Popüler Konu Sevgili günlük...

Vee büyük gün geldi çattıı.:18: Sevgilicimin bütün yıl hayatının her alanında fedakarlıklar yaparak çalıştığı sınav yarın! Ve nasıl geçeceğini tahmin dahi edemiyoruz.
ona belli etmemeye çalışsam da, çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum..
yaklaşık 1 saat önce yattı sevgilim, ama uyuyabildi mi bilmem. Ben bile bu heyecanla uyuyamayacağım gibi:26:
Allah'ım sen emeklerimizin karşılığını ver ve inşallah yarınki sınavın çok çok güzel geçmesini nasip et. Onun İstanbul'da istediği yere atanabilmesini nasip et. (AMİN)
Ayrıca sınava girecek herkese başarılar. Allah zihin açıklığı versin canlarım...

bugun gidiyorum tekrar pff geldiğimdende hiçbirşey anlamadımki böylede olmuyor artık bayram tatili umudumuz böyle olucak artık alışıcazz aa günlük nişanımızzz var bayramdan sonra abim nişanlanıyorrrrr çok sevinçliyim bu yüzden heycanlıyızda ahh ne kadar güzel hazırlıklar bunlar sevgili yengeciğimide seviyorum böyle yenge demekde garip geliyo bana ben ona abla diyorum ama ablam gibi görüyorum ablam yoktu ablam oldu sonunda bugün kpss girdim ama nasıl girdim ben hiç çalışmamıştımki sırf babmın ısrarından girdim bakalım nolucak neyse artık herzaman dediğim gbi hayırlısı fazlamı kaderci oldum ne ben ama herşeyin hayırlısı olsun istiyorum

Günlük...
Rüyada mıyım....
Lütfen hiç hiç bitmesin..
Bu içimdeki mutluluk hiç eksilmesin
Çok şükür...
Hep böyle mutlu olalım, aşk dolu olalım,aşkla bakalım

Ne kötü bir haftaydı günlük, yarın bir yenisine daha başlıyoruz, değişen bir şey yok bu hafta da kötü geçecek bugünden belli oldu, neden hala düzeltemiyorlar, bu kadar zor mu planlamak, biz ne zaman işimize gücümüze bakacağız yaa, bıktım artık, yavaş yavaş pişmanlıklar başladı bende....

Son düzenleme:
Günlük topiğine kaçıncı uyarımız hatırlamıyorum.
Günlükte sohbet etmek, üyelerin yazılarını alıntılayıp yorum yapmak yasaktır!

Günlük ben geldım uzun zamandır ugrayamıyorum ozledın benı dımı Malmö'nü KPSS hazırlıklarına uğraşıyordum çok şükür dün atlattım sınavı nasıldı duye sorarsın sen sımdı sûrem yettı çok şükür heyacanda yapmadım sakın sakın çözdüm mat zordu bıraz ama uğraşayım yaptım genel Kültür'de alakasız sorular vardı müfredat dışı na nasıp bakalım ben elımden gelenıde yaptım gerısı Allah'ın takdırı hakkımda hayırlısı neyse o olsun çok emek verdım vıcdanımda rahat Allah büyük elbet bır kapı acar

mutlu olmam gerekirken neden maddi sıkıntılar oluyor neden maddi sıkıntılar içinde cebelleniyorum neden hep önümde kara bir bulut bu kağos ne nedir.

Günlükcüm..
Atlattık sonunda kpss'yi de Fena geçmemiş ama Matematiği denemelerde full yapan sevgilim bu sefer baya boş bırakmış
Ama onun dışındakiler gayet iyi. İnşallah hayırlısıyla atanabilecek bir puan alır.
Umudumuz var. Boşa çıkarmaz inşallah Rabbim..
Artık sınav falan düşünmek istemiyorum.
Yarın bitanecimle buluşup bol booooll hasret gidericez. Güne boğazda kahvaltıyla başlayıp sonrasında gönlümüz nereye gitmek isterse oraya gidicez.
Beraberken nerede olduğumuzun bir önemi yok zaten
Bu sınav döneminde çok daha iyi anladım birlikteliğimizin, mutluluğumuzun değerini.
Bu dünya çok kısa, ve dünyalık şeyler için kendini çok strese sokmaya, üzmeye değmiyor.
Hep hep hepp mutlu olalım inşallahh. AMİN!

Ben geldiiim
İşyerindeyim günlükcüm. Eşimden bugün itibariyle 27 gündür ayrıyım.
Buluşmamıza da daha 25 gün var, haftasonlarını saymazsak 19 gün :)
İşyerinde mutluyum, eşimin ailesi de iyi insanlar, bana ellerinden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorlar ama içim buruk işte.
Tam anlamıyla mutlu, huzurlu değilim.
Daha 1 ay bile olmamışken ben böyle hissediyorsam kim bilir 5-6 ay geçtikten sonra nasıl olucak.
İnsanın kendi ailesi yanında olmayınca, yanındaki insanlar ne kadar iyi olursa olsun her şey iyi gitmiyormuş:)
Alışkanlıklar, ev düzeni, yemek düzeni bile farklı olunca bazen sinir küpü oluyorum ama hiç belli etmiyorum tabi ki.
Onların suçu değil nihayetinde.
Farklı şehirlerde, farklı görgüyle büyümek kimseyi haklı ya da haksız, suçlu ya da suçsuz yapmıyor.
Benim için şuan önemli olan bir an önce eşimin yanına gidebilmek.
Tekrar görüşürüz günlüküm, biraz çalışayım...​

merhaba günlük
böyle bi mutsuz gibiyim de, mutlu gibiyim de.. değişik ruh hali içerisindeyim
halamla gerginlik yaşadık onun burukluğu var.. aileler işin içine girince herşey daha zor oluyo
bunu hep duyardım da ne alaka yaa derdim..
bi yün yorgan krizi yaşadık ki sorma millet bi taraflarıyla güler emin ol
sevdicekle yeter ulaaaaan diyip kaçacaktık.. yahu karışmayın, bırakın ne halimiz varsa görelim biz
tamam iyilik yapmak istiyorsunuz ama o hayatı biz yaşamayacak mıyız? o eşyaları biz kullanmayacak mıyız?
niye önemsemiyorsunuz ki dediklerimizi.. kullanmıcaz diyoruz, gereksiz masraf yapçaksınız diyoruz, evimiz küçük koycak yer yok diyoruz
anlayan yok tabi ki..
yün yorgan mı kalmış be günlüğüm.. kim kullanıyo ki evinde? sırf adını çeyiz koymuşlar ya
illa doldurcaklar gereksiz ne varsa.. knou komşuya çeyiz gösterip hava atçaklar ya..
ben maddiyatımın elverdiği ölçüde, kendi zevkime göre yavaş yavaş alıyorum alacaklarımı
sevdicek b.annesine biraz sert çıktı, kadın diretince illa yapçam diyince.. yapın atarım ben de o zaman dedi
işte halam onun bu lafından milyonlarca anlam çıkardı.. yok göründüğü gibi değilmiş sanırım da bilmem ne
bi lafıyla, yere göğe sığdıramadığı damatını gözden çıkardı ya pes..
bi de günlük yemek takımı aldık sevdicekle.. kimse beğenmedi resmen
halamın yine inciler döküldü ağzından..çok zevksizmişim ben

neyse ne.. bundan sonra ne alırsam alayım kimsenin fikrini sormucam bile
bi sevdiğim adama sorarım, akım bak bunu beğendim alıyom diye.. o da zaten beğendiysen al hayatım der..
kimseye göstermem bile.. her kafadan bi ses çıkmasın
hayırlısıyla atlatsak şu dönemi.. yün yorganlar, yün yastıklar, milyonlarca uyku setleri eşliğinde

istemiyorum, kullanmayacağım, onun yerine başka bir eksiğimi giderin, zaten evimiz küçük koycak yer yok
bu cümleler anlaşılmaz cümleler mi sence günlüğüm?

kafam attı bi akşam, gel götür beni dedim bizimkine.. ben kimseden gocunmam hemen gelirim alırım seni dedi
'güzel bir mesleği olan, üstelik 26 yaşında olan kız nişanlısına kaçtı'
manşet nasıl ama, güzel di mi

günlüğüm hanii bttti diye yzmıştım ya..

dün buluştuk ama hala bitirme kararıyla gittim ..

ama onun gözlerimin için bakarak yalvarması ,üzülmesi ne olur beni affet , bir daha yapmayacağım yemin ederim dedikçe dayanamadım sarıldım boynuna

herşey öyle güzeldiki ,kahkahalar atıyordukkk ,bizden mutlusu yoktu

öyle özlemişimmm ki anlatamam .ayakkabı baktık yemek yedik tabi benim yemeğim yanlış geldi başka şey getirdiler onu yemek zorunda kaldım ..

resim gösterirken facede kalktı kendi elleriyle benim ilişkisi yok durumunu ilişkisi var yaptı ..

ben anladım ki gerçekten bu adamın yanında çok mutlu ve hzurluyum , zaman dursun ,ellerim ellerinde olsun ...

öyle güzel gülüyosun ki sevgilim senin öyle yalvarırkenki yüzünü görünce kıyamadım ya.ikimizde aynı şeyleri söylüyoruz

evlenme teklifi etti biliyor muusn günlükdedim böyle kuru kuru olmaz hani tek taşım nerde dedim sana unutamayacağın bir teklif edicem,benim olacaksın eşim olacaksın dedi

rabbim bizi bize nasip eylesin aşkım dedin ya işte o zaman seni daha bi çok sevdim ne de güzel dua ettin öyle aşkım

cuma günü gelse de kuzenimin doğum gününe gitcez ve o da gelecek çok özlüoruz birbirimizi günlüğüm

rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin aşkım inşallah bizi bize nasip eyler sevgilim

Son düzenleme:
Günlük ne güzel şeyler okuyorum yaw
Aşkım depreşti valla :)
Dur bir mesaj atıyım eşcağızıma:)
Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah
Herkes buraya güzel şeyler yazsın inşallah

Günlüğüm bugün harika bir hafta... Güneş pırıl pırıl...
Özgeciğimin yazısını okuyunca yerinde bir karar verdiğimi farkettim nişan dönemi kısa tutulmalı evet.
Hele bizimkiler arıza zaten
Herşeye karışırlar kesin...
Şimdi sen demesen bile buradan biri çıkar aaa bizimkiler karışmaz, hiçbir şey bile demezler ne biçim ailen var demez umarım
Kızmayın ama cidden meraklılar laf söz söylemeye bizim bıdıklar
Bunun dışında asayiş berkemal... Sana şu önümüzdeki günlerde harika haberlerle geleceğim günlük.
Bekle beniiiiiiiii

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa bu klavyede ğ ve p yi neden yanyana koymuslar ki

sinan isimli personelin sağlık raporu yazacagıma yerine saplık raporu yazmısım

adamı hem sap yaptım hemde raporlu sap yaptım

sevgili günlük,
bi tarafım buruk sevdiğim sevgilim dediğim kayıp ellerimden gitti
2gün önce tam da sınav öncesi bitirmek istedi ama zaman ver bana yine dönücem dedi..
bende gidersen bidaha olmucak dedm..kalbim canım öyle yandı ki o acıyla dilim öyle şeyler dedi ki ona oda bu lafları duymaz olaydım dedi..
şimdi yok 2gün oldu ama allahım biliyo ya temiz sevdim bian önce pişmanlığını görücem insallah allahım insallah en yakın zamanda göstericek inşallah..
rabbim nolur biran önce dönsün bin pişman ve düzgün bir şekilde dönsün yardım eli uzat merhamet et allahım

Prensesperinin yazdığına çok güldüm yaa "saplık raporu",bunlardan verilmeli bence..!
Onun dışında eşimi özledim cumartesi nete geldi ayy kararmış bir çirkinleşmişşşş,bir zayıflamış anam dedim bu neye dönmüş yaa..Gülmekle susmak arası gözlerim pörtledi felan..Neyse çıksın da nazi kampından ben onu güzelleştiririm..Gerçi güzel de biraz bakıma ihtiyacı var..Gerçi daha çok var gelmesine
Onun dışında kpss sınavına girdim..Eh işte orta şekerli geçti..İnşallah iyi puan gelir..Ama onun dışında ne düşündürdü beni biliyor musun?O kadar çok talep vardı ki sınava bu da demek oluyor ki işsiz çok,işinden memnun olmayan çok..Umarım bütün herkes için hayırlısı olur günlük..
Onun dışında bebeğim hasta,ateşi var huysuz..Bana da geçti sanırım onun hastalığı boğazım acıyor..Ama onu öpmeden duramam kiiii...Ya o iyileşsin de ben hasta olayım yeter kiii..

Günlük ;

İstediğim olacak mı acaba ? yoksa ben hemen boşa mı umutlandım bilmiyorum ya ? mutsuzum içime atıp duruyorum. güzel şeyler düşünelim bari...

Bugün kocamın doğum günü

Günlük prensesperiye çok güldüm yaaa

Onun dışında iyiyim günlükcan Allah a şükür..
sevdiceklede aramız iyi günlük seviyom ben bu çocuğu yok yok yok sözlümüü
Sözlü olmak güzel bişeymişş
ya günlük geçen gün k.validemler konuşuorum X anne X amca napıo dedim zuhaha
kahkahayla kendim düzelttim sonra alışmışım böyle demeye pat die çıkıo dedim
daha tazeyiz günlükcan Rabbim daha uzun daha güzel yıllar nasip eder birlikte inşallahh

Günlükçüm beni kızdırdılar bugün çoook gerginim bir de gergin olunca bunu nedense sanırım parmak uçlarımda hissediyorum,o eller gidip sivilcelerime saldırıyor! Sonra da bütün surat kıpkırmızı oluyor ne kadar itici! Öyle işte gerginim o kaaaa

Son düzenleme:
sevgili günlük,
yine mutluymuş gibi göründüğüm ama çok mutsuz olduğum günlerden biri
yaklaşık 2 haftadır da böyleyim
sanırım ayrıldık
sanırım bitti
ona ne kadar alışmışım meğer..
onsuzluğa nasıl alışıcam bilemiyorum
gözüm ve kulağım lanet olası telefonda ama
yok yok yok.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…