Popüler Konu Sevgili günlük...

Disarda yagmur yagiyor. Hic sevmiyorum böyle havalari, icim karariyor.
Hüzünlerim geliyor aklima, hayal kirikliklarim, korkularim.
Aslinda mutluyum, yani sükür ediyorum halime.
Istedigim konumda olmasamda, umudumu yitirmedim hala.
Herseyin güzel olacagina inandirmisim kendimi, olmazsa diye düsünmek bile istemiyorum.
Nerdeyse 27 yasina gelip hala istediklerini elde edememis olmak kolay degil.
Ama inaniyorum en kisa zamanda sana güzel gelismelerle gelecegim.
Biliyorum göze aldiklarim hafife alinacak seyler degil ama aglayarak bile olsa ulasacagim istediklerime.
En üzüldügüm Annemi canimi üzecegim olmam ama iste ama demek icin artik cok gec.

Bugün benim Doğum Günüm Günlükcan

Bakalım yeni yaşım bana neler getirip neleri götürücek ...
Deli gibi ders çalışıcam orası kesin
Rabbim herkese emeklerinin karşılığını versin İnşAllah...
En güzel huyum ne biliyomusun ??
Hiç bir zaman , hiç bir şeyden umudumu kesmiyorum

Herşey olacağına varıyor nasıl olsa
Bazen oturup uzaktan izlemek en güzelii

Bugün ilk taksidi yatırmaya gittim dershaneye.
Muhasebedeki kız o kadar candan ve sıcak davrandı ki
Herşey senin elinde dedi
Emeklerinin karşılığını bulursun umarım çalış gayret et,yapan çok sende yaparsın dedi

Böyle insanların varlığı beni mutlu ediyor
İki dakika da moral aşıladı bana sağolsun ...
Allah yüzümü kara çıkartmasın (AMİN)

günlükk okadar mutluyum ki emeklerimn karlşılığını aldımmm çok şükür çift anadalı kzandım

öffff gittim yattım yatakta 1,5 saattir bön bön bakınıyorum uyuyamıyorum yaaa ağlıcam uykusuzluktan

Sevgili günlük ,
bugün cok durgun cok yorgun gibi bi ruh halim var ben mi duygusallastım yoksa gercekten hersey üstüme üstüme mi geliyor..
sevgilim de cok durgun bu aralar bende anlamış değilim sadece kimsenin üzülmesinin istemiyorum.
bende hiç üzülmek istemiyorum rabbim ne olur hepimize yardım et..
ne olur allahım hersey yolunda gitsin o beni benim onu sevdiğimden daha cok sevip deger versin ne olur allahım...
amin...

Günlüğüm....
Küçük de olsa bir umut göründü...
Sadece bir kişiyi almışlar mülakat sonrası.
Elenenler çok olmuş...
Sanırım yeniden bir şansları olacak.
Allah'a teslim olduk.
Eğer bu iş onun için, bizim için öğretmenlikten daha hayırlıysa olsun diyorum.
Mutsuz, huzursuz olacaksa, olacaksak varsın olmasın

günlük günlük
şu KK da polemiğe falan girmekten hiç haz etmiyorum ya.. bi de cidden duygusal bi insanım çok kafama takıyorum
dün bi konuya yorum yaptım.. ama birileri koskoca yazımdan gitmiş bi cümleyi almış yapıştırmış ve sanki ben 16 yaşındaki kızlara hadi hepiniz sevgilinizle birlikte olun mesajı veriyomuşum gibi imada bulunmuş
ben bunu resmen dün akşam kafama taktım ve üzüldüm
şu hayatta en hoşlanmadığım şeydir yanlış anlaşılmak..
ben insanları kırmaktan çok korkarım, söylediklerime çok dikkat ederim aman yanlış anlamasınlar kırılmasınlar diye
ama insanlar neden bu kadar acımasız ki?
tamam ortada yanlış bi olay var ama o insanı yerdne yere vurunca, yerin dibine sokunca ne geçiyo ki ellerine
ben şuna inanırım..o yaşlar çok hassas yaşlardır.. yerden yere vursanız sanki sizi dinleyip hemen yaptığından vaz mı geçecek?
hayır.. onun yerine yaptığının yanlış olduğunu güzel bi dille anlatın.. vallahi anlamıyorum billahi anlamıyorum
hoşgörü, insanları hatalarıyla kabul etme ve kimseyi yargılamama güzel şeylerdir günlük..
herkese tavsiye ederim..

Hayat çok garip günlük !!
30 yıl sonra dün babamı askerlik arkadaşı aradı.. !
Babam adamı çıkaramadı ama arkadaşı adresine kadar herşeyi söyledi..
Adam oğlunu bulunduğumuz şehre üniversiteye yerleştirmeye gelmiş..
İnsan insana kavuşuyormuş demekki günlük

Bazen iyi bir liman ararsın kendine rüzgarı olmayan,rahatça nefes alabileceğin denizin olmalı..Maalesef bende yok..Yitiğim bu günlerde..Biraz durgun,biraz huzursuz,biraz mutluyum..Yani birazlarımın bir kısmını eşim aldı götürdü..Özledim onu günlüğüm..

Yüreğim sürgün,
İçimde bir çocuk tedirgin,
Suskunum..

Bugün kalbimin kırıkları çok canımı yakıyor günlük.
Bulduğum ilk otobüse atlayıp gitmek istiyorum uzaklara.
Hatta kaybolmak, yok olmak istiyorum.
Sevgi, nefret, acı birbirine karıştı
İçim acıyor, gözlerim doluyor durmadan, nefesim kesiliyor an geliyor da.. Hİç bir şey yapamıyorum
Bugün böyleyim günlük.
Tükendim bugün.
Yarına kalır mıyım bilmem

Sahalara geri dönen bir adet eLmayRa_

Son düzenleme:
Günlükcanım, sadece 3 gün kaldı sınava. Sevgilim kendine çok güveniyor. Ve çok ilginçtir ki, ona çaktırmasam da bu güven beni korkutuyor:26:
Zaten ondan çok ben stresliyim, elimden de dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor
Hayatımız bir sınava bağlı değil elbette ama o bu sınavı kazanırsa, hele ki İstanbul'a atanırsa her şey çok kolaylaşacak..
O zaman belki seneye söz bile yapabiliriz
Ama herşeyden önce şu sancılı, sinirli, stresli, birbirimize hasret kaldığımız dönem bitecek ya artık, beni en çok sevindiren şey bu...
Yine eskisi gibi neşeli, sürekli beraber olduğumuz, telefonda sabahladığımız, ağız tadıyla kavga edip hemencik barıştığımız günlere dönelimm.
Çok özledim çooookk...
Bunu okuyan günlükdaşlar, sevgilim için dua ederler di mi..

şeytan yine dürtekledi günnük ve yine gördüm ki, bazı şeyler aynen devam ediyor...
inkarlar da aynen devam, hatta bana deniyor ki" ben birşey yapmadım diyorum aynı şeyler etrafında dönüp duruyoruz"
bu ne biçim açıklamadır böyle güzel Allah'ım...tam politikacı kafası...bi de ardından " benzin vardı da ben mi içtim "falan dese tam olacak...
bi ara düşündüm, çelik çaydanlığı beeyle ÇÖTENG diye fırlatsam kafasına, kaç yıl yerim acaba...Tahrik indirimi alır mıyım ki...beni kafamdan bastıraraktan ekip arabasına bindirirlerkene, ana haberde görünce eşim dostum, utanmaz mı...hele ki İnci tanesine, annengil babana böyle böyle yaptı deseler...topla kızım kendini topla...

en iyisi mi yine deliye vurmak aslında. Allahtan bir işim var...zaten bugün, sanırım birkaç saate 1 haftalık iş yaptım...akşam eve giderken de, derin derin oksijeni çekerim içime, kızımla açarım bi müzik kanalı "nay nay" yaparız, mutfağa girer, bi tatlı patlatırım sonra...çeker yorganı uyurum...zaten kuaför indirimi de aldım kendime, gidip yine sarışın olacam günnük ben...e malum, kadın kısmı dellendi mi direkt saçlarına gider elleri...

onun dışında beni soracak olursan, 70 kilodan 58 e düştüm yaklaşık 8 ayda ama maşallah bi gözüm toprağa bakıyor...2 haftada bir hasta yatıyorum...tam gribi atlattım derken bu olay çıktı şimdi, sinirden tekrar sesim kısılacak, tavuk gibi gıdak gıdak gezecem etrafta..

kocamla gider yerim diye iki kişilik köfteci fırsatı da almıştım...pislik değil mi...gideyim tek başına, ikisini de bööyle gnam gnam kendim yiyeyim iyisi mi...

günlük günlük..... hala haftasonu buluşalım demediii..... amann neyse akışına bırakayım... parfüm almak istiyorum ama orjinaller çok pahalııı... bir parfüme 230 lira vermek!! doldurmalar da hemen uçup gidiyooooo.... acilen parfüm almam lazım....... şöyle tahrik edici içine çekilesi bir koku bulsammmm..... benimki de şımarıklık işte... ALLAH sağlık sorunu vermesin ağız tadı versin yeter........ ayrıca bugün facebookta evlenen arkadaşları gördüm.. içim gitttiiii.. hayırlısıyla bende istiyorummm günlükkkk inşallah :) neyse... ben spora gideyim... kalçalarımı küçültmeliyim... birde göğüslerimi büyütsemmmmm .. dik dik olsalar :) .. herkese sevgiler....

günlükcaaazım...
uzun bir yolculuğa çıkıyorum, uzak bir ülkeye gidiyorum...
ama bu sefer içimde garip bir his.. sanki bişi olacakmış gibi..
gidip de dönemeyecekmişim gibi bir his..
en az 1 hafta buralarda yokum.. daha da olmazsam anla ki gerçekten bişiler olmuş..
dönersem zaten seninimdir değil mi
işin şakası, içim bir garip.. sevdiceğe kırgınım.. yine yalnızım..
insanlar çok hırslı.. ve kör bir hırsın içindeler.. ve ben yapamadığımı hissediyorum zaman zaman..
böyle birşey olsa içimi ferahlatan..
haber bekliyorum bakalım..
alsam tasımı tarağımı tamamen gitsem.. gerçekten yine böyle mi hissederim?

sevgili günlük..

hayatımda şu son bir ay da öyle büyük değişimler yaşadım ki..herşey gerçek mi anlamakta zorlanıyorum..

evlendim..daha yeni evliliğime doyamadan,tayin meselesi cıktı,hadi içimde kalmasın olmayacak yerleri yazalım dedik,birde yıllarca uğraşıp istediğim meslek için..insanoğluyuz işte..

tercih yaptım,hayırlısını diledim hep..pat diye bir yer çıktı geldi,sersem halde biraz heyecanlı biraz ağlamaklı geldim..yeni göreve başladım..bir hafta oldu,sanki hayal gibi herşey..eşimden ayrı o bi yanda ben bi yanda..herşeyi zora soktum ..güzel bir şehirde ama yalnızım şimdi..yüzümün kara cıkmaması,birgün pişman olmamak için dualar ediyorum,belki hayatımdaki en radikal karardı,en cesaretlisi..umarım pişman olmam,bundan sonrası daha güzel olur..

sevgili günlük pişman olmak istemiyorum

sevgili günlük,uzun zamandır değişim kararlarıyla resmen fırtına estiriyordum.
oldukcada mutlu enerji oldu harika bir insandım...dibe vurmuşluğu fırsat bilip yukarı hızla çıkmaya başlamıştım..yani krizi fırsata çevirmiştim.kişisel gelişimime büyük katkıda bulunan kitapları okudum çok istediğim bir kitabı aldım buraya kadar herşey harika hayatımdaki fazlalıkları falan çıkardım müthiş bir şey ..
ama gel gelelim en sevdiğim kitabın son sayfasında okuduğum yazı beni kendime çekti resmen kafamda şimşekler çaktı biri geldi bir yumruk attı sanki içime oturdu resmen..
'ayana bakın gülümseyin çok iyi tanıdığınız ama uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzu gördüğünüzde gülümsediğiniz gibi.aynadaki uzun zamandır sizinle konuşmak için sessizce,sabırla,sevgiyle bekliyor''

içime oturdu ve bunca zaman boşa geçmiş gibiydi o kadar koşuşturmaca içinde ben kendimi ihmal etmiştim evet kendimi ihmal ettim kendimi sevmeyi unuttum seviyorum desemde inanmadan diyormuşum.BEN KENDİME NE YAPTIM şimdi bu soruyla içimde bir sızlamayla başbaşayım tepe taklak oldum ben kendimi ihmal ettim ben kendimden vazgeçtim ne için? kocaman bir hiç ben kendime ne yaptımmm!!

Gerçek misin sen
Rüya mısın hayal misin
Yoksa çölde görülen vahalar gibi sen de bir anlık bir serap mısın
Kandırmaca mı bu, yeni bir hayat oyunu mu bilemiyorum
Nasıl karıştırdın ortalığı bir bilsen...
Yalan da çıksan çok güzelsin
Ya bir de doğru çıkarsan...

Nasılsın günlüğüm uzun zamandır yazamıyordum sana
Çok sıcak günlerin ardından sonundaa İzmir'de yağmur Çiledi! Evet sadece çiledi günlüğüm bu bile benim mutlu olmama yetti
2 Gündür yağmur sıcağı bunaltısı vardı dayanılmazdı. Oturduğu yerde insan terler mi yaa...
Yağsada biraz rahatlasak...
Veee... 2 yıldır beklediğim gün geldi günlüğüm...
Pazar günü sınav var.
Allah'ım tüm gireceklere (önlisans/lise) yardım etsin...
Emeklerimizin karşılığını alalım inşallah.
İçimde hem mutluluk hemde stres sıkıntı... Patlamak üzereyim yani...
Zaten okul yerimde uzağa verdiler
Sevdiğim bir tanıdığımızın annemle yanında kalacağız... Sabahta eşi sınava bırakçak bizi...
Kendi evimde kalamıcam sınav günü yani... Gözüme uyku girer mi bilmiyorum...
Sınav bittiğinde ilk saatlerimi çok merak ediyorum naparım artık...
Gerçekten zaman su gibi akıp gidiyor be günlük...
Okulda başlıyor... Ama şanslıyım ki 1 ekimde başlıyor Yani sınava gircem 1 haftada tatil oh miss
Hoş evde temizlik olucak

Bu yaz baya baya birşeyler yaşandı günlüğüm,
Söylenenleri içe atmaktan güzelcene bir patladıktan sonraa nedendir şimdi bu iyi olma çabaları anlamam.
İlla insanları sarsmak mı gerek?
Kırmaya hiç gerek yok günlüğün Varsa problem sor arkadaşım sor... Öğren aslı astarını...

Sevdiğimle de aram iyi çok şükür Kurban bayramını bekliyoruz
Hadi hayırlısı hakkımızda

günlük
sevgili beyefendi bu günlerde beni zorluyo
beni aşırı sahiplenmeye başladı
yerli yersiz kıskançlıklar, alınganlıklar
off zaten bir de migren belası çıktı, sinirlenmemem lazım ama benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…