Sevgili günlük,
canm çok yanıyo öyle cok yanıyo ki suan anlatmak imkansız...
dün 9gün oldu ayrılalı ve aksam 20:00 sıraları msj geldi ondan 'hayat nasıl gidiyor ' diye..
bende cwp atmayınca üstüste iki defa aradı mesgule attım cevp verdim..'seni ilgilendirmez' dedim.
cvp attıı'ne olur bana düşman olma
dedi..
bende cwp atmadım tekrar yazdı..'seni aldatmadım da bu sefer ne bu düşmanlık'..
bende yazdım uzun uzun sen ş.sizlik yaptın sevdiğini bıraktın en büyük kötülüğü yaptın zaten diye..
oda yazmıs'haklısın duygu haklısın'
bende dedim ki 'tamam o zman yoluma cıkma'
oda yüce rabbim beni adam etti kurban olayım ben ona'
sasırdım bu msja ama cwp atmadım ardın bi msj daha geldi geldim yasadıgın sehirdeyim evime geldim dedi..
cwp atmadım..
bu sabah bi masj gel bana şok oldum üzüldüm
(
'hayırdır askm ne alışwerişi bu' diye...allahım dedim bu biriyle mi cıkıo yoksa cwp vereym die mi yaptı die içim içimi yedi
cwp attım yanlş atma bana bdaha numaramı sil dedim..
cwp geldi'ben atmadım dedi bende tamam olmasın bdaha dedim yanlış olmadı ki dedi snra salak salak cwplar..
'neyse ne' dedim bende..
oda pişkin pişkin çalışıyomusun die msj attı allahım delircem ya ne bu pişkinlk konusmak için mi yapıo bunları ne bu ya kafayı yicem barısalm demeye de yüzü yok galiba nedir bu ya allahım nolur yardım et nolur allahım canımı yaktı ya onun bin katı yansın yansın da görsün acının ne demek oldugunu..
ve ne olur allahım cabalasın benim için bizim için ne olur allahım kabul et yardım eli uzat rabbim
(
amin ...