Popüler Konu Sevgili günlük...

Kötüyüm günlüğüm...
Bugün üç kötü haber aldım...
Çok kötüyüm....

günlüük. bugün ne kadar çok hata yaptığımı anladım gerçekten. bazı şeyleri ne kadar çok abarttığımı anladım resmen. hemde nasıl abartmak. ben daha önce böyle şeyler yaşamadığım için bana normal bişeymiş gibi geliyorr. ama napabilirim been

Günlük sana bu aralar takıldığım ruh halimi yazıyorum buyur:

Bir adam sendecilik,
bir vurdumduymazlık,bir benden gitsincilik,
bir bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık..

nasıl beğendin dimi?

Günlük zaman ne çabuk geçiyor dimi.
4 ekim.. 2012 de geçiyor ömür geçiyor heyhat !
ne dostluklar ne arkadaşlıklar kurduk kk da.. kimilerini kaybettik kimi zaman kaybolduk günlük..
ama öyle güzel haberler alıyorum ki bazen.. gönülden gönüle uzanan bi arkadaşlık nasıl olur tekrar öğrenmiş oluyorum
gönül demişken.. istanbuldaki gönül davet düğün salonlarını çok beğendim ben fiyatıda halledersek orada evlenmek istiyorum

günlükk ders kayıtlarımı nihayet tamamlayabildimm
pazartesi okul yolu düz gider
vallahi 4 ayı geçti sıkıldım artık tatilden
deli gibi ders çalışmak istiyorum inanır mısn
bu haftasonu çarşıya gidip kıyafet makyaj malzemesi vs. eksiklerimi tamamlamalıyım

Selam günlük her gün birbirinin aynısı olduğu için pek yazmıyorum.
Monotonluğun dibindeyim resmen.
Ev hanımlığı hiç sarmadı bana,çok sıkılıyorum.
Eşim askerliği tekrar erteletti çok şükür gitmiyor ama neden?
Benim yüzümden!
Atansaydım gidecekti ve aradan çıkmış olacaktı artık.
Yine de beni yalnız bırakmadığı için minnettarım ona.
Allah'a şükür evliliğimden çok memnunum Allah bozmasın
Kardeşime canım sıkılıyo bu ara yaban ellerde hastalığıyla uğraşıyo yine.
İyileşme ihtimali hiç yok biliyo musun sadece hastalığının atak yaptığı ve durduğu dönemler var.
Şu an yine nüksetmiş ne yazık ki..
Onun okuduğu şehirde yaşasaydım keşke diyorum.
Yardımcı olurdum ona.
Evde yemek yapıyorum aklıma geliyo o da olsa yerdi diye.
Yapıp gönderiyim diyorum kimbilir kaç güne gider oraya
Böyle işte..
Ben iyiyim Allah'a şükür idare ederim de sevdiklerime canım sıkılıyo işte.
Bi de çocuk sahibi olmak istiyorum ama erteliyorum günlük.
Atanmadan yapmıyım diyorum ama atanacağım da yok sanırım.
Çok seviyorum çocukları,eşim de öyle.
Bi tane de bizim olsa ne olur ki :26:

Merhaba günlüğüm..
Yoğun günümdeyim bugün..Süt pompası arızalanmıştı,motoru tekliyordu bundan 1 ay önce e-bebek' e götürmüştüm oradaki satıcı kız bir şeyi yok demişti..Geçen gün yine sağamadım doğru düzgün attı benim şarteller..Aradım lansinoh müşteri hizmetlerini..Sağolsun çok hoş ve kibar bayanlar..Hemen randevu ayarladık bugün götürdüm e-bebek'e tekrar ve dediğim gibi de çıktı sadece biri çalışmıyordu ve arada motordan ses geliyordu..Baya bi inceleme sonucu anladılar nihayet doğru söylediğimi..Neyse bana başka verdiler çıktım..İşe geldim tekrar aradılar yeni bir motor bırakmışlar almamı söylediler,bende müsait olunca alacağımı söyledim öyle hallettim bu işi yani..Ama napayım bebeğim doğru düzgün süt içemiyordu iyi oldu..Lansinohu sevdim ya,makine ayrı bi güzel yetkilileri ayrı bi güzel..İşe geldim işte bir sürü ihale dosyası açmış kucağını beni bekliyorlar..Neyse daha yeni oturdum desem yeridir..
Bu gün 4 ekim eşimle evlilik yıl dönümümüz..Bütün acı ve kalp kırıklığına rağmen evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun cancağazım..Bu ayrı geçirdiğimiz tek yıl olacak inşallah..Ailemi seviyorum günlük..Bazen kırıp dökseler de,kızgın boğaya çevirseler de beni..Üzseler de güldürseler de iyi ki varlar..Her şeyin yeri ayrı..Babanın,annenin..Eşinin..Yavrunun..Arkadaşın..Kardeşin..Her duygunun yeri bir başka..Kimse kimsenin yerini dolduramaz bunu anladım..Dolsa bile geçicidir..Ama biri var ki dünyalara bedel;bebeğim..Onu kucağıma aldığımdan beri daha mutluyum evet hala sorunlarım,kalp kırıklıklarım,sinir krizlerim var..Ama onun için güçlü olmak duygusu hepsinden ağır basıyor..Seni çok seviyorum kızım..İyi ki benimlesin ve varsın..Hoş geldin evimize,bana yüreğime..Seni daima seveceğim..

Olmadı işte günlüğüm olmadı...
84 puanla ilk sıradayken, mülakatı iyi geçmişken olmadı..
79 ve 76 puanla alınanlar oldu.
Ve onların bile içine sinmiyormuş..
Üçüncü bir kişi alınması gerekirken son anda alınmama kararı çıkmış.
Bu hak değil midir günlüğüm...
Göz göre göre hak yemek değil midir?
Bu dünyada hiç mi torpilsiz bir iş dönmez. Eskiden kapalı kapılar ardında yapılırken şimdi açık açık olmuş üstelik her şey.
O zaman niye çağırdınız mülakata,
niye umutlandırdınız??
Neden kuruyan gözlerimizi tekrar yaşarttınız.
Ne hayaller kurduk saf gibi...Yine, yeniden, kaçıncı kez.
Söz, nişan,düğün sıralandı telefon takvimlerinde...
Sonra noldu bir dudaktan çıkan söz sildi her şeyi..
Sanırım gözlerim açık gideceğim bu dünyadan günlük.

Son düzenleme:
Bi yanım diyo kalk iş yap diğer yanım dur otur iyce tembelleştim yahu
şu popişi kaldırıyımda evi toparlayıp yemek yapıyım

Günlük ben geldık Bahadır uğrayamadım sana KPSS bıttı ama sımdıde puanları beklıyorum hayırlısı olsun hakkımda ders çalışmıyorum artık boşluğa düştüm ya 10 ay ders çalıştım hayırlısı olsun okadar emek verdım bakalım kısmetımızde varsa bızede açılır bır kapı günlük 4 gun sonra evlılık yıldönümümüz ne çabuk bır yıl oldu ya bırsey anlamadım bu KPSS maratonu yüzünden :26rganısasyon yapıyorum bakalım kocıs sılayı çok sevıyor ona sılanın DVD sını alacam ılk olarak Plan'ım buneyse günlük ben gıdıyorum çay ıcıcem gel sende hadı cıpste varhadı günlük Kıbrıs dua et bıze olurmu ıns. KPSS den emek veren tüm arkadaslar hayırlı puanlar alır bıze ıs kapısı açılır bebıs ısteyenlere bebıs ıs ısteyenlere ıs es ısteyenlere es hayırlısıyla yüce rabbım nasıp etsın ıns. AMİNN!!!

Gunluk iki ileri bi geri tam mehter takimina girecek kizim vallahi Duam aynen bugun de gecerli Rabbim o gunu gormeyi nasip etsin inşallah

Günlük bugün çok uğursuz bir gündü.
Gündemdeki malum meseleden dolayı dün gece gözüme uyku girmedi, 3 gibi yatabildim. Sabah annemle birlikte kalktım 7 gibi. Sinirlerim çok bozuktu, anneme de anlattım durumu, çok üzüldü. O işe gittikten sonra uyuyamadım, nete girdim, haber sitelerine baktım, dolaştım durdum nette.
9 gibi uyku bastırdı, ama nasıl tatlı bir uyku, normalde isteksiz girdiğim yatağı bu sefer çok sevdim. Kırk yılın başı huzurlu bir uyku çekeceğim derken...

DAN DAN! O da ne?! İki el silah sesi!

Yataktan fırlamamla kendimi balkonda bulmam bir oldu. Biliyorum yaptığım yanlıştı, ama dedim ya kendimi balkonda 'buldum'. Tamamen refleks.
Herkes büyük bir şokla balkonlara çıkmış. Kalbim yerinden fırlayacak gibi çarpıyor, titriyorum. Bir yandan kalabalık, diğer yandan bağrışlar, çığlıklar.

Olay yeri tam görünmüyordu, vurulan kişiyi ambulansa aldıkları zaman görebildim. Orta yaşlarda bir erkek. Sonradan öğrendim, biri psikopatlığını sergilemiş!

Burayı sevmiyorum, sevemedim bir türlü.. Normalde siyaset dışındaki haberlere bile katlanamayan ben burada herşeyi tüm çıplaklığıyla görüyorum, hatta yaşıyorum. Burası benim evim, huzurlu olmam gereken tek yer. Ama ne huzuru, yakında panik atak olursam şaşırmam...

Zaten içimdeki sıkıntı rahat bırakmıyor beni. Güne böyle bir şokla başlamak hiç iyi olmadı. Herşeye hep olumlu tarafından bakan ben bu sefer hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Umarım hislerimde yanılıyorumdur...

sevgili günlük kardeşim büyümüşte üniversiteye gitmiş ve ilk tanışştığı arkadaşalrından birinin yurt meselesi için hatırı sayılır büyükleri araya sokup kızcağıza yardım ediyor yetiştirdiğimiz canımla balımla gurur duyuyorum günlük kardeşimi çok özledim çok bayram gelsede kardeşime kavuşsam

kardeşim inşallah hayatta hiç bir zaman yardım istemeden çekinmez zora düşenin yanında olur fırsatımız varken biz herşeyin en iyisini yapalım

günlük aşkımı çok özledim yatcam kalkcam yatcam kalkcam aşkıma uçucam ki ben

hem aşkımdan hem kardeşimden uzağım hayatımda önem verdiğim 3 erkekten 2 si yanımda yok be günlük

Son düzenleme:
değerli günlük
bazan kendimi tanıyamıyorum, kaç tane benden var sayamıyorum, oskar kokoschka hayranı ben , sırf o fanatik diye galatasaray ile ilgileniyorum sadece konuşabildiğimiz tek konu bu olduğu için ve hayatımda hiç futbol bilmezken şimdi ofsayt nedir öğrenmiş bulunuyorum
adam beni sevmiyor, yuzume soyluyor, sırf sen istiyorsun diye arkadaşlık ediyoruz diyor, aşağlıyor, eziyor, canımı yakıyor : ((
benimki neyin zaafı bu ya da neyin mücadelesi
çözemedim gitti (

Son düzenleme:
Sevgili günlük örgü örmeyi seviyorum. kendimi yine bu ara örgüye verdim. aynen bu smile deki gibiyim bu aralar

yüzlerce binlerce milyonlarca gelinlik modeli var resmen günlüüükkk

internetten bakmaya gözüm korkuyordu işin içine girince deniz deryalarda kaybolmamak mümkün değil

bir sürü marka bir sürü model bir sürü aksesuar bir sürü ayakkabı

insan nasıl karar verir ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…