye.
Yoksa valla sıkboğaz etmicem. :18:
Korkularım var napıyım kıymetlim o benim.
Abime kız istediler haftaya sözü var,gidemiyoruz ne yazık ki.
Evde de ipler gerilmiş sinir oluyorum var ya.
Ben demiştim demek istemiyorum.

Bu arada aşkı nihan aklımdasın sıkma canını görüşcez inşallah.
Kk arkadaşlarıma selamlar

Ben ne yapıcam, ne edicem. Hollanda'daki yurt param belli oldu tam tamına 325 euro
Bize verdikleri para zateb 466 euro. Elimiz kolumuz bağlı kabul ediyoruz. Gidelim bakalım bi ooof. Daha işlemler var, okul var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…