Popüler Konu Sevgili günlük...

sana güzel şeyler yazmaya gelmiştim ama elmayra'nın yazısına çok üzüldüm günlük, Allah yardımcısı olsun..

yine de keyifli haberlerimi vereyim sana

bugün iş görüşmesine gittim,mülakat çok keyifli geçti.. hiç gergin bir ortam yoktu muhabbet ettik resmen onlar iş tanımını anlattıkça ben heyecanlandım, maaşı duyunca daha da heyecanlandım çok güzel geçti her şey

çok kurumsal bi firma olduğundan işe alımları 4 aşamada yapıyorlar.. başvuran o kadar çok ki

ilk aşama mülakatı geçen ikinci aşamada ingilizce sunum yapıyor.. bir iki hafta sonra sunum konum belli olcak sanırım.. ilk aşamayı geçtiğimi düşünüyorum şahsen

ingilizce sunum da biraz zor olcak gibi ama yurtdışındayken yapmıştım, altından kalkabilirim bence

işin ilginç yanı ne biliyo musun günlük? ben bu firmaya başvuru yapmadım yani onlar benim cv'me ulaşmışlar, benimle tanışmak istemişler... kısmet işte nerden geleceği hiç belli olmuyor.. çok şaşırdım ama çok mutlu oldum

hayırlısıyla 4 aşamayı da geçip bu işe gireyim Allahın izniyle günlükcüm.. maaşı ve şartları o kadar iyi ki, bütün hayatım değişir valla

bu arada aşk iş için kayseriye gitmişti ama yarın dönüyor, çok özledim 3 gün oldu görmeyeli yarın hasret giderme günü

annem kendi çeyizinden bi pike takımı çıkardı günlük ama bayıldımmm bayıldıımmm,,, benim için saklamış canım annecim.. yavaştan çeyiz işini hızlandırmaya başladık.. ağustosa düğün var kısmetse

....uçan da kuşlara malum olsun ben annemi özlediiiimmm

hem annemi hem babamı ben köyümü özlediimmmm ....

kına gecemde bu şarkıyı dinleye dinleye hem gülmek hem ağlamak istiyorum günlük hadi gelsin o günler

şimdilik kaçtım

Günlük.... hayat neden böyle ?? kimileri için ballı börek, kimileri için sürekli boğuşmaca mücadele... Şurda yazılan binbir türlü sıkıntıya derde bakıyorum da, insanlar ne kadar zorlaştırıyo hayatı başkalarına. Ben kimsenin önüne engel olmuyorum, kimseye yük olmuyorum, çoğu zaman sabrım yettikçe alttan alıyorum, uyumlu olmaya çalışıyorum ama yaşadıklarıma ve yaşananlara bakıyorum da, annemin öğrettiği gibi iyilik yapan iyilik bulmuyor. Nasıl olmak lazım ki? Kıymetli olmak için, birilerinin senden çekinmesi için, canını yakmaması için ille de onun canını yakmak mı gerekiyor???

He's a sweet-talkin, sugar coated candy man (Konuşması tatlı, şekerleme kaplı şekeradam)

mutluluğum üzerimde yaahuuuooo tatlım içimde ki bu bilmediğim pür neşenin kıpırtının sebebi o gece olabilir mi acaba

Günaydın günlüğüm
Kpss den sonra alışkanlık oldu sanırım erken kalkmak :)
Ders çalışmamaya hala alışamadım :)
Haftaya okul başlıyor ama annemin sağlık sorunları çıktı gene günlğüm...
Yarın hastaneye gitcez inşallah iyi sonuçlar gelir ...
Günler gerçekten çabuk geçiyor...
Birde grip olunca halsız halsız yatıp duruyorum anca öyle kendime geliyorum,,,
Sevdiğimide özledim biran önce pazar günü gelsin ya da bu akşam bir kaçamak mı yapsak 1-2 saatliğine :26:
Seviyorum günlüğümm İyiki var
Bu arada ders programımı da öğrendim.
Şahsen 3 tane ders kafamda bir soru bıraktı :)
Sevdiğim dersler ama bakalım haydi hayırlısı...
Yeni dönemde de herkese başarılar dilerim

Merhaba günnük

Çok sıkılıyorum be günlük çok.Bazen diyorum ki keşke hayatım daha başka olsaydı,yapayalnız hissediyorum kendimi.Sevdiceğim bunu duysa çok üzülür biliyorum ama onun yeri apayrı,benim içimdeki hüzün apayrı işte...KK'da bile hoş vakit geçiremiyorum artık hiç bi topicte barinamıyorum.Depresyondamıyım neyim ben

Beraber aynı yolu yürüdüğümüz insanlar vardı...
Sonra.. Yol uzundu..
Uzaklaştık birbirimizden..
Görmez olduk birbirimizi...
Buna "büyüdük" kelimesi eklenebilirdi..
Sonra birden yine yollar kesişti..
Evlendik bir çoğu gibi..
Bebeklerimiz dahi olmuştu..
Kim bilir o okulun bahçesinde yürüdüğümüz zamankinden çok daha farklıydı dertlerimiz..
Onlar da büyümüştü kim bilir..
Ve dün akşam ölüm haberini aldım..
Üzücüydü,anlam veremedim..Konduramadım belki de...Şaşırdım.
Yollarımız ayrılmıştı ama ben unutmamıştım yol arkadaşlarımı.Sende içlerinden bir tanesiydin..
Gülüşün sonsuz olamadı..Oysa gülmek çok yakışırdı sana sevgili arkadaşım..
Biliyorsun benim ailemi,tutucular..
Her şeyi açık açık onların yanında yaşayamam..
Ama evden çıkınca göz yaşlarım birikmişti göz kapaklarımın ucuna..Ve aktı..
Adli tıptaymış bedenin..Yanmışsın,elektirik direğine çıkıp..Böyle duydum ailemden..Bu kadar bildiklerim..
Ne diyeyim ki..Rabbim sana merhamet etsin..Mekanın cennet olsun..
Eşini,bebeğini,ailene Allah sabır versin..Rabbim korusun onları da..
Hoşçakal..Yol arkadaşım..Sırdaşım..Dert ortağım..
Allah'ın rahmeti üzerine olsun..
Mekanın cennet olsun..

Sadece 3 haftada ruhum yorulmuş benim.
Minicik, anlatsam birine çok önemsiz bulacağı şeyleri biriktirmişim meğerse
Dün yine ufak bir olayda artık dayanamadım ve gece ağladım
Göstermemeye çalıştım ama kayınvalidem anladı gözlerimden ağladığımı
Yok bişey dedim ama ısrarla sordu noldu diye
Başkası olsa 'ısrar etme bu kadar, bişey yok diyorum işte, ne diktin gözlerini de bakıyosun soruyosun deminden beri' derdim
Ama denmez günlük, diyemem
Bazen çok düşüncesiz oluyolar, emrivaki yapıyolar
Onların davranışlarına hep gülümseyerek karşılık verdim
Yorulmuşum akşama kadar, eve gelip 1 saat boyunca da yemek yapmışım ölüyorum yorgunluktan ama kayınpeder bana sormadan
kızkardeşine beni getireceğini söylemiş
Haftasonları çuvala mı girdi günlük?
Yemek yediğim masada sigara içilmesinden nefret ederim
Ama burda engelleyemiyorum bunu
Niye...çünkü beyefendi günde 4 paket içtiği sigarasına laf söyletmiyo
Sigara külü olan masada yemek yemek zorunda kalıyorum
Mecbur muyum peki?
Evet
Yemek esnasında su içerken, içilen suyla ağız çalkalanıp o su yutulur mu Allah aşkına
Her defasında insanın midesi bulanır mı peki?
Evet
Ben böyle yetişmedim ve bunlara alışamam ki
Gereksiz kelimelere, boş konuşmalara alıştım
Ama bu tarz davranışlara alışmam mümkün değil
Yine söylüyorum iyi niyetli insanlar ama görgüler çok farklı...
Söyle günlük ben 1 sene nasıl dayanırım buna?

İyi insanlarla karşılaşmak için önce iyi insan olmak lazım derdi..
Nasıl yani ben iyi insan değil miyim derdim..
Öylesin bak karşında ben varım derdi..Gülerdi bide..
Lisede Sibel'e aşıktı..
Sırf Sibel'le görüşmek için bana asılan bir çocuğa yardım ederdi..
Ne çok yürürdük..
Ne çok konuşurduk..
Aklım almıyor..

Ölüm hiç gelmeyecekmiş gibi..
Hiç son bulmayacak gibi yaşanır hayatlar,ya da ertelenir hayaller..
Oysa hiç olmadık yerde çalar kapımızı...

Allah rahmet eylesin..mekanın cennet olsun arkadaşım..

İşteyim,ağlamak istiyorum günlük..hemde öyle böyle değil bağıra bağıra..İçim nasıl yandı anlatamam..Bir daha göremeyeceğim..Tamam son yıllar da konuşmuyorduk eşi kıskanıyordu..Ama aracını park ederdi..Bilirdim işte en azından öyle düşünürdüm iyi derdim bak yine işe gidiyor...Şimdi..Melekler korusun seni,eşini,o minnacık kara bebeğini..Allah'ım rahmetlerini yağdırsın..

selam bebekkk
iyiyim bugün , çok şükür
sabah minnoşumu gördüm ( 100kilo -1.83 boyda minnoş nasıl oluyosa hahaahh)
sımsıkı sarıldı ne tatlşı olmuşsun dedi
siyah saçta kırmızı kıyafetler nede güzel olmuş fıstığıma diyo
bugün bir sürü evrak doldurdum yoruldum ara verdim günlük...
dizi izliyorum bebeğim boş kaldıkça faceden kamera açıp kendini gösteriyo,iş yerleri taşınıyo onunla uğraşıyo.
pazar günü dolu dolu beraberiz inşallah
neyse hadi biye

Günlük ;

az önce ablamla konştum

arkadaşı dün akşam kaza yapmış ,oğlunu kaybetmiş ve kendisinde durumu ağırmış

çok kötü oldum .nasıl bir şey bu hala inanamıyorum

allah acil şifalar versin ,çokta severdim kendisini

daha ufacıktı oğlu 3 yaşında idi

günlükdaşlardan dua istiyorum ,dualarınızı esirgemeyin

Bazen hiçbir şeyi becerememiş biri gibi hissediyorum kendimi.
Başarısız hissediyorum.
Kafaya takmıyormuş gibi yaptığım sorunlar iki günde bir dikiliyor karşıma.
Oturup saatlerce ağlıyorum.
Sonra yine sorun yok duruşumu takınıyorum.
Bu döngü daha ne kadar sürer bilmiyorum.
Lakin canım çok sıkkın,çokkkk...

naber hacı günlük?? hani beni davet etsin biryerlere diye yırtıyordum ya kendimi.. sonunda davet etti :) nereye??? yeğeninin sünnet düğününe :):):) olsun ulan bu da birşey... mum ışığında akşam yemeğine davet edecek hali yok ya :) :) bugün bazı hayaller kurdum . duam sadece şu.. istediğim şey hakkımda hayırsızsa bana mutsuzluk huzursuzluk verecekse ALLAHım bir önce engelle diyorum artık.... bu hafta sonunu bekliyorum:) sıkmaya kıyamadığım bvlgari blv notte mle:) romantik romantik denizi seyretmek istiyorum sinemaya gitmek istiyorum.. bunları onun aklına nasıl sokmalıyım:) telepatik yollar deniyorum.. .. beni eşşşşşekler gibi inekler gibi sevsin manyaklar gibi kıskansın istiyorum.. çok mu şey istiyorum:):):):) aman günlükkkk yine boş beleş arzular peşindeyim.... zaten göbek yaptım ... ben çıkıp spora gideyim hacııııı ......sende ara beni bugün!!! 2 tane güzel cümle söyle be herif.... mutlu et beni:) yontmaya devammmmmmm inşallah hayırlısıyla gerçek olur dualar....

İnsanlar ne kadar kem gözlü fesat,kımse kımsenın iyiliğini istemıyor
yazık..:26:

yine geldim sana..
hayatımın eskisi gibi oldugunu görmek cok güzel
Rabbim bozmasın...
ama o da ister be günlük o da insan degıl mi?
çok üzülüyorum ama elımden bır sey gelmez kii gelmiyorrr
ona dedim ama bak böyle böyle bu iş biraz ertelenir o da bir şey demedi.
al işte karşı karşıya kaldım hayatla ne yapacagım şimdi ben???
benim yüzümden neden hayatını ertelesin ki pufffffffff

Asker çocuğu olmak:"Ahkâm kesenlerin haritadaki yerini gösteremeyeceği ücra adreslerde bizzat yaşamaktır,
asker çocuğu olmak... Zorunlu göç’tür.
Pılını pırtını toplayıp Hakkâri’ye, bavulunu toplayıp Erzincan’a, kolileri toplayıp Sivas’a taşınmak, bazen sahil’den dağ’a, bazen pırıl pırıl güneş’ten iki metre kar’a savrulmaktır.
Her soluduğun şehirden, her dolaştığın mahalleden, her tanıdığın arkadaştan mecburen ayrılmak, her ayrıldığın yere ruhundan bir parça bırakıp, hatıraları yarım yamalak, çocuk yaşta hüzün biriktirmektir.
Üniversiteye kadar en az sekiz okul değiştirmek, tam bulmuşken kaybetmek, ilkokulda âşık olduğun komşunun oğluna allahaısmarladık bile diyememek, ortaokulda elini tuttuğun kızı, gözyaşlarıyla geride bırakmaktır.
Herkesin birbirini tanıdığı sınıflara, kelaynak gibi girmek, bi merhaba alana kadar çırpınmak, arkadaşlıklara her sene başında sıfırdan başlamaktır.
Bi türlü ait olamamak, her gittiğin yerde geldiğin yerle çağırılmak,
İzmir’de Malatyalı çocuk, Kars’ta Muğlalı çocuk, Diyarbakır’da Balıkesirli çocuk olmaktır.
Vatan-millet aşkıyla, kurallara uyan yurttaş bilinciyle büyütülmek, baban emekli olana kadar, demirbaş badanaya zarar vermemek için, duvarına tuttuğun takımın posterini bile yapıştıramamaktır.
Sen uyu demelerine rağmen, gece yarısı kör karanlıkta kalkıp, operasyona uğurlamak, annenin koynuna kıvrılıp, sağ salim dönsün diye, sabaha kadar dua etmektir.
Lojmanda meşe oynadığın Hakan’ın babası üsteğmen Tarık ağabey şehit düştüğünde, saklambaç oynadığın Ceyda’nın pilot yüzbaşı babası Birol ağabey çakıldığında, bi yandan ağlayıp, bi yandan kendini şanslı hissettiğine utanmak,
üniformasıyla, heykel gibi sessiz sedasız oturan babana sarılamamaktır."
Alıntıdır

günaydın günlüük
akşam çok mutluydum ben
ömrüüüm bi tanem ne yaptı etti yetişti yanıma

bir saat falan görüşebildik ama olsun , deliler gibi özlemiştim
sımsıkı sarılıyo yol ortasında durdurup durdurup
kurban olurum yaaa

sevgili günlük uzun zaman sonra yine sana döndüm
master a başladım, hatta sınıftan bi çocuktanda hoşlanmaya başladım
dakka 1 gol 1 yani, şimdilik konuşuyoruz arada, ama o benden hoşlanmıyor gibi
yada oda benim gibi duygularını saklama konusunda çok başarılı
hakkımızda hayırlısı olsun ama bana ilgisi varsa lütfen belli etsin Allahım
bu tatlı çocuk tarafından sevilmek hoşuma giderdi

Ben geldim günlük..
Her şeyin sonu olduğu gibi acının da,göz yaşının da sonu var değil mi?Akıttım gözümün yaşlarını..Sonra sildim,yüzümü yıkadım ve geçti..Bu kadar anlatıldığı gibi basit değildi yaşananlar..Evet ama yoldan ayrılanlar kadar yola devam edenler de var..Ben de o kervandayım..

Öyle işte..

Bugün günlerden tritonissa günü:)
Kendimi bazen sıkıntıda, bazen stresli,bazen yorgun hissetsemde, 28 yaşıma girdiğim bugün arkama dönüp baktığımda birçok zorluğu aşarak, başarılı olduğumu görüyorum.
Bundan sonra da olacak zorluklar, engeller hep önüme çıkacak ama ben hep üstesinden geleceğim inş.
daha nice başarılar elde edeceğim inş.
bu senenin tek farkı artık evliyim :)
her ne kadar şuan yanımda olamasa da herzaman yanımda olacağını hissettirdi bana...
akşama binip otobüse gideceğim yanına, doğumgünümü yanında geçireeğim inş.
pastamı üflerken üç dilek tuttum : sağlık, mutluluk ve huzur...:)))

ya bu biscolata piayı kim çıkardı?
Allahımmmmmmm biri beni durdursun.
günlerdir evde hamam böcüğü gibi yaşıyorum
ve biscolata sayesinde markete çıkma suretiyle güneşi görcem
temizilk yaptım ama Allah için, evde durup malak gibi yatmadım
ahanda perdeler de yıkanıyor daha ne.
biscolata bana kurban olsun beeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…