günnüş değişmek istiyorum,toparlanmak,kendime bakmak...daha önce belimdeki saçlarımı kısacık küt kestirme cesaretini gösteren ben tövbe etmiştim oysa...gittim yine minicik kestirdim,pişmanım ama ben akıllanmam...diğer pişmanlığım ise ev arkadaşım yok...o kadar kira,kömür parası ve azalan ek ders...napacağım bilmem...bir diğer ve derin pişmanlığım ise karşıma çıkan erkekleri reddetmem...kaldım valla,tık yok aşk hayatımda...oh olsun bana,ev arkadaşım da yok,hayat arkadaşım da...bayıldığın çocuğu sırf inat için reddedersen,çok tatlı bir kızı yok ben ev arkadaşı istemme diye reddedersen oh olur...hep ani çıkışlar yapıp,fırsatı tepip,pişman oluyorum...neyse geçen geçmiş...güzel bir işim,bana güvenen bir ailem,umudum,inançlarım var...önce beslenme tarzımı değiştireceğim...ekmeği,atıştırmayı,ek tabak yemeyi bırakacağım.bol su içip,yeşillik yiyeceğim.sebze meyveyi sevmesem de karışık salatalara bayılırım.akşamları yatmadan vaktim müsait,yarım saat spor yapacağım.işime odaklanacağım,artık acemilik çıktı...nette saçma sapan oyunlarla vaktimi doldurmayacağım...giden paşamızı nette takip etmeyi bırakacağım.olumlu düşüneceğim,kuruntu yapmayı bırakacağım.ertelediklerim(yüksek lisans,kurs,ikinci üniversite v.s.)gibi gerçekleştireceğim.