[h=5]Şehit haberlerini kınamaktan bıktım.Her gün ölen şehit sayısı gittikçe artıyor..Kimse işini doğru yapmıyor birde medya demiyor mu şu kadar terörist öldü diye..Ne yani o kadar terörist öldü diye bizim toprağa giren gençlerimiz rahatlar mı yani?Onlar öldü biz öldük onlar öldü biz öldük ee bunun sonu bu mu yani?Artık 7'den 70'e bir şeyler yapmamız lazım.Hükümetinden,muhalefetine,diğer partilerine,sivil örgütlerine,askerine,ordusuna,halkımızın birlik olma günü geldi.Daha neyi bekliyoruz anlamıyorum?Her gün azar azar ölmektense bir gün topluca ölelim bitsin bu iş.Haaa evet haklısın,hıı bu da öyle yazmayla oluyordu,Meri iyi sallıyorsun diyenler de var.Haklılar yazmak kadar kolay olmuyor elbette..Ancak ne zaman anlayacağız şehit olan annenin acısını?Benimde ölen eşim olunca mı?O ateş benim ocağıma düşünce mi?Ya da sizin?İnanın bir oğlum olsun istemiyorum.Korkuyorum eşimin aramadığı gün çok korkuyorum..Terörü kınamaktan da bıktım..Şehit ailelerine sabır dilemekten de..Çünkü hiç bir şey ben dilediğimde gerçekleşmiyor.Bu yoruyor beni..Güçsüzken güçlü görünmeye çalışmak yoruyor..Hayat devam ediyor,dünyanın kuralı bu biri ölür biri yaşar,biri doğar diyemiyorum.Tamam kural böyle ama hiç uğruna üç beş şerefsizin gelip gencecik fidanlarımızı öldürmelerine göz yumamıyorum.Sahiden de temiz yürekli insanlara kötü kişilerin,kötü düzenin yaptıkları ağır gelir..Ağır geliyor bu yaşananlara bana..Haksızlığa,adiliğe,kuralsızlığa,kendi ekonomilerini savaş ve terörle besleyenlere..Dünya sanki bizimle uğraşıyor bir yandan Hz.Muhammed ( sav ) efendimize karşı yapılan filim bir yandan üzerimize kurulan terör.Ve ben bunlar karşısında üzgünüm ama kınamaktan bıktım.Her şeyi o kadar çabuk unutuyoruz ki millet olarak..Vali filiminde geçiyordu bu replik asla unutmadım ben,çok can yakıcıydı benim için..İğrenç Amerikalı adam şöyle diyordu;"Siz Türklerin en çok neyini seviyorum biliyor musun?Çabuk unutuyorsunuz"Sahiden de öyle işte çabuk unutuyoruz,unutuyorum bende..İşte böyle bu yazdıklarımda sayfalar arasında kaybolacak..Anca o ateş düştüğü gün unutmayacağız ve sonrasında.Dilerim çok ocaklar yanmaz..Kolay yetişmiyor hiç bir şey..Rabbim Vatanımıza,Milletimize refahlık,huzur versin.Bu terör olayları bitsin lütfen..Amin..[/h]