Popüler Konu Sevgili günlük...

Hergün susuyoruz günlük küfrederek kızarak çığlık atarak susuyoruz..
Nereye kadar canlarımızı toprağa gömücez, nereye kadar annelerin yüreklerini yakmaya devam edicez..
Şehitlerimiz var yine.. Evet yine yeniden var.. Bu kelime ne zaman çıkıcak hayatımızdan günlük..
Şimdi kaç aile benim yavrumun adını mı vericekler diye feryat figan evde.. Ya sonrası..
Daha kaç anne baba kardeş abla abi nişanlı eş yavru kalıcak geride..
Rabbim sen helak et askerlerimizi toprağa koyanları..
Sana havale ediyorum hepsini..
Mekanları cennet olsun

Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
Sana âğûşunu açmış duruyor Peygamber.
Mehmet Akif

günlüğümmm HayyaL im 2013 gelini olsun zil takıp oynuyiciiim
olsun olsun nolur olsun

bu arada harmony im iyi ki doğdun canım benim, yeni yaşın çoook güzel gelsin sana
kendini üzme hiç, hayatındakiler yeter de artar bile sana

günlükcüğümmm
allegriama onu çooook sevdiğimi söyler misin lütfennn

günlük günlük!!!! erkekleri anlayamıyorum.. hala hala hala :) bir laf ediyor ulan her yere çekiliyo laf... kadınsı kadınsı tripler yapıyorum içimden..! bugün inşallah bunları sorarım artık.. dün uyuyamadım huzursuzluktan!! kadınım ben kadın!! bişey söylerken azıcık hassas ol! ben odunum demeyle olmuyo :) bugün inşallah kalbimi tamir edecek cümleler söylersin... bir bilsem neler geçiyo içimden.. 31 olsan çekilmezsin diyorum içimden bazen :) amann türk erkekleri böyle galiba be günlük :) penceremin altında güllerle serenat yap demiyorum ama ağzından 2 güzel cümle çıkabilir di mi! bugün bu şansını ii kullan ve beni davet et artık haftasonu!! inek gibi bekliyorum... nolurr yaa nolur plan yap! delirtme beni!!!!!!! üzülüyorum... bugün huzurla uyumak istiyorum... düşün düşün biiiiiptir işin! sana diyorum sanaaaaaaaaa! nolur bana iyi davran bugün :) inşallah be günlük.... bu kadar sorun varken fazla şımarık şeylere kafayı takıyorum ama elimde değil... ALLAHA herşey için şükürler olsun... allah sağlık sorunu vermesin..... bir an önce hayırlı evlilikler nasip etsin isteyen herkese.......

bugun kardeşim eve gelir gelmez kocaman sarıldım.kocaman öptüm.şükrettim sarılabildiğime.10 şehit verdiğimiz bingölün yollarından 3 ay önce geçti..o dağlarda 15 ay kaldı.benim kuzum o..bugunku 10 şehitte bir başkasının ablasının,annesinin babasının kuzusu..Allahım nasıl bir acıdır bu her gün şehit veriyoruz vatan sağolsun ama kuzularımızla,canlarımızla sağolsun..

Son düzenleme:
Bugün evde son gecem günlüğüm.

Tatilim bitti.

Üniversite son sınıfa geçtim.

Haziran ayında artık Türkçe öğretmeni oluyorum inşallah.

KPSS belasını da hayırlısıyla bir atlatsam.

Seneye bu vakit öğretmenim inşallah.

ay resmen günler koşarak ilerliyor ben de ceketini son anda giymeye çalışıp da peşinden koşuyorum sanki..

derslerimin artık ennn son dönemi.. ondan sonra tez başlıyor yeniden..

işler güçler yeniden başlıyor işte.. güzel mutlu huzurlu bir dönem olsun inşallah...

Ömrümün en kötü,en zor yılını bana yaşatıgı icin burdan sevgilime selamlarımı (!) fışkırtıyorum
Paranoyak,şüpheci,birisi oldum sayesinde

Tekrar yazayım sana günlüğüm çok sinirliyim.
Sana bir soru?
Sen 2 senedir 1 kere bile konuşmadığın bir insana selam verir misin? Küs ayrıldın o arkadaşlarından.
Ben gördüm lise arkadaşlarımı selam vermedim ama bana selam verselerdi selamımı eksik etmezdim asla.
Ne garip insanlar ya. Kendilerini ne sanıyorlar!

Artık kötü haber almak istemiyorum, korkuyorum ben günlük, ne zaman bitecek bu acılar, ne zaman rahat nefes alacağız, neden çaresi bulunmuyor, artık ülkem ağlamasın, Allahım ne olur...

Günlüğüm ben geldim...
Nasılsın diye sorsalar ben bile bilmiyorum inan ki.
Bir an mutlu, bir an en dipte.
Duygularım dengesizleşiti, ben değiştim, yıprandım, asabileştim...Yoruldum.
Oysa daha yolun başındayız öyle değil mi?
Ama biz çok yorulduk be günlük...
Mesafelerden yorulduk, görememekten, görüşememekten, kavga etmekten, endişeden...
Hayat bu aşkı almak mı istiyor yoksa benden günlüğüm
Almasın ne olur
Eskiden atandığıma benden çok sevinen oydu,sorardı ilgilenirdi, şimdi ne o soruyor ne de ben anlatıyorum.
Yeni gelenlere yaşlı gözlerle bakıyorum.
Burayı çok istemişti günlüğüm çook.
Hani başka memurluklara başvuracak demiştim ya, yarın mülakatı var.
Dua eder mi bana günlükdaşlarım
Hayırlıysa eğer bu iş olsun inşallah. Çok ihtiyacımız var bu işe.
Ama her şeyin hayırlısı tabi.

Onun dışında ev arkadaşımla da problemler var ve o bundan habersiz.
Kırmadan nasıl söylerim bazı şeyleri bilmiyorum.
Firarperestimle de konuşmayı özledim..Onu da öyle anlıyorum ki.
Öyle işte günlük çok şey var da dile gelmiyor.
Sen dua et olur mu.
Allah büyük, Allah yar

Son düzenleme:
Selam günlük
Hergün ŞEHİT haberlerine yenisi ekleniyor.
Daha kaç ailenin canını yanacak..
Ne zaman kurtulacağız şu terör lanetinden
RABBİM ailelerine sabır versin
Daha çok şey yazmak istiyorum ama kelimeler boğazımda düğümleniyor.
Gözyaşlarımdan klavyenin tuşlarını görmekte zorlanıyorum.

[h=5]Şehit haberlerini kınamaktan bıktım.Her gün ölen şehit sayısı gittikçe artıyor..Kimse işini doğru yapmıyor birde medya demiyor mu şu kadar terörist öldü diye..Ne yani o kadar terörist öldü diye bizim toprağa giren gençlerimiz rahatlar mı yani?Onlar öldü biz öldük onlar öldü biz öldük ee bunun sonu bu mu yani?Artık 7'den 70'e bir şeyler yapmamız lazım.Hükümetinden,muhalefetine,diğer partilerine,sivil örgütlerine,askerine,ordusuna,halkımızın birlik olma günü geldi.Daha neyi bekliyoruz anlamıyorum?Her gün azar azar ölmektense bir gün topluca ölelim bitsin bu iş.Haaa evet haklısın,hıı bu da öyle yazmayla oluyordu,Meri iyi sallıyorsun diyenler de var.Haklılar yazmak kadar kolay olmuyor elbette..Ancak ne zaman anlayacağız şehit olan annenin acısını?Benimde ölen eşim olunca mı?O ateş benim ocağıma düşünce mi?Ya da sizin?İnanın bir oğlum olsun istemiyorum.Korkuyorum eşimin aramadığı gün çok korkuyorum..Terörü kınamaktan da bıktım..Şehit ailelerine sabır dilemekten de..Çünkü hiç bir şey ben dilediğimde gerçekleşmiyor.Bu yoruyor beni..Güçsüzken güçlü görünmeye çalışmak yoruyor..Hayat devam ediyor,dünyanın kuralı bu biri ölür biri yaşar,biri doğar diyemiyorum.Tamam kural böyle ama hiç uğruna üç beş şerefsizin gelip gencecik fidanlarımızı öldürmelerine göz yumamıyorum.Sahiden de temiz yürekli insanlara kötü kişilerin,kötü düzenin yaptıkları ağır gelir..Ağır geliyor bu yaşananlara bana..Haksızlığa,adiliğe,kuralsızlığa,kendi ekonomilerini savaş ve terörle besleyenlere..Dünya sanki bizimle uğraşıyor bir yandan Hz.Muhammed ( sav ) efendimize karşı yapılan filim bir yandan üzerimize kurulan terör.Ve ben bunlar karşısında üzgünüm ama kınamaktan bıktım.Her şeyi o kadar çabuk unutuyoruz ki millet olarak..Vali filiminde geçiyordu bu replik asla unutmadım ben,çok can yakıcıydı benim için..İğrenç Amerikalı adam şöyle diyordu;"Siz Türklerin en çok neyini seviyorum biliyor musun?Çabuk unutuyorsunuz"Sahiden de öyle işte çabuk unutuyoruz,unutuyorum bende..İşte böyle bu yazdıklarımda sayfalar arasında kaybolacak..Anca o ateş düştüğü gün unutmayacağız ve sonrasında.Dilerim çok ocaklar yanmaz..Kolay yetişmiyor hiç bir şey..Rabbim Vatanımıza,Milletimize refahlık,huzur versin.Bu terör olayları bitsin lütfen..Amin..[/h]

Mülakata çağırıldığı halde alınmadı bile günlüğüm...
Gerek duyulmadı...
Onca heyecanımız, stresimiz,üzüntümüz, dualarımız da bize kaldı

ya GÜNLÜK..

şu kız kk geldi ya tekrar kk ya neşem yerime geldi he onca yalvardım gel gel diye . özlemiştim...

neyse ismi lazım değil ama 29 Eylül de nişanlanacak kısmetse

İyi ki var burası günlüğüm..
Kaç gündür burdan kaç arkadaş dua ediyor bize.
Bu öyle özel bir his ki...
Hiç görmediğin, tanımadığın insanlar sana destek oluyor.
Bir tek burası var az çok derdimi anlatabildiğim
Ve iyi ki var.
Bu zor günlerimde yanımda olan, dua eden herkese çok teşekkür ederim.
Hepinizi çok seviyorum

Hep aynı şarkı var dilimde;

Ağlama anne benim için ağlama; ben de herkes kadar aldım acılardan....

Sen ne olur, çocukluğumu sakla; tek kalan bu, elimde avucumda!

Korkuyorum günlük. Hemde çok... Ben çok çaresizim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Galiba aşık oldum. Hem de çocukluk arkadaşıma. Onu ne zamandır göremiyordum. Dün gördüm ve çok tatlıydı :) Ama planlarım arasında aşık olmak yoktu. Ben sadece kendimi üniversiteyi kazanmaya odaklamıştım. Ama bu nerden çıktı? Lütfen olsun. Lütfen onunla olsun. Bir şans istiyorum. Nolur...

Günlüğüm...
Dudaklarımı büktüm ve geldim sana

Hem mutsuzluğu, hem mutluluğu aynı anda yaşayabiliyorum ne garip...

Son düzenleme:
çok uzun zaman oldu yazmayalı..
bildik pek kimse kalmamış baktımda..
bende çok şey değişti günlük..
evlendim..
ailemden ayrılıp başka bi şehire yerleştim..
burda, bi başıma annemi ve babamı özlüyorum bütün gün..
kardeşlerim burnumda tütüyo..
bu kadar zor olmaz sanmıştım..
zor olacaktı biliyodum ama bu kadarını değil..
kalbimde bi yara var sanki, her dakika kanamaya müsait..
2 ayı geçti evleneli ve ben alışmak yerine her geçen gün daha da çok özlüyorum..
herkes mi böyle oluyo yoksa ben mi dayanamıyorum bilmiyorum ama anlatıp rahatlayabileceğim kimsem yok günlük..
bunun için aylar sonra buraya yazma ihtiyacı hissettim..
tanıdıklara selam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…