Popüler Konu Sevgili günlük...

Herşeye zehir gibi çalışan şu aklım neden derslere çalışmaz ki ?
Bütünlemeden de geçememişim..
Hiç çalışmadım doğal olarak beklediğim sonuç..
Aslında beklediğim bi mucizeydi ama olmadı...
Bu ayın sonunda yine sınavım var 7 ders üstelik...
Ama içimde hiç çalışma isteği yok be günlük napıcam ben..
Açıköğretimi bile böyle doğru düzgün okuyup bitiremeyen bi ben varımdır...
İş yerinde bi arkadaş açıktan bitirdi şimdi yükseklisans yapıyo nasıl imreniyorum..
O değil yarın birgün iş yerinde eğitim durumuna göre sıralama yapıp kadro verirlerse ben kesin açıkta kalırım ( allah korusun işimi seviyorum)
Ben herşeyi akışına bıraktım yaa ( fazlasıyla)
Okuluda da nasipse bitiririm artık dimi.. Hiç çalışmadan çaba göstermeden..
Allahım ders çalışma azmi ver diye dua ediyorum hep ama o istek gelmiyo bi türlü..

Günlük ben bir şey keşfettim böyle dua ediyorum mutlu umutlu olayım diyorum 15 gün kadar bir süresi var o geçiyor sonra bir bakıyorum mutluyum Şu ara mutluyum Yakında yine bunalım takılmayacağım ama kararlıyım bu sefer o kadar umutluyum gelecek ve benden özür dileyecek ümitle bekliyorum yeniden güzel dualar etmeye başladım Özür dileyecek af dileyecek inşallah Allah'ım lütfen lütfen lütfen özür dilesin benden bir de bana aşık olsun böyle ağzı düşsün beni görünce işte o zaman bir rahatlayacağım bin kat daha mutlu olacağım lütfen lütfen lütfen

günnüş değişmek istiyorum,toparlanmak,kendime bakmak...daha önce belimdeki saçlarımı kısacık küt kestirme cesaretini gösteren ben tövbe etmiştim oysa...gittim yine minicik kestirdim,pişmanım ama ben akıllanmam...diğer pişmanlığım ise ev arkadaşım yok...o kadar kira,kömür parası ve azalan ek ders...napacağım bilmem...bir diğer ve derin pişmanlığım ise karşıma çıkan erkekleri reddetmem...kaldım valla,tık yok aşk hayatımda...oh olsun bana,ev arkadaşım da yok,hayat arkadaşım da...bayıldığın çocuğu sırf inat için reddedersen,çok tatlı bir kızı yok ben ev arkadaşı istemme diye reddedersen oh olur...hep ani çıkışlar yapıp,fırsatı tepip,pişman oluyorum...neyse geçen geçmiş...güzel bir işim,bana güvenen bir ailem,umudum,inançlarım var...önce beslenme tarzımı değiştireceğim...ekmeği,atıştırmayı,ek tabak yemeyi bırakacağım.bol su içip,yeşillik yiyeceğim.sebze meyveyi sevmesem de karışık salatalara bayılırım.akşamları yatmadan vaktim müsait,yarım saat spor yapacağım.işime odaklanacağım,artık acemilik çıktı...nette saçma sapan oyunlarla vaktimi doldurmayacağım...giden paşamızı nette takip etmeyi bırakacağım.olumlu düşüneceğim,kuruntu yapmayı bırakacağım.ertelediklerim(yüksek lisans,kurs,ikinci üniversite v.s.)gibi gerçekleştireceğim.

Ben sabah ezanından hep korkarım biliyor musun? Evin sessizliği, içeri dolan ilahi durum, yalnızlık, caresizlik, çıtırtılar....

Bugün ağlayarak uyandım ezan vakti. Hem de ne ağlamak, hıçkıra hıçkıra. Rüyamın etkisi var sanırım. Eskiden sabah ezanında korktuğumda sarılırdım ona, bugün yastığıma sarıldım. Hem ağladım, hem korktum hem sarıldım.

Gün kötü başladı bana. Umutsuz, karanlık.

Günlükcan nişanlandım ve geldim...
Mutluyum, huzurluyum, şaşkınım
bir sürü duyguyu aynı anda yaşıyorum...
Darısı isteyenlerin başına inşallah...

Resimleri albümler bölümüne albüm yaptım...

Sevgili günlük,
herşey çorba gibi oldu o kadar dağıldım ki..anlatamam hersey karıstı serkan aramıyor
dün yengesi aradı nasıl gidiyor diye bende gitmiyo ayrıldık dedim o da hadi ya siz bitiremezsiniz dedi bitti gibi ama sebep yine oydu dedim..
o da sana hak veriyorum her zaman arkandayım dedi bende tesekkür ettim..
ve bana kafamı daha çok bulandılar şu cümleleri kullandı:
biz aile arasında konustuk kararlaştırdık serkanı da yarın karsımıza alıp ona bu işi ciddiyete alıp kızın ailesiyle tanısmaya gidelim dicez dedi..
bende sasırdım ama abla biz ayrıyız dedim konusmuyoruz dedim tamam işte yarın onunla konusucaz eger niyeti yoksa elin kızını oyalama dicez ona dedi ve yarın sana haber vercez dedi..
tamam abla ama ne olur benmle konustugunu ona söyleme biz ayrıyz biliyosun dedim oda tamam dedi.
şimdi hata mı ettim naptım ben bilmiyorum çünkü serkandan ses yok aramadı sormadı ben nasıl anlıcam yada napcam bilemedim
off allahım nolur yardım et bana ne olur allahım
şimdi yengesi aradı seni görmeye gelicez biz dedi özledik seni dediler bende gelmeyin diyemem tabi ne diyeyim ki gelin tamam dedim o da tamam aksama gelicez dedi bakalm aksam ne olucak çok korkuyorum allahım yalvarıyorum yardım et yardım eli bekliyorum

Sevgili Günlük
Artık gücüm sabrım kalmadı 5 senedir yeter çektiklerim bu ne ya daha nişanlı değiliz evli değiliz herşeyime karışıyor hiç bir şekilde suçlu oldugunu kabul etmiyo kendini begenmişin teki hergun bulustugumuz halde bı pazar gunu annemle temızlık yaptık dısarı cıkamadım dıye bana neler yaptı benım hıc bır zor zamanımda yanımda olmuyo bıde hala uste cıkıp benı sucluyo bunla evlılık planları kuruyoduk artık yoksun işte hayatımda BIRAKTIM

Akşam resmen sinir krizi geçirdim ya dengemi bozdu iyice aşırı derece de kızgınım ve bir daha görmek dahi istemiyorum :113:
MADDİ MANEVİ HER ŞEKİLDE YANINDA OLMAMA RAĞMEN BANA HAKETMEDİĞİM ŞEYLERİ YAŞATTIĞIN İÇİN SENDEN NEFRET EDİYORUM
ALLAHINDAN BUL

Uzun bir aradan sonra merhaba günlük.
İnternetimiz yeni bağlandı. Artık daha sık uğrayacağım inşallah.
Geçmişi okumak epey vaktimi aldı.
Şaşırarak, sevinerek, üzülerek okudum, dua ettim.
Hiras beni epey şaşırttı, Allah çok çok mutluluklar versin canım arkadaşıma.
Allah elmayra'ya dayanma gücü versin. Tritonissa'mın da bir an evvel hasreti bitsin.

Ve ben...

25 günlük evliyim. Başka bir şehirde annemin kokusundan ayrıyım.
7 senedir kavuşmayı beklediğim adam kocam oldu.
Her sarılışında şükrettiğim bir hayata başladık beraber.
Artık korktuğum için geceleri ışık açık uyumam gerekmiyor. Yanımda ve kocaman sarılıyor bana.
Kimseye hesap vermeden tatile gidiyor, geziyoruz.
Her seferinde maşallah ile başlıyorum cümleme.
Rabbim huzurumuzu bozmasın inşallah.
Ama atanamamış olmanın, işsiz olmanın burukluğu var içimde. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Yeni yeni alışıyorum bu şehire.
Artık bir an önce bir karar verip, o doğrultuda hareket etmek istiyorum.
Buradaki herkesi çok özledim. Mesajla destek olan, dualarını esirgemeyen arkadaşlarım, sizi çok seviyorum.
Allah dualarınızı kabul etti. Hep istediğim gibi, sorunsuz çok güzel bir düğün geçirdim.
Tek burukluğum ailemden ayrılmamdı.
Allah hepinizden razı olsun.

Sevgili günlük; iyi değilim.
Bütün kapılar suratıma kapanmış gibi hissediyorum.
Çok uzaklarda unutulmuş gibi hissediyorum kendimi.
Çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Sevgili günlük; ben hiç iyi değilim.

Selam günlük
Şu an okuldayım. Veritabanı dersindeyiz, hoca ara verdi. Bende kk'ye bi bakayım dedim.
Sıkılıyorum günlük.. Hem sıkılıyorum hem korkuyorum alttan kalan dersi kurtaramayacağım diye.
Offf umarım geçerim ve bu sene bitiririm okulu... Zira 1 sene daha burda kalmak istemiyorum.

Neyse günlük.. Birazdan ders başlar. O zamana kadar başka konulara da bakayım...
Seni seviyorum.

günlükkk:2: ben geldim arakadaşın pc girdim kk bakmadan çıkmim dedim ahh burda zaman geçmiyo İstanbul'a hasretim ya anlatacak çok şeyim var burda arkadaşlıklar zor okuluma alıştım ama bin türlü insan var ahh içimdekileri kelimelere dökemiyorum insanlar neden bencil oluyo bazen anlamıyorum neyse yazacak söz bulamıyorum umarım iyi arkdaşlıklar kuararım..

bugün onunla bi yerde oturdum günlük ayağına kadar kalktım gittim
ikimize kahve söyledim geldi girdiği gibi gördü beni ağlamamak için zor tuttu kendini
elini verdi sadece oturdu karşıma niye geldin dedi mutluluğunu gözüme sokmak için mi?
doğru bu cevap bu değildi ki hayır dedim o zaman mutsuzluğu görmeye mi? hayır..
hiç bişi konuşmadık kahvemizi içtik kapattık ikimizde sustuk
konuştu döktü içini nefretini kusar diye beklemedim değil ama yapmadı.
sonra kalktık kendine çok iyi bak tamam mı dedim ağlamaya başladık sarıldım allahım kardeş kokusu nasıl bişiymiş niye yazık ettim ikimize sarıldık, durduk tekrar bakıp tekrar sarıldık
baştan biliyorum sevgilim sandın ama değil be günlükk sadece candan öte kardeşim dediğimmm bi adam için kardeşimi sildim ne yazık ettim ne kadar özlemişim kokusunu bana sarılmasını
çok kalleşçe günlük kendimden nefret ettim sadece.
gözleri hiç değişmemiş ağzına hep nefret cümleleri alan kızın gözleri değil gibi inatla bakıyodu sevgiyle
açıkça söyleyeyim onu unutamıyorum ama sizin mutlu olmanızı istiyorum o hiç bi zaman benim olmadı belki ama bi kere sarılsam yeter diye ağladığım zamanların en büyük şahidiydin senden hiç beklemezdim dedi. en büyük tokattan dahada ağırdı zaten.
içimi dökmek istedim kmin yargıladığı umrumda değil inan pişman mıyım evet
sözlüm bugün ailesiyle görüştürdü beni nişan tarihi konuldu kime nasıl bi yıkım yaşatıcam bekleyip görücez...

Duvarlar bana bakıyooor, ben duvarlara günlük...
Bazen kendimi odamda hapis gibi hissediyorum...
Bu yıl daha da zor geliyor yalnızlık...
Evimi özledim...
Ailemi özledim...
Ama her şeyden öte...Sanki bu yıl daha çok istiyorum bir yuva kurmayı be günlük...
Eve geldiğimde sadece 3-5 kelime etmeyeyim artık.
Konuşmaktan yorulalım...
İyi geceler dileyeyim candan öteme, sarılıp uyuyayım...
Şimdi ne kadar uzak bütün bunlar oysa

günlüüüükkk

allahım heyecan heyecan kalbim yerinden fırlayacak bu gidişle...

bugün aşk'la oturuyorduk, konu düğün mevzularından açıldı.. ben düğün istemiyorum dedikçe o düğün yapcaz diye tutturdu ve internetten bana bi yer gösterdi, işte o an surat ifadem aynı böyle oldu sonuç olarak bu yaza düğünüm var, hemi de kır düğünüüü

olursa kır düğünü olsun, olmazsa hiç düğün istemiyorum demiştim, çok güzel bi yer bulmuş aşk hemen aradı konuştu, fiyat aldık filan çok güzel oldu yaaa.... 31 ağustos 2013 de düğünüme beklerim günlükcüm

bana ilk evlenelim mi dediği tarihti 31 ağustos, bayram sonrası hangi gün yapsak diye düşünürken haftasonu bu tarih denk geldi çok da iyi oldu

yeşillikler içinde gelinliğimin eteklerini savura savura gezcem göbek atcam hoplıycam zıplıycam gelin olcaaaammmm

Sevgili günlük.. İnsanlar benden ne istiyor anlamıyorum bazen neden dedikodumu yapıyorlar ya da neden güzel diye bahsettiğim mutluluktan ağzımın kulaklarımı vardığı anları zehir etmeyi kendilerine zevk ediniyorlar gerçekten anlamıyorum bazen..Yine de onlara inat başaracağım ben onların umutsuzluklarına başaramazsın imalarına rağmen yapacağım görecekler..Allah'ın izniyle..

Günlükcüm cumartesi günü ameliyat oluyorum
Çok korkuyorum ya ilk defa ameliyat olucam :18:
Umarım sorunsuz bir şekilde atlatırım
Düşünmemek için elimden geleni yapıyorum zaten ...

Bu aralar tuafım biraz, hiç bişey yapmak gelmiyor içimden :26:
Bu dönemler bir an evvel geçsede eski cecenn olsam

Günlüğüm ne zamandır yazmıyorum ben sana ...

Dün sabah aşkın yanından geldım, 5 gün boyunca bı aradaydık
Herşey geçen hafta başladı, hastanede geçırdığım okadar streslı günden sonra 5 gün ızın aldım
telefonda konuşuyorduk öyle havadan sudan, söyledım 5 gün ızınlıyım aılemın yanına gıderım dıye
sadece gıtme dedı...
ertesı gün bı baktım bı msj geldı, maıllerıne bak dıye, baktım uçak bıletı almış bana
Hemde ankaraya
Aşkımın memleketıne, hıç görmedığım, denızı yok dıye sevmedığım ama hep görmek ıstedığım ankaraya...
2 gün sonra uçakta buldum kendımı, 3 saatlık yolculuk sonrasında onu havaalanında görmek, ona sarılmak, iki buçuk ay sonra onu öpmek ınanılmaz bı duyguydu...
Ankaraya aşık oldum..
Sevdığıme bır kez daha aşık oldum...
Her yerı gezdık dıyebılırım, sonra aılesıyle tanıştırdı benı,
kapı kapı gezdık
Babaanneye bayıldım, ınsan bu kadar şeker olur mu ya, tontonumm
Gelınım dedı bana çok utandım
muhteşem beş gün geçırdım, son gün havaalanında göz yaşlarımı tutamadım yıne

Allahım,
herşey düzelıyor yavaş yavaş
1 ay oldu ben ışe gırelı,
aşk desen önümüzde kı hafta başlıyor,
ne olur, hep böyle güzel olalım
ıstedıklerımız olsun, bı arada olalım
kavuşalım artık bırbırımıze
bıktım artık, dayanamıyorum ama ısyan etmekte ıstemıyorum
görüyorum etrafımda, arkadaşlarım bı telefonla sevgılısının yanına gıdıyor, her gün görüşüyor
bızım aramızda bınlerce km
gel dese, hemen gıdemem
allah korusun başına bırşey gelse, hemen yanında olamam.. ne yaparım ben
ne olur kötü günlerı gösterme bıze...

Günlük yazmayı unuttum bugün her gün yazacağım bunu ve ben böyle yaptıkça gerçekleşme ihtimali artacak inanıyorum..Ümitliyim bana gelecek ve özür dileyecek çünkü beni çok kırdı hem de durduk yere sabırla bekliyorum asla onu değil sadece özrünü..Gelecek ve bana aşık olacak inşallah hem de deli gibi aşık olacak çok inanıyorum lütfen lütfen olsun bu lütfen ..Her gün yazacağım defalarca yazacağım ve inşallah kabul olacak bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…