Popüler Konu Sevgili günlük...

Naber günlükcan?
Beni sorarsan iyiyim.
Ev kuşu oldum resmen.
Spora başladım,evde yani.Öyle kendi kendime yapıyorum biraz sıkılaşmak için.
Vakit de çok olunca tabi.
Hoş bir yandan spor yapıp bi yandan homini gırtlak yemek olmuyo ama neyse...
Zar zor aldığım birkaç kiloyu da böylece verip yine çöp gibi kalmaya niyetim var belli :)
Eşim okuldan geldi yemek yedik arkadaşlarıyla balığa gitti biliyo musun?
Ama hakkını yemiyim ben yalnız kalmıyım diye çıkmıyo böyle pek.
Öyle işte bugün de lahana sarması yaptım bu ikinci yapışım ama bugün pek bi zor geldi üşendim mi ne?
Eşim beğendi çok şükür,bu ara yemek konusunda ilerlettim kendimi.
Boş vakit çok olunca böyle oluyo işte.
Ama şöyle düşünüyorum inşallah bi gün atanırsam (bi daha inşallah) bu kadar çok vaktim olmayabilir o yüzden şimdi bu geçici süreyi (inşallah geçicidir) böyle geçirebilirim dedim kendi kendime.
İyi demişimdir inşallah düşündüğüm gibi olur :)
Bu arada zaman zaman aklımdan çocuğumuz olsa mı artık diye bir düşünce geçse de hemen kovalayıveriyorum onu :)
Höt daha o kadar büyümedin diyorum kendi kendime eşşek kadar olduk ya neyse :)
Tamam tamam kabul ediyorum son zamanlarda çok fazla bebekli romantik komedilerden izlemiş olmamın etkisi de olmuş olabilir.
Yoksa eşim bilerek mi açıyor o filmleri,neyse almıyım günahını çocuğun :)
Şöyle bi baktım da pek bi pozitif olmuş yazdıklarım maşallah de maşallah :)
Ama ben biliyorum kendimi ne zaman böyle olsa akşamına salya sümük kıvrılıyorum yatağa,ben de bir garip firarperestim işte :)
Şimdilik bu kadar görüşürüz günlük...

ay günlük:) sonunda aradığım parfümü buldum :) hep benle özdeşleşen beğeneceğim bir koku aradım yıllardır :) bugün buldum:) bvlgari blu notte... manyak gibi kokuyor of anammm tahrik oldum resmen:) kimbilir O da koklasa ne düşünür:) bir buluşabilsek inşallah... ulan bi buluşma teklif etmek çok mu zor nolur yani haftaya buluşalım desen... kadınım diye ağır alıyorum :) nolur yaaa haftaya buluşmak iste... millet hergün geziyo ... neyse dün aramadın zaten! bugün ara bari! bugün araaaaaaaa ve bana güzel birşeyler söyle... duymak istiyorum odunluk ta bir yere kadar be koçum:) haftaya davet et beni çıldırıyorum bunun içinnnnnnnn sinemaya gitsek nolur yaniii! ulan sen odunsan ben de seni yontmaz mıyım! günlükkkkkkkkk bu kokuyu mutlaka onun yanında sıkmalıyım :) gördüğün gibi boş beleş heveslere kapıldım yine :) telepati yapayım bari.... haftaya beni davet et :) neyse günlük yeterince saçmaladım:) hayırlısıyla şu iş bi olsaydı......... hadi içimde umutlarla aramasını bekleyeceğim yine:) ara ama yaaa nolurrrr bugün odun olmaaaaaaaaaaaaa!

Selaaaaam Günlük.... uzun süren sıkıntıların ardından herşey göstermelik de olsa tatlıya bağlandı gibi... 1 ay sonra düğünümüz var ve hayatımızdaki harici etmenlerin hepsi kaybolacak... bitanem nasıl keyifli huzurlu sorunları hallettik herşey benm ve ailemin içine sinecek şekilde olacak diye... çok seviyorum ben müstakbel kocamı... heyecanlı mıyım 1 ay sonra evleniyoruz diye soruyorum kendime, koşturmacadan anlayamadım ki evimizi yerleştirdk çoook güzel oldu aşkımla yuvamız.... güzel bir duygu sevdiceğim ve bana ait bi evimizin olması. inşallah şuana kadar sıkıntısız yolunda giden herşey böyle de devam eder. Allah ım çektiğimiz sıkıntıların meyvesini veriyor bize yavaş yavaş. Ben böyle inanıyorumm Bir de aşkımın tayini olsa ve o da yuvamıza gelse

Yolcudur Abbas bağlasan durmaz!
Ayrılık vakti geldi. Herkes kendine çok iyi baksın KK'daki. Sen de tabi...

Allahım ne uzun bir gündü Günlük, 48 saat gibi geldi bana, sabah yaşadıklarımı dün yaşamışım gibi hatırlıyordum öğleden sonra, şimdi de iki gün olmuş gibi hatırlıyorum Sabahın beşinde kalkıp, altısında yollara düşersem, 6 saat ders vereceğim sanıp, 9 saat ders verirsem, beynim kazan gibi, ayaklarım davul gibi olursa, eve beşte gelirsem, karnımı fazla doyuramadan çalışırsam, böyle olur işte.... Bu hafta da geçse de düzene girsek, çığlık atacağım yoksa....

Ona buna rağmen, onca sıkıntıyı dert etmeme rağmen, hatta ve hatta eşimi çok özlemem rağmen, o arayınca bir mutlu oluyorum sorma... Yetmiyor konuşmalarımız kapatırken de canım sıkılıyor, yapacak bir şey yok, böyle böyle geçecek günler ve eşim gelecek... Ama her gün 48 saatmiş gibi geçerse nasıl olacak bu Günlükcan ya, bir hal çaresi yok mu bunun?

Uzun süredir yazmadığımı fark ettim .Sınav mağduruyum günlük.Eşit ağırlıkta okuyorum matematik beni oldukça korkutuyor .Dershane ,ev,okul üçlüsü oldukça yorucu.Ama çaba sarf etmeden de bir şeyler elde edilmiyor.Sınıf öğretmenliğini kazansam yeter sanırım. :) He sanırım o pişman oldu yani öyle anladım .Bu aralar o ağlama krizlerim yine tuttu.Bildiğin unutamadım onu.Ocakta 1 sene olacak rezillik durumum anlayacağın.Arada girer yazarım ben böyle .Şimdi gidip "eşitsizlik"çalışmam gerek :)

İlgi eki olan -ki'nin birleşik,bağlaç olan -ki'nin ayrı;
Hal eki olan -de'nin birleşik bağlaç olan -de'nin ayrı yazılması gerektiğini öğrenmenin ayrı bir meziyet olduğunu düşünmeye başladım.
Bu kadar zor olmamalı.

pofff yarın patlayacağım sıkıntıdan anne eminim bari mp3 çalaarımı koyayım da çantaya yoksa yollar çekilmez o kadar yer gidicez ofuduk pofuduk

gül gibi ev arkadaşlarıma nazar değdirdim sanırım...
Artık o eve gitmek istemiyorum,kendimi yapayalnız ve güvensiz hissediyorum

Son 15 yılda ağlamadan geçirdiğim bir doğum günüm olmadı. Bazısında sevinçten aktı gözyaşlarım bazısında kederden. Ama bu sefer bambaşka. Bu sefer yüreğim yangın yeri. Son 7 yıldır her doğum günümde yüzümde güller actıran, elimi çiçeklerle, gönlümü mutlulukla dolduran adam yok artık hayatımda.

İnanamıyorum. Kabullenemiyorum. Hazmedemiyorum. Unutamıyorum. Sevmekten de vazgeçemiyorum. Kendime lanet ede ede, ağlaya ağlaya özlüyorum günlük.

İçim kavrula kavrula attım dün o imzayı. Onu hayatımdan sonsuza kadar cıkarmak icin ufak da olsa bir adım attım. İçim soğur zannetmiştim. Bomboş hissettim.

Hiç unutamam değil mi ben bu doğumgünümü? Hiç unutamam dimi 28 yaşımın hüznünü? Acısı azala azala biter ama izi hep benimle kalacak.

Ben en yakın arkadaşımı, babamı, ilk aşkımı, ilk öpücüğümü, sevgilimi, kocamı herşeyimi kaybettim.

Özenle, tertemiz kurduğum yuvam dağıldı. 3 hafta önce mutfağında şarkı söyleyerek kahvaltı hazırladığım evim bana ne kadar yabancı geldi. Odam, dolabım, koltuklarım, perdelerim sanki hepsini ben secmedim. Sanki herşeyi dışardan izliyor gibiydim. Dün yatağımın ortasına oturup haykıra haykıra ağladım. Bu acı bedenime musallat olalı beri böyle gözyaşı görmemişti gözlerim. Akıtırım zannettim icimde bütün zehri ama basaramadım. Yine gitmedi yüreğimdeki irin.

Kapıyı cekip cıkmak cok zor geldi günlüğüm. Çok zordu. Yabancı hissettim. Terkedilmiş hissettim.

Sonra taktım yine en sevdiğim maskemi. "İyiyim, güçlüyüm, kaldığım yerden devam ediyorum" oyunun adı bu. Tek kişilik bir oyun.

Sabah annem "iyi ki doğmuş benim kuzum" deyip öperken de oynadım, akşam doğumgünümü kutlarken de oynayacağım. Kim bilir kaç gün sürecek bu perde?

Ne zaman kapanacak içimdeki bu yara? Ölünce mi?

Günlük rabbim herkesin hayırlısı ne ise onu nasip eylesin

elmayranın yazısını okuyunca tüylerim ürperdi.

rabbim ona dayanma gücü versin.

Tatlı dillim, güler yüzlüm ey ceylan gözlüm... Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen...

Neşet Ertaş'ı kaybettik, başımız sağolsun...

İnsan hayatında kimilerine bir çok kez şans vurur demi?Ben de o şanslardan bir tanesini istiyorum.Lütfen Allah'ım..İçimi bilen sensin..Duamı kabul eyle..Hayatımda sadece kendim için ayaklarımın üzerinde durabilmem için yardım et..Hayatımın rotasını değiştirmem için bir fırsat sadece bir fırsat..Ve bunu iyi kullanabilmem için akıl gücü ver.."Amin"

Elmayracım; Rabbim yardım etsin sana..İçim cız etti..Hayatta maalesef bazen yol ayrımları oluyor istesen de istemesen de..Rabbim hayırlısını versin senin için..Ve göz yaşların dinsin.."Amin"

Ailemden nasıl ayrılıcam,nasıl edicem derken ayrıldık be günlük Annem her ayrılışımızdaki gibi ağladı,babam ağlamamak için kendini zor tuttu,kardeşim çabuk git çabuk gel dedi bense ağlayıp ailemi daha fazla üzmemek için tepkisiz kaldım.Boğazımdaki düğüm otobüs kalktıktan sonra çözülüp gözyaşı oldu.
Sabah 9'a doğru indim.Yurda geldim,valizi boşalttım,alışverişi yaptım derken şimdilik işim bitti.Ders programına da baktım ders yokmuş bugün.Yurtta oturdum odamda nette takılıyorum.Kahvaltı yapıcam birazdan.Sonrası Allah kerim.
Ama birşey söyleyeyim mi ilk günden sıkıldım ben

günlük sanırım 3 4 aydır yazmıyorum sana.en son yazdığımda ben bişey olucam demıstım kımsenın elıne bakmıacam ben bısey olucam kımse yap demeyecem yaparmısın dıyecek yavas yavas adımlarımı atıyorum 3 ay boyuna sabah aksam kpss ye hazırlandım.genel kultur 45 yetenek 25 dogrum var buyuk ıhtımal zaten 30 soru yapmamıstım.bakalım az nete cok puan dıye bır yazı okudum kat sayısı yuksek soruları yapmısımdır umarım.cogu kısınınde kötü geçmiş sınavıma sansım umarım yuksek olur.ınsan hıc temelı olmadan 3 ayda bunları yapabılıyorsa gercekten mucıze.kimse ben bılmıyorum dıye kosesıne cekılmemeli.3 ayda yapmalı başarmalı.

neyse günlük sınavım oyle geçti bakalım yarın sorular acıklanır dıyorlar umarım hakkımda hayırlısı neresi olursa iyi bir puan alırım ve yerlesırım.

gelelım unıversıte olayına ygs gırmıstım oylesıne barajı astım ama tercıh falan yapmadım.2 yıl muhasebe okudum ama devamını getırmedım.2 yıl en bastan baska bolum okumaya karar verdım sansıma ek yerlestırmelre denk geldım bu kararı verdıgımde yoksa 1 senem daha bosuna gıdecektı.sosyal hızmetler halkla ılıskıler ınsan kaynakları gıbı gıbıii bir bolum tercıh edecem iş bulma ımkanımda yuksek bu bolumlerde sonrada muhasebeyı 4 yıla tamamlamayı dusunuyorum....

bu kadarcık gunluk yarın acıklansın sorular yazarım sana.hoscakalllllllllll artı dıyete basladım hedef 1 ayda 4 kilo gunluk göbişi saldımda birazık ):

sevgili günlük, dert arkadaşım,
bugün daha iyiyim ama içim hala yanıyo daha sevdiceğimle barışmadık aramadı, hatta beni facesinden silmiş
silmiş ama yüreğinden silebilcek mi? kalbinden silebilcek mi bakayım
şifresi daha duruyo ara ara bakıyorum bir halt yiyiyo mu diye ama tık yok facesine girmiyor bana dediği gibi bana layık oldugunu düşündüğü zaman 1ay sonra dönecek te o yüzden mi beni habersiz bırakıyor bilemem ama günlükcüm canım düşündükçe yanıyo
hani her facesine girdiğimde bişeyler görücem de beni kahredicek diye daha görmeden içim titriyor kötü şeyler inşallah görmem ve inşallah yapmaz da dediği gibi bian önce de döner inşallah..
rabbim nolur yardım et sevdiceğim, tüm yorgunlugum , hasret sebebim bian önce dönsün bana ne olur allahım yardım et dayanamasın biz bu ilşkiye birlikte göğüs gerelim nolur allahım yardım eli uzat ne olur allahım ne olur merhamet et allahım
amin...

içim çok sıkılıyo günlük
bişeyler yapmak istiyorum
eve gitmek istemiyorum yani ede huzursuz mutsuz olduğumdan değil içim sığmıyo bi yerlere
of niye böyle bilmiyorum

günnüş çok şükür mutluyum,depresif hallerimi geride bıraktım...ama şöyle esmer,yakışıklı,iyi huylu karizmatik bir koca,huzurlu bir yuva istiyorum

tedavimiz olumlu sonuçlansın Allahım bunca ilaç iğne hayırlısıyla eşime sperm olarak geri dönsün ve ben de bebeğimi kucağıma alayım.
ben bebek hasretiyle yanarken bikaç gün önce arkadaşıma bebek görmeye gittim çok tuhaftı...doğum fotoğrafçısı bi de slayt yapmış o kadar duyguluydu ki utanmasam ağlardım.....çok imrendim.inşallah bi gün benim de bebeğim olur ve babasıyla büyütürüz mutlu mutlu.

çok yorgunum tahmin ettiğim gibi iğrenç geçmedi annişko gezintimiz dimii ama lütfen ben sana adedim iyi insanlar diyip durma anladım yanio dede de ne temiz amca öyle iyi insanlar iyi seevdim
uykum var ama
bir de şükürler olsun ALLAHIM sana verdiğin sağlık için herşey için sanki artık içim acımıyor gibi seni seviyorum ALLAHIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…