Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,
dün serkanın yengesi annesi ve iki halası ellerinde kola ve tatlılarla bize geldiler..güzeldi hersey ama eksik gibiydi cünkü serkan'la ayrıyken bize gelmeleri bana çok sacma geliyor günlüğüm

neyse 20:00 da gelip 22:00 da gittiler..hepsi beni öyle içten kucakladı yanlarına oturttu sevdi konustu ama sevdiceğim yokken olmuyo be günlüğüm..
biz orda konusurken serkan msj atyordu 'nasıl gidiyor' 'anlatsan olmaz mı' diye meraktan çatlıyordu ama konu şu ki; isteme olayı yok ortada sadece tanışmak için gelinmiş misafirlik havası vardı ki bende öyle istemiştim diğer türlü bu durumdayken kabul etmedim..

neyse gittiler saat 23:00 gibi ailesi anlatmıs ki olanları bana msj attı 'keske düzgün biri olup sana layık biri olupta misafirliğe degil de baska bişeye gelmiş olsaydık demi' dedi bende 'aynen öyle ama sen yüzüne gözüne bulaştırdın onu da' dedim.
falan derken bana 'sen ne desen haklısın duygu inan allaha bu dünyada senin gibi namuslu bir insanla karşılaşmadım daha..sen vardın bir tek seninde değerini bilemedik.. sende biliyorsun şimdi köpekler gibi pişman olduğumu...' dedi

pişman olması beni şaşırttı sevindirdi ama bilmiyorum ardından şunu dedi:yüzüm yok diye gelip senden bir şans daha isteyemiyorum ama ne zaman başımı secdeye koyduğumda çıkacağım karşına' dedi..

bende çıkma artk dedim falan o da yalvardı ne olur 1haftacık ver de dönüpte sadece sana geleyim yoluna sokalım dedi bende fazla uzatmadım iyi geceler dedim.. öyle işte günlüğüm..
bakalım allahım hayırlısını gösterir inşallah onu seven tarafım bi yandan da kinli ama artık herseyi rabbime bırakıyorum allahım yalvarıyorum bana merhamet et butün bu günlük bölümünde yazan arkadslarımında dualarını kabul et. ya rabbi yardım eli bekliyorum yalvarıyorum hersey yoluna girsin allahım

Son düzenleme:
Günlük hani biz buraya bir şeyler yazıyoruz ya

Cevaplaya basınca da ekranda bizim yazımızla birlikte bir reklam da görünüyor ya

Bence o reklamın parasını biz almalıyız site değil

Sonuçta benim yazımın üstünde o reklam

Bana mı sordunuz oraya o reklamı koymak için

Belki istemiyorum

ne zamandır uğramadım günlüğüm buralara...işler ,güçler,şu bu derken...
zaten ben yoktum ama kk da almış başını gitmiş namım..özel hayatımda paylaştıklarım
bir bir dökülmüş ortaya ismime kadar..ve dedikoducu olmakla suçlanmışım..ama gel gelelim
benim özelimle ilgili paylaşımlar yapan,benim hakkımda konuşan insan hiiiiçç o sıfata nail değil..

başkalrına iftira atıp sonra başka bir şekilde taraftar toplamak bazılarının huyu adeti olmuş..
ama tek bir şey demek bana düşüyor..Allah görüyor,biliyor..

sabah sabah ağlayarak uyandım kaç gündür böyleyim..
hiç mutlu değilim durgunum herşeye karşı tepkisizim günlüğümm ben çok kötüyümmm
annesi sevgilimi aramış artık yapalım nişanı sen askere gitmeden demiş sanki dejavu yaşıyorum
öncekinin annesi de bunu demişti
ne bu acele istemiyorum diyemiyorum herşeye he deyip geçiyorum
nereye kadar sürer bilmiyorum ama inş onu yarı yolda bırakmam..
kahvaltımı yaptım evde oturuyorum ne bi iş arıyorum ne bakınıyorum saçma sapan biri oldum çıktım
toparlanmak istiyorum artıkkk

günlük, yarın biz evleneli 3 yıl olacak...
2009'un 3 ekim'ine ışınlanıyorum..aşk-ı memnu'nun tekrarı var televizyonda, dışarda pıtı pıtı yağmur başlamış..."la yağmur yağacak nikahımda...amaan boşver berekettir" diyorum. Beni maddi manevi adam eden, evlilik sürecimde annemin yokluğunu aratmayan büyük teyzemin evindeyim...gelinliğim salonda duvara asılı, kuzenimin yaramaz kedicikleri zıplayıp zıplayıp parçalamaya çalışıyorlar...
içimde nasıl bir huzur...heyecan yok...tatlı bir boşluk duygusu, ertesi gün olmasını bekliyorum...

oldu 2012'nin 3 ekim'i...değil hediye, sürpriz...bi pasta alacak bile şevkim yok. ama k.validemi, k.pederimi, kaynımı o kadar çok seviyorum ki, "bir aile oluşumuzun yıldönümü"nü kutlayacağım bir şekilde. eşimi de çok seviyorum tabe...çok sevdiğim için haliyle yarası da oldukça derin.."böyle mi olacaktık biz, yazık oldu...çok yazık.." diye diye Ferdi Tayfur'un gençliğine döndüm...Ama ne var, evladım var...büyüdükçe bana bağlanan, hayata tahammül etme sebebim, güç kaynağım olan bir kızçe...İnan günlük, her akşam kapıda onu görünce, iş stresiydi, ihanetti, kıldı yündü...hepsi yok olup gidiyor...Allah isteyen her kadına hayırlısıyla nasip etsin bunu...

bu yeni yılla birlikte de, Allahtan sadece bugünümü aratmamasını diliyorum...nasılolsa herşey olacağına varmıyor mu...

Nefes alamıyorum günlük çok bunaldım daraldım beyfendi ayrıldıgımıza hiç üzülmemiş 5 senelik emeklerime yazık be bir insan bu kadar mı nankör olur maddi manevi yanında olmama rağmen ben onun için hiç bisey yapmamısım daha ne yapayım sen cok yaptın sanki ben hep 2.plandaydım senın ıcın bıde bana dıyo sen ayrıldın benım ıcım rahat bu kadar da yuzsuzluk olmaz ben keyfımden ayrıldım sanki dayancak gucum kalmadı yaa sımdı herkese benı suclu gostercek ve ben kendımı savunamıcam bile yediremiyorum kendime günlük ben bunları hakketmedim canım cok yanıyor nasıl atlatcam 5 seneyi nasıl unutcam

Son düzenleme:
GÜNLÜK;

Dün ablamın arkadaşına gittik ,oğlunun 7 si vardı ,kızın annesi ablamı gördü başladı ağlamaya ,damadın gitti bak ,torunum bizi bırakıp gitti diye diye

Bir oğlan çocuğu balkondayken gir içeri düşersin beran dedi ben orada koptum nasıl br ağlamaktr..

neyse ki annesini gördük ağrıları olduğunu söyledi ve gayet sakindi ,içim parçalanıyor ama allahıma şükürler olsun yine de ,allah verdi allah aldı dedi

dayanamadım gözyaşlarımı tutamadım nasıl bir acıdır bu benimde içim acıyor .inanamıyorum hala.

allahım sabır versin ona dayanma gücü versin ,yüzüne baktıkça bizim eve geldiğiklerindeki çocuğa yemek yedirirken ki halleri gözümün önüne geliyor .

beyfendiyle de kavga ettik günlük neymiş mesajına niye 1,5 saat sonra cevap vermşimde saat 9 muş ben niye dışardaymışım..

zaten canım sıkılıyor oda üstüme geldi ..bu evlilik konusu açtıkça sıkılıyorum bilmiyorum neden..şu huyundan vazgeç çoğul konuşma ben konuşmuyorsun dedi..

çok heyecanlı ,zevkli bişeydir bu evlilik ama ben düşünemiyorum bilmiyorum kafam çok karışık ..:26:

Sevgili Günlük,

Sana ve foruma yazmayalı 1,5 yıl olmuş...
Nereden nereye?
Bir zamanlar günümün büyük bir çoğunluğunu burada geçirirdim...
Sonra ne mi oldu?
Hayatın akışına ve yoğunluğuna kapılıp maalesef uğrayamadım.
Özür dilerim.
Neler değişmedi ki hayatımda.
Anlatmaya kalksam yazmakla bitmez.
Ama ben artık o eski ben değilim...
Öyle yıprattı ki zaman ah zaman...
Zaman mı yoksa yaşadıklarım mı?
Mutlu muyum? Hayır!
Mutsuz muyum? Hayır!
Pişman mıyım? Evet!
Hani derler ya; ne yerdeyim ne gökte' öyle yaşıyorum işte...
Bir iyi bir kötü hayatı dengelemeye çalışıyorum.
Kendimi bir bıraksam alt üst olacağım ama savaşıyorum...
Tek başına nereye kadar savaşırım onu da bilmem.
Bu kadar aradan sonra sana güzel haberlerle dönmeyi inan bende isterdim ama maalesef...
Umarım bundan sonra güzel haberler verebilirim.
Şimdilik hoşçakal...

Sevgili Günlük,

Sana ve foruma yazmayalı 1,5 yıl olmuş...
Nereden nereye?
Bir zamanlar günümün büyük bir çoğunluğunu burada geçirirdim...
Sonra ne mi oldu?
Hayatın akışına ve yoğunluğuna kapılıp maalesef uğrayamadım.
Özür dilerim.
Neler değişmedi ki hayatımda.
Anlatmaya kalksam yazmakla bitmez.
Ama ben artık o eski ben değilim...
Öyle yıprattı ki zaman ah zaman...
Zaman mı yoksa yaşadıklarım mı?
Mutlu muyum? Hayır!
Mutsuz muyum? Hayır!
Pişman mıyım? Evet!
Hani derler ya; ne yerdeyim ne gökte' öyle yaşıyorum işte...
Bir iyi bir kötü hayatı dengelemeye çalışıyorum.
Kendimi bir bıraksam alt üst olacağım ama savaşıyorum...
Tek başına nereye kadar savaşırım onu da bilmem.
Bu kadar aradan sonra sana güzel haberlerle dönmeyi inan bende isterdim ama maalesef...
Umarım bundan sonra güzel haberler verebilirim.
Şimdilik hoşçakal...

Selam günlüğüm..

Tam da duygunun yazdığı kıvamdayım.."ne yerdeyim ne gökte' öyle yaşıyorum işte...Bir iyi bir kötü hayatı dengelemeye çalışıyorum."
Gittikçe daha da az konuşuyorum,daha da sessizliğime bürünüyorum..Ama ufak bir alıntı paylaşacağım seninle..İçimden geldi..

Beni bağışla çocuk yüreğim.
Başının etini yedim.
Büyü,büyü diyerek.
Büyüdük......
Ne bitmez acılar varmış büyümekte.
Kocaman insanlar ne çok severlermiş,
savaşları,kavgaları,ölümleri.....
Sevgi çiçeklerini hepten kurutmuşlar.
Ayrık otları sarmış her yeri.
Yok yok,vazgeçtim büyümekten.
Söz! bir daha üzmeyeceğim seni.
Sen hep çocuk kal yüreğim.
Sakla beni masallara.
İnanayım ben yine,
gökten üç elmanın düştüğüne.
Biri sana,biri bana diyerek
eşitçe paylaşıldığına.
Sen hep çocuk kal yüreğim.
Sakla beni masallara.

Hoşçakal günlüğüm..

Hep sil baştan....
Allahım hep şükür ediyorum, etmeye çalışıyorum.Şikayetlen miyim diyorum ama gene de şikayetleniyorum.
Ne yapıcağımı bilemedim, çok kararsız kaldım.
Allahım bana doğru yolu göSTer.

GünlüĞümm

artık eskısı gıbı hergün yazcam sana söz
bugün ızınlıyım ışe gıtmedım
11 gıbı uyandım, aldım laptopu kucağıma çıkmadım yataktan
kahvaltıda yapmadım :76:
yaklaşık bır saat önce kalktım
güzel bı tarhana çorbası yaptım acılı , bıde patates kızarttım ohhh
afıyetle yedım

bıraz dolanayım buralarda sonra evımı toparlıcam, söz
bugün aşkımın sesını hıç duymadım, bı eksıklık var, kafamı toparlıyamadım :86:

Sevgili günlük,

Ne olur artık güzel şeyler olsun.

Gün geçer, Kin geçer diye boşa dememişler...
Hani buraya aylar önce yazmıştım ya iş yerindeki arkadaşla yaşadığım tartışmayı..
O kadar zaman geçti ki aynı iş yerinde bi zamanlar çok samimi olduğum insanla iki yabancı olduk..
Onun insanlığını, kişiliğini seviyodum ama bana yaptığı davranıştan sonra içten içe kızdım ona ama kin büyütmedim içimde..
Birbirimize çok soğuk davrandık, zorunlu olmadıkca iş haricinde konuşmadık..
Ama işte zaman...
Zamanla o aradaki eski muhabbet geri gelmesede gün geçtikce unuttuk o yaşananları..
Ve bugün bütün arkadaşlar toplaşıp kahve içtik, kahveyi o yapmış..
O kadar mutlu oldum ki... Eskiden öyle güzel bi arkadaş grubumuz vardı ki o koptu gitti gruptan ve gurur yaptı gelmedi hiç yanımıza..
Bugün bi milat oldu!!! Çok muhabbet etmedik ama buda bişey dimi..
Bu aralar işlerim o kadar yoğun ki... Günün nasıl geçtiğini anlamıyorum..
Ama çok şükür sevdiğim bi ortamda severek yapıyorum işimi...
Şükürler olsun Rabbime verdiği, yaşattığı herşey için...

Herkes üstüme geliyor, herkesten nefret ediyorum !

Yeteeerrr !!!!!

günlük her şey yolunda giderken yine bir şey çıktı ortaya ben istediğimi yapamıyorum..
nedenide zamanım yok umarım birkaç ay içinde o istediğimi de yapabilirim..
bu ara fal baktırıyorum çok ama tamamen ona inandığımdan değil.
morel olsun diye..ama artık bir süre onuda bırakıcam..
çevremde günlükte okurken evlenenleri görüyorum onlar adına mutlu oluyorum..
sonra kendime bakıyorum kim bilir ben ne zaman sevicem birini yüreğim çarpıcak aradığım bu dicem..
en önemlisi de her daim yanımda ve hayatımda olduğunu hissede bilip güvenebilicem..
sende biri var mı diyorlar yok diyorum.kimse inanmıyor.
sanki yalan söylüyorum sevmekten sevilmekten korkuyorum artık..
ama yine de aşk güzel bir şey..her ne kadar geçmişim kırık hayaller kırık kalpler olsa da
o kadar hedeflerim var ki kendimle ilgili ama evlilik ve aşk hiç yok hemde hiçç..
ne zaman olur bilemiyorum kısmet artık...
neyse günlük çok depresif konuştum

her şeye rağmen bir işim sevdiğim arkadaşlarım sevdiğim bir kursum var hayattan zevk alabiliyorum..
çok şükür rabbime neyse ben kaçtım hadi görüşürüz

of günlük yaa
bu bendeki şans değil yemin ederim yaa
bişeyi beklersin beklersin olmaz
umursamadığında da olacağı tutar
çok sinirliyim şu an anlatamam sana
nasıl beklicem ben şimdi akşama kadar yaa
şanssızlığıma yanayım

beni koyup gitme ne olursun...durduğun yerde dur...utanıyorum günlük...onu hala özlediğimi itiraf etmeye...ama böyle...onun kilometrelerce uzakta bir yerlerde yaşıyor olması beni deli ediyor...hayatında da biri yok...gün gelecek biri onun sahibi olacak,biriyle paylaşacak soyadını...ah günlük...neden ben değilim...

çamaşır makinasının pis su gideri tıkalı
doğalgaz hala açılmadı
eşim gitti
daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…