Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük bu dünya hakkaten çok küçük-müş
Kk sayesinde tanıştığım sonradan aynı şehirde oturduğumuzu öğrendiğim bir arkadaş
bizim işyerindeki X abinin kızı çıktı.
Şokladım

Bu satırları okuyacağına eminim

günlük hakkaten dünya çok küçük, nedense acayip mutlu oldum yaa
prensesimle 2013 gelinleri topiğinde tanıştık, ikimiz de bu sene evlenicez, sonra aynı yerde yaşadığımızı fark ettik
sonra da babamla tanıdık çıktılar
artık yüzyüze tanışalımmmm, kanım kaynadı resmen sana kuzum
daha düğünlerimizde göbek atçaz di mi

Hiçbirşey yapmak istemiyorum. Yoruldum. Savaşamıyorum artık. Herşeyi bırakıp gitmek istiyorum. Hemde çook uzaklara. Olmuyor işte deniyorum, çabalıyorum bu hayata tutunmak için. Babam olmadıktan sonra, bir daha asla görüşemedikten sonra ne önemi var ki? Üniversiteyi kazanıcam, mezun olucam, evlenicem.. Ama hiçbirinde olmayacak. Doğum günümde, bayramda da olmayacak. Hep eksik olacağım. Mutluluğumda hep bi hüzün olacak. O zaman böyle olacaksa ne anlamı var ki? Yanımda olmadıktan sonra ne önemi var bütün bunların? Yaşamaya değmez artık bu dünya. Yaşamak istemiyorum. Ölmek istiyorum. Pes ettim ben. Savaşmıcam. Çok yorgunum... Hemde çok...

Son düzenleme:
Şu hayatta neyi yaşıyorsan o seninle kalır günlüğüm..
Hani hayat bize sunulan armağandı ya;
benim hediye kutunun içindekiler pek janjanlı değil,iç açıcı hiç değil..
Neyi yaşarsan yaşa unutulmuyor..
Sahi zaman ilaç mıydı bize?
Kelin ilacı olsa;zaman kendi başına sürer demi?
Saçma oldu kabul...Duygusal günümdeyim işte..!
Yine kalp kırıklıklarım ortaya çıktı,
ceeee! dedi bana..
Hahaha
Espiri yapamıyorum işte..
Ya her neyse bu geçmişte yaşanan sıkıntıların,kırıkların,kızgınlıkların,sinir ve stres yaratacak bütün olayları keşke delete yapıp silebilsem..
En basit bir şarkı da canlanıverir mi bunlar?
Canlanmasınlar,geberip kalsınlar oldukları yerde.!Çıkmasınlar gün yüzüne..

Oyy zulüm zulüm uzak git ölüm...

Neyse gidiyorum ben,nereye diye sorma zıkkımın kökü işine işte!!!
Zıkkımın kökü iş sahibimiz hala maaşlarımızı yatırmadı,ne zıkkım yiyeceğim haberleri yok..

Yazdım yazdım sildim...
Gözlerimin boyutu üç dört insana yeticek kapasitede şuan
Kısaca mı 1 saat konuştuk gece yarısı bi o agladı bi ben
Gitme diyemem sana dedim
O kadar isterdim ki demeni dedi
Ne degiştircek ki benim gitme demem

Sonuç mu ?
Bizim ne istedigimizin bi önemi yok artık üstlendigi sorumluluklar var
Bugün SON kez buluşcaz
Evet SON kez sarılcam son kez öpücem ve başka bi ülkeye gitmesini beklicem..

Belki gitmicek ama artık Biz denen bişey yok..

Severek ayrılmak denen şey buymuş demekki,

biblosurat arkadaşımın yazısını okuyunca içim bir tuhaf oldu ya,insan ne yazacağını bilemiyor..

hakkında hayırlısı olsun.

bu buluşma belki de sizi birbirinize tekrar bağlar ve biz dersiniz belki hiç belli olmaz..

Şuan servisteyim ve okuluma doğru yol alıyorum günlüğüm.
Aslında çarşamba gitmem gerekiyodu ama ben 2 gün erteledim ve bugün gidiyorum.
Hazırlık okuyacağım için erteledim biraz da. İlk günler ilk zamanlar hep sıkıcı gelmiştir bana. Adın, soyadın, nerden geliyosun kendini tanıt bla bla bla... Hepsi benim için çok sıkıcı. Şansıma da bugün hava kapalı :s neyse moral bozmak yok ben güzelim önemli olan bu :) giyindim, süslendim. Ders 5te vve servisin bırakacağı yere uzak biraz. İnip yürüycem ve tekrar otobüse binicem. Yol gözümde büyü resmen :s neyse bana iyi yolculuklar ve mutlu günler dile.
Görüşürüüüz

günlük öyle mutsuzum ki hayat öyle ağır geliyor ki artık ama ben 4 sene öncesine dönmek istiyorum ruhumun da bedeniminde sağlıklı olduğu olduğu zamanlara ne kadar saçma sapan düşüncelerim var artık ne kadar saçma takıntılarım varsıyırdım kafayı iyice

öfke kusuyorum bu kadar saçmalık olamaz ya..

şu kıza avazım çıktığı kadar bağırasım var...:47
:

Avucunuzdaki kelebek..
Ahmet Şerif İzgören'in kitabını okumaya başladım..
Ablam bi gecede bitirmişti bu kitabı ve tekrar okuyacağım dedi bende merak ettim..
Zaten Şerif hocanın hayranıyım.. Elimde bir sürü okumam gereken kitab var ama olsun iş yerine götüreyim boş zamanlarımda bunuda okurum dedim..
Evet okumaya başladım kendimdeki bir sürü eksiğimi gördüm.
Benim bi hayat amacım yokmuş:97: günlük bunu anladım.
İsteğim sadece mutlu bi gelecek.. Bu bi hayal ama... ( Ahh şu hayaller bi gerçek olsa)
Ben bu hayal etme işini biraz abartıyorum ama nese.
Hayatla ilgili hiç bi hedefim yok.. Şunu yapıcam.. Bu mutlaka olacak demiyorum...
Hiç ama hiçç hırslı değilim..
Bişey olacağı varsa olur bırak akışına modunda yaşıyorum hayatımı..:92:
Ne derece doğru bilmiyorum ama yok işte günlük bi hedefim yok..:86: En basitinden işimde yükselmeyi bile hedeflemiyorum..
Çok mu kaderciyim yada neyim bilemedim ki..
Kadere çok inanıyorum... Anlıma ne yazıldıysa o diyorum hep..
Tamam herşey kader ama bi yandanda çok boş yaşadığımı düşünüyorum..
Baksana şu koskoca sene bitti gitti...
Ama bişeyleri öğreniyorum, hayatı ve insanları tanıyorum..
Bi yandan kişisel gelişim bi yandan mesnevi kitabları okuyorum..:87:
Mesnevi kitablarının bana kattıklarını saymakla bitiremem...
Okuduklarım bana en başta pozitif bi enerji olarak geri dönüyo..:119:
Ne yaşarsan yaşayayım mutlu hissediyorum kendimi..
Vee daha daha daha çok şükrediyorum..
:116:

günlüşşşşşşş..... bugün kafama takılan şeyleri sormam lazım.. bu para konuları hiç hoşuma gitmiyor ama konuyu bir şekilde kafamdaki soruya getirmem gerek be günlüşşş..... inşallah sorabilirim ve istediğim cevabı alırım .. yoksa " acaba lar çoğalacak kafamda.... günlükkkk .. geleneksel prosedürler sıkıyo beni.... hayırlısı olsun.... bugün mutlaka konuşmalıyım... zaten haftasonu buluşma planı yapmadın benle oysa ne çok istiyorum senle sinemaya gitsek pazar günü gezsek filan ... sen teklif edene kadar bende sanki aklıma gelmiyo gibi davrancam ama içten içten sana buluşma mesajını göndericem enerji olarak:) telepatik olarak:) istiyorummm çok istiyorummmmmmmm bi saat ayırsan bana pazar günü ... amannn erkekleri anlamak zor!!!!!

Yuzmeyi öğrendik , sırada araba kullanmak ve ingilizce var.
onları hallettik mi sırada ne var koca bulup , bebik yapmak
tebi hayırlı bi kısmet cıkarsa karşıma.
yazcak bişide yok acıkcası. hayat sıradan , monoton.
yaşın 33 olmasınada çok az kaldı. of of

Bursa'dan tüm kızçelere selamlaarr
Şimdi mutluyum ama gündüz rezilliklerim yüzünden moral aşağılardaydı.
Anlatmayacağım ama burda da rezil olmayayım
Kendimi garip hissediyorum şu an..
Yarım saat önce bir şey yaptım ve duygularım karmakarışık.
Doğru mu yaptım yanlış mı bilemiyorum açıkcası :26:
Allahım sen bana güç ver.mutluluğumu daim kıl güzel allahcığım...

mutluyum huzurluyum keyifliyim günlük

hayatı öyle rahat yaşıyorum ki bu aralar, gönlümden ne geçerse hemen o an yapıyorum.. buna aşık olmuş olmam da neden olmuş olabilir tabi

evlilik için 22 haziranı belirlemiştik demiştim ya sana, o iş biraz ertelendi... neden diye sor? çünkü abim o gün evlenmeye karar vermiş!! ee küçük olarak da benim beklemem gerekiyormuş doğal olarak..... benle aynı günü tutturdu evlenmek için, ilginç dimi?

ben de bayramı atlatır öyle evlenirim, ağustos gelini olcam muhtemelen

iş beğenmeye beğenmeye işsiz kalmıştım ya günlük, ankarada çok sağlam bi firma görüşmeye çağırdı.. bakalım oraya girebilirsem harika olacak, şans dile bana günlüğüm, tüm günlükdaşların da dualarını istiyorum çünkü işsizlik canıma tak etti artık.. hayırlısıyla iyi bir işe gireyim bir an önce

bu arada 23 yaşına geldim ama ilk kez aynı şehirden bi sevgilim oldu günlük, insanın aşık oldğu kişiyle aynı şehirde olması ne güzel şeymiş böyle her gün başka bi bahane bulup görüşüyoruz, o işten erken kaçıyor hemen buluşuyoruz filan.. çok keyifliymiş bunlar.. şimdiye kadar hep mesafeler hep uzaklıklar aşk böyle daha bi güzelmiş

biblom için de çok üzülüyorum inşallah Allah kalbini ferahlatır çok mutlu olur...

günlükk ben geldimm evime geldim hoş geldimm gittim okula ahh ne zormuş insanın sevdiklerinden ayrılması abim beni yurda bıraktı kapıdan çıktı hemen başladım aglamaya zaten küçük bi ilçede okulum fazla aktivitede yok ben burda yapamıcam nasıl alışıcam nasıl dayanıcam diye agladım o ana bavulumu hazırlayıp gitmeyi bile düşündüm ama insanın aklına çektigi zorluklar gelince yapamıyor tabikide bunu benim yerimde olmak isteyen binlerce kişi var suan bende o anı geçtim ve oraya alışmak zorundayım kendime daha yeni yeni geliyorum alışmak biraz zaman alıcak ama alışıcam artık 4 senem geçicek ordaa . yurtta şimdilik durumlar iyi hekes biribirini tanıma aşamasında bakalım inş. güzel arkadaşlıklar kurarım. artık benim için hayırlısı.

Günlükçüm çok merak ediyorum kpss ye yarın sağ salim girebilicek miyim...
Çok heyecanlıyım kalbim sıkışıyor öyle böyle değil nefes alamıyorum günlük...
Allah'ım yardımcımız olsun günlüğüm sende dua et olur mu...

Herşey çok ama çok iyi birde yarını atlatsak...
Herkese şimdiden başarılar diliyorum günlüğüm,

Biliyorum olucak, benimde bebeğim olucak.
İnan kıskanmadım yemin ederim, sadece biraz ne biliyim işte ne dersen de ama kıskanmayı söyleme. Allah onunda bebeğini sağlıklı mutlu günlerde kucağına almayı nasip etsin.
Benimde olucak bebeğim. biliyorum rabbim bana da bizedde vericek.
Daha öncede oldu rabbim bana bi bebek verdi ama tam olmadı o. Ne yapalım rıskı yokmuş. Gene vericek

Kendisi koca bir yalanken gerçeği arar bu şehir…
Sokakları gibi evleri de acı doludur, gözyaşları taşar pencerelerinden…
Geceleri gerçeklerini saklar da, her gün başka bir maske takar insanları…
Hayatları vardır anlatıkları, bir de tek başına kalınca yaşadıkları…
Aşkları bir damla gözyaşında boğulur bu şehrin…
Onun için geceleri yeni hayatlar yazılır kimsenin bilmediği zamanlara…
Onun için kimse üzülmez gidenlere, ve acır geride kalanlara…

Herkes kendi türküsünü söyler bu şehirde, sadece kendi acısına ağlar…
Herkesin tiyatrosudur bu şehir, herkesin en yalandan sahnesi…
Ve onun için bulunmayı bekler bu şehrin denizlerinde incilerin en sahtesi…
Yine de yalan olduğunu bile bile hergün aynı oyunu oynar bu şehrin insanları…
Herkes kendi hikayesinii en acıklı sansa da her geceyi pembeye boyar gündüzün yalanları…

Yine de hızlı adımlar atılır, koşulur bu sokaklarda…
Herkes kendi türküsünü söyler kimseyi umursamadan
Herkes hergün insanlığından bin defa utanır​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…