Geçti dedim ya geçmedi..Gözüme sokar gibi sokuyorlar kötü haberleri..Hiç aramayanlar aradı ya..En uzaktakiler..Bir hemşire arkadşaımın bebeği ölmüştü 1 yıl önce..Bir doktor arkadaşım ölmüştü 3 yıl önce ikisinin de bugün ölüm yıl dönümleri..Dün de biliyorsun işte.Giden gidiyor değil..Giden sadece bedenleri..Kimse anlamıyor..Oysa her birinin bir anısı var bende,ben ki kolay unutanlardan değilim işte..!Bu hafta öyle kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam..Bir de aklım eşimde..Asker de ya..İçim pır pır görsen kötü bir haber gelmesinden korkuyorum hem de çok..Rabbim içime ferahlık ver,lütfen huzur ver..Kimselere kötü gün gösterme,bana da..Kendini eksik hissetmek kadar bir şey yok..Öyle eksiğim ki..Boğazım düğüm düğüm..
Selam günlük ben geldim..
Zaten sana hep kendimi kötü hissettiğim zaman yazıyorum..
Bugünler de bir tuhafım içimde bazen kelebekler uçuyor bazende içim çok sıkılıyor.
Bana ne oluyor anlamadım
Artık hayatımda biri olsun istiyorum
Günlük çünkü bu monotonluk sıkıldım evden işe, işten eve
Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin....
Bu gün kendimi iyi hissetmiyorum,yorgunum sürekli. Ne yaptın diye sorsan, bir elin 5 parmağını geçmez yaptıklarım ama yorgunum.
Anlamıyor bu korkaklar, sevenler anlar halimi, sevmeyeni bilmeyeni ateşe vermeli...
offff günlüğüm, beklediğim var ama gelmiyo. kocamla bekliyoruz her ay gelicek diye ama gelmiyo. İnat ediyo ,işte, en çokta canım ona sıkkın.
selam hacıı günlük..... buradan tüm kadınlara sesleniyorum.... üzüntü ve mutluluk paylaşıldıkça azalır..... bizler hata yaparak mutlu ve sevinçli anlarımızı bazen anlatırız... aman aman!! millette öyle kem göz var ki.. anında huzur kaçıyor!! efendimizin dediği gibi" müminlerin yarısı nazardan mezardadır"... ne kadar doğru! eşiniz ve anneniz dışında size ciğerden sevinen kimse yok bunu unutmayalım! bizler hava atmayı seven toplumuz.. aman aman... artık sadece yaşadığım huzursuzlukları anlatıyorum insanlara böylece daha huzurluyum... en basitinden birinin "hamilelik sevinci" ne çocuğu olmayan bir kadının nasıl kem gözle baktığını düşünsenize nefis çeker hep!..! yaşadığımız her sıkıntı nazardan iyice inandım artık..... ne zaman güzel birşeyi anlatsam zaman zaman huzursuzluk çöküyo içime...... günlükk günlükkkk gösteriş yapmanın caiz olmaması ne kadar doğruymuş meğer!... mutluluğunuzu kimseyle paylaşmayın en yakın dostunuzla bile... kardeş bile kardeşi kıskanıyo! ay günlükkkkkk neyseee dün aramadı zaten!!!!!! bugün arar inşallah..... ve inşallahh kafamdaki sorulara cevap bulabilirim!!! erkekleri anlamak zor bazen :) hala bir umudum var.. haftasonu beni romantik bir yemeğe ya da sinemaya götürür mü acaba diye :) 2 hafta oldu artık söyle be adam :) amannn ALLAH sağlık sorunu vermesin be günlük.... dertler sıkıntılar bir nevi aşılır.......
off günlük yaa utanmasam oturup ağlicam burda. oda arkadaşım gelcek bide ona dert anlat. of ki ne of.
tam yukardaki cümleleri yazıyorken hatta devamını getircekken ondan mesaj aldım ağzım kulaklarıma vardı resmen. muhabbetimiz vardı ama o kadarda değildi ve uzun süredir konuşmuyoduk bi mesajla nasıl fırladım yerimden anlatamam yaaa. hatta dün gece rüyamda onu gördüm. ve tesadüfün bu kadarı arkadaşımda onu görmüş beni korurken falan. Allah ım sen sonumuzu hayırlı eylee yarabbim.
Günlük yarın tekırdag yolcusuyuz yarın gece cıkıcaz ıns. Yola pazar kasam uzerıde donucez bakalım hayırlısıyla bıraz tatlı yapalım yeter KPSS ya kafayı bozduracak ınsana hayırlısıyla bakalım sonuclarda bır açıklansa hakkımda hayırlısı olsun allahım sen yardımcım ol ıns.
sevgili günlük bugüne buruk başladım..
sonuçta sevmek ve sevilmemek acı gerçeğiyle bikez daha karşılaştım
hayırlısı buymuş diye teselli ediyorum kendimi...
derse gittik hoca gelmedi ve beyfendi tutturdu hadi gidelim hadi gidelim..
ben onunla aynı ortamda kalabilmek için daha beklrdim hocayı
demekki sevilmiyorum ve zamanla olabilecek bişey olcağınıda düşünmediğim için kalbime gömeceğim bunuda..
alıştı bu gönül bu duruma
Günlük koşturmacalı birkaç günün ardından yarın nişanımız var
şoktayım, heyecanlıyım, şaşkınım ama en önemlisi mutluyum
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Bir daha ki yazışımda nişanlı olarak geleceğin umarım
günlükcan sorunsuz geçsin yarın dua edin bana
darısı isteyenlerin başına
Mülakat ertelendi günlük yaa..
İyi mi oldu kötü mü bilemiyorum.
Vardır bunda da bir hayır değil mi?
Pazartesi yapılır inşallah. Puan sırasına göre dün ilk sıradaydı ama son durumu bilmiyoruz.
Korkuyorum günlük...:18::18::18:
Şubatta da atama olabilir diyorlar...
Aklım karman çorman... Hangi iş daha iyi bilemiyoruz. Baksana öğrenci öğretmeni öldürüyor
Bizim için hangisi hayırlıysa onu nasip etsin Rabbim inşallah.
Ama tüm bunların yanında aşkın güzelliğini yaşıyorum günlük...
Yıllar sonra ilk kez bu kadar sık görebildik birbirimizi
Öyle güzel bir hismiş ki günlük...
Ruhum aydınlanıyor.
Ama ben ne zaman ay ne güzel bir gündüüü desem pat sonunda kavga ediyoruz.
İstikrarla devam ediyor bu
Kendi kendime nazarım mı değiyor ki,kimseye de değmez ama be günlük çok şükür.
Dur nazar boncuğu koyayım
Günlüktaşlarımın dualarını beklesem beni kırmazlar değil miii
Sana anlatacak bişey bulamıyorum günlük..
Yada yazmak istemiyorum diyelim.
Canımı sıkan mutsuz ve umutsuz olduğum şeyler var ama onlarıda anlatmaya mecalim yok inan..
Şimdi tek meşgalem kuşum iki gün önce küçücük bi muhabbet kuşu aldım.
Onu evcilleştirmeye, konuşturmaya çalışıyorum..
Umarım emeklerimi boşa çıkarmaz ya bi görsen sürekli dil döküyorum ona.
Bebek gibi ilgileniyorum..
Kafamı dağıtıyorum onunla iyi geliyo işte bana..
Birbirimize iyice bi alışalım dert ortağım olur o benimm..
Kendini çok zorlama, en güzel şeyler; onları en az beklediğinde olur...
Fight Clup..
Ne kadar güzel ve doğru bi söz dimi.. Artık hiç bişeyi çok fazla istemiyorum...
günlüükk .. dün de konuşamadık umutluyum.. inşallah bugün arayacak ve konuşacağız :) inşallah bu haftasonu benimle plan yaparsın artık.... haftalardır seninle buluşma hayalleri kuruyorum:) geçen hafta olmadı.. ondan önceki haftada olmadı inşallah bu hafta kalbinden gelerek buluşmak istersin .... kadınlar beklemek zorunda.... ben ve minik umutlarım bekliyoruz.......... ne giysem heyecanını yaşamayalı aylar olmuş gibi geliyor.... hadi hayırlısı olsun...........
günlüüüüüükkk bugün mutlu muyum buruk muyum bilmiyorum tam karar vermedim haala. dün mesaj atmasının ardından bugün gelip konuşması benim mutluluk sebebim takibide orda heyecandan yüzüne de bakamadım yahu çok utandım ondan arkadaşlarından falan ama yinede konuştum tabikide. ama bi konu hakkında o kadar çok düşünüyorum ki öyle böyle değil ya. en sevmediğim hareketleri yapmaya başladı. ama kendime gelemiyorum seviyorum onu öyle kabul ediyorum. ama o kadar tersiz kii bu kadar olur yani. benim yok olmaz dediğim karakterde birisi yani. ama off bi çıkış yolu bulamıyorum günlüük kafayı yedim. ondan vaz mı geçsem yoksa konuşmaya devam mı etsem yani farklı olarak bilmiyorum of ki ne of günlük yaa
Günlük... Bugün akılmdan ve kalbimden birini silerek yaşadığım şehirden bir süreliğine gidiyorum.Aslında onun çoktan silinmesi gerekiyordu ama bugüne nasipmiş her şey.Hiç üzülmüyorum onun bana yalanlar söylemesine,bu güne kadar oyaladığınaa desem yalan olur ama şuan beni gerçekten seven ve bu şehirden bir süreliğine bile olsa gidişime üzülen biri var. O benim umudum oldu,hayata tutunacak dalım... Ona bir daha senin yüzünden ihanet etmycm!
Gideceğim yeri sevmiyorum, hatta nefret ediyorum ama gitmek zorundayımm.Gidiyorum ama aklım onda kalarak.Dilerim beni beklemekten sıkılmaz Beni kandıran kişiye de bugün son mesajımı atcam ve bir daha asla yüzüne bakmayacağım.Kendi isteğiyle nefretim oldu.Keşke elimde bir şans olsa karşıma çıksa.Yüzüne tükürürdüm.Ona söyleyecek çok şeyim var.Bilyorum bir daha karşılaşmayacağız bu dünyada ama bir gün elbet karşılaşacağız ve o zaman benden af dileyecek.Biliyorum ben o zaman da affetcem,ne yapayım ben böyleyim işte Ben affetcem ama kalbim ? ...
Gidiş saatim yaklaşıyor,hiçbir hevesim yok,sıkılıyorumm bugünün bitmesini istiyorum bir an evvel ve 20 Ekim gelsin... Hatta benli ve onlu günler :)
günlük..
o kadar, o kadar mutsuzum ki..
dibi yaşıyorum resmen..
tüm senem iyi geçti diye diye dibi de gördüm..
hiçbişey, hiçkimse toparlayamıyo..
hayattan o kadar soğudum anlatamam, etrafımdaki insanların mutluluklarına garipseyerek bakıyorum..
içimde bi sıkıntı, oturdu, kalkmıyo..
mutlu olmak istiyorum ben..
büyük küçük beni üzen kim varsa allahından bulsun
yeter dayanamıyorum artık
bi insanın kaderi kendi elinde olan bişey mi
boşanmak suç mu
boşandım diye ortalığa mı düştüm
lanet olsun böyle insanlara
allah ailemi başımdan eksik etmesin