Popüler Konu Sevgili günlük...

Off günlükk bu böbrek ağrısı beni öldürcekkk,kaç aydır düşemedi gitti şu taş
midem de çok fena gece artık oturdum ağladım sancıdan

Sevgili günlükcümm,
Kpss sınavı öyle bir etkilemiş ki bizi, atlatmamızın ardından 5 gündür sabahtan akşama geziyoruz. Stresimizi anca atabildik
Dertsiz, tasasız, aklımızda bir şey olmadan, gönül rahatlığıyla gezmeyi çook özlemişim çoook..
İstanbul'un altını üstüne getirdik, daha önce gitmediğimiz her yere gittik, güldük, eğlendik, yedik, içtik.
Her şey o kadar güzeldi ki, izmit'e ailesinin yanına gidecek olması dün günün sonunda ağlattı beni.
Atamalar olana kadar istanbul'da değil izmit'te kendi evinde kalacak, atanırsa (inşallah) istanbul'da başka bir eve çıkacak.
O kadar alıştım ki onun İstanbul'da yaşamasına, her istediğimde görebilmeye, her ihtiyacım olduğunda yanımda olmasına, yanımda olamasa bile yarım saat uzağımda olduğunu bilmeye...
Gerçi sevgilim istediğim zaman yine yanımda olabileceğini, izmit'te değil anadolu yakasında oturuyormuşum gibi düşünmemi istiyor ama yapamıyorum ki
Ben dün ağlayınca sevgilimin beni teselli çabaları sonuçsuz kaldı, onun da gözleri doldu, vee gitmedi, gidemedi
Ama ev arkadaşıyla sorun yaşadığı halde o evde kalmasına gönlüm razı olmuyor. Bugün konuşup ikna edeceğim, gitsin ailesinin yanına.. Elbet görüşürüz yine di mi günlükcüm
Bu zamanlar güzel günlere kavuşabilmek için fedakarlık yapma zamanı..
Rabbim bizi vee tüm kavuşmak için çabalayanları mutlu mesut muradına erdirsin inşallah.

güya alese giricem günlük çalıştığım da yok.
kpss hezeyanından sonra tekrar ders çalışmaya başlamak zor oluyor :26:
ama başlıyorum artık bugün.söz veriyorum kendime.
bi yerden bişey çıksa valla sefil oldum ya la iş ararkene
bu arada bugünlerde maşallah iyiyim
mutluyum kurtluyum
herşeyde bi hayır var diyorum
olmayana da üzülmüyorum
olacak inşallah
hatta daha iyisi olacak belki.
bi de kardeşim meditasyon yapıyor baya iyi gibi
bi ara ben de yapmıştım
şimdi k.çımı kaldırabilirsem yine başlayayım bari
buarada rüyalar ah rüyalar anlayamıyorum.
sürekli düşünüyorum
acaba nedir nedir?
Allahım ne bu lütfen anlamamı sağla.
ne anlamalıyım.

aptalın tekiyim galiba.. ağlamaktan zevk alıyo gibi durmadan ağlıyorum çocuk gibi kendimi odaya kapatıp ağlıyorum sonra yüzümü temizleyip makyajımı yapıp hiçbişey olmamış gibi yalan kahkahalara devam.. okuldayken de yine aynı şey tuvalete gidip içim dışıma çıkana kadar ağlayıp sonra hayatıma devam ediyorum. başkaları çaresizliğimi görmesin görse bile soru sormasın istiyorum. bi konuşabilsem, şu içimdekileri bi dökebilsem ah kuş gibi özgür olurdum sanki. bu mümkün değil. hiç bir şey mümkün değil. en iyi bildiğim şeyi yapmaya, gülümseyen maskemi takıp gamsız gamsız sürtmeye devam.. du bakalım beni ya toprak paklar ya da bigün her şey açığa çıkar firar paklar.

Çokk özledim be günlük...

Yanından geleli 48 saat olmadı ama hiç görmemiş gibiyim.

Öyle hızlı geçiyor ki zaman onun yanındayken.

Sarılmayı,kokusunu duymayı öyle özlemişim ki...

Bana gülümseyerek bakması öyle güzel ki...

Maşallah bize ve bu yazıyı okuyup bize maşallah diyenlere.

Rabbim hepimizi kavuştursun sevdiklerine...

Özlüyorum deli gibi,ama bitecek bu günler inşallah.

Aynı eve aynı anahtarla gireceğiz.

Hiç bir acı sonsuza kadar sürmez dediler... Birileri gelir yaranı sarar dediler. Sabret ,bu da geçer dediler. Acımın geçmesini yada birinin gelip sarmasını istedimmiki ? Biliyorum bende olmayacak hayallere daldığımı.. Ama unutmadım dünümü, geçmişin gölgesindede yaşamadım.. Ne acımın geçmesini istiyorum nede tekrar kanatmasını! Sen hangi derin yaranın iz bırakmadan iyileştiğini gördün Her soğuk hayalinde.. Acıyan bir yara var bende... Geçmesini istemiyorum.. Eğer geçerse eğer unutursam Aynı yerden kanar acıyan yanım .. Yüreğime karlar yağdırdın, Canımı ölesiye yaktın, İçimde ki çocuğu ihtiyara çevirdin... Ve ben unutmadım,unutamadım.. Sadece bana verilen öğütlerden Sabretmesini öğrendim....!!!

günlükcazım bi hindistana gittim de geldim..
çok güzeldi.. çooook...

slm günnüşüm döndüm dolaştım yine burdayım
böyle işte
burdamıyım burdayım
gözüm üstündemi üstünde

ah günlüükk. yahu ben bugün oturup ders çalışcaktıımm. ama hadi bi yerlere gidelim diyenede dur diyemedim bi saat önce geldim ve yarında erkenden okulum var beniim. o kadar gezdik ettik acaba onunla karşılaşır mıyım acaba onu görür müyüm düşüncesindeydim sürekli. ama göremedim neden çünkü farklı yerlerde takılıyoruz. neden ben merkezde o serdivanda takılıyor. neden merkeze gelmiyor orasını bende anlamadım. neyse yarın görürüm büyük ihtimalle.artık bişeyler olsun istiyorum artık adımlarını büyük büyük atsın istiyorum. gerçi o kadar kararsızım o kadar zıt karakterliyiz kii ben hala neden o kadar ısrarcıyım onun konusunda bilmiyorum yanii. Allah ım sen bana çıkış kapısı gösteer.

Merhaba günlüktoooo

Hafta sonu iki günde 10'ar saat birlikteydik
Öyle güzeldi kiiii
Herşeyin ilkini onunla yaşıyor olmak bambaşka!
Starbucks'a ilk defa gitmek,Şehri ayaklar altına alan o mekanda çay içmeeeekkk
Avm'leri bile ilk defa onunla gezmeeekk
Ayyy bayılazaaaıım Aşk'ımdaannn
Resmen aşk tazeliyoruz
Halbukisi 26 Ekimde tam 3 yıllık olacağız ki biz
Yıllar bizi geçtikçe bağlıyor mu neeee
Deli gibi eğlendik
El ele gezdiiikkkk
Sarıldık koklaştık
Bu çocuk beni benden alıyo söyleyin ona azıcık yakışıklı olmasıııınnnn ama yaaaa

Biliyo musun biz bide ne yaptııkkkkkkk
Nişan mekanımıza karar verdiiiikkkkkkk
Öyle güzel kiiiiiiiii
Tek sorun yemekli mi yemeksiz mi olmalı artık
Allahım Mart ayı gelir mii kiiiiiiii
Sözlü olmaktan çıkıp nişanlı olur muyuz kiiiii
Peki birgün Ağustos gelir mi kiiii
Biz evli olur muyuz kiiiiiiii:123:

Öyle mutluyum kiiii

Son düzenleme:
selam günlüğümmm.pazartesı sendromuna fena yakalandım bu sefer.aksam olsada eve gıtsemde uzansam yatsam ohhhhh

ziraat bankası ıcın kıtap sıparısı verdım 1 2 gune gelır sınava hazırlanmaya baslarım yavas yavas. acıkoğretım terceıhlerıde tamam 4 yıl sosyoloji sectım ılk tercıh 2. kamu yonetımı dıgerlerı 2 yıl sectım bakalım hayırlısı bu hafta acıklanır buyuk ıhtımal.

bugun maaş gunu yupyyy gunluk cep para gorsun bırazcık son paramı kelebeklı yuzuge verdım aşkımlada aram kotu bu ara uyuz edıyor beni sadece kendını dusunmesı olayları kendıne cekmesı sınır edıyor benı sınır.bazen sacını basını yolasım gelıyor gozum gormuyor hıcbırseyı.yaşım oldu 25 cocuk degılım artık benı cocuk gıbı gormesı ayyyyyyyyyy sınır oldum yıne trıp yapıyorum trip bıle anlamıyor öküzzz.

yoruldum,sıkıldım,bıktım ...
aynı sorulardan,sorunlardan,çevredeki gereksiz kalabalıktan,sormluluklarımdan.. herşeyden !
eski beni özledim..
sorumsuz,hayat dolu beni !

Sevgili günlük,
canm çok yanıyo öyle cok yanıyo ki suan anlatmak imkansız...
dün 9gün oldu ayrılalı ve aksam 20:00 sıraları msj geldi ondan 'hayat nasıl gidiyor ' diye..
bende cwp atmayınca üstüste iki defa aradı mesgule attım cevp verdim..'seni ilgilendirmez' dedim.
cvp attıı'ne olur bana düşman olma dedi..
bende cwp atmadım tekrar yazdı..'seni aldatmadım da bu sefer ne bu düşmanlık'..
bende yazdım uzun uzun sen ş.sizlik yaptın sevdiğini bıraktın en büyük kötülüğü yaptın zaten diye..
oda yazmıs'haklısın duygu haklısın'
bende dedim ki 'tamam o zman yoluma cıkma'
oda yüce rabbim beni adam etti kurban olayım ben ona'
sasırdım bu msja ama cwp atmadım ardın bi msj daha geldi geldim yasadıgın sehirdeyim evime geldim dedi..
cwp atmadım..
bu sabah bi masj gel bana şok oldum üzüldüm(
'hayırdır askm ne alışwerişi bu' diye...allahım dedim bu biriyle mi cıkıo yoksa cwp vereym die mi yaptı die içim içimi yedi
cwp attım yanlş atma bana bdaha numaramı sil dedim..
cwp geldi'ben atmadım dedi bende tamam olmasın bdaha dedim yanlış olmadı ki dedi snra salak salak cwplar..
'neyse ne' dedim bende..
oda pişkin pişkin çalışıyomusun die msj attı allahım delircem ya ne bu pişkinlk konusmak için mi yapıo bunları ne bu ya kafayı yicem barısalm demeye de yüzü yok galiba nedir bu ya allahım nolur yardım et nolur allahım canımı yaktı ya onun bin katı yansın yansın da görsün acının ne demek oldugunu..
ve ne olur allahım cabalasın benim için bizim için ne olur allahım kabul et yardım eli uzat rabbim(
amin ...

günlüğümmmmm

harika bir cumartesi geçirdim aşkla ,çok eğlendik ,kahkahalar attık,kıyafet baktım ,kuzene hediye aldık ...

yanında çok huzurlu ve çok mutluyummmmmm....

birbirimizi daha iyi tanıyıp ve güvendiğimizde evlenelim diyor...dün uyutmadı beni bende kıyamadım uyumadım yalnız bıramadımmm..

Öyle güzel şeyler söyledi ki..

hazırlıklara başla ,çok uzatmayalım diyor aşkım..

evimin kadını ol ,huzuru ol ,mutluluğum ol diyor.

sensiz günlerim çok fazla geçmesin diyor.

Öyle heycanlandım ki inanamadım hatta ,söyledim de ,ben hep bunları sana söyleyeceğim diyor..

6 ay içinde evlenmeye karar veren insanlara şaşırıyordum ama bende onlardna biri olmaktan korkuyorum..

Son düzenleme:
slm günnüş
poff gergin bir gün inş daha da gerginleşmez..

günlük nişan yüzüklerimizi aldık alırken ikimizde şaşkın ve çok mutluyduk ömür boyu takmaya söz verdik ki bizzzz
çok seviyorum günlük

Merhaba günlük.
Bugünde her zamanki gibi sıkıldım.
Başka da bişey olmadı.

Günlüğüüüm...
Sonunda şu meşhuuuur mülakata girdi
Ama açıklamadılar bugün, bakalım ne kadar daha ömürden ömür gidecek
Elim ayağım titredi resmen.
Kazanacak mı, ne olacak, korkuyorum günlük....
Çok korkuyorum:18::18::18:
Geçen yine planlar yaptık, güya yaza nişanlanıyoruz
Ama her şey o kadar zor ki...
Ah yardım et Allah'ım ne olur yardım et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…